9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلام فرمانده؛ اینبار در سیدنی استرالیا
@Farsna
آقای محسن هاشمی! خاطرات پدر مخدوش است، تاریخ هم بخوانید
▪️پاسخ تسنیم به یادداشتهای محسن هاشمی درباره پرونده هستهای
🔹اوباما ۲ نامه مهم در سال ۸۸ و پیش از انتخابات به رهبر انقلاب نوشته است؛ نامه اول در اردیبهشت ماه و نامه دوم در خرداد ماه و قبل از روز ۲۲ خرداد ۸۸ (روز انتخابات) واصل شده؛ لحن هر دو نامه یک عقبنشینی مهم در موضوعات هستهای و تاکید بر ضرورت پیگیری گفتگوهای دوجانبه هستهای است. از کتاب ویلیام برنز(رئیس فعلی سازمان سیا) برمیآید که اوباما آنقدر عجله داشته که پس از پاسخ اول رهبر انقلاب به نامهاش، در نامه دوم حتی اسامی مذاکرهکنندگان آمریکایی را هم درج میکند!
🔹و البته جان کری هم در کتاب خاطراتش (هر روز موهبت دیگری است) میگوید که ناامیدی آمریکا از پیگیری سیاست غنیسازی صفر و ناکامی استراتژی امتناع از مذاکره با ایران، حتی به اواخر دوره جرج بوش برمیگردد!
🔹درواقع ایران توانسته بود با ایستادگی اولیه بر حق خود، زمینه را برای مصالحه اصولی (یعنی اخذ اذعان آمریکا به غنیسازی در ایران و رفع فوری تحریمها) آماده کند، امّا همچنانکه سیدحسین موسویان (از دوستان آقای هاشمی رفسنجانی و از دیپلماتهای سابق کشور) نیز در کتاب «ایران و ایالات متحده؛ نگاهی از درون گذشتهای شکستخورده و مسیری بهسوی مصالحه» نوشته، آمریکاییها پس از اتفاقات ۸۸ اساساً برآورد و محاسبات دیگری درباره ایران پیدا کردند و از آنجا که تصور میکردند کار ایران تمام است، مجدداً به تشدید تحریمها روی آوردند و نهایتاً در بهار ۸۹ قطعنامه ۱۹۲۹ را در شورای امنیت سازمان ملل مصوب کردند که به اعتراف خود آقایان دوستانِ مرحوم هاشمی، ساختار اصلی تحریمهای سنگین (نفت و بانک و ...) علیه ایران است!
🔹آنچنانکه پیداست، پدر مرحوم آقای محسن هاشمی انتقام کینهای که از سال ۸۴ از احمدینژاد داشت را در سال ۸۸ با تمام توان و با دمیدن به آن آشوبها از کل مردم ایران گرفت و این ملت را وارد روندی کرد که رنجهای امروز تنها بخشی از اثرات آن است! همچنانکه احمدینژاد نیز برای پیگیری سیاست کودکانه خود علیه بعضی دیگر از دیپلماتها، اقداماتی را در روند مذاکرات هستهای انجام داد که آنهم از جهاتی مخل سیاست کلان نظام بود.
🔹امّا محک زدن مدعاهای مرحوم هاشمی راه دیگری هم دارد؛ مثلاً اینکه بررسی کنیم محصول سیاستورزیهای ایشان در سیاست خارجی چه بود. یک نمونه، پرونده آمیاست؛ آقای محسن هاشمی نیک میدانند که در آن ماجرا علیرغم عدم نقش ایران، امّا نتیجه سیاست خارجی دولت آقای هاشمی رفسنجانی نهایتاً به آنجا منجر شد که حکم جلب خود مرحوم را هم پلیس اینترپل صادر کرد!
📝 متن کامل را اینجا (https://tn.ai/2748216)بخوانید
@TasnimNews
🖌 #یادداشت_روز
🔹 عضو ناظر تحولات جهانی باشیم یا عضو فعال آن؟
#سعدالله_زارعی
🔸 جهان در آستانه «نظم جدید» است. همانها که میراثداران نظم کهنه میباشند از پایان عمر این نظم سخن گفتهاند؛ آمریکاییها، اروپاییها در دو سطح سیاسی و کارشناسی گفتهاند نظم دوقطبی و نظم نوین آمریکایی به پایان رسیده است. تکاپوی کشورهایی مثل آلمان و ژاپن برای شکلدهی به ارتش ملی بیانگر جدی بودن این باور در میان اضلاع بلوک غرب است وگرنه با وجود ناتو چه نیازی به احیای ارتشهای ملی در این کشورها وجود دارد. ملایمترین گزارهای که شنیده میشود نظم سهقطبی با حضور آمریکا، چین و روسیه است ولی چه کسی است که نداند آمریکا نمیتواند در کنار دو قدرت آسیایی مشارکتکننده در نظمی نو باشد. این خود بینظمی است همین حالا آمریکا، روسیه را بزرگترین رقیب نظامی و چین را بزرگترین رقیب اقتصادی خود میداند و از سوی دیگر چین و روسیه به آمریکا به چشم دشمن نگاه میکنند پس واضح است که نظم جدید نمیتواند با مشارکت آمریکا معنا و مفهوم پیدا کند.
