1. سخنرانی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش بازسازی انقلابی در ساختار، بسیار ضعیف بود. عاملی نشان داد که هیچ "طرح و ایده"ای ندارد. گویا حتی به موضوع، فکر هم نکرده است. یک سال از مطالبۀ رهبری گذشته است اما دریغ از درانداختن طرحی برای این انقلاب فرهنگی. حرفهای تکراری زد و رفت. در گذشته هم از این حرفها، بسیار شنیده بودیم. البته زبانش، زبان اشاره به ضعفها و نتوانستنها بود. امید چندانی در سخنش نبود. هیچ "مفهوم کانونی"ای را مطرح نشد. اصلاً به این سئوال پاسخ نداد که پس از یک سال، دربارۀ ایدۀ بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی، چه کرده است! به عنوان یک "استاد دانشگاه" سخن گفت نه "مسئول قرارگاه فرهنگی کشور"! سخنانش، سراسر ضعف بود و مبتلا به "فقر ایده و راهکار". هیچکس هم از او نپرسید که در این مدت، چه کردهای و چرا طرحی ننوشتید؟! گویا هنجار این شده که کسی از مسئولان فرهنگی، انتظار نداشته باشد! با دیگران هم صحبت کردم، همگی از "بیمایهگی کلام"ش و "کلیبافی"اش خسته شده بودند.
2. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم سخن گفت. طنین صدایش بلند بود اما او نیز هیچ "ایده"ای نداشت. تنها میگفت چنین و چنان میکنیم، اما گفتههایش ربطی به کلانایدۀ بازسازی انقلابی نداشتند. تعدادی "فعالیت اجرایی جزئی و موردی" را بیان کرد و از گذشته نالید. اجرا و میدان و جزئیات، همۀ ذهنش را بلعیده بودند. "ساختاری" حرف نمیزد. کاملاً در میدان "عمل روزانه"، هضم شده بود. فکرش از "سرچشمۀ نظری" برنمیخاست. هیچ مفهومی در میان نبود که کارهای اجراییاش را زیر چتر بگیرد و توضیح بدهد. خلاصه مقداری فریاد زد و رفت. از سخن او نیز نفعی نبردم. جالب اینکه فهمیدم کارهایی که یک گروه جوان در سازمان تبلیغات انجام میدهند، تکیهگاه اوست، در حالی که تصور میکردم وزارت ارشاد، عقل مستقل دارد.
3. برای رییس جمهور، چند نکته روی کاغذ نوشته بودند. همانها رو گفت. البته به نظرم هیچکدام "ساختاری" نبودند و بر چرخش ساختاری دلالت نداشتند. نتوانست به فرهنگ، از زوایۀ "ساختار" نگاه کند؛ یعنی چیزی که مطالبۀ رهبری هست. در نهایت هم گفت باید ستادی در ذیل "دبیرخانۀ شورای انقلاب فرهنگی" تشکیل شود تا در کمتر از یک سال، بگوید که برای بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی چه کنیم. دقیقاً کار را به جایی ارجاع داد که انگیزه و قدرت ندارد. شک ندارم که هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد. باید خودمان کاری کنیم.
مهدی جمشیدی
23 مهر 1401
هدایت شده از صدای حوزه 📣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🅾 اعتراض بانوان در بلژیک به بیحجابی اجباری
⭕️بیش از یک دهه است که در کشورهایی چون انگلستان، فرانسه، ایتالیا، بلژیک و . . . بخشی از بانوان حتی غیرمسلمان با جدیت علیه بیحجابی اجباری قیام و اعتراض میکنند، آنوقت در نظام اسلامی با عربدهکشی چند عفریته و مشتی چهره سینمایی و ورزشی در حمایت از برهنگی و فحشا، به حیثیت حجاب و عفت زن بیاحترامی و جسارت میکنند.
🔷اما همگان بدانند
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ♡ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ♡ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ ۚ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا
بنام خداوند بخشنده مهربان
هنگامی که یاری خدا و پیروزی بر مشرکان فرا رسد، و ببینی مردم گروه گروه وارد دین خدا می شوند، ♡پروردگارت را تسبیح و حمد گوی و از او آمرزش بخواه که او بسیار توبه پذیر است.
❇️نجات تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
🆔@nejate_tarikh
هدایت شده از اخبار سوریه
بیش از ۴۰ سال است که هر تحریم و فشاری که به ذهن بیمار و پر از خباثت غربیها رسیده علیه ملت بزرگ و قدرتمند ایران برقرار کردند تا شاید این قطار تاریخی را که پس از چند قرن سکوت ب دلیل سیاستهای استعماری آنها متوقف شده بود را بار دیگر متوقف کنند؛ اما امروز مشخص شده که هر چه بیشتر تحریم کردند ما قدرتمندتر شدیم. به ذهن بیمار و خودخواه آنها هم نمیرسید که یک روز ایران ما تعیین کننده مجادلات عرصه قدرت در سطح جهان شود. آنچه که تلاش کردند ما نسازیم و آنچه را که فکر میکردند و تبلیغ میکردند که فتوشاپ و تبلیغات حکومت، امروز در جهان حقیقی روی اعصابشان رژه میرود و هیچ کاری نمیتوانند کنند.
در موضوع برجام چنان قافیه را تنگ گرفتند و فکر میکنند برگ برنده دست آنهاست و از گزینههای روی میز صحبت میکنند اما میکنند و میبینند که امروز ما گزینهها را به اوکراین بردهایم تا انتقام خون دانشمندان و حاج قاسم شهیدمان را بگیریم. باید تلافی تمام فشارهایی که غربیها در این چهل سال بر سر ملت بزرگ و مقاوم ایران آوردهاند را یکجا سرشان در بیاوریم و طعم تاریخ موشکهای ایرانی را هم پس از پهپادها خواهند چشید.
@syriankhabar
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
واضح هستش که علی دایی از کجا خط گرفته یا بیشتر توضیح بدم؟
چه ارزون بودی آقای دایی😄
@Afsaran_ir
هدایت شده از پلکان اقتصادی | سید هادی موسوی
حضرت آیتالله جوادی آملی در دیدار با امام جمعه کاشان:
🔻 اگر به درد مردم برسید، تبلیغ عملی کردید / اگر اقتصاد سالم نباشد، خبری از دین نخواهد بود
🔹تبلیغ یک زمان در قالب سخنرانی است، این اثر خودش را دارد؛ یک زمان تبلیغ عملی است. اگر به درد مردم برسیم تبلیغ عملی کردیم و این موثرتر است.
➖ پیامبر اسلام (ص) فرموده اند که خدایا به نان ما برکت بده و بین ما و آن جدایی نیفکن! زیرا اگر نان نباشد ما نمی توانیم نماز بخوانیم و روزه بگیریم. نان در این حدیث به معنای اقتصاد است. با اختلاس نجومی، اقتصاد ساخته نمی شود و اگر اقتصاد سالم نباشد، خبری از دین نخواهد بود.
➖ در احادیث می خوانیم که هیچ تازیانه ای دردناک تر از فقر نیست و امروز این تازیانه پشت مردم را زخم کرده است و مسئولین باید برای رفع مشکلات تدبیری بیاندیشند.
@Andisheyenoavar
بیانات در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=51151
⭕️ انفعال و محافظه کاری قوه قضائیه منجر به اهانت به رهبر معظم انقلاب شد
▪️ توهین بیشرمانه علنی مهرداد پولادی بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران به رهبر عزیز انقلاب
▪️ چرا کسی با این ها که علنا به مرجع تقلید میلیون ها نفر در داخل و خارج کشور جسارت کرده، برخورد نمیکند؟
▪️ متأسفانه عامل این اهانت ها محافظه کاری و انفعال قوه قضائیه در برخورد با هتاکان و دروغگویان از سلبریتی ها در سال های اخیر است
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
Zaree1:
🔻 هیچ وقت زمانه را درک نکردید!
♨️ حکایت مهدی نصیری، حکایت همان زمانه نشناسانی است که تلاش کردند هیچ گاه زمانۀ خود و الزاماتش را درک نکنند، از همین روی دائماً گرفتار و مبتلا بودند؛ یا مبتلا به افراط و یا گرفتارِ تفریط!
‼️ در آشوب طلبی های اخیر دستان جنایتکار تروریست های آمریکایی و اسرائیلی و شیّادی های انگلیسی و سعودی رو شد و خودشان آبروی نداشته شان را بر سر چوب کردند، اما مهدی نصیری ندید!
‼️ دشمن با صراحت فریاد برآورد که هدفش چیزی فراتر از حجاب و روسری زن ایرانی و یا مرگ یک دختر جوان است؛ اما نصیری تلاش کرد تا نشنود!
‼️ دشمن نشان داد و ثابت کرد که در پی اندلس سازی ایران اسلامی است و هدفش تخریب اسلام و جمهوری اسلامی از طریق استحالۀ نرم و با ابزار فحشاست، اما نصیری هنوز در پی آن است که با تقطیع روایات ماهیت و فلسفۀ حجاب را انکار کند!
‼️ دشمن در حال بمباران رسانه ای و طراحی یک جنگ ترکیبی پیچیده علیه اعتقادات است، اما مهدی نصیری خودش را سرگرم مقایسۀ این دوران با صدر اسلام کرده است!
♨️ شاید بابت همین زمانه نشناسی بود که مدت ها قبل نصیری معترف شد که در عصر حیرت و دوران سرگردانی به سر می برد...
✍🏻 #رضا_رسولی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
💢 رفتار هیستریک غرب
واکنش به کدام موفقیتهاست؟ -۱
بلوک غرب، در سه دهه پس از فروپاشی شوروی عادت داشت در دیگر مناطق دنیا بحران بسازد و از آب گلآلود جنگ و آشوب، ماهی بگیرد. اما چند سالی است که نهتنها اراده این قدرتها پیش نمیرود، بلکه آتش بحران کمانه کرده و در دامن خود آنها افتاده است.
ایران بهعنوان پیشتاز جبهه مقاومت اسلامی، در این میان توانسته ضمن خنثی سازی بمب «مدیریت اشرافی غربگرا»، مسیر پیشرفت و اثرگذاری فعال در تغییر نقشه سیاسی دنیا را طی کند. مرور برخی ابعاد این روند، روشن میکند که چرا جبهه غرب، تدارک گسترده و پیچیدهای برای ایجاد آشوب انجام داد، اما با بیمحلی قاطبه ملت 85 میلیونی ایران (جز یک گروه چند دهم درصدی) روبهرو شد.
1) غربگراهای ایرانی در حالی آدرس اعتماد به آمریکا را میدادند که اتفاقات اوکراین برای چندمینبار نشان داد آمریکا، حتی متحدان نزدیک اروپایی را قربانی مطامع خود میکند؛ همچنان که اروپای غربی، بارها همین معامله را با اروپای شرقی کرده است. آمریکا و اروپا در 74 سال گذشته، بالغ بر بیست جنگ را به منطقه ما تحمیل کردهاند. اروپاییها پس از جنگ جهانی دوم سعی کردند آتش جنگ را تا دههها از منطقه خود دور کنند و به دیگر مناطق بکشانند. اگر هم در اروپا جنگی رخ میداد، در حوزه اروپای شرقی بود.
ناتو از مارس تا ژوئن ۱۹۹۹ میلادی، به بهانه کوزوو، یوگسلاوی را که از متحدان شوروی سابق بود، مورد حمله قرار داد. آمریکا و اروپا پس از فروپاشی شوروی، دائما در حال دستدرازی به شرق اروپا، تجزیهطلبی، کودتای مخملین، الحاق کشورها به ناتو و پیشروی به سمت مرزهای روسیه بودند. واکنش روسیه به این پیشروی، با سه دهه تاخیر انجام شد. آمریکا و اروپا، به روسیه منفعل عادت کرده بودند.
اما روسیه سرانجام در برابر گسترش پایگاههای نظامی و جاسوسی آمریکا در همسایگی خود دست به دفاع زد. برای اولینبار پس از جنگ جهانی دوم، ترکشهای ویرانگر جنگ تا آلمان و فرانسه و انگلیس رسید. در همین جنگ روشن شد آمریکا حتی ابایی از قربانی کردن آلمان و فرانسه ندارد و این دو به علاوه انگلیس هم، ابایی ندارند اوکراین و شرق اروپا را پیش پای منافع خود قربانی کنند.
2) بحران اقتصادی فعلی در قالب "افزایش تورم، تراز تجاری منفی، افزایش قیمت انرژی و چالشهای مرتبط با حوزه تولید و بحران اعتراضات اجتماعی"، در تاریخ چند دهه گذشته غرب کمسابقه است.
گزارش موسسه آمار اتحادیه اروپا (یورواستات) نشان میدهد تورم در ۱۹ کشور منطقه یورو، رکورد چهار دهه گذشته را شکسته و دورقمی شده است. (ترکیه که دههها منتظر عضویت در اتحادیه اروپا بوده و از سوی سکولارهای ایرانی بهعنوان الگو معرفی میشده، گرفتار تورم 85 درصدی است).
در همین حال خبرگزاری بلومبرگ مینویسد: «رکود اقتصادی غیرمنتظره، پیشروی کشورهای اروپایی است. کارشناسان پیشبینی کردند نرخ رکود و تورم در اروپا بسیار بیشتر از برآوردهای قبلی خواهد بود».
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 رفتار هیستریک غرب
واکنش به کدام موفقیتهاست؟ -۲
3) آمار ورشکستگی شرکتها در انگلیس، رکورد ۱۳ ساله را شکست و ظرف سهماهه آوریل تا ژوئن، ۵۶۲۹ شرکت اعلام ورشکستگی کردند. شبکه سیانان میگوید «براساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس، بهای گاز طبیعی فقط در ماه جولای، ۹۶ درصد افزایش داشت و در برخی کشورها تا چهار برابر گران شده است.
مسئولان خدمات بهداشت ملی انگلیس نسبت به این وضعیت که ممکن است میلیونها نفر با فقر مواجه شوند هشدار داده و اعلام میکنند بسیاری از مردم انگلیس، زمستان امسