✔️ معتقدم پزشکیان از لاریجانی خطرناکتر است. چون پزشکیان مورد اجماع اصلاحطلبان است و حتی از سه روز پیش، از پزشکیان اعلام حمایت علنی کردند.
دلنوشته های یک طلبه
✔️ معتقدم پزشکیان از لاریجانی خطرناکتر است. چون پزشکیان مورد اجماع اصلاحطلبان است و حتی از سه روز
پزشکیان دارای:
فن بیان قوی
مسلط بر آمار و شرایط کشور
میگن ساده زیست است
بین ترک ها طرفدار قابل توجهی داره
مادرشون هم کرد هستند
✔️ البته از مصطفی پور محمدی هم نباید غافل شد.
مثل حسن روحانی نیست اما سالها کار اطلاعاتی و امنیتی کرده تا سطوح بالای نظام.
فن بیان خوبی داره و با بازی اکثر آقایون آشناست
✔️ نکته قابل تامل: هیچ کدام از وزرای دولت فعلی (از جمله آقای اسماعیلی وزیر ارشاد) صلاحیتشان احراز نشد.
✔️ ببینید احمد زیدآبادی اصلاحطلب چی میگه و چه نسخهای برای هم حزبیهایش میپیچد👇👇
اگر فهرست غیررسمی کاندیداهای تأیید شده از سوی شورای نگهبان دقیق و صحیح باشد، از هم اکنون میتوان گفت که انتخابات ریاست جمهوری دورۀ چهاردهم دومرحلهای خواهد شد.
دکتر مسعود پزشکیان از همین حالا میتواند خود را برای رقابت در مرحلۀ دوم آماده کند. رقیبش اما نامشخص است.
رد صلاحیت علی لاریجانی به رغم تأکید رهبری بر تضییع حقش در دورۀ قبل، بسیار عجیب است، اما فردی که میتواند نقشی مشابه لاریجانی را حتی قدرتمندتر و مؤثرتر از او بازی کند، مصطفی پورمحمدی است. اگر آقای پورمحمدی از قدرت بیانش در مناظرات انتخاباتی به خوبی استفاده کند، چه بسا یکی از طرفین مرحلۀ دوم انتخابات او باشد.
✔️ بچهها چقدر احتمال میدید که مثل سال ۸۴ یکی از سران به حضرت آقا نامه بنویسد و تقاضای حکم حکومتی برای تایید صلاحیت یکی دو نفر دیگر و تشویق مردم به حضور حداکثری در انتخابات بکند؟!
من که بعید میدونم
نظر شما چیه؟🧐
در شرایطی به سر میبریم که هر چه به جز مانور دادن روی #یک کاندیدای انقلابی حرف بزنیم، به نفع پزشکیان تمام میشود. مخصوصا اگر نقاط منفیاش را بازگو کنیم.
#حدادپور_جهرمی
@Mohamadrezahadadpour
https://virasty.com/Jahromi/1717958192336414788
✔️کدام جریان میداندار تبلیغات میشود؟
روزنامههای اصلاحطلب برای ایجاد دوقطبی با جریان اصولگرا در حالی با تیترهای «و اینک پزشکیان»، «۵+۱»، «دومین خرداد اصلاحطلبان»، «مردی برای ایران» و «مرهم دردهای ملت» منتشر شده است.
اما
روزنامههای اصولگرا با نگاه عمومی به سراغ انتخابات رفتهاند؛ «تنور انتخابات داغ شد»، «نوید رقابت داغ انتخاباتی»، «چه کسی راه رئیسی را میرود»، «ترکیب رقابت» و «میدان رقابتی شد» از جمله این تیترها بوده است.
به نظر میرسد، اصلاحطلبان بهواسطه تحریمهای مکرر انتخابات و فاصلهگرفتن از مشارکت اجتماعی بیش از جریان اصولگرا در تلاش است تا بدنه اجتماعی خود را احیا کند و پیش از سایر رقبا میدان تبلیغات را بهصورت ایجابی در دست بگیرد.