سلام و رحمت خدا بر شما مادر خوشقلب و مهربان
باعث افتخار بنده است که شما را در نمایشگاه ببینم و براتون آرزوی توفیق و صحت و سلامت و حسن عاقبت دارم.
باید چند نکته را احتراما عرض کنم:
من ابدا قصدم تخریب کسی مخصوصا آقای جلیلی نیست اما کسی که به فرض رای بیاورد و بخواهد جای شهید جمهور عزیزمان بنشیند،باید حداکثر شرایط را در همه حوزههای حرفهای دارا باشد.
قرار است ما یک شخص کاریزمای باصلابت و جهادی و اجرایی انتخاب کنیم نه صرفا یک امامجماعتِ عادل!
تا این لحظه، به نظرم آقای جلیلی همان در سایه بمانند اثرات و تبعاتش کمتر است تا این که مثلا یک بحران در کشور اتفاق افتاده باشد و جلیلی بخواهد به عنوان دوم شخص مملکت،مسائل را با مدیریت جمع کند و با آحاد ملت گفتگو کند! باور بفرمایید حتی تصورش هم دشوار است و بعید میدانم حتی ایشان بتوانند هوادارانش در فضای مجازی را کنترل کند چه برسد به مثلا بازاریها و کسبه و نظامیان و اساتید و جامعه دانشگاهی و اصناف و اقشار خاکستری و..
دلیلش هم واضح است. بفرمایید ده ساعت سخنرانی ایشان را دانلود کنید و ببینید تا هم از فن بیان ضعیف ایشان آزرده بشوید و هم ببینید آیا از کلمات انشایی که راهبرد تلقی میکند، اجرا و کار عملیاتی بیرون میآید یا خیر؟
◀️ با همه اینها اگر فرد قوی وارد این عرصه نشود و ایشان مورد اجماع بدنه و بزرگان انقلابی بشوند،قطعا رای بنده با آقای جلیلی خواهد بود.
👈 ضمنا بااعتذار، اگر این بزرگوار بعدا به مقام شهادت رسیدند،نمیتوان ضعفهایشان را به عنوان الگو و سیره و خط طراز به ملت معرفی کرد تا کسی دنبال اصلاح اطراف و تقویت فن بیان و سابقه اجرایی و... نرود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر فرزانه انقلاب:
دلم برای رئیسی سوخت ...
در همین راستا به این مشت نمونه خروارها دقت کنید👇👇
دلنوشته های یک طلبه
رهبر فرزانه انقلاب: دلم برای رئیسی سوخت ... در همین راستا به این مشت نمونه خروارها دقت کنید👇👇
ملاحظه بفرمایید 👆
از این دست مطالب خیلی شاهد بودیم. از خیلی از ادمینها. بنا نداریم و اصلا حوصله نبش قبر نداریم. اما بدونید کم نیستند کانالها و ادمینهایی که نه تنها از دستاورد دولت شهید رئیسی نمیگفتند، بلکه باعث شدند دل رهبر فرزانه انقلاب به درد بیاید و اینگونه با ناراحتی در حرم مطهر امام سخنرانی کنند.
حتی یادمه وقتی ما از دستاوردهای دولت شهید رئیسی میگفتیم، یا به ما میگفتند مالهکِش و یا صورتی و یا حرفها و اتهامات دیگر.
فقط خدا را شکر میکنم که در زمان آن شهید سعید، از دستاوردهایشان گفتیم.
الان با همان عقلی که حکم کرد و از دستاوردهای رئیسی نوشتم، با همان عقل به شما میگویم که الان همانها که خون به دل رهبرمان کردند، در حال حمایت از یک کاندیدای خاص هستند. خدا به خیر کند. باز هم دارند اشتباه میکنند.
فعلا بگذریم
تا به وقتش بیشتر عرض کنم.
شادی ارواح طیبه امام و شهدا علی الخصوص حضرت آیت الله رئیسی و سایر شهدای خدمت الفاتحه مع الصلوات.
دلنوشته های یک طلبه
✔️ اسحاق جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ثبت نام کرد.
✔️ در خصوص حضور جهانگیری، بر فرض تایید صلاحیت، اگر پشت پرده نبسته باشند و یا نخواهند در ساعات پایانی امروز یک شخص خاص و آس رو کنند که هر دو فدای او شوند، شاید یکی از رقبای جدی لاریجانی باشد. چرا که هیچ کدام پوشش آن یکی نمیشود و کاندیداهای انقلابی باهماهنگی و هوشمندی میتوانند از این نقطه نهایت استفاده را ببرند. فتامل.
دلنوشته های یک طلبه
✔️ در خصوص حضور جهانگیری، بر فرض تایید صلاحیت، اگر پشت پرده نبسته باشند و یا نخواهند در ساعات پایانی
البته ناگفته نماند که نه روحانی اصلاح طلب بود نه لاریجانی. اینها فقط موج سواران اصلاح طلب ها هستند که بنا به منافعشان همراه اونا هستند.
مانند احمدی نژاد که فقط مدتی بر موج حزب الله سوار شد و شد آنچه نباید میشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام راحل عظیم الشأن:
من از شما #ملت_ایران التماس میکنم
این #غرب زده ها را کنار بگذارید.
نه به تداوم راه روحانی
نه به تداوم دولت روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: من هم مانند همه بدون اشکال نیستم، تنها دیکته نانوشته است که غلط ندارد.
👈 نکات حضور ایشان:
🔺با اعتماد به نفس راه رفتن
🔺ظاهری آراسته و با پرستیژ
🔺استفاده از کلمات حساب شده
🔺تسلط بر گفتار و فن بیان مناسب
🔺زدن دوات روحانی و اشاره به دهه۹۰
🔺اشاره به ریزموصوعات بزرگ
🔺اقرار به نقاط ضعف خودش
و موارد دیگر ...
👈 توجه: معتقدم باید منتظر شد و ببینیم که اجماع جبهه انقلاب و بزرگان کشور بر کدام کاندیدای بزرگوار است؟ سپس از آن فرد حمایت علنی کنیم.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
مردم و روشنفكران
سيد عطاءالله مهاجراني
با توجه به تجربهام در سفر يك ماهه به نجف اشرف و عراق، در مقالهاي به اين نكته اشاره كردم كه ميتوان ميان دنياي مجازي به معناي همين فضاي توييتر و اينستاگرام و... دنياي حقيقي تفاوت قائل شد. اجتماعات ميليوني مردم ايران در سوگ و فقدان شهيدان خدمت، شاهدي بود كه از راه رسيد و اين دوگانگي و تفاوت را بيشتر نشان داد. در فضاي مجازي گفته ميشد كه مردم ايران از فقدان ابراهيم رييسي و همراهان در فاجعه سقوط بالگرد نه تنها متاسف نيستند، بلكه خوشحالند. نشانههايي از خوشحالي مانند رقص و پايكوبي و برهنگي كه البته معلوم نبود كي و كجاست، منتشر كردند. اما در دنياي حقيقي در تبريز و قم و تهران و مشهد، حكايت ديگري جاري بود. دريايي از مردم در خيابانها و ميدانها جاري شده بود.خوشبختانه نمايندگان رسانههاي جهاني كه هوشمندانه دعوت شده بودند، گوشههايي از واقعيت دنياي حقيقي را منتشر كردند. مي خواهم به تجربه بسيار مهم داستايفسكي در «دفتر يادداشت روزانه يك نويسنده» اشاره كنم. اين كتاب با ترجمه ابراهيم يونسي و در سه جلد و ۱۵۰۰ صفحه به زبان فارسي ترجمه شده است. كتاب بيمانندي است و در تاريخ ادبيات و فرهنگ بينظير، داستايفسكي درست در نيمه دوم دهه پنجاه سالگي خود، در اوج آفرينندگي و كمال شخصيتي، در سالهاي ۱۸۷۶ تا ۱۸۸۰، يادداشت روزانه را نوشته و به بررسي و تحليل مهمترين مسائل آن روزگار روسيه پرداخته است. در تمام يادداشتها، موضوع دوگانگي مردم روسيه و روشنفكران يا نخبگان سياسي و فرهنگي و اجتماعي تكرار ميشود. وقتي نوشته داستايفسكي را با دقت ميخوانيم، ميبينيم، گويي ما در ايران امروز با چنان دوگانهاي رويارو هستيم. روشنفكراني كه حال و هوا و ارزشها و زبانشان با مردم متفاوت است. مردم را دستكم ميگيرند و بلكه تحقير ميكنند. نگاهشان به ارزشهاي آن سوي مرزهاست. سكولار از دهانشان نميافتد! باورهاي ديني و اخلاقي مردم را طرد ميكنند. امر مقدس نداريم!به توانايي ملي باور ندارند.
اما در مواجهه با واقعيت مردم سرگشته ميشوند. البته اين شهامت و صراحت را ندارند كه اقرار كنند مردم را درست نشناخته بودند. برعكس وقتي با واكنش مردم رويارو ميشوند، به تحريف واقعيت ميپردازند. مردم را ناآگاه تلقي ميكنند، روشنفكران روسي خود را در برابر اروپا به معني آلمان و انگلستان و فرانسه ناچيز و بلكه زبون احساس ميكردند، رمانهاي تولستوي آينه اين استحاله به ويژه در تشبث روشنفكران و نخبگان به فرانسه داني و فرانسه پراني است. داستايفسكي نوشته است: «ميگفتند (روشنفكران) كه ما كشوري ناچيز و فقير و بياهميت هستيم. با تمسخر به همه اطمينان ميدادند كه ما چيزي به نام «روح ملي» نداريم، زيرا ملت و مردمي نداريم و بين رهبري سياسي و مردم وحدتي نيست. نيهيليسم همه چيز را جويده است و سربازان تفنگهايشان را زمين مياندازند و مثل گله گوسفند فرار ميكنند و مهمات و تداركات نداريم و خودمان خوب ميدانيم كه توپ ميزنيم! و پا را زيادتر از حدمان دراز كردهايم.» (۱) ببينيد چقدر اين حرفها آشناست! گفتند امريكا ظرف يك ساعت ميتواند تمام توان دفاعي ايران را نابود كند. عينالاسد اتفاق افتاد. گفتند ايران جرات مقابله با اسراييل را ندارد، وعده صادق اتفاق افتاد. گفتند مردم عليه نظام هستند و نظام ۸ درصد بيشتر طرفدار ندارد. درياي جمعيت مردم به تكاپو درآمد. گفتند رهبري كاريزمايش با خاك يكسان شده است! ديدند با يك جمله آيتالله خامنهاي و آرامشي كه در كلام ايشان بود، ملت و كشوري كه نه مجلس داشت و نه رييسجمهور، مثل سرو ايستاد و قامت خم نكرد و كمترين اختلالي در اداره كشور پيش نيامد و عمق اقتدار ملت و كشور و نظام بيشتر شد.همسايگان و ديگر كشورها پررنگتر از هميشه، با حضور در مراسم فقدان شهداي خدمت اشتياق خود را براي توسعه روابط يا بازسازي روابط با ايران نشان دادند.
پينوشت: (۱) فئودور داستايفسكي، دفتر يادداشت روزانه نويسنده، ترجمه ابراهيم يونسي، تهران، انتشارات بزرگمهر، ۱۳۷۰، جلد دوم ص ۹۶۰