eitaa logo
دلنوشته های یک طلبه
88.7هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
668 ویدیو
125 فایل
نوشتارها و رمان های محمد رضا حدادپور جهرمی ادمین: @Hadadpour سایت عرضه آثار: www.haddadpour.ir توجه: هر نوع استفاده یا برداشت و کپی و چاپ مستندات داستانی چه به صورت ورد یا پی دی اف و ... و حتی اقتباس برای فیلم‌نامه و تئاتر و امثال ذلک جایز نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
✔️ نامه ۲۶۰۰ عالم اهل‌سنت به رهبر انقلاب؛ انتخابات پیش‌رو زمینه‌ساز فردایی پرافتخار برای همه ایرانیان است. حدود دو هزار و ششصد نفر از ائمه جمعه و جماعات و مدیران مدارس علوم دینی و علمای اهل‌سنت کشور در نامه‌ای به رهبر انقلاب تأکید کردند: به‌یقین انتخابات پیش‌رو زمینه‌ساز اقتدار و اراده ملت و زمینه‌ساز فردایی پرافتخار برای همه ایرانیان اعم از فارس و کرد و ترک و بلوچ و ترکمن و لر و شیعه و سنی و پیروان ادیان الهی خواهد بود.
✔️دعوت آیات عظام جوادی آملی و نوری همدانی از مردم برای حضور در انتخابات آیت‌الله جوادی آملی همگان را به حضور در انتخابات و پای صندوق‌های رأی دعوت کرد؛ در بخشی از پیام ایشان آمده: امروز موظفیم وحدت خود را حفظ کنیم و در این مناسبت‌ها مانند انتخابات که در استقلال کشور، امنیت، عظمت، جلال و شکوه این مملکت دخیل هستند حضور فعال داشته باشیم؛ حضور در پای صندوق‌های رأی، یک قدرت ملی، دینی و اسلامی است همچنین آیت‌الله نوری همدانی در پیامی آورده: بدون تردید انتخاب فردی اصلح در حل مشکلات موجود مؤثر خواهد بود؛ از عموم مردم ایران دعوت می‌کنم در این انتخابات مهم شرکت نموده و وحدت و همدلی خود را یک‌بار دیگر در مقابل چشم ناظران جهانی به نمایش بگذارند.
ظاهرا ... خبری در راه است ... 😉
از یک ساعت پیش جلسه نهایی شروع شده ... خدا به عزت و آبروی امام عصر ارواحنا فداه و به حق خون شهدای اسلام از صدر تا کنون، آنچه خیر و صلاح ملت ماست، مقدر فرماید 🙏
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
انتظاری که داریم میکشیم مثل انتظار پیدا کردن شهید رئیسی، سخت و دشوار است.
از اینکه تا الان خروجی نبوده، احتمال ائتلاف رو بعیدتر کرده
پروژه اجماع شکست خورد. امیدواریم انتخابات را از دست ندهیم.
بیداری؟؟
دوستان عزیز ظاهرا طبق هیچ نظرسنجی‌ای، کسی دور اول رأِی نداره ! در همه نظرسنجی ها هم در دور دوم اگر پزشکیان با جلیلی باشند، پیروزی با پزشکیان هست. اما اگر در دور دوم قالیباف با پزشکیان باشند،پیروزی با قالیباف هست. توجه داشته باشید که کوچکترین ریسک و تردید ما باعث شکست بزرگ در دور دوم میشود. پس جای ریسک نیست. تشکر می کنیم از طرفداران آقای جلیلی که برخی‌هاشون این خطر رو فهمیدند و به این دلیل به آقای رأی می دهند. یاعلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیندگان خواهند نوشت که در انتخابات ۱۴۰۳ در کنار حاجی زاده و باقری و قاآنی ایستادید یا در کنار اشتری و رسایی و ثابتی و منصوری؟!