#گفتگو
💢 تحلیل جامعهشناختی اعتراض و اغتشاش
🎙حجتالاسلام دکتر حمید پارسانیا، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔺یکی از مسائل جدی که برای گفتوگو وجود دارد، امنیت است. باید نوعی امنیت و شرایط امنی وجود داشته باشد. در متن یک درگیری و ستیز عملی که وجود دارد، جای گفتوگو نیست.
🔹سورهی توبه تنها سورهای است که با بسم الله شروع نشده است و در اینجا بیشتر ناظر به جنگهای فتح مکه و مسائل قبل از آن است. در مورد عمل منافقین و مشرکین است. در اوائل سورهی توبه آیهای است که خداوند متعال اهمیت گفتوگو و ضرورت ایجاد امنیت مربوط به گفتوگو را پیامبر (ص) بیان میکند.
👈 ادامه متن را اینجا مطالعه کنید
⏰ زمان مطالعه: ۵ دقیقه
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
🆔@parsania_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه حداکثر گرفتگی خورشید (۵۵درصد) در تهران
@TasnimNews
🔴 هشتگ مهسا امینی ماشینیترین هشتگ ترندشده در توئیتر/ پشتیبانی ویژه توئیتر از اغتشاشات در ایران
🔷در جنگ ترکیبی به بهانه مهسا امینی دشمنان هرآنچه در دست داشتند به خیال خام آسیب رساندن به انقلاب اسلامی به میدان آوردند و در این میان توئیتر بهعنوان سلاح جنگ رسانهای شناختی در برابر انقلاب اسلامی مورد استفاده قرار گرفت.
🔷به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری فارس، سید علیرضا آل داود در تحلیل هشتگ مهسا امینی در توئیتر نوشت: در تحلیل هشتگ مهسا امینی سعی شده است بخش قابل توجهی از داده های این هشتگ (و هشتگهای مشابه در این موضوع) را استخراج و درصد قابل توجهی که طیفهای مختلف مشارکتکننده در آن را پوشش میدهد. به عنوان مثال در کنار استخراج دادههای منتشر شده به زبان فارسی، دیتای این هشتگ و هشتگهای مشابه در زبانهای عربی و انگلیسی نیز استخراج شده است، همچنین محتوای ارسالشده توسط حسابهای رسمی و تأییدشده نیز استخراج شده و مورد تحلیل قرار گرفته است.
🔷در بخش دیگری از این گزارش، دادههایی ارائه خواهد شد از نقش ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی در حمایت و پشتیبانی از این حرکت رسانهای که در قالب نمودارهایی سازماندهیشده بودن این حرکت کاملاً قابل اثبات خواهد بود.
🔷مطابق دیتای استخراج شده از وبسایتهای دادهکاوی بینالمللی مثل ترندز مپ و تاکواکر و برخی از شرکتهای داخلی از هشتگ مهسا امینی نتایج زیر به دست آمده است.
🌐 http://fna.ir/1sbgpn
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴 در دفاع از اقدام شجاعانه سخنگوی دولت
👤 #امیرحسین_ثابتی
🔹 حضور دکتر بهادری جهرمی سخنگوی دولت در دو دانشگاه علامه طباطبایی و خواجه نصیر اقدامی رو به جلو و بسیار شجاعانه بود. در شرایطی که برخی از مسئولین تصور می کنند به خاطر شعارهای رادیکال اقلیت خشونت طلب در دانشگاه ها نباید در جمع دانشجویان حاضر شوند، این اقدام سخنگوی دولت نشان داد که حضور در جمع دانشجویان می تواند چند فایده مهم داشته باشد:
1️⃣ شنیدن سخنان دانشجویان معترضی که بدون هتاکی، تنها می خواهند صدایشان را کسی بشنود و با حضور مسئولین، گوش شنوایی برای مطالبات خود پیدا می کنند و در خلال پرسش و پاسخ ها، نسبت به بسیاری از سوالات و ابهامات قانع می شوند.
2️⃣ رسوایی اقلیت خشونت طلب، هتاک و بی منطق که با شعارهای رادیکال و رکیک، بی منطق بودن خود را افشا می کنند و روز به روز در میان سایر دانشجویان منزوی تر می شوند.
3️⃣ با حضور مستمر مسئولین مختلف در دانشگاه ها، نقشه ضدانقلاب برای به تعطیلی کشاندن دانشگاه ها و ارائه تصویر غیر عادی از فضای دانشگاهی کشور با شکست مواجه می شود زیرا دشمن نمی تواند از یک سو مدعی غیر عادی بودن اوضاع و وخیم بودن وضعیت دانشگاه ها شود اما از سوی دیگر هر روز یکی از مسئولین در دانشگاه های مختلف حاضر شوند. آنچه که هدف اصلی دشمن از ناآرامی ها در دانشگاه هاست تعطیلی کامل مراکز آموزشی است نه صرفا برگزاری چند تجمع.
🔸 با این اوصاف باید به سخنگوی دولت خدا قوت گفت که بدون توجه به برخی تحلیل های محافظه کارانه، در دانشگاه های مختلف حاضر شده و حرفهای دانشجویان را می شنود و به آنها پاسخ می دهد.
✅ خاطرم هست که در سال 88 نیز که فضای دانشگاه ها شبیه این ایام بود، چهره های مختلفی از جبهه انقلاب در بسیاری از دانشگاه های کشور حاضر شدند و با صبر مثال زدنی خود در برابر اقدامات اقلیت هتاک، ضمن تبیین منطق جبهه انقلاب اسلامی ماهیت واقعی دانشجونمایان را افشا می کردند که این اقدام نقش مهمی در اقناع عموم دانشجویان و پایان فتنه 88 داشت.
💢 امید که این رفتار امسال هم توسط عموم مسئولان و نخبگان در دانشگاه های مختلف کشور تکرار شود تا ضمن اقناع عموم دانشجویان، منطق پوچ و هتاکانه اقلیت خشونت طلب افشا بیش از گذشته افشا شود.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 کارشناس مسائل بینالملل: آمریکا بنگاه وطنفروشان را ساپورت میکند.
👤 #حمیدرضا_غلامزاده، کارشناس مسائل آمریکا
🔹 بعد از انقلاب 57، طیف اولی که از ایران رفتند سلطنتطلبها بودند. این طیف روایت جدیدی برای ارائه نداشت چون در ساختار پهلوی زیسته بود و این ساختار با آمریکا ارتباط تنگاتنگی داشت. اما نسل بعد، تعداد مختصری هستند که از ایران فرار کردند و نسلهای بعدی ایرانیهای مقیم آمریکا هستند که روایت خودشان را از ایران ارائه دادند و این روایت بازتابدهنده تصویر آمریکا از ایران بهخصوص سیاستمداران آمریکایی در جهان شد.
🔸 آمریکا تعاملی با ایران نداشت و بر همین مبنا شروع به قصهپردازی و روایت کرد چون اینها کاسبیشان از این طریق جلو میرفت. یعنی محل درآمد روزانه این افراد یک همچنین تصویرسازی بود که بگویند ما داخل ایران را میشناسیم و ما میتوانیم به شما (آمریکا) روایت بدهیم.
✅ بعد نسل جدیدتری شکل گرفت مثل دانشجویان ایرانی که به آنجا رفتند یا جوانان نسل جدیدی که در آنجا فعال شدند، چه شخصی چه قدیمیها، حلقه فعالانی که مانند نایاک یا مجموعه هوشنگ امیراحمدی، اینها با مجموعههای خودشان یک هویتسازی کردند. آن نسل اول که حرفی برای گفتن نداشت. نسل دوم به اندیشکدهها رفتند، آنجا سعی کردند در سیاستگذاریها علیه ایران تاثیرگذار باشند.
🔹 بعد نسل جدیدی آمدند و با مجموعهسازی سعی کردند روایت جدیدی ارائه کنند. ازطریق همین هویتسازی بودجه میگرفتند و به بخشهای مختلف خوراک میدادند. مثلا یک دورهای مانند دوره ظریف که در نیویورک بود، اینها با نمایندگی ما هم ارتباط داشتند، با جان کری و امثال اینها هم ارتباط داشتند.
🔸 کنشگری که آمریکا برای مقابله با ایران انتخاب کرده، این است که بتواند آنچیزی که میخواهد از زبان ایرانیان مطرح کند. در این فضا موج جدیدی در دو دهه اخیر شکل گرفته و چهرههای شاخصی مانند فاطمه حقیقتجو، نماینده اسبق مجلس ایران یا حسن یوسفیاشکوری از این جنس هستند. بعد از این نسل، سلبریتیها را داریم که اخیرا به این نسل افزوده شدند مانند مهناز افشار یا مثلا مسیح علینژاد که اسنادش هم منتشر شده که پول گرفته است.
✅ درمورد کانادا هم مثل آمریکا بخاطر قطع ارتباط طولانی روایت درستی از ایران ندارند و به همان روایتهایی که آنجا میشنوند اتکا میکنند. همین باعث میشود یک نفر در کانادا علیه ایران کمپین راه میاندازد و یک شایعهای را پخش میکند و براساس آن کاری را پیش میبرد مثلا حامد اسماعیلیون بهبهانه دختر و فرزندش یک کمپین تحریمی علیه ایران راه میاندازد.
🔹 اواسط دهه شصت یک بنیادی به نام "نِد" شکل گرفت. اولین مدیر این بنیاد در مراسم افتتاحیه خودش اذعان میکند که بنیاد ند تاسیس شد تا کارهایی که CIA نمیتواند بکند را انجام بدهد. کارهایی از جنس کودتا. از میان ایرانیانی که آنجا زندگی میکنند بررسی میکند کدامیک ظرفیت بیشتری برای همراهی دارد. مثلا تریتا پارسی، علی واعظ، مسیح علینژاد، نگار مرتضوی و کاملیا انتخابیفرد.
🔸 بنیاد NED مشخصا درباره ایران، دارد سالی حداقل چندصد هزار دلار هزینه میکند. درموضوعاتی مثل حقوق بشر.
💢 هدفشان آن است که از زبان خود ایرانیها مردم ایران را مخاطب قرار بدهند. این آدمهای دیگر هستند که دارند حرفهای او را بهزبانی مردم ایران و در قالبی مشخص مطرح میکنند. مثلا هنرمند، بازیگر، ورزشکار یا حتی سیاستمدار سابق در مقاطعی حرفهایی میزنند که مجموع این حرفها منجر به این میشود که آنان بهزبان گویای آمریکاییها تبدیل میشوند. مثلا سر قضیه واکسن که ظاهرا یک موضوع غیرسیاسی هم محسوب میشود، میآیند و موجی از ناامیدی ایجاد میکنند. پیامی که آمریکا بهدنبال آن است چیست؟ پیام ناکارآمدی جمهوری اسلامی.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
این مطالبات فاخر و نخبگانی دانشجویان شریف واقعا ناامیدکنندست!
سرلخت شدن و تونل زدن برای غذا خوردن دختر تو سالن غذاخوری پسرا آخه؟!
برای همین چیزها چند سال بیشترین فشار زندگیت رو گذاشتی تو کنکور رتبه بیاری بری دانشگاه شریف این کارا رو بکنی؟!!
پارک دم خونتون هم که میتونستید این کارو بکنید.. خیلی سخیف و مبتذل رفتار می کنید
خیلی دور از ادب رفتار میکنید
خیلی مطالبات سطح پایینی دارید
بزرگ شوید
کمی مطالعه کنید
برای خودتان مفید است.
البته پیامی مهم و درس عبرتی خوب برای مردم است تا دیگر هر کسی ۴تست کمتر و بیشتر زد زود او را نخبه نخوانند و حاشیه امن برایش درست نکنند..
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032