جلسه دفاعیه پایان نامه سطح3
📚 عنوان: بررسی فقهی استعمال عطر در عبادات از منظر مذاهب خمسه
⌚: زمان: شنبه سوم مهر ماه ساعت 13:00
تدوینگر: جناب آقای مرتضی سربرجی
استاد راهنما: حجت الاسلام و المسلمین حسین فرحناکی مقدم
استاد مشاور: حجت الاسلام والمسلمین محمد عربشاهی
استاد داور: حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسن موسوی مهر
لینک شرکت در جلسه
http://lms2.hozehkh.com/ws/defa
#دفاعیه
#جلسه_دفاع
#پایان_نامه
معاونت آموزش حوزه علمیه خراسان/مدیریت مدارج علمی
📚کانال رسمی معاونت آموزش حوزه علمیه خراسان:
http://eitaa.com/joinchat/1842216994C8e88b82cfe
╔═📚📒════╗
@howzehamozesh
╚════📖🔖═╝┛📚
امروز سالگرد شهید تقی پور می باشد شادی روح این شهید وتمام شهدا عزیز صلوات عنایت بفرماید.
هوای این روزای من هوای سنگره
یه حسی روحمو تا زینبیه میبره
🎤صدای شهید مدافع حرم #روحانی_میرزا_محمود_تقیپور 🌷
#گردانشهدا
#سوریه
هدایت شده از صلوات
🔊 قطعه صوتی بسیار شنیدنی توصیههای شهیدحجت الاسلام #میرزا_محمود_تقی_پور به نزدیکان پیش از اعزام
@mohammadarabshahe
🔷 کلام محقق کم نظیر استادالفقهاء آیة الله العظمی نائینی درباره زیارت عاشورا
🔷 شخصی طی مرقومهای از مرحوم محقق نائینی (۱۲۷۶_۱۳۵۵ هـ.ق) رضوان الله علیه سؤال نمود که برای رفع حوائج به ادعیه و اذکار از کتب ادعیه و یا از افراد صاحب تجربه از متدینین رجوع میکند ولی گاهی حاجتش روا میشود و گاهی ظاهرا اثری نمیبیند. لذا از مرحوم نائینی تقاضا میکند تا دعایی به او توصیه کنند.
📜 محقق نائینی در پاسخ میفرمایند:
من به تو اجازه میدهم تا به آنچه در کتابهای "مکارم الاخلاق" و "مصباح" آمده عمل کنی، اما دربارهی آنچه از ادعیه که در السنهی مردم است، چون نمیدانم از کجا نشأت گرفته، نظری ندارم، اما اینکه گفتی گاهی اوقات ادعیه اثر دارد و گاهی ندارد، این از اموری است که جز خدا و راسخان در علم (اهل بیت) کسی از آن آگاه نیست و من در همهی حاجات دنیوی و اخروی بالاتر از زیارت عاشورا سراغ ندارم.
🔷...وأمّا ما ذكرته من ترتّب الأثر تارة وعدمه أخرى فذلك ممّا لا يعلم سرّه إلا الله والراسخون في العلم وإنّي لا أرى أفضل من زيارة عاشوراء لأيّ حاجة دنيوية أو أخروية. والله العالم
۲۶ رجب ۱۳۴۶
محمد حسین غروی نائینی
روش شناسی کاربردی اجتهاد. واعظی.pdf
1.88M
✅ فایل کتاب #روششناسی کاربردی #اجتهاد
🔹نگارش: استاد سیدمحمدرضا #واعظی
🔹برشی از کتاب: «روش شناسی اجتهاد شناخت مراحل تفصیلی و گام به گام به دست آوردن حکم شرعی از نقطه مواجهه با مسئله فقهی تا رسیدن به مطلوب است. این دانش مسیر حرکت برای استنباط حکم را ترسیم میکند و می توان آن را به مسیریاب تشبیه کرد، مسیریابی که راه و روش طی آن را نشان داده و می تواند مانع وقوع بسیاری از خطاها در روند اجتهاد شود».
🔹این کتاب در ۱۵۶ صفحه و هفت فصل تدوین و با حمایت «مجمع حامیان جامعه نخبگانی علوم اسلامی انسانی» و «مرکز خدمات حوزه علمیه» منتشر شده است
🔹تهیه نسخه چاپی کتاب: ارسال پیامک به شماره 09932604978 (هزینه کتاب و ارسال ۳۵ هزار تومان)
🔹کانال استاد: https://eitaa.com/yaddashhayetalabegi
🔸 کانال روش شناسی اجتهاد (روشنا)
🆔 @ravesh_ejtehad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فورری #فوری
فیلم اظهارات پورآذر در اعلام برائت از فرقه مدعی یمانی
بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت همه دوستان و مخاطبین سالروز آغاز امامت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را تبریک عرض میکنم.
