🌄 میدونید چرا هرجا سیل میاد فقط سپاه و بسیج میتونه جمعش کنه؟
چون از بدو تولدشون با سیل سر و کار داشتن:
سیل دشمنان
سیل منافقان
سیل نفوذیها
سیل نجومیبگیرا
و سیل احمقها!
و از پس همشون بر میان الا همین احمقها…
دمتون گرم و خداقوت بهتون مردهای بیادعا.
👤 حمیدرضا صادقی
💠کانال #پلاک(ایتا ، تلگرام) :👇
🌐 @pelakdez
.
♻️ مدیر داریم تا مدیر
🔰 حمید رسایی: سال ۹۲ وقتی حسن روحانی انتخاب شد، در یک گفتگوی دونفره در مجلس به ایشان گفتم چون هم لباس هستیم و دلم میسوزد، این نکته را باید به شما بگویم:
شما بعد از کسی رییس جمهور شدید که با همه عیبها و نواقصش سه ویژگی داشت که وجود این ویژگیها در مدیری که ملبس به لباس روحانیت است بیشتر توقع میرود و مردم هم توقع دارند. اگر اینطور نباشید برای ما طلبهها هزینه دارد و گران تمام میشود:
۱. پر کار بودن
۲. مردم دار بودن
۳. ساده زیست بودن
گفتم شناخت من و آنچه دوستان نزدیک شما از خلقیات و زندگی شخصیتان میگویند این است که شما درهر سه ویژگی تفاوت دارید و وای به حال روحانیون که هم لباس شما هستند.
خدا را شکر که این سید محترم با همه اشکالاتی که در دولتش هست و بخشی از آنها طبیعت کار اجرایی و بخشی هم ان شالله برطرف میشود، درکنار اقدامات مثبت و امیدوارکننده، از این سه جهت، برای طلاب و روحانیون آبروداری کرده است.
امیدوارم در ادامه دولتش نیز موفق باشد و امید مردم را بیشتر کند.
پن: تصویر بازدید روحانی و رییسی از منطقه سیلزده
🔺 #حمید_رسایی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
✅دلیل عدم استجابت دعا
شخصی نزد امیرالمومنین (علیه السلام)
از عدم اجابت دعاهایش شکوه کرد .
حضرت علت آن را چنین بیان فرمودند :
دلهای شما در هشت چیز خیانت کرده اند؛
لذا دعایتان مستجاب نمی شود..
1-خدا را شناختید ولی حق او را چنان که باید ادا نکردید..
2-به رسول او ایمان آوردید ، سپس با سنتش مخالفت کردید..
3-کتاب خدا را خواندید ولی بدان عمل نکردید..
4-می گوئید از کیفر و عقاب خدا می ترسید، اما همواره اعمالی مرتکب می شوید که شما را به آن (کیفر و عقاب ) نزدیک می کند..
5-می گوئید به پاداش الهی مشتاقید،لکن همواره کاری می کنید که شما را از آن (پاداش الهی ) دور می سازد..
6-از نعمتهای خدا بهره می برید و شکر او را به جا نمی آورید..
7-به شما گفته شده که دشمن شیطان باشید،ولی شما با او دوستی می کنید..
8-عیوب مردم را نصب العین خود کرده اید و از عیوب خود غافلید..
با این همه چگونه انتظار دارید
دعایتان مستجاب شود در حالی که خود درهای آن را بسته اید..🍃
سپس فرمودند:
🍃تقوا پیشه کنید..
🍃اعمال خود را اصلاح کنید..
🍃نیات خود را صادق گردانید..
🍃امر به معروف و نهی از منکر کنید
🍃تا دعای شما مستجاب شود.
