نامه اساتيد درباره فضاي مجازي + اسامي کامل.pdf
2.99M
نامه ۱۰۰۰ استاد دانشگاه و حوزه به رؤسای سه قوه درباره فضای مجازی + اسامی امضاءکنندگان
🔹 امروزه فضای مجازی، یکی از مهمترین زمینهها و مؤلفههای پیشرفت دولتها و جوامع به شمار میآید و کشورهااز آن به عنوان موتور پیشران در ابعاد و عرصههای گوناگون بهره میبرند.
🔘 معالأسف ایران اسلامی ما که در برخی زمینهها به قلههای دانش دست یافته در عرصه فضای مجازی، به یک مصرفکنند تبدیل شده است، و همین وضعیتْ آسیبهای جدیِ اقتصادی، علمی، امنیتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در پی آورده است.
🔴 سوگمندانه باید گفت فضای مجازی که به عنوان یک فرصت میتوانست با تبدیل ایران به قطب فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در منطقه و جهان، فرصتهای اقتصادی سرشاری پیش روی کشور قرار دهد، آسیبهای جدی درسالیان گذشته برای کشور بوجود آورده است که تأثیرگذاری در عدم ثبات اقتصادی، یکی از آن موارد به شمار میرود.
🔹 فضای مجازی که میبایست از جهت سیاسی باعث رشد و پویایی و استحکام نظام اسلامی شود، به آسیبپذیری نظام انجامیده است و دشمنان از طریق طرح شایعات و اتهامات گسترده، گردآوری کلان داده (Big Data) و مدیریت افکار عمومی بر اساس آن، اهداف خود را پیش بردهاند.
🔹یکی از علل اصلی عقبماندگی و وابستگی فضای مجازی در ایران ـ به رغم وجود ظرفیتهای گسترده و استعدادهای بالقوه در جهت پیشرفت در این زمینه ـ تفکر سطحی و ارتجاعی حاکم بر برخی مسئولان امر بوده است که پیشرفت در حوزة فضای مجازی را توسعه ظاهری این فناوری در کشور دانسته، رشد مصرفگرایی و افزایش امکانات فضای مجازی هرچند در بستر خارجی را نشانه....
@rozaneebefarda
ادعاهای عجیب جعفریان پیرامون آقای #طائب و ربط دادن آرزوهای برجامی به یک تغییر امنیتی!
از خوشخیالی و تحلیلهای توهمی پیرامون برجام و وضعیت معیشت مردم که بگذریم، انصاف این جماعت واقعا نوبر است!
این حجم از عقدهگشایی علیه حریمبانان امنیت کشور (فارغ از هر نقد و تفاوت نگاهی که ممکن است برخی افراد نسبت به آنان داشته باشند) نگران کننده است.
نسل نخبگانی این کشور مثلا قرار است زیر دست امثال جعفریان شاگردی کنند و روش تحلیل سیاسی و تاریخی بیاموزند! زهی تأسف!
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انفجار و آتشسوزی گسترده در مجتمع لجستیکی در حیفا
🔹یک مجتمع پشتیبانی و لجستیکی در خلیج حیفا از شب گذشته دچار انفجار و آتشسوزی گستردهای شده است.
🔹در این مرکز انبارهایی از مواد خطرناک و قابل اشتعال قرار داشته است.
🔹به دلیل گستردگی آتشسوزی و مجاورت با مناطق مسکونی، فرماندهی ایستگاههای آتشنشانی شهر حیفا شخصا بر روی عملیات اطفا حریق نظارت میدانی دارد.
🔹تا این لحظه بنا بر اظهار نظر سخنگوی سازمان آتشنشانی حیفا از تلفات احتمالی اطلاع درستی در دست نیست.
@TasnimNews
💢انسانشناسیِ شناختیِ دین:
از نظر انسانشناسان شناختی، باورهای دینی به دو دستهی باورهای پایه و باورهای الهیاتی تقسیم میشوند. باورهای پایهایْ باورهایی کلی از قبیل باور به وجود ماوراء، غایتمندی عالم و حیات پس از مرگ است که گرایش به این باورها نوعاً در ساختار ذهنی ما وجود دارد و میراث تکاملی نیاکان ماست. اما باورهای الاهیاتی که شبکهای از باورهای جزئی به هم پیوسته است، به مرور و از طریق آموزش صریح و ضمنی کسب میشود. بنابراین بخشی از گرایشهای دینی در ساختار ذهنی انسان و یا در سطح گروه درکارند که مزیتهای انتخابی آن باعث افزایش شانس بقای افراد یا جمعیتهای دیندار میشوند. دربارهی اینکه دین با چه مکانیسمی انتخاب شده است، نظرات متفاوتی وجود دارد:
۱) گرایش به دین به طور مستقیم انتخاب شده است: برخی از محققان بر این باورند که دین به نحو سختافزاری و ژنتیکی در نوع انسان تعبیه شده است. ژنVMAT2، موسوم به “ژن خدا” اشاره به همین نظریات دارد که ژن استعداد برای معنویت در نظر میشود. این دانشمندان بر این باورند که خودِ دینْ مزیت انتخابی دارد؛ دین داشتن باعث میشود افراد احساس بهتری داشته باشند و این امرْ تناسب آنها را بهبود میبخشد.
۲) محصول جانبی: منظور از گرایش به معنویتْ باور به موجود(ات) ماورایی است (روح یا خدا). از نظر بسیاری از محققان نظیر پاسکال بویر و استفان جی گولد، این ایدهها یک محصول جانبی از سیستمهای ذهنی هستند که به دلایل دیگری تکامل یافتهاند، نه مستقیما برای دین و مذهب. به عنوان مثال، ما مفهوم “خدا” یا “روح” را بهخاطر روانشناسی شهودی خود – چیزی که روانشناسان گاهی “نظریه ذهن” مینامند – پذیرا میشویم. از نظر این گروه از دانشمندان، مفهوم خدا محصول جانبی چند ویژگی انتخاب شدهی دیگر است: نظریه ی ذهن (TOM)، تعمیمدهی و درک علّیت، و توانایی درک عاملیت.
۳) انتخاب طبیعی در سطح گروه: با اختراع کشاورزی، انسان شکارچی-گردآورْ یکجانشین گشت و انقلاب عصر نوسنگی باعث انفجار جمعیت شد. هرچه گروهها بزرگتر میشدند، افرادی که هیچ نوع خویشاوندی با یکدیگر نداشتند در گروههای بزرگتری گرد هم آمدند. دینْ ابزار مناسبی بود که افراد غیرخویشاوند را با یکدیگر پیوند داد و سپس خدایانِ دارای توصیههای اخلاقی نیز توانستند تشریک مساعی و همکاری میان افراد را تسهیل کنند. بنابراین به نظر میرسد جوامعی که دیندار بودهاند، کمتر دچار کشتار درونگروهی میشدند و بیشتر با یکدیگر تعاون داشتهاند؛ در نتیجه سازگاری آنها افزایش یافته است.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#الهیات_فناوری
#الهیات_تکنولوژی
#علوم_شناختی
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
#گزیده
💢 انگارههایی که در علوم شناختی داریم بسیار مورد توجه هستند؛ همانند مسئله آزادی انسان، این مسئله یکی از مقولاتی است که در علوم شناختی مورد توجه بوده است و دانشمندان این دانش بحث اختیار انسانی را در قلمرو مسائل اساسی علوم شناختی مطرح کردهاند: اراده آزاد چیست؟ آیا ما واجد اراده آزاد هستیم یا اینکه فقط تظاهر به داشتن و استفاده از اراده آزاد هستیم؟ آیا در شرایطی همانند هیپنوتیزم، اختیار از ما سلب میشود؟ آیا دیگر گونههای جانوری دارای اراده آزاد هستند یا خیر؟ ارتباط بین ذهن، مغز و افعال ما چیست؟ لذا به شکل خاص دانش علوم شناختی بر روی این مسئله (ارتباط بین ذهن، مغز و افعال) متمرکز است.
