راهحل سوم برای بحران افغانستان -۲
4- آمریکا هنوز بهخاطر ضربات راهبردی که در غرب آسیا (عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن) از مقاومت اسلامی خورده، گیج است. شیطان بزرگ در افغانستان هم شکست خورد. اما این بدان معنا نیست که دیگر در منطقه و به ویژه افغانستان شیطنت نمیکند. به جان هم انداختن ملت افغانستان و یا درگیر کردن این کشور با همسایگان، یکی از شرارت های محتمل است. و آزمون جدید طالبان، دقیقا همین جا شروع میشود. البته برخی تحلیلگران میگویند طالبان، طیفی از نیروهاست و قضاوت یکسره درباره همه آن نیروها نمیتواند دقیق باشد. این تحلیلگران میگویند هم ضدآمریکایی دو آتشه در میان طالبان هست و هم کسانی که از گذشته، پیوند و قول و قرار با آمریکا (برخی رژیمهای مشابه) دارند. میگویند طالبان، سازمانی یکدست نبوده و بعضا حتی میان این دو طیف، تسویه حسابهای خونینی شکل گرفته است.
بحثهای دامنهداری وجود دارد مبنی بر اینکه طالبان در بیست و چند سال گذشته، از کجا تامین مالی و نظامی شده است؟ برخی گروههای منتهی به تاسیس طالبان، توسط سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و پاکستان و با دلارهای سعودی و مدارس وهابی (تکفیری)، مورد تعلیم و تجهیز قرار گرفتند. در عین حال، طیفهایی از طالبان آمریکا را دشمن میشمارند و با آنها درگیر بودهاند. چنانکه سال گذشته در ماجرای سرنگونی هواپیمای E-11A پنتاگون در غزنی -که گفته شد تعدادی افسر نظامی و اطلاعاتی کشته شدند- طالبان، مسئولیت سرنگونی هواپیما را برعهده گرفت.
در ارزیابی رفتار طالبان، هم باید تفاوتها را دید و هم بررسی کرد که سران آن در کدام نقشه و زمین بازی میکنند؛ زمین دوستان ملت افغانستان و دیگر ملتهای مسلمان منطقه، یا زمین دشمنان غربی و مرتجع آنها؟ این مهم است که طالبان در دوره شکستهای راهبردی آمریکا در منطقه، میخواهد در برابر نقشه جدید کاخ سفید قد علم کند، یا چنانکه برخی ادعا میکنند، با آمریکا تبانی کرده و قرار است بخشی از نقشه نیابتی آمریکا باشد؟
5- نقطه عطف بحث حاضر این است که جنگ و قدرتنمایی نظامی و خونریزی، آن هم به مدت چند دهه، موجب مرگ صدها هزار نفر و آوارگی میلیونها نفر شده، و ملت رنج کشیده افغانستان، دیگر تحمل دوره جدیدی از جنگ و سیطره و سیاست مبتنی بر زور اسلحه را ندارد. هیچ کس با هیچ بهانهای حق ندارد دور جدیدی از ناامنی و خشونت و ارعاب را در این کشور دامن بزند. ضمنا نه در حقوق بینالملل و نه در آموزههای اسلامی، «غلبه از طریق سلاح و جنگ» نمیتواند برای هیچ گروهی مشروعیت سیاسی به دنبال داشته باشد.
جنگ افروزان خارجی و داخلی در این چند دهه، به بهانههای مختلف، آرامش و ثبات را از مردم افغانستان دریغ کردند. در این میان، تنها حاکمیتی که در طول دوران طولانی رنج و ناامنی، در کنار ملت افغانستان ایستاد و کوشید از آلام آنها بکاهد، جمهوری اسلامی ایران بود. ایران، دههها میزبان میلیونها نفر از شهروندان افغانستانی بود، با وجود اینکه قاعدتا این نوع میزبانیها با هزینههای اقتصادی سنگین همراه است. ایران تنها کشوری است که برادری خود را با ملت افغانستان ثابت نموده و حتی برای آن، هزینه پرداخت کرده است.».
6- واقعیت این است که، نه روش غربگرایان منفعل در مقابل آمریکا و نه شیوه طرفداران کاربست سلاح و زور (با هر بهانه و توجیهی)، نتوانسته مشکلات و اختلافات مزمن در افغانستان را چاره کند. بر این مبنا، اکنون زمان آن است که بدون دخالت بیگانگان، صرفا اراده مردم افغانستان از طریق سازوکارهای سیاسی (قانون اساسی فراگیر/ انتخابات) حاکم شود و امکان مسالمت و همزیستی میان اقوام مختلف فراهم آید. با خروج اشغالگران آمریکایی، هیچ توجیهی برای میدانداری اسلحه و جنگ وجود ندارد؛ مگر اینکه طالبان بخواهد ادامه رویکرد نامشروع انگلیس و شوروی و آمریکا باشد.
برخی فعالان طالبان میگویند این گروه، آن سازمان تندرو و تکفیری و خشن 20 سال قبل نیست و با امثال داعش، مرزبندی دارد. این ادعا صرفا در عمل و با توقف درگیریها قابل اثبات است. اگر قرار باشد زور و سلاح و خشونت، طرف ذیحق را مشخص کند، طبیعیترین اتفاق، دور تازهای از جنگ و خشونت و نسلکشی و آوارگی در افغانستان است؛ همان پدیده شومی که ترجیح آمریکا و انگلیس و ارتجاع عبری- عربی برای منطقه است. آزمون بزرگ طالبان درباره اینکه در جبهه مردم افغانستان و امت اسلام قرار دارد یا در جبهه دشمنان، همین مرزبندی با راهبرد خبیثانه برای گرفتار کردن منطقه در جنگ و خشونت است.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
راهحل سوم برای بحران افغانستان -۳
7- آمریکا و پادوهای منطقهای آنها شاید بدشان نیاید که ایران را مثل خود -احمق- شان، درگیر یک چالش نظامی در همسایه شرقی کنند، یا از آن طرف، در مقابل آتشافروزی و ایجاد ناامنی، منفعل نگه دارند و هزینههای امنیتی و سیاسی و اقتصادی برای ایران بتراشند. امنیت و ناامنی همسایگان، ذات سرایتکنندهای دارد.
بنابراین امنیت و ثبات همسایگان، برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است؛ همچنانکه امنیت مردم افغانستان (اعم از شیعه و سنی، و پشتون، تاجیک، هزاره، ازبک، ترکمن، بلوچ و...) اهمیت بالایی دارد. ایران، چاره کار را در پایان دادن به «گروکشیهای مبتنی بر اسلحه»، و برقراری قانون اساسی مشترک و مکانیسمهای برآمده از آن میبیند؛ به نحوی که حقوق همه اقوام و مذاهب تامین گردد و نقطه پایان بر چند دهه جنگ و خشونت و ویرانی گذاشته شود. این، حق ملت شریف افغانستان -به عنوان یکی از با هوشترین و با فرهنگترین ملتهای منطقه- است که آتش ناامنی و سایه شوم جنگ از سرش دور شود.
8- برخی افراطیون مدعی اصلاحات (مثل سازمان مجاهدین انقلاب)، دو دهه قبل اصرار مشکوکی داشتند مبنی بر اینکه ایران در کنار طالبان، وارد جنگ با آمریکا شود. همطیفان آنها در آغاز دهه هفتاد شمسی، وقتی آمریکا بوش پدر دستور حمله به عراق را صادر کرد، مدعی شدند صدام، خالد بن ولید است و باید به حمایت از او وارد جنگ شویم. البته یک طیف دیگر همینها، به آمریکا برای اشغال افغانستان کمک کردند، تا جایی که خاتمی بعدها از ناسپاسی دولت بوش پسر و قرار دادن ایران در محور شرارت گله کرد! از این موضعگیریهای پرتناقض مدعیان اصلاحطلبی که بگذریم، موضع نظام، عدم دخالت در امور همسایگان در عین هوشیاری، رصد تهدیدها، و مواجهه هوشمند با راهبرد آمریکا بوده است. ایران اهل مداخله در هیچ کشوری نیست؛ همچنانکه نسبت به نقشههای دشمن، غافل یا منفعل نمیماند. به تعبیر امیر مومنان (ع) در نامه 62 نهجالبلاغه؛ «إِنَّ أَخَا الْحَرْبِ الْأَرِقُ وَ مَنْ نَامَ لَمْ يُنَمْ عَنْهُ. انسان رزمنده، بیدار است و هرکس به خواب رود، دشمنش نمیخوابد.»
@IMANI_mohammad
هدایت شده از اخبار سوریه
⚫️ سفیر ملکه با خاطره «چک افسری» رفت
▪️یکی از کارهایی که موفق شدم و خوب هم انجام دادم، محروم کردن سفیر ملکه در تهران از ظرفیت رسانهها و خبرگزاریهای داخلی برای کرم ریختن و فتنهانگیزی بود. رابرت مک ایر امروز به دیدار ظریف رفت تا ماموریتش به پایان برسد، اما او هیچ وقت آن «چک افسری» را که خورد، فراموش نخواهد کرد. امیدوارم در این مورد روزی مانند همه انگلیسیها کتابی بنویسد و نامش را بگذارد «چکی که در تهران خوردم».
▪️مکایر یک افسر کارکشته امآی6 بود و ماموریتش در تهران، هماهنگی میان سفارتهای اروپایی بود. اما او، هر چند در دو سال اول کمی موفق بود، اما در دو سال آخر، به ویژه پس از دستگیری فضاحتبارش و البته فشارهایی که ما آوریم چنان به حاشیه رفت که تا امروز دیگر قیافهاش را ندیده بودم. منتظر سفیر بعدی هستم و گربه را هم دم حجله خواهم کشت. خبرگزاریها و رسانههای ایرانی هم انشاءالله حواسشان هست که زیاد به این مفلوکها جای مانور ندهند، همان بیبیسی، من و تو و سعودی اینترنشنال کافی هست.
@syriankhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
✴️ طالبان با پول امریکا، در افغانستان پیش میرود / 1
محمدحسن جعفری *
🔸آنچه طی روزهای گذشته از تحولات افغانستان مخابره شد این است که همچنان دخالت کشورهای خارجی در این کشور مشهود است؛ به گونهای که در پیشرویهای طالبان میبینیم که این جریان بدون شلیک حتی یک گلوله، بسیاری از شهرهای افغانستان را به تصرف خود در میآورد. این موضوع نشان میدهد که ایالات متحده آمریکا و شرکای آن در افغانستان میزان زیادی پول در اختیار طالبان قرار دادند و آنها با استفاده از این بودجه، نیروهای امنیتی افغانستان را میخرند و در نهایت شهرهای کشور را به تصرف خود در میآورند؛ چراکه حتی در برخی از شهرها تعداد عناصر طالبان به ۱۰ نفر هم نمیرسد و به راحتی میبینیم که شهرها به آنها تحویل داده میشود. از سوی دیگر پاکستان به عنوان هدایت کننده این جریان در حال سر و شکل دادن جدید به طالبان است.
🔸اسلامآباد بدون تردید سناریوی تزریق وحشت از طریق طالبان را در ولایاتی مانند قندوز، دایکندی و سایر شهرهای افغانستان را دنبال میکند و به همین دلیل است که میبینیم طالبان در حال پیشروی در بسیاری از ولایت افغانستان است. به یاد داریم که در دهه ۹۰ میلادی این جریان اساساً با شعار صلح و یکپارچه کردن افغانستان روی کار آمد ولی پس از آن تاکنون شاهد جنایات این جریان در افغانستان هستیم. از نظر من، طالبان میانهرو وجود ندارد و تمام این جریان را یک تشکیلات تندرو و تمامیت خواه میدانم. در مقابل، متاسفانه دولت افغانستان هم با فشار آمریکا در اثنای مذاکرات دوحه حدود پنج هزار نفر از زندانیان طالبان را آزاد کرد و اگر فشار احزاب سیاسی افغانستان به کابل نبود، حدود ۷ هزار نفر دیگر هم آزاد میشدند و این وضعیت میتوانست یک فاجعه امنیتی و اجتماعی به بار بیاورد که تا حدود جلوی آن گرفته شد.