📕بحارالانوار-جلد۹۳-صفحه۳۷۶
💠 @shefavahajat
🖌 #یادداشت_روز
🔹 تنها راه پیشروی سوریه آزادسازی نظامی
#سعدالله_زارعی
🔸 سیاستهای نظامی و سیاسی آمریکا و ترکیه بر مبنای تداوم بحران امنیتی و سیاسی در سوریه قرار دارد و این دو کشور با سیاستهای بهظاهر متفاوت از یکدیگر در حال همکاری با هم علیه ثبات و امنیت سوریه هستند. دلیل آن هم این است که سیاست منطقهای ترکیه و سیاست خارجی آمریکا در موضوع محور مقاومت به هم میرسند. اما در این میان آمریکا با صراحت از لزوم مقابله با محور مقاومت حرف میزند و مطابق آن عمل میکند، ترکیه اما مخالفت با محور مقاومت را آشکار نمیکند اما علیه آن تلاش میکند. در این خصوص گفتنی است:
1- ترکیه مدعی است برای قطع تهدیدات کردهای سوریه علیه خاک ترکیه، وارد عملیات نظامی شده است. این اساس توجیه آنکارا در اقدامات نظامی خود علیه سوریه است که خواسته یا ناخواسته به تقویت بعضی از گروههای تروریستی منجر شده است. ترکیه در تاریخ 17 مهر 1398 به عملیات بزرگ و ترکیبی موسوم به «چشمه صلح» دست زد. این عملیات که نزدیک به دو هفته به درازا کشید، به کشته شدن بیش از 400 نفر از طرفین که عمدتاً کردهای سوریه بودند، منجر شد. ترکیه پس از آنکه به اهداف خود رسید، طی بیانیه مشترک با آمریکا، اعلام آتشبس نمود که البته ارتش ترکیه به صورت مستمر و یکجانبه آن را نقض کرده است. اخیراً هم ارتش ترکیه از انجام یک عملیات سنگین تا عمق 30 کیلومتری سوریه خبر داد ولی تاکنون اجرایی نشده است.
آنکارا و دمشق در دوره حکومت حافظ اسد، برای ممانعت از ورود کردهای سوریه به خاک ترکیه توافقنامهای امضا کردهاند. در این توافق، دولت سوریه تعهد داد مانع ورود کردهای این کشور به خاک ترکیه و همکاری آنان با سازمان کردهای ترکیه (P.K.K) علیه این کشور شود. براساس این توافق کردها تا سه کیلومتری مرز با ترکیه حضور نخواهند داشت. سوریه همواره به این توافق پایبند بود، با بهم خوردن وضع امنیتی آن، آنکارا با بهانه کردن درگیر بودن دولت سوریه و ناتوان خواندن آن در کنترل کردها، وارد خاک این کشور شد و مناطقی از آن را به اشغال درآورد که شامل 4820 کیلومتر مربع و حدود ششصد شهرک و روستا شامل رأس العین، تل ابیض، المناجیر، سلوک و مبروکه شده است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/246637
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌺شرح خطبه ۶۶ نهجالبلاغه توسط استاد محمدعلی انصاری
🔅شرح خطبه ۶۶-بخشچهارم
✨ واعْلَمُوا أَنَّکُمْ بِعَيْنِ اللهِ، وَمَعَ ابْنِ عَمِّ رَسُولِ اللهِ. فَعَاوِدُوا الْکَرَّ، وَاسْتَحْيُوا مِنَ الْفَرِّ، فَإِنَّهُ عَارٌ فِي الْأَعْقَابِ، وَنَارٌ يَوْمَ الْحِسَابِ
🔹بدانيد كه در پيش روى خدا و پسر عموى پيغمبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم قرار داريد. پى در پى حمله كنيد و از فرار شرم داريد، زيرا فرار در جنگ، لكّه ننگى براى نسل هاى آينده و مايه آتش روز قيامت است
#شرح_خطبه_۶۶
@nahjol_balagheh
📌 تهدیدهای انقلاب در بیان علامهمصباح
(ره) قسمت دوم
↩️ اینکه گفتهشده قدم اول در انقلاب، تصحیح باورهاست یعنی همین. چرا که انقلاب، حرکتی برخاسته از اراده مردم است اراده همه مردم یا قشر خاصی که فعال هستند.
🔷 چون این برخاسته از اراده اختیاری مردم است، حتما بر بینش و ارزشهایی مبتنی است که مستلزم کنشهایی میشود. برای تحقق این، باید آن ارزشها را عوض کنیم. برای عوض کردن ارزشها باید بینش عوض شود و مردم باور کنند که واقعیتها و حقيقتها اینهاست.
🔚 پس تغییر در باورها و ارزشها مقدمه برای پیدایش انقلاب است و اگر بخواهد حفظ شود باید آن مقدمهها و پایهها تقویت شود. این پاسخ به این که چرا میگوییم گام اول، حفظ و تقویت بینشها و ارزشهاست.
🎥 مصاحبه با علامه مصباح (ره)
#علامه_مصباح
#انقلاب_اسلامی
#شماره_33
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سرتو بیار بالا!
🎙 #شیخ_احمد_کافی
✳️ @bahjat_alabd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدوم عمل دستت رو گرفت؟
علامه امینی : ...
▪️السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🍃
#علامه_امینی
✳️ @bahjat_alabd
📌 تهدیدهای انقلاب در بیان علامهمصباح
(ره) قسمت اول
▫️معنای درخطر بودن انقلاب این است که یا بینشها ضعیف شده یا ارزشها کمرنگ شده یا مردم در انجام آن، تن به کار نمیدهند. این سه مرحله مبتنی بر هم هستند.
🔺 پس اگر فرض ما این است که انقلاب اسلامی کردیم و حالا میخواهیم این انقلاب حفظ یا تقویت شود یا قشر خاصی انقلابی باقی بمانند، همین سه عامل که علت محدثه است میتواند علت مبقیه باشد.
🔘 یعنی بینشی که مقدمه برای انقلاب بود، باید رواج یابد؛ مردم باور کنند؛ این تغییر در باورهاست. وقتی تغییر در باورها پیدا شد خواستههای جدیدی پیدا میکنند؛ تغییر در ارزشها، آرمانها و آرزوهای جدید. بعد برای تحقق آرمانهای جدید فعالیت میکنند.
🎥مصاحبه با علامه مصباح (ره)
#علامه_مصباح
#انقلاب_اسلامی
#شماره_33
🆔 @farhang_puya
4_5994306587387235842.mp3
8.07M
روضه (عین روایته؛ شلوغ قتلگاه)
🎥 مراسم عزاداری شب اوّل ماه #محرم
🗓 جمعه ۷ مرداد ۱۴۰۱
🎙 مداح: #سید_محمود_علوی
📍 #هیأت_رایةالعباس (علیهالسّلام)
🏷 #امام_حسين
@HajMahmoud_Karimi
📌 #خبر_ویژه
🔹 به نام «جمهوری اسلامی»به کام کلاهبرداران برجامی!
🔸 روزنامه «جمهوری اسلامی» از موضع پیاده نظام رسانهای غرب مدعی شد توافقی بهتر از آنچه غرب روی میز گذاشته، وجود ندارد و دولت باید این پیشنهاد را بپذیرد.(!)
این روزنامه در سرمقالهای که با تحلیل رسانههای ضد انقلاب بیگانه مو نمیزند، مینویسد: «برخلاف شعارهایی که داده میشود، بخش قابل توجهی از اقتصاد کشور و معیشت مردم به تحریمها گره خورده است. اینکه گفته شود تحریمها را خنثی میکنیم و اجازه نمیدهیم به زندگی مردم لطمه وارد کنند، شعار خوبی است اما پشتوانه عملی ندارد.
در بخش سیاست خارجی و تصمیمگیری در زمینه مذاکرات برجامی نیز دولت سیزدهم دچار ضعف مشهود است. با قطع نظر از میزان توانایی گروه مذاکرهکننده برجامی و میزان مسئولیت و اختیارات این گروه و تداخلی که ممکن است در اختیارات و مسئولیتهای بخشهای مختلف مرتبط با مذاکرات برجامی وجود داشته باشد، این واقعیت کاملاً مشهود است که موقعیت کنونی برای تصمیمگیری جهت رسیدن به یک توافق قابل قبول و احیاء برجام را نباید از دست داد. سخنان مسئولان ایرانی و غربی اعم از اروپایی و آمریکایی، نشان میدهند طرفین تمایلی به کنار گذاشتن برجام ندارند.
غربیها با صراحت اعلام میکنند بهترین توافق روی میز است، گام آخر را بردارید. در چنین موقعیتی انتظار از مسئولین ایرانی اینست که از فرصت استفاده کنند و تصمیم نهایی را برای رسیدن به یک توافق که دربردارنده منافع ملی کشورمان باشد، بگیرند و به این واقعیت توجه نمایند که موقعیتی بهتر از آنچه اکنون در اختیار دارند پیش نخواهد آمد.
هیأت مذاکرهکننده ایرانی در دولت سیزدهم از این امتیاز برخوردار است که اختیارات لازم را دارد و موانع و مشکلات عدیدهای که هیأت مذاکرهکننده دولت قبلی با آنها مواجه بود، اکنون وجود ندارند. با اینحال، تأخیر یکساله آنهم بدون دستاوردی بیش از آنچه هیأت قبلی در اردیبهشت 1400 توانسته بود به دست بیاورد، به هیچوجه قابل قبول نیست. اکنون مردم کشورمان با سؤالها و کنجکاویهایی که در زمینه مذاکرات برجامی دارند، میخواهند به هیأت مذاکرهکننده برجامی و دولت سیزدهم بگویند ما به همان دستاورد اردیبهشت 1400 قانع هستیم و این نکته که رسیدن به توافق به نام چه کسی و کدام دولت سند بخورد اصلاً مهم نیست. شما پای همان توافق که میدانیم موفق به افزایش دستاوردهایش نمیشوید را امضا کنید و سندش را به نام خودتان بزنید ولی برای رفع تحریمها و حل مشکلات مردم بیش از این درنگ نکنید.»..
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/246642/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper