4_575431248642572473.mp3
4.04M
👆👆👆
قرار ماعصر جمعه ها
📜زیارت آل یاسین
🎤 بانوای گرم استادفرهمند
⭕️ پیام کوتاه روحانی به مردم ایران:
یه چیز دیگه رو گرون کردم اما چون تو قضیه بنزین وحشی بازی در آوردید بهتون نمیگم 😁
#حسین_دارابی
@mohafezan
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♥️ بازدید سرزده رئیسی
از حوزه قضائی پیشوا و ورامین
از دستور برای کاهش هزینه دادرسی
تا برخورد با یک تخلف احتمالی
⭕️ پذیرش کنوانسیونهای FATF طناب داری است که خود به گردنمان میاندازیم
👤«زاهدی» نماینده مجلس:نزدیک ۴۰۰ نفر در میز مربوط به ایران در وزارت خزانهداری آمریکا فعالیت دارند تا فعالیتهای اقتصادی و تجاری ما با شرکتها و کشورهای مختلف را رصد کنند.
🔻در این شرایط FATF مثل طناب داری است که ما به آن را به گردن خودمان آویزان کنیم.
🔻در شرایط فعلی عضویت ما در FATF به این معناست که راهها و کانالهای تجاری خودمان در حوزههای مختلف را در اختیار آمریکا قرار دهیم تا آنها را مسدود کند.
@mohafezan
🔆 تکنیک ها و روش های اجرایی جنگ نرم
🖋 حسین مرکزی مقدم
تمام روش های اجرایی و تاکتیک های جنگ نرم مبتنی بر اصول شناخته شده روانشناسی و نظریه های مورد قبول آن علم است. هر متخصص جنگ نرم باید بر دانش روانشناسی و جامعهشناسی تسلط داشته باشد تا بتواند نیازهای بشری، انگیزه ها و واکنش های افراد و جوامع را شناسایی کند.
♦️تکنیک شایعه:
در جهان کنونی به دلیل کارآیی و میزان تاثیر چشمگیر شایعه، این پدیده به عنوان یک وسیله ی مهم و اساسی، و حربهای خطرناک در جنگ نرم به کار گرفته می شود.
♦️تکنیک مرغ:
این تکنیک از قدیمی ترین روش های جنگ نرم در طول تاریخ به شمار می آید. باید اصل این تکنیک را بر ایجاد ترس در طرف مقابل بنا کرد. رجز خوانی در میدانهای مبارزه، نمونه بارزی از به کارگیری این روش است که امروزه در علم جنگ نرم "تکنیک مرغ" شهرت یافته است.
#عملیات_روانی
@mohafezan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ تصويب #FATF يعنی با دستان خود تسليم دشمن شدن...☝️
🎥 جلیل محبی، مدیر سابق پژوهش های حقوقی مرکز پژوهشهای مجلس:
🔹اگر به CFT بپیوندیم، قول میدهم دیگر نتوانیم نفت بفروشیم و پولش را بگیریم.
🔹در متن FATF صراحتا میگوید باید مسیر دور زدن تحریمها را به ما بگویید!
#سرطان_اصلاحات
#استعمارنامه_FATF
@mohafezan
*گرگ های آماده*
دوستان و ایرانیان عزیز پُشت مرزهای شرقی کشور، دهها گروه مسلح تروریستی متخاصم - از جمله القاعده، طالبان، جندلله، جیشالعدل، جیش محمد، شبکه حقانی، حرکت انصار، اتحاد الجهادی الاسلامی و غیره - با صدها هزار نیرو مستقر هستند.
در کنار آنها - به مدد دلارهای عربستان سعودی - زنجیرهای از مدارس وهابی در «مناطق قبیلهای فدرآل پاکستان» و نواحی مرزی ایران تاسیس شده که سالهاست - با هدف مشخص «شیعه کُشی» - هزاران کودک و نوجوان محروم این مناطق را شستشوی مغزی میدهند، آلوده به تنفر و کینهٔ فرقهای میکنند و برای «جهاد با رافضیها» آماده میسازند.