📌هرجایی که ما با فهم و شناخت روبرو باشیم؛ پای علوم شناختی نیز به وسط کشیده میشود و میتوان از آن استفاده نماییم. ما در مطالعات قرآنی در حقیقت به دنبال فهم متن قرآن (بهعنوان متن مقدس) هستیم و زمانیکه پای فهم به میان کشیده میشود، خود به خود بحث علوم شناختی نمایان و مشهود میشود و میتوانیم از آن در مواضع متعدد استفاده کنیم و به کمک ما بیاید.
📌یکی دیگر از رویکردها و دانشهای بسیار مهم در علوم شناختی که مرتبط با قرآن میتواند پیشروی ما قرار بگیرد، «زیباییشناسی» است. که از طریق عصب زیباییشناسی، میتوان آن ادراکات زیباییشناسی که معمولاً انتزاعی میباشند را کشف کرد. به همین دلیل عصب زیباییشناسی به دنبال این است که ادراکات زیباییشناسی ما را کمی نماید و بتواند برای آن مثل و معیار در نظر بگیرد
🔰 مطلب کامل را اینجا مطالعه کنید
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
دشمنی فرقه ضاله #بهاییت در ترویج مد، بیحجابی، سبک زندگی غربی و مقابله با امام حسین و امیرالمومنین (علیهم السلام) به عنوان ستون پنجم انگلیس و آمریکا در گسترش فساد و بی بند و باری و آرزوی نابودی مسلمانان به روایت اسناد ساواک!
✍️رضا قریبی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سفیر اسبق ایران در برزیل: دولت روحانی کار را رها نمیکرد 10 سال قبل عضو بریکس میشدیم!
🔺ظرفیت اقتصادی بریکس 10 برابر پیمان شانگهای است،
با درخواست جدید ایران و سخنرانی رئیسی، استارت کار زده شده است.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
#با_افزايش_قدرت_حرص_كم_میشود
💥إِذَا كَثُرَتِ آلْمَقْدِرَةُ قَلَّتِ الشَّهْوَةُ
🌎هنگامى كه قدرت بر چيزى فزونى يابد علاقه به آن كم مىشود»
✍چيزى كه در دسترس انسان باشد و هر زمان بخواهد به آن برسد، نه براى ذخيره كردن آن دست و پا مىزند، نه به علّت ازدست دادنش اضطراب دارد و اى بسا با بىاعتنايى به آن نگاه كند و حتى گاه از آن سير و ملول شود؛ ولى به عكس، چيزى كه در دسترس او نيست يا به زحمت پيدا مىشود به آن علاقه نشان مىدهد و گاه اصرار دارد بيش از مقدار حاجت خود از آن ذخيره كند. به همين دليل هنگامى كه چيزى از مواد غذايى كم مىشود، مردم به فروشگاهها هجوم مىبرند و هركس چند برابر نيازش خريدارى مىكند و براثر آن، نوعى قحطى مصنوعى حاصل مىگردد. در اينگونه موارد اگر مديران جامعه فروشگاههايى را ـ هرچند بهطور موقت ـ پر از مواد مذكور كنند هجوم براى خريدن فرو مىنشيند و مردم تنها به مقدار حاجت روزانه از آن تهيه مىكنند وبازار، كساد مىشود.
📘#حکمت_245
@nahjol_balagheh
🔹هشدار سایبری پوتین به مسئولین کشور❗️
1️⃣روسیه بیانیه ای صادر کرده و هشدار داده که حملات سایبری غرب و آمریکا به روسیه، منجر به رویارویی نظامی می شود.
2️⃣ این هشدار در حالی است که روسیه طی سال های گذشته سرمایه گذاری بزرگی برای استقلال از اینترنت آمریکایی انجام داده است.
3️⃣ پوتین در سفر چند سال پیش خود به ایران، از وابستگی تمام عیار کشور به آمریکا و عدم اقدام مسئولان برای خروج از سلطه آمریکا در حوزه فضای مجازی تعجب کرده اظهار داشته بود، ما که اقدامات زیادی برای کاهش وابستگی به اینترنت آمریکایی انجام داده ایم، همچنان آسیب پذیر هستیم شما چطور بیکار نشسته و هیچ تحرکی نمی کنید⁉️
4️⃣نهادهای امنیتی، شورای عالی امنیت ملی، ستاد کل نیروهای مسلح، سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات، کشور حقیقتا و به معنای واقعی کلمه در اشغال سایبری آمریکا است؛ فرهنگ، اقتصاد و امنیت کشور در معرض بی سابقه ترین هجوم ها قرار گرفته، روزانه میلیون ها تلفات می دهیم؛ چه می کنید⁉️
والله بالله تالله قیامت باید پاسخگو باشید.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴نامه هزار استاد دانشگاه و حوزه به روسای قوا برای حاکمیت فضای مجازی
🔹در این نامه آمده: «ایران در حوزههای گوناگون فناوری پیشرفت کرده اما در عرصه فضای مجازی به یک مصرفکننده تبدیل شده است. این وضعیت آسیبهای جدی اقتصادی، علمی، امنیتی و فرهنگی در پی دارد.
🔹از مدیران انقلابی سران قوا انتظار داریم تحقق حکمرانی فضای مجازی و پیشرفت حقیقی در این حوزه مورد توجه مسئولان قرار بگیرد و اقدامات لازم برای خارج کردن این فضا از سیطره دشمن صورت بپذیرد».
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
✳️ اولین همایش بینالمللی و پنجمین همایش ملی
✅ تبیین اندیشه دفاعیه امام خامنهای
1️⃣ محور اول: مبانی اصول و ابعاد اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
2️⃣ محو دوم: گام دوم انقلاب در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
3️⃣ محور سوم: مقاومت و آینده آن در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
4️⃣ محور چهارم: ساز و کارها و ابزارهای دفاعی در اندیشه و مکتب امام خامنهای
5️⃣ محور پنجم: نقش انقلاب اسلامی ایران در افول قدرت آمریکا در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
🗓 مهلت ارسال مقاله: 1401/06/31
🗓 زمان برگزاری همایش: 1401/08/30
🏢 آدرس: تهران، بالاتر از چهارراه پاسداران، سازمان صنایع دفاع، دبیرخانه تبیین اندیشه دفاعی امام خامنهای (مدظلهالعالی)
☎️ 02122549077
☎️ 02129971717
💠 کانال همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنهای (مدظلهالعالی)
🔰 @tademam
@rozaneebefarda
#گفتگو
💢کارکردهای علوم شناختی در مطالعات قرآنی
🎙 دکتر قاسم درزی،استادیار پژوهشکده اعجاز قرآن دانشگاه شهید بهشتی
🔸 شاید یکی از بنیادیترین مواضعی که علوم شناختی به کار پژوهشگر قرآنی میآید، این است که فهم یک متن چگونه برای انسان محقق میشود؟ به این فهم معمولاً در دانش هرمونتیک پرداخته میشود و بحثی فلسفی در میگیرد؛ لکن اینجا میتواند یک بحث شناختی واقع شود، یعنی ما از روانشناسی، عصبشناسی، زبانشناسی و… برای ترسیم فرایند فهم متن استفاده نماییم و به شکل خاصتر فرآیند فهم متون مقدس.
👈 ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#الهیات_فناوری
#الهیات_تکنولوژی
#علوم_شناختی
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net