🔸دولت افغانستان به نوعی از نیروهای بومی و اصیل کشور در هدایت افغانستان استفاده نکرد و معتقدم که این دولت برآمده از مردم نیست، بلکه بالا تا پایین دولت افغانستان را آمریکاییها سر و شکل دادند. این انفعال دولت افغانستان باعث شد طالبان مجدداً طرح رونمایی از امارت اسلامی افغانستان را مطرح کند و از سوی دیگر هم فشارهای بینالمللی تاکنون کارساز نبوده و از این جهت معتقدم خیانت آمریکا به مردم افغانستان کاملاً مشهود است. در این میان سکوت مجامع بینالمللی نسبت به پیشروی و اقدامات طالبان نشان میدهد که افغانستان در حال قربانی شدن در میانة منافعطلبی قدرتهای غربی است. همین چند روز پیش بود که طالبان تا مرز ایران پیش رفت و به خوبی نشان داد که آنها علیرغم آنچه گفته میشود همانند گذشته عمل میکنند که البته مجاهدین افغان این جریان را به عقب راندند. بنابراین سناریوی طالبان بر اساس آنچه که در پاکستان و آمریکا طراحی شده، تزریق وحشت در سراسر کشور است.
🔸مسئله دیگری که در این چند روز مطرح شده، احتمال سقوط کابل به دست طالبان است. معتقدم که اگر دولت افغانستان با دستان خود کابل را تقدیم طالبان نکند این جریان نمیتواند پایتخت کشور را اشغال کند. موضوع دیگر این است که آمریکاییها در حال بزرگنمایی خروج خود از افغانستان هستند. معتقدم که آنها کمترین هزینه را در طی ۲۰ سال گذشته در افغانستان کردهاند و صرفاً در حال بزرگنمایی هزینههای خود هستند و این مواضع را باید یک فریب رسانهای - سیاسی دانست. آنها حتی در مورد مبالغی که قرار بود در راستای آبادانی و توسعه افغانستان هزینه کنند، مبالغه میکنند و به همین دلیل است که حالا وارد فاز جدیدی از اقدامات خود در افغانستان شدند. معتقدم ایالات متحده از فاز نظامی در افغانستان وارد فاز استخباراتی و اطلاعاتی شده است؛ به گونهای که بر اساس اسناد موجود، آنها حدود ۱۲ هزار نیروی اطلاعاتی در افغانستان آموزش دادهاند که متاسفانه افرادی از قومیتهای مختلف در میان آنها وجود دارد.
✔️* دبیرکل حزب رفاه ملی افغانستان
@syriankhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
✴️ طالبان با پول امریکا، در افغانستان پیش میرود / 2
محمدحسن جعفری *
🔸البته اسناد دیگری هم وجود دارد که نشان میدهد تعداد این نفرات چیزی در حدود ۳۰ تا ۵۰ هزار نفر است که به آنها علاوه بر آموزشهای نظامی، آموزشهای اطلاعاتی هم داده شده است. این اقدام تا حدودی به کم کردن هزینههای آمریکا در افغانستان مربوط میشود اما در حقیقت واشنگتن در حال تبدیل نظامیگری خود به جنگ اطلاعاتی در افغانستان است. توجه داشته باشید که آمریکاییها تنها کشوری در عرصه بینالمللی هستند که با طالبان توافق صلح امضا کردند تا بتوانند از این طریق منافع خود را در افغانستان حفظ کنند، اما مسئله اینجاست که هیچ تضمینی برای جلوگیری از حملات طالبان به غیرنظامیان و اردوی ملی افغانستان وجود ندارد. به همین دلیل معتقدم علاوه بر سازمان سیا، سرویسهای اطلاعاتی بریتانیا و سایر شرکای آمریکا در منطقه در حال سناریونویسی جدید علیه افغانستان هستند. امیدوارم کشورهای خارجی بفهمند که قرار است چه اتفاقی در افغانستان بیفتد و به همین دلیل است که مردم افغانستان طی هفتههای گذشته خودشان سلاح به دست گرفتند و در حال دفاع از سرزمین مادریشان هستند.
🔸توجه داشته باشید که طالبان جای پای محکمی در افغانستان ندارد. آنها با ابتداییترین اصول دموکراسی مخالفند و حتی نمیگذارند زنان از خانه بیرون بیایند. در این میان کشورهای مانند پاکستان، عربستان سعودی، امارات و آمریکا در حال حمایت آشکار از طالبان هستند، اما هیچ کدام از آنها نمیتوانند تضمین دهند که رفتار طالبان مانند گذشته نخواهد بود. همین چند روز پیش بود که طالبان در ولایت فاریاب حدود ۱۰۰ نفر را به کام مرگ فرستاد و به همین دلیل پیشروی آنها نشان میدهد که هیچ تغییری در رفتار این جریان صورت نگرفته است. باید به این درک برسیم که آمریکاییها در حال دروغ گفتن به جهان در مورد افغانستان و طالبان هستند و بدون شک تهدیدهای این روند متوجه مردم افغانستان و همچنین مردم منطقه خواهد شد.
🔸نکته دیگر این است که طالبان به هیچ وجه از خود اراده مستقل ندارد. این تشکیلات در حال هدایت شدن از سوی پاکستان است و حتی از منظر بسیاری از کشورهای اسلامی وجاهت شرعی ندارد. در این میان آمریکا دولت افغانستان را قربانی اهداف خود کرده و چارچوب بحرانها و توطئههای جدید در قالب جنگهای مذهبی و قومی اجرایی خواهد شد. بر این اساس مردم افغانستان باید بیش از گذشته هوشیار باشند؛ چراکه پاکستان به دنبال اجرایی کردن سناریوی جدید خود در افغانستان است و تلاش دارد این کشور را تجزیه کند و در این راستا امکانات زیادی از سوی واشنگتن در اختیار اسلامآباد قرار گرفته است. به همین جهت تا زمانی که نیروهای اصیل و مردم افغانستان به صورت مستقیم برای کشورشان تصمیم نگیرند اوضاع درست نخواهد شد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گنده گویی های عروسک پیر منافقین
ایران در حال فتح عراق و دسترسی به مدیترانه بود، ما با کمک صدام نگذاشتیم
.
🔴 مریم قجر عضدانلو رجوی سرکرده گروهک منافقین: ایران در حال شکست صدام و سپس رسیدن به مدیترانه بود اما ما نگذاشتیم این مهم رخ بدهد ... ایران در حال اتمی شدن بود اما ما نگذاشتیم.
💢به اعتراف او ایران در زمان امام خمینی(ره) در حال تبدیل شدن به یک کشور وسیع و سپس قدرتمند و اتمی بود اما ما با جاسوسی برای صدام و جنگیدن با کشور خود اجازه ندادیم ...
💠💠 اعتراف مریم رجوی به جاسوسی ها و خیانت منافقین به اسم جلوگیری از رسیدن ایران به مدیترانه و... پس از چهل سال .
💢 جنایت فرانسه در صدها آزمایش اتمی در اقیانوس آرام
🔻 فرانسه در ماههای اخیر با بازگشایی و افشای پروندههای جنایت علیه حقوق بشر در نقاط مختلف جهان مواجه شده که چالشهای جدی را برای پاریس رقم زدهاند.
🔻 فرانسه پس از پروندههای نسل کُشی در «روآندا» و جنایتهای بشری علیه «الجزایر» در زمان استعمار این کشور، اکنون با پرونده جدیدی مواجه است که پاریس را به نقض حقوق بشر از طریق انجام آزمایشهای اتمی در شرایط خطرناک متهم میکند.
🔻 به گزارش «wionews»، براساس اسناد و گزارشهای موجود، تقریبا همه جمعیت منطقه «پُلی نِزی» به شدت از تشعشات ناشی از آزمایش بمب اتمی «Centaure» فرانسه در جولای 1974 قرار دارد.
🔻 گزارش وب سایت «Disclose»، براساس بررسیهای انجام شده در مورد سطح تشعشات اتمی در سالهای 1966، 1971 و 1974 در مناطق مختلف «پُلی نِزی»، سطح تابش ناشی از این آزمایش اتمی 2 تا 10 برابر بیشتر از میزان تخمینی کمیسیون انرژی اتمی فرانسه در سال 2006 اعلام کرد.
🔻 از نکات مهم این گزارش، تابش اتمی بیش از 5 میلی ثانیه به 11 هزار نفر از ساکنان جزایر «تاهیتی»، «توریا» و «گامبیر» از جمله 6 هزار کودک زیر 15 سال است.
🔻 تعداد آزمایشهای اتمی فرانسه در سالهای 1960 تا 1996 در جزایر «Fangataufa» و «موروروآ» 193 مورد اعلام شد.
🔻 براساس گزارش محرمانهای که طی بررسی 2 ساله انجام شد، ارتش فرانسه هنگام انجام آزمایشها، تخلیه پیشگیرانه را انجام نمیداد.
🔻 ضمن اینکه تحقیقات نشان میدهد که ساکنان جزایر «مانگاروا» در مجمع الجزایر «گامبیر»، پس از انجام آزمایشهای اتمی فرانسه به شکل قابل توجهی به سرطان و تیروئید مبتلا شدند.
🔻 انتشار گزارش مذکور سبب تشکیل جلسهای توسط دولت فرانسه با حضور «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور این کشور شد.
🔻 نماینده «پُلی نِزی»، حضور در این جلسه را مشروط به عذرخواهی دولت فرانسه کرد و به همین دلیل غایب این نشست بود.
🔻 آزمایشهای هستهای فرانسه در سالهای 1966 تا 1996 در پُلی نِزی (گروهی از هزار جزیره اقیانوس آرام و بخشی از قاره اقیانوسیه در مثلث پلی نزی که یک گوشه آن هاوایی، گوشه دیگر نیوزیلند و دیگری جزیره ایستر است، هستند؛ مهمترین جزایر پلینزی، فیجی، ساموآ، تونگا و پلینزی فرانسه نام دارند؛ بزرگترین کشور پلینزی نیوزلند است) انجام شد.
هدایت شده از اخبار سوریه
🔳 افغانستان، قربانی رقابتهای منطقهای پاکستان!!
🔹چند روز پیش در مطلبی نوشتم که ایران نه میتواند نظم آمریکایی را در افغانستان بپذیرد که باعث و بانی وضعیت فعلی این کشور هستند و نه میتواند نظم پاکستانی را بپذیرد که طالبان قرار است آن را نمایندگی کند. آنچه مدنظر ایران است، را باید در قالب «نظم ایرانی» تئوریزه کرد که هدف اصلی و غایی آن هم حفظ انسجام و تمامیت ارضی افغانستان، برقراری امنیت در این کشور، کمک به رشد و توسعه آن با تشکیل یک حکومت فراگیر با مشارکت همه گروههای قومی و مذهبی این کشور باشد. این «نظم» نه به نظر، که بدون شک اصلیترین و مهمترین راهحل مشکلات چند دهه گذشته این کشور است.
🔹با این حال، به نظر میرسد که در اسلامآباد تصمیمات به شکل دیگری اتخاذ شده و مقامات پاکستانی که از گذشته درس نگرفته و یا شاید هم ناچار هستند، دارند سرنا را از سر گشاد آن مینوازند و میخواهند به هر شکل ممکن در افغانستان یک «امارت اسلامی» شکل دهند که یک «خلیفه» یا به قول سهیل شاهین سخنگوی طالبان «امیر» (طرف فقط رویش نشده بگوید امیرالمومنین!) بر آن حکومت کند. حرکتهای طالبان در طول هفتههای گذشته در سطح افغانستان و موضعگیریهای مقامات سیاسی این گروه به خوبی بیانگر این مهم است که آنها در همه اهداف و برنامههای خود با پاکستان همراه هستند، کما اینکه فرماندهی نظامی طالبان هم بر عهده یک ژنرال پاکستانی است!!
🔹اقدامی که امروز پاکستان در افغانستان دارد تکرار میکند، درست مانند حرکت حکومت ترکیه در سوریه است، جایی که رجب طیب اردوغان تلاش کرد به هر شکل ممکن یک خلیفه داعشی را در مناطق گستردهای از عراق و سوریه تشکیل دهد. ترکیه برای رسیدن به این منظور و مقصود هر کمکی که توانست به داعش کرد تا به این مهم برسد، از کمک تسلیحاتی و اطلاعاتی گرفته تا حمایتهای اقتصادی و میدان دادن به داعش برای آوردن نیروهای تازهنفس از چهار گوشه جهان. اما سرانجام داعش چیزی نبود که اردوغان میخواست، او دنبال یک خلیفه بود تا رویاهای بر باد رفته خودش را در آن بازتعریف کند.
🔹حالا همین اتفاق در حال اجرا توسط حکومت پاکستان و دولت عمران خان است. سران پاکستان بدون توجه به تبعات درازمدتی که ممکن است یک «امارت اسلامی» بر آینده کشورشان داشته باشد، صرفا در این فکر هستند که یک حکومت وابسته و دستنشانده را در افغانستان به قدرت برسانند. در این رابطه بهتر است نگاهی به صحبتهای وزیر کشور پاکستان در مورد طالبان داشته باشیم که در نوع خود بسیار مهم است. شیخ راشد در نشستی خبری در شهر راولپندی ادعا کرد که آروزی پاکستان برقراری صلح در افغانستان است. وزیر کشور پاکستان اما در ادامه، حرفهایی را مطرح میکند که به نوبه خودش نشان از تفکرات عجیب و غریب سران اسلامآباد و رقابتهای منطقهای این کشور میدهد:
🔹«ابتکار عمل مذاکرات با طالبان افغانستان نه فقط برای پاکستان بلکه برای تمام منطقه مهم است. هیچ ابر قدرتی نمیتواند پاکستان را نادیده بگیرد. هیچ فشاری روی ما نیست. پاکستان هیچ پایگاهی را برای هیچ کشوری برای انجام عملیات در افغانستان فراهم نمیکند. حضور هند در افغانستان با شرمساری است و هیچ گزینه دیگری برای دهلینو نمانده جز اینکه پرسنلش را از افغانستان خارج کند. هند فعالیتهای تروریستی در افغانستان انجام میدهد و بیش از ۴۰ سال است که اخبار نادرست درباره پاکستان به سراسر جهان مخابره میکند. سرمایه گذاری چین در این کشور فقط زمانی ثمره میدهد که ثبات در افغانستان ایجاد شود.»
🔹بله، حقیقت ماجرا این است! پاکستان دلش برای مردم افغانستان به هیچ عنوان نسوخته و صرفا و صرفا دنبال رقابتهای منطقهای خودش با هند است و به همین علت هم تلاش دارد که حکومتی کاملا وابسته را در افغانستان سر کار بیاورد. پاکستانی که اگر «سگ دنبالشان کند، دو روپیه ندارند که جلویش بیندازند تا دنبالشان نکند» و خودشان آه در بساط ندارند، امیدوار هستند که پس از اشغال افغانستان با کمک طالبان و تشکیل یک حکومت کاملا امنیتی و نظامی با سرمایه چینیها دست به ایجاد برخی زیرساختها در این کشور بزنند! اظهارات وزیر کشور پاکستان نشان میدهد که آنها تا چه اندازه افکار پلیدی در سر دارند.
🔹در همین رابطه، سخنگوی طالبان هم در گفتوگویی با یک شبکه تلویزیونی پاکستانی سخنان جالبی گفته است. سهیل شاهین در مورد تماسها با هند گفت: «هیچ نشست یا تماسی نبوده است. ما انتظار داریم که هند بیطرف باقی بماند و این چالش ماست، چالش مردم افغانستان. دولتها میآیند و میروند؛ دولت کنونی بعد از اشغال تحمیل شده است. هند اگر مایل است باید با حمایت، خودش را با مردم افغانستان متحد کند، نه از طریق دولت تحمیلی.»
☑️در پستهای بعد، در مورد سخنان سهیل شاهین و مواضع و نگاه طالبان به حکومت خواهیم نوشت...
@syriankhabar
سخنان آیت الله جوادی آملی در دیدار با رئیسی، رئیس جمهور منتخب:
این کشور را به خوبی میتوان اداره کرد.
ذات اقدس الهی در یک آیه مخمّس و پنج ضلعی فرمود: *﴿فَلا تَهِنُوا﴾* به خود سستی راه ندهید.
زیر بار صلح و سازش تحمیلی هم نروید که آن سوزش است نه سازش *﴿فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا﴾* این ﴿تَدْعُوا﴾ مجزوم به «لا» است یعنی «لا تدعونّ». *﴿فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَی السَّلْمِ﴾* مبادا زیر بار سازش بروید برای اینکه ظاهرش سازش است باطنش سوز، مبادا این کار را بکنید.
این نباید نباید چرا؟
برای اینکه *﴿وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ﴾*، شما دست بالا دارید چرا؟ چون *﴿وَ اللَّهُ مَعَکُمْ﴾*، وقتی خدا با آدم است.
چرا خدا با ماست؟ برای اینکه کار کردیم *﴿وَ لَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمالَکُمْ﴾*.
این آیه پنج ضلعی، یک قانون اساسی است و خداوند هم می فرماید: *وقتی کار کردید من با شما هستم و شما را تنها نمی گذارم*، وقتی این همه خون دادید، این همه شهید دادید، این همه فداکاری کردید من با شما هستم، و همه ما باید به این مطلب باور داشته باشیم.
*دولت هایی که موفق اند دو قسم اند* یک قسم تمام نیازهای مردم را برطرف می کنند اما در هر جا یک مشکلی هست می گویند چاره غیر از این نیست!
اقتصاد را تأمین میکنند با مشکلات! امنیت را تأمین میکنند با مشکل! رفاه را تأمین میکنند با مشکل! سیاست داخلی و خارجی را تأمین میکنند و میگویند لازمه همین است و غیر از این نمی شود *اینها دولتهای نیمه کاره اند و نیمه موفق*؛
اما برخی از دولتها موفق اند همه خصوصیتها و خاصیتها را انجام میدهند و هیچ جا هم مشکلی ندارند و این شدنی هم هست و این بوسیله دولتهایی است که *با عرضه* باشند.
*ملتها نیز دو قسم اند یک عده خدای ناکرده در برابر رهبرند*، امام علی(صلوات الله و سلامه علیه) در یک خطبه ای به کسانی که در برابر او ایستاده اند فرمود: *«یَا أَشْبَاهَ الرِّجَالِ وَ لَا رِجَالَ»*
ما به لطف الهی چنین چیزی نداریم، مخصوصا این دوره و *این خیلی نعمت است که در برابر رهبر نداریم یا ساکت اند یا خاضع*،
ولی همین علی وقتی نامه ای برای مالک اشتر مینویسد فرمود مالک! شنیدی که نماز ستون دین است؟ فهمیدی که نماز ستون دین است؟ *این مردم ستون دین اند*.
آن کسی که علی را یاری میکند مثل نماز است چه فرقی میکند؟ نماز یک سلسله اذکار است و این یک روح مطهری است که دارد علی را یاری میکند. یک وقتی ما می گوییم مردم خوب هستند، احترام دارند اما مردم را در حد نماز که نمی دانیم، *اما علی میگوید این مردمی که خون دادند شهید دادند صف مقدم بودند جلوی دشمن را گرفتند جانباز شدند اینها ستون دین هستند*. آن وقت اگر کسی با نماز بدرفتاری میکند خدا با او چه میکند؟ خدا آنچنان میگیرد که صدا ندارد، با ستون دین نمیشود بدرفتاری کرد.
بی وضو نمی شود نام این مردم را بُرد؛ اگر خدای ناکرده به این مردم بدرفتاری شود مثل این است که با نماز بدرفتاری شده است
هدایت شده از شورای نگهبان
🔰دکتر طحان نظیف در برنامه سلام صبح بخیر شبکه ۳: وجود شورای نگهبان به پاسداشت حقوق مردم میانجامد
🔸️ سخنگویی بعد از دکتر کدخدایی مشکل هست چراکه ایشان طراز کار را بالا بردند
🔸️ دغدغهای در میان بزرگان کشور از دوران مشروطه بود که نهایتا بعد از پیروزی انقلاب به این دغدغه ترتیب اثر داده شد و شورای نگهبان به عنوان نهاد صیانت کننده از قانون اساسی تشکیل شد که در خیلی از کشورها و با عناوین مختلف وجود دارد
🔸️وجود شورای نگهبان به رعایت و پاسداشت حقوق مردم میانجامد
🔸️اولین صلاحیت شورای نگهبان بحث نظارت بر مصوبات مجلس و اساسنامههای دولتی است
🔸️تفسیر قانون اساسی صلاحیت دوم شورای نگهبان است
🔸️صلاحیت سوم شورای نگهبان نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و همه پرسی است
🔸️صلاحیت چهارم شورا بررسی نامههای دیوان عدالت اداری از سوی فقهای شورای نگهبان است
🔸️ تفاسیر شورای نگهبان در این چهل سال نشان میدهد شورا تاکید بر متن قانون اساسی دارد
🔸️نصاب تفسیر قانون اساسی بالاست که به بیش از ۹ رای اعضای شورا نیاز دارد
🔸️شورای نگهبان نهاد برآمده از انقلاب است و برای پاسداری از ارزشهای انقلاب به وجود آمده است بنابراین جایگاه رفیعی دارد
🔸️اموری که به شورای نگهبان سپرده شده بسیار مهم است
🔸️تلاش ما پافشاری بر حقوق مردم است
🔸️اگر جایی نقد منصفانه از شورای نگهبان باشد حتما استفاده میکنیم
🔸️شورای نگهبان پاسدار اسلامیت و جمهوریت نظام است
✅ @shora_gc
افشاگری فوق وحشتناک "عباس عراقچی" درباره مذاکرات هستهای وین و خیانتهای تلخ حسن روحانی در این پرونده! حتما بخونید ...
عراقچی در جلسه اخیر خود با دکتر صالحی، واعظی، تختروانچی، ربیعی و ظریف برای دلجویی از عراقچی در دفتر وی حضور یافتند، میگوید:
به آقای روحانی بگویید "از قول من وعده ندهد، این چاه (مذاکرات وین) آب ندارد!"
واعظی میگوید: شما حالا میگید؟ چرا قبلاً نگفتید؟!
صالحی میگوید: آقای عراقچی همیشه طبع شوخ دارند! مزاح میکنند!
عراقچی میگوید: آقای واعظی! به کی میگفتم؟ ما آقای روحانی را میبینیم؟
ظریف میگوید: نه این بار گویی جدی میگوید! خسته شده [ و میخندد]
عراقچی با حالت عصبی میگوید: جدی یا شوخی ندارد واقعیت است؛ به شما هم قبل از وین گفتم، این رفتن نتیجه ندارد، به شما نگفتم؟....
ما باید همان وقت که دیدیم اباما تحریمهای جدید وضع کرد، خارج میشدیم، نشدیم.