پُشت مرزهای غربی کشور نیز - از شمال تا جنوب - صدها تشکُل سیّال و سلول تروریسیِ فعال و خفته وجود دارد - از داعش گرفته تا جبههالنصره، سازمان رجوی، پژاک و گروههای «الاحوازی» و جداییطلب خوزستان - که هریک با هدفِ استیلای ایدئولوژیک و فرقهای، ورود به خاک کشور، ایجاد خلافت، ایجاد پایگاه جدید، دستیابی به منابع، اجرای پروژههای اعتقادی خود یا بهمنظور تغییر نقشه سیاسی منطقه فعالیت میکنند یا در انتظار نشستهاند.
*جامعهٔ ایران باید به جد از خود بپرسد به چه علت از دهههای گذشته تا کنون، این گروههای تروریسی موفق شدهاند مناطق وسیعی از سرزمینهای همجوار را تسخیر کنند و در آنجا مستقر شوند، اما پُشت دیوارهای مرزی ایران متوقف شدهاند؟*
*به عنوان مثال، چرا گروه «طالبان» از شرق افغانستان تا انتهای «هرات» به سرعت بال میگستراند و به پاکستان و برخی مناطق آسیای مرکزی نیز نقب میزند، اما پُشت مرز خراسان معطل میماند؟ چرا «جندالله» و گروههای هممسلک آن در ایالت بَلوچستان پاکستان جولان میدهند، اما از جذب نیرو و غصب زمین در سیستان-بلوچستانِ ایران عاجز میمانند؟ چرا داعش از شرق عراق تا قلب سوریه نفوذ میکند، اما قادر به نفوذ فیزیکی و ایدئولوژیک در ایران نمیشود؟*🤔
پاسخ این پرسشها مشخص است: *اگر امروز ایران جولانگاه این گروههای نامتعارف نشده، دلیلاش این است که ایران - برخلاف کشورهای همجوار - دارای یک «حکومت مرکزی» منسجم و مقتدر است که توانسته - ولو با هزینه فراوان - یک «سد نامرئی» در برابر نفوذ ایدئولوژیک این گروهها و یک «سد نظامی» در برابر نفوذ فیزیکی آنها بنا سازد.*
افکار عمومی ایران - که گاه بیش از حد از حقایق منطقه و از موقعیت خود در آن غافل به نظر میرسد - باید به این امر واقف شود که تضعیف این «قدرت مرکزی» یعنی شکستنِ این سدها و جاری شدن سیل گروههای تکفیری در سراسر کشور.
این حقیقت انکارناپذیر این منطقه در عصر «بازیگران غیر دولتی» است که غفلت از آن موجب تکرار تجربهُ افغانستان، عراق، سوریه، لیبی، چاد، مالی و برخی دیگر از کشورهایی که در شرایط مشابه ایران به سر میبردند خواهد شد.
به ویژه اینکه قدرتهای متخاصم منطقه - با محوریت عربستان سعودی و اسرائیل و با همراهی دولت ترامپ - این بار تمام منابع مالی و لوجستیکی خود را برای اطمینان حاصل کردن از فروپاشی شیرازه ایران به کار خواهند گرفت.
در نتیجه، افکار عمومی باید پذیرای این حقیقت باشد که در این منطقه و در بستر ژئوپولیتیک کنونی، جامعهٔ مدنی ایران فرصتِ هیجانزدگی و مبادرت به رفتارهای احساسی را ندارد.
این صحنه دیگر مجالِ «سعی و خطا»، پیروی از گروههای سطحی و فانتزیک مانند «ریاستارت» و رسانهُ «منوتو» و «آمد نیوز»، فریاد شعارهای مغرضانه علیه نیروهای مسلح، تجمعهای تلگرامی و هدایتشده، پیروی از دستورالعملهای التهابآفرین از سوی افراد بی هویت و مراکز ناشناس، تخریب زیرساختها و دویدن به دنبال نوستالژی «رضا شاه» را نمیدهد *هیچکداممان کور نیستیم و مشکلات را میبینیم اما مواظب باشیم کشور عزیزمان پامال سعودی های خیانت کار و اسراییلی ها و آمریکایی های خبیث نشود. *مواظب باشیم آنچه را که داریم به پای نداشته هایمان قربانی نکنیم.*
*اعتراضمان نباید باعث ویرانی ایرانمان گردد و بدانیم دود ناامنی در نهایت چشم همه مان را کور خواهد کرد. "*