نظم نوین جهانی فقط تغییر در واحدهای شکلدهنده به یک نظام بینالمللی نیست، تغییر در شیوه حکمرانی بینالمللی هم هست. در چشمانداز تحولات مهم بینالمللی هم تغییر در منطق و حکمرانی وجود دارد. در سالهای اخیر دو رویداد مهم بینالمللی را شاهد بودیم و در این عرصه میدان مانور قدرتهای نوظهور را مشاهده کردیم. یکی از این رویدادها بیماری فراگیر کرونا بود. براساس انگاره مسلط بر نظام گذشته بینالمللی، این عارضه سهمگین باید مانند موم در دستان قدرتهای مسلط قرار میگرفت و قدرتهای بینالمللی باید در جایگاه حل و فصلکننده قرار میگرفتند اما کووید19 نهتنها تحت سیطره آمریکا و... قرار نگرفت بلکه بر جان آنها افتاد و سالها بلای ناخوانده جان آنان شد و بیشترین تلفات انسانی و بیشترین لطمه اقتصادی را به آنان زد و از قضا کشورهایی مثل ایران که براساس انگاره نظام سابق باید برای رهایی از کووید به آنان پناه میبردند، بهزودی بر این بیماری تسلط پیدا کرده و بر آن مهار زدند در این میان غرب مستأصل، آنچنان به وحشت افتاد که به رسواترین شکل به سرقت محمولههای دارویی این بیماری روی آورد که یک مورد آن سرقت محمولههای واکسن کانادا توسط آمریکا بود. بلوای جهانی این بیماری، استیصال قدرتهای مدعی و مسلط را در پی داشت و برای کشورهایی نظیر ایران به لابراتواری برای اثبات توانایی تبدیل گردید...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/246315
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔴وزیر خارجه آلمان چند روز پیش گفته که توقف کامل جریان گاز روسیه به آلمان باعث خیزش مردمی علیه دولت این کشور خواهد شد این یعنی:
۱.تحریمهای همه جانبه غرب از تحریم فوتبال و ورزش گرفته تا تحریمهای دیگر بی اثر بوده و شکست مفتضحانه ای خورده که غربی ها به منت کشی و دریوزگی درگاه پوتین افتاده اند!!!
۲.بین حاکمیت و مردم کشورهای غربی از جمله آلمان گسلهای عمیق وجود دارد و این گسلها برای فعال شدن نیاز به یک جرقه دارند.
۳.بر خلاف انگلیس خببث و آمریکای جنایتکار که بیشترین آتش را در جنگ اوکراین دمیده اند و تندترین مواضع و حمایت را علیه روسیه داشته اند دیگر کشورهای اروپایی خیلی راضی به ادامه جنگ نیستند از جمله صربستان آلمان و چند کشور دیگر و این یعنی جبهه غرب و ناتو میتواند در آینده شاهد انشقاق و چنددستگی باشد.
۴.نکته مهم و آخر اینکه وقتی وزیر خارجه صنعتی ترین کشور اروپایی به صراحت به عجز و لابه افتاده مفهومش این است که همه ی کارتهایشان را بازی کرده اند و دیگر چیزی در چنته ندارند.
به مفهوم ساده تر:
دیگر نمیتوانند غلطی بکنند.
✍حسن باکند
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔘حدیث روز
🔻 قالَ اَمیرُالمُوْمِنینَ عَلِیُّ بْنُ اَبیطالب
🔹الْحِكْمَةُ ضَالَّةُ الْمُؤْمِنِ فَخُذِ الْحِكْمَةَ وَ لَوْ مِنْ أَهْلِ النِّفَاقِ
🔸دانش، گم شدۀ مسلمانان است، پس دانش بیاموز، اگر چه از غیر مسلمان باشد.
نهج البلاغه، حکمت ۲۰۵
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
@resalathozehenghelabi