خارج شدن ترامپ از برجام نهایت فرصت ما بود که خارج بشیم، باز آقای روحانی اصرار کرد و آقای ظریف هم فلسفه چید، ما در مسیری افتادیم که هی مرتب پشت سر هم باید دروغ بگوییم و سر همه را شیره بمالیم که اصلاً هم این را نمیخواستم!
حالا پنج سال گذشته، هیچ نتیجهای هم نداشته و نتیجهای هم نخواهد داشت.
حالا هر وقت نگاه میکنیم میبینیم باز آقای روحانی افاضات جدیدی کرده: "به عراقچی اختیار بدیم برود کار را تمام کند!" چی را تمام کند؟ من اگر قبول کردم دوباره به وین بروم، قصدم این بود راه نجات و خلاص و توجیهی برای عملکرد سیاست خارجی دولت درست کنم، هیچ وقت قصدم نبود و نیست بروم توافق کنم. توافق بر سر چی؟!
توافق امکان ندارد؛ مگر میشود یک کشور را با ماستمالی کردن و خریدن آبرو برای چند نفر در دولت، فروخت!
همین حالا بگید، من مرخص بشوم بروم دنبال زندگیم، خسته شدم، حداقل بگید آقای روحانی این چند روز راجع به برجام و وین حرف نزند ، تحویل بدیم ، تمام بشود ، من اگر در دولت آقای رئیسی هم بودم ،توافق امضا نمی کردم، از عذاب وجدان و عقوبت اخروی هم بگذرید ، آینده جواب ملت ودادگاه وتاریخ را چه بدهم، فردا مثل تقی زاده و وثوق الدوله توی تاریخ برامون فحش می نویسند ، بسه دیگه بگید ، چیزی نگویند ، این چند روز تمام بشود ، به آقای رئیسی هم بگیم دُم این قضیه را بچیند ،به مذاکره نروند.
من که دیگر نیستم .
اگر شما ادامه بدید، ناچارم علنی کنم و همه چیز را بگویم.
خود آقای ظریف اگر هنوز حاضر به اعتراف نیست برود در دولت رئیسی قبول کند برود توافق کند، من در هرحال دیگه فداکاری نمی کنم ، توانش را ندارم .
سکوت هم نمی کنم....
عراقچی خطاب به صالحی می گوید ، شما هم اعتبارت را پای آقای روحانی گذاشتی.
واعظی : من همه ی حرف شما را به آقای رئیس جمهور می گویم ، شما حالا دیگه جوش نزنید ، ارام باشید ، صبر هم داشته باشید، راهش راپیدا می کنیم ، من خودم با آقای روحانی صحبت می کنم ، قضیه به خیر تموم میشه. ماخودمان هم زیاد حوصله نداریم ، آقای روحانی هم داغون شده.ما همه مون مسئولیت داریم ، نمیشه گردن یک نفر انداخت.
آقای ظریف گفت :من زودتر از همه کنار کشیدم ، من در وین دخالتی نکردم ، چون این وضع را پیشبینی می کردم ، چه لزومی داشت ، شما قبول کنی.
برجام تمام شده بود ، امریکا اگر می خواست برگردد به تعهداتش عمل می کرد، دیگه ادامه نداشت ، رفت وآمد نداشت ، شما امید دادید ، این دیگه چانه نداشت ، برو بیا نداشت ، قصه را کش دار کردید.
ظریف قبل از همه جلسه را ترک کرد.
هدایت شده از جریان متی ( متی ترانا و نراک )
فوت حمید رضا صدر را شنیده بودم
به عنوان کارشناس فوتبال و سینما،
تقریبا اهمیت خاصی برایم نداشت تا اینکه امروز این خبر را دیدم:
حمیدرضا صدر
کارشناس معروف فوتبال
مدتی بعد از تزریق واکسن فایزر فوت کرد!
متاسفانه خبر با پستی که خودشان از تزریق واکسن گذاشته
مطابقت می کند! جالب اینجاست که بیچاره بعد از زدن واکسن ،
ملت را هم توصیه به واکسن زدن کرده بود !
❤️📖 روایت ۱۴۰۰
https://eitaa.com/joinchat/1345060949Cf236f3ea96
@revayat1400
هدایت شده از خبر حصارخروان
🍃🌸﷽𖣔༅❧➼═┅─
🔰امام خمینی (ره):
◾️در مورد قبول قطعنامه که حقیقتاً مسئلۀ بسیار تلخ و ناگواری برای همه و خصوصاً برای من بود، این است که من تا چند روز قبل معتقد به همان شیوۀ دفاع و مواضع اعلام شده در جنگ بودم و مصلحت نظام و کشور و انقلاب را در اجرای آن میدیدم؛ ولی به واسطۀ حوادث و عواملی که از ذکر آن فعلاً خودداری میکنم، و به امید خداوند در آینده روشن خواهد شد و با توجه به نظر تمامی کارشناسان سیاسی و نظامی سطح بالای کشور، که من به تعهد و دلسوزی و صداقت آنان اعتماد دارم، با قبول قطعنامه و آتشبس موافقت نمودم؛ و در مقطع کنونی آن را به مصلحت انقلاب و نظام میدانم. و خدا میداند که اگر نبود انگیزهای که همۀ ما و عزت و اعتبار ما باید در مسیر مصلحت اسلام و مسلمین قربانی شود، هرگز راضی به این عمل نمیبودم و مرگ و شهادت برایم گواراتر بود. اما چاره چیست که همه باید به رضایت حق تعالی گردن نهیم. و مسلّم ملت قهرمان و دلاور ایران نیز چنین بوده و خواهد بود
◾️من در اینجا از همۀ فرزندان عزیزم در جبهههای آتش و خون که از اول جنگ تا امروز به نحوی در ارتباط با جنگ تلاش و کوشش نمودهاند، تشکر و قدردانی میکنم. و همۀ ملت ایران را به هوشیاری و صبر و مقاومت دعوت میکنم. در آینده ممکن است افرادی آگاهانه یا از روی ناآگاهی در میان مردم این مسئله را مطرح نمایند که ثمرۀ خونها و شهادتها و ایثارها چه شد. اینها یقیناً از عوالم غیب و از فلسفۀ شهادت بیخبرند و نمیدانند کسی که فقط برای رضای خدا به جهاد رفته است و سر در طبق اخلاص و بندگی نهاده است حوادث زمان به جاودانگی و بقا و جایگاه رفیع آن لطمهای وارد نمیسازد....