چند مدتی بود دنبال فرصتی مناسب بودم که حاصل تحقیقات و مطالعات و مباحثات خود را در خصوص دعوت احمدالحسن اعلام کنم.
بفضل خدا توفیق شد در این روز مبارک این خبر مهم را که حاصل عنایت امام مهدی عج به این حقیر است خدمتتان اعلام کنم.
اینجانب سید حسن سید پور آذر همانطور که می دانید؛ هفت سال به دعوت احمدالحسن ایمان داشتم؛ در کتب احمد الحسن تحقیق کردم؛ مقالات متعددی در این زمینه تالیف کردم؛ در حوزه مهدویت تدریس داشتم و همچنین به عنوان مدیریت دانشکده مهدوی از طرف مسئولین منصوب شدم و برای پیشرفت علمی انصار فعالیتهای متعددی انجام دادم.
اما بعد از بازخوانی و تامل دوباره و تحقیق آزادانه و بدون تعصب به این نتیجه رسیدم که اشکالات متعدد و تعارضات و تناقضات علمی بسیار و کمبودهای تربیتی و تعارضات در مواضع سیاسی اجتماعی در این دعوت وجود دارد؛ لذا به صورت رسمی اعلام میکنم که دعوت احمدالحسن را دعوت حقی نمی دانم.
والسلام علی من اتبع الهدی
سید حسن سید پورآذر
متاسفانه طلبه های زیادی توسط ایشون و دوستانش به فرقه یمانی پیوستن، طلاب باسواد... که بصورت شاخه شاخه تبلیغ یمانی میکردن در کانالها یا گروه ها وپیج ها...
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📚دنلود رایگان برخی از آثار مکتوب استاد «سید محمدباقر سیستانی»
📙عناوین کتب: مباني الأصول، حقيقة الدين، إتجاه الدين في مناحي الحياة، رسالة المرأة في الحياة، تجربتي التربوية في الحياة - قسمين، ضرورة المعرفة الدينية، القواعد الفطرية العامة، للمعرفة الإنسانية والدينية، أفي الله شك، أهمية البحث عن الدين، تهذيب النفس ودوره في بناء الفرد والمجتمع و ....
🌐 در سایت الفکر مشاهده نمایید: http://alfeker.net/authors.php?id=1533
🆔 @ijtihad
هدایت شده از مدرسه علمیه تخصصی فقه واصول ثامن ۴
محمد عربشاهی
جلسه دفاعیه پایان نامه سطح3 📚 عنوان: بررسی فقهی استعمال عطر در عبادات از منظر مذاهب خمسه ⌚: زمان: شن
بررسی فقهی استعمال عطر در عبادات از منظر مذاهب اسلامی
جلسه دفاع پایاننامه سطح 3 حوزه علمیه خراسان با عنوان « بررسی فقهی استعمال عطر در عبادات از منظر مذاهب اسلامی»، توسط مدیریت مدارج علمی معاونت آموزش برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، پایاننامه سطح سه حجتالاسلام مرتضی سربرجی با عنوان « بررسی فقهی استعمال عطر در عبادات از منظر مذاهب اسلامی» توسط استاد داور حجتالاسلام والمسلمین سید محمدحسن موسوی مهر، مورد ارزیابی قرار گرفت.
تدوینگر این پایاننامه بابیان اینکه یکی از اموری که انسانها به آن توجه ویژهای دارند، عطر و بوی خوش میباشد، گفت: در احادیث امامان علیهمالسلام استفاده از عطر و بوي خوش را از اخلاق پيامبران شمردهشده است. از سوی دیگر بر پايه منابع تاريخي و حديثي، اهتمام و التزام به استعمال بوي خوش و استفاده از عطر در سيره پيامبر صلیالله علیه و آله و سلم و امامان علیهمالسلام به چشم ميخورد.
وی ابراز کرد: نوشتار پیش رو به «بررسی فقهی استعمال عطر در عبادات از منظر مذاهب اسلامی»میپردازد.به نظر میرسد نگارش، پیرامون این موضوع، به جهت اهمیت بوی خوش در سیره پیامبر اکرم و اهلبیت علیهمالسلام و همچنین فراوانی کاربرد آن در ابواب فقهی و تأثیراتی که بر روی کیفیت و صحت و بطلان بعضی عبادات دارد بسیار بایسته و شایسته است.
حجتالاسلام سربرجی افزود: در این پژوهش احکام تکلیفی و وضعی استعمال بوی خوش در نماز، روزه، اعتکاف و حج، تبیین و دیدگاه فقها امامیه و مذاهب اهل سنت در ارتباط با جوانب مختلف این دو موضوع به نقل و بررسی قرارداده شده است.
وی با اشاره به برخی نتایج بهدستآمده، ادامه داد: استفاده از عطر در زمانها، مکانها و حالات مختلف، مگر در برخی موارد، مستحب میباشد. اکثر قریب بهاتفاق فقهای امامیه معتقدند استعمال عمدی بوی خوش برای معتکف حرام است البته به دلیل برائت و عدم دلیل در این مورد کفاره واجب نمیشود.
طلبه سطح سه حوزه علمیه خراسان با بیا اینکه جمهور اهل سنت، قائل به اباحه استعمال بوی خوش برای معتکف و حنابله قائل به کراهتاند، اضافه کرد: اکثر فقها متقدم استعمال بوی خوش برای معتکف و محرم را موجب بطلان عبادت نمیدانند البته فقهای معاصر امامی استعمال بوی خوش برای معتکف چه عمدی و چه سهوی آن را موجب بطلان میدانند.
حجتالاسلام سربرجی در پایان گفت: گرچه درباره گستره و دایره حرمت بوی خوش و نیز مصادیق استعمال آن برای محرم میان فقهای اسلامی اختلاف وجود دارد اما بهاتفاق علماء خاصه و عامه استعمال و استشمام عمدی بوی خوش بعد از احرام، حرام است.
حجتالاسلام والمسلمین حسین فرحناکی بهعنوان استاد راهنما و حجتالاسلام دکتر محمد عربشاهی در مقام استاد مشاور، در تدوین این پایاننامه، همکاری داشتهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درس اخلاق آیت الله العظمی فیاض مدظله و تأکید ایشان بر تحصیل جدی طلاب
با سلام
فایل های فوق کل نمودارهای انجام شده از ابتدای اصول فقه تا مقدمه واجب است
#پیشنهادی_دوستان
بیانات آيت الله فاضل لنکرانی در محکومیت اهانت به مرجعیت شیعه
امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه) اگر توانست موفق به رهبری این انقلاب و به وجود آوردن این انقلاب بشود برای این بود که مرجع تقلید مردم بود.
وقتی یک مرجع تقلید و مجتهد جامعالشرایط مطلبی را بیان میکند باب انتقاد بسته نیست اما اهانت به او جایز نیست.
اینکه گفته شود سخن این مرجع را دیگران به او تلقین کردهاند و حتی تعبیر بسیار سخیف تقلید سیاسی را به کار بردند، آیا نقد است یا اهانت؟
شما که مدعی پیروی از رهبری هستید، آیا رهبر معظم انقلاب میپسندد که یک کسی دهان خودش را باز کند و به بهانه حرفی که یک مرجع مسلم تقلید در ملاقات با یک مسئولی زده، شروع به اهانت کند؟
انتظار داریم همه علاقمندان به انقلاب، نگذارند مرجعیت تضعیف شود، تضعیف مرجعیت ملازم با تضعیف انقلاب است بدون هیچ تردیدی.
اگر یک مرجع مسلم تقلید که همواره همراه انقلاب و رهبری بوده است چنانچه انتقادی به نظام میکند قطعاً روی دلسوزی و خیرخواهی و ناصحانه است.
مشروح بیانات در:
https://fazellankarani.com/persian/news/23921/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 فیلمی از دیدار آیت الله العظمی صافی گلپایگانی با رهبر معظم انقلاب
@HawzahNews
محمد عربشاهی
بیانات آيت الله فاضل لنکرانی در محکومیت اهانت به مرجعیت شیعه امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه) اگر
♦️اطلاعیه دفتر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی: از هیچ فرد و نهاد و جریانی، گله و شکایتی ندارم/ خداوند بر اعتلا و عزّت مردم و کشور عزیز بیفزاید
🔹با قدردانی و تشکّر از مردم شریف و عزیز ایران، مراجع معظم تقلید، اساتید محترم حوزه و دانشگاه، جوامع و تشکّلهای دینی و اجتماعی که از بیانات و مواضع متین مرجعیت شیعه مبنی بر لزوم حلّ مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم حمایت نمودند به اطلاع عموم می رساند که حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی دام ظله العالی فرمودند: حقیر از مردم بزرگوار ایران، کمال تشکّر و سپاس را دارم و از هیچ فرد و نهاد و جریانی، گله و شکایتی ندارم و از خداوند متعال مسئلت دارم که بر اعتلا و عزّت و اقتدار مردم و کشور عزیز بیفزاید و نگرانیها و مشکلات به فضل الهی در ظلّ عنایات حضرت بقیّه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف برطرف گردد انشاء الله.