هدایت شده از میرعباس صفوی
وقتی هزینه تسلیم بیشتر از مقاومت می شود:
تجربه سودان و درس عبرتی که باید ایرانیان بگیرند.
🔸 کشوری بود بنام سودان که ۹۷ درصد مردم آن مسلمان بوده و دومین کشور بزرگ قاره آفریقا و از نظر معادن و ثروت در وضعیت مناسبی بود. دیدگاه های سیاسی این کشور به ایران و جبهه مقاومت و شخص رهبری نزدیک بود.
🔸 کم کم فشارهای بین المللی به این کشور زیاد شد، آمریکا و اروپا تحریمش کردند، اسرائیل به توطئه داخلی کشور دامن زد و کشورهای عربی و خصوصا عربستان به فشار بر او اضافه کرده، بگونه ای که حتی در سال ۱۳۹۲ اجازه عبور هواپیمای او بر فراز آسمانش را ندادند، چون راهی ایران بود!!!
🔸 عمر البشیر رییس جمهور این کشور بعد از مقاومتی سخت، به خیال خودش تسلیم شد تا بتواند فشارهای بین المللی را کم کرده و از مواهب رابطه با غرب و عرب بهره ببرد و آنها که به ظاهر یک خواسته بیشتر از او نداشتند: دست کشیدن و جدایی از جمهوری اسلامی ایران!!!
🔸 او تسلیم شد و رسماً با ایران قطع رابطه کرد و در پیمانهای ضد ایرانی عضو شد. اما باز رابطه با کشورهای عربی و غربی بهبود نیافت. او قدمی دیگر برداشت تا بتواند اعتماد سازی کند و آن قدم شوم اسمش رفراندوم بود!!
🔸 رفراندوم انجام داد و در کمال تعجب کشور به دو تکه تقسیم شد و سودان شد دو کشور شمالی و جنوبی که سازمان ملل و کشورهای غربی و عربی نیز آنرا با رسمیت شناختند، اما باز ماجرای مصیبت سودان تمام نشد.
🔸 سودان رسماً دشمنی خود با ایران و جبهه مقاومت را اعلام کرد و حتی در دفاع از عربستان به یمن هم لشکر کشی کرد. آمریکا و عربستان و دیگران هم تحریم های خود را برداشتند، اما بهانه ای جدید پیدا شد. اینکه عمر البشیر دیکتاتور بوده و باید از قدرت کناره گیری کند. او هم چاره ای نداشت و از قدرت کناره رفت، اما بجای منزل به زندان انداختنش!!!
🔸 دیگر نه سودانی بود، نه سیاست خارجی حامی ایران و نه عمرالبشیری که حتی بر خلاف همه دیدگاههایش با اسراییل هم وارد رابطه شده بود اما مصیبت سودان ادامه داشت...
🔸 در سودان کودتا کردند، جنگ داخلی راه انداخته و هزاران نفر کشته و زخمی شدند و جهانی که این همه وعده به سودان داده بود فقط دارد تماشا می کند و از کشته شدن مردم و ویرانی این کشور لذت می برد.
🔹 حال مقایسه کنید سرنوشت سودان را کشورهایی چون ایران، سوریه و یمن که دقیقا همین خواسته ها را داشتند. همین تحریم و فشارها را تحمل کردند اما این سه کشور ایستادند تا نشان دهند هزینه مقاومت بسیار کمتر از تسلیم است.
🔹و سودان شد درس عبرتی برای مردم ایران تا بدانند چطور در پس هر عقب نشینی از محور مقاومت، دیکتاتور دانستن رهبران سیاسی و حتی رفراندوم ادعایی آنان، پایان کار کشوری به نام ایران با تجزیه و جنگ داخلی هدفگذاری شده است.
🔹 اما مقاومت؛ قدرت های زورگویی را چون عربستان و امارات و غرب به کشورهای جنگ زده ای چون یمن و سوریه باز می گرداند، حتی اگر تا دیروز جز به سرنگونی حاکمان آن راضی نمی شدند.
جریانی در گیلان در حال تخریب چهره های مفید روحانیت مبارز مدافع نظام است. این جریان می کوشد با تحریف و ترفند های پیچیده و به ظاهر خیرخواهانه این افراد را از سر راه خود بردارد.
عزیزان انقلابی مراقب باشند که توپ را به دروازه خودی نزنند.
هدایت شده از میرکریمپور
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 امام جمعه رشت در جشنواره تئاتر: از تمام خواهرانی که اینجا حجاب را رعایت نکردهاند، بیزارم
🔹فلاحتی امام جمعه رشت و نماینده ولی فقیه در استان گیلان در اختتامیه جشنواره تئاتر کودک ایثار در رشت گفت: من نمیدانستم این جلسه قرار است اینگونه برگزار شود و عده ای از دختران در آن کشف حجاب کنند، از تمام دخترانی که اینجا حجاب را رعایت نکردهاند، بیزارم و از آنها میخواهم مثل دختران ما (دختران چادری حاضر در جلسه را نشان میدهد) باشند و با کرامت زندگی کنند
┅═۞﴾🇮🇷﴿۞═┅◄
اخبار مقاومت جهان اسلام
https://eitaa.com/joinchat/352911601Cde10ae2bff
فرهنگ ابرار
غیرت دینی و شجاعت و صراحت آیت الله فلاحتی در مقابل اپیدمی بی حجابی قابل تحسین است.
این پدیده با کنار گذاشتن شال و روسری شروع شده اما طبعا در این مرز متوقف نخواهد شد و دشمن در اطاق فکر خود به این حد راضی نخواهد شد. امروز جلوه هایی از این تعدی و تجاوز از کشف الرأس به کشف گردن و سینه و... در زنان و دختران مشهود و محسوس است.
بر موضع نماینده ولی فقیه در گیلان از جهت تبری و برائت از فعل محرّم بی حجابی نه تنها خرده ای نمی توان گرفت، بلکه سزاوار تحسین است. و اما از جهت فاعلی، شاید إن قلتی وارد باشد که آن هم محل تامل است.
نکته مهم دیگر این است که آثار سوء سکوت و تجاهل مسئولین در برابر چنین حرمت شکنی ها نیز غیر قابل تدارک است.
💢جریانی در گیلان در حال تخریب چهره های مفید روحانیت مبارز مدافع نظام است. این جریان می کوشد با تحریف و ترفند های پیچیده و به ظاهر خیرخواهانه این افراد را از سر راه خود بردارد.
♨️عزیزان انقلابی مراقب باشند که توپ را به دروازه خودی نزنند.
محمدجواد کریمی
💢جریانی در گیلان در حال تخریب چهره های مفید روحانیت مبارز مدافع نظام است. این جریان می کوشد با تحریف
چه اشخاصی امروز در پشت صحنه تخریب آیت الله فلاحتی مشغول خط دهی و هدایت اند؟
👇👇
✅ در مورد اعلام بیزاری یک امام جمعه از چند دختر بدون روسری
✍️ نویسنده: ...
🔹طرف میگه از اونایی که حجابشونو رعایت نکردن، بیزارم، اهمیتی نداره، خوب اونا هم از تو بیزارن تا اینجاش یر به یر؛ اما فرقش اینه که تو تریبون بهت میدن و میتونی بیانش کنی ولی اونا تریبون ندارن، اصلا حق بیانشو ندارن، اگه بخوان خودشون فریاد بزنن، یا چشمشون کور میشه، یا کشته میشن، یا از بالای بلندی خودکشی میکنن، یا بیماری زمینهای میگیرن، یا زندان و حبس و حصر، و یا ...
✅ آدرس صفحه اینستاگرام سهنقطه
محمدجواد کریمی
✅ در مورد اعلام بیزاری یک امام جمعه از چند دختر بدون روسری ✍️ نویسنده: ... 🔹طرف میگه از اونایی که
مسلما خدا و رسول و اولیای الهی و شهدای اسلام و پویندگان راه شهدا که راه عفاف و پاکدامنی و صدق و طهارت است از بی حجابی و نیمه عریانی بیزار و ناراضی اند.