◾️خداوندا، این دفتر و کتاب شهادت را همچنان به روی مشتاقان باز، و ما را هم از وصول به آن محروم مکن. خداوندا، کشور ما و ملت ما هنوز در آغاز راه مبارزهاند و نیازمند به مشعل شهادت؛ تو خود این چراغ پر فروغ را حافظ و نگهبان باش.
◾️خوشا به حال شما ملت! خوشا به حال شما زنان و مردان! خوشا به حال جانبازان و اسرا و مفقودین و خانوادههای معظم شهدا!
◾️ بدا به حال من که هنوز ماندهام و جام زهرآلود قبول قطعنامه را سر کشیدهام، و در برابر عظمت و فداکاری این ملت بزرگ احساس شرمساری میکنم. و بدا به حال آنانی که در این قافله نبودند! بدا به حال آنهایی که از کنار این معرکۀ بزرگِ جنگ و شهادت و امتحان عظیم الهی تا به حال ساکت و بیتفاوت و یا انتقادکننده و پرخاشگر گذشتند!
◾️آری، دیروز روز امتحان الهی بود که گذشت. و فردا امتحان دیگری است که پیش میآید. و همۀ ما نیز روز محاسبۀ بزرگتری را در پیش رو داریم. آنهایی که در این چند سالِ مبارزه و جنگ به هر دلیلی از ادای این تکلیف بزرگ طفره رفتند و خودشان و جان و مال و فرزندانشان و دیگران را از آتش حادثه دور کردهاند مطمئن باشند که از معاملۀ با خدا طفره رفتهاند، و خسارت و زیان و ضرر بزرگی کردهاند که حسرت آن را در روز واپسین و در محاسبۀ حق خواهند کشید. که من مجدداً به همۀ مردم و مسئولین عرض میکنم که حساب این گونه افراد را از حساب مجاهدان در راه خدا جدا سازند؛ و نگذارند این مدعیان بیهنر امروز و قاعدین کوتهنظر دیروز به صحنهها برگردند.
◾️من در میان شما باشم و یا نباشم به همۀ شما وصیت و سفارش میکنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد. نگذارید پیشکسوتانِ شهادت و خون در پیچ و خم زندگی روزمرۀ خود به فراموشی سپرده شوند...
🗓 بیست و هفتم تیر سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ توسط امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۷
🔳 #روایت_تاریخی: قبول #قطعنامه_۵۹۸ توسط #امام_خمینی (ره)
#استان_قزوین
#ثامن_مدیا_قزوین
♡اللـ℘ـم؏ـجللولیڪالفـࢪج
🌸🍃🧚♂🍃🌸
╭┈──────「🦋」
╰─┈➤ •❥࿐❥᭄͚ٖ
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🔺 نگارهای از ملاقات جمعی از تجار خراسانی با حضرت امام محمد باقر (ع)
👈 اثر قاسم علی از شاگردان کمال الدین بهزاد
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 http://eitaa.com/monzer_ir
هدایت شده از بیم موج
🍁 امروز بلندترین برج منطقه در بیعُرضهترین کشور منطقه است!
پیشرفت این نیست که خارجیها بیایند پول یک کشوری را ببرند و برایشان برج درست کنند؛ اینها پیشرفت نیست.
بعضی نگاه میکنند به بعضی از این کشورهای دوروبر ما که ثروتشان نفت است، و میبینند بله، آنجا فرودگاهِ فلانجور یا برج فلانجور دارد! نه، این پیشرفت نیست؛ اینکه خارجیها بیایند پول یک کشوری را بگیرند، مردم آن کشور را تحقیر کنند و برایشان برج بسازند، این پیشرفت نیست، این عقبرفت است، این خسارت است.
امروز بلندترین برج منطقه در بیعُرضهترین کشور منطقه است! اینکه پیشرفت نشد!
پیشرفت این است که یک کشور، یک ملّت، با توان خود، با ارادهی خود، با تصمیم خود، با دانش خود، با ظرفیّت خود، خودش را به صفوف مقدّم برساند؛ این پیشرفت است و این در کشور ما بحمدالله اتّفاق افتاده است.
#حکیم_انقلاب، 96/11/29
#برج_خلیفه
#دبی
#الگوی_اسلامی_ایرانی_پیشرفت
#تمدن_اسلامی
#زندگی_مکتبی
@bimemoj
هدایت شده از ایران سیاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اعتراف سردبیر اینترنشنال سعودی: هر کجا بیشتر پول بدهد می روم؛ حتی به دشمن ایران هم باید خدمات بدهم و منافع ایران برایم اهمیتی ندارد!
♦️فرداد فرحزاد درحالی ادعای مستقل بودن میکند که در برنامه های گذشته خود، اعتراف به دولتی بودن این شبکهها کرده و گفته بود: چیزی به اسم نهار مجانی وجود ندارد!
🇮🇷@iransiasat_ir👈
هدایت شده از ایران سیاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️خانواده مرحوم مصطفی نعیماوی: خرابکاران به پسرم تیر زدند؛ نگذارید خون برادرمان پایمال شود.
🔹مصطفی نعیماوی براثر اصابت گلوله، توسط عده ای فرصت طلب، در اعتراضات شادگان جان باخت.
🔹پدر و برادر مصطفی بر درخواست خود از دولت مبنی بر دستگیری عاملان تیراندازی تاکید میکنند.
آقایان مسئول، جواب خون این جوان رو کی میده؟
🇮🇷@iransiasat_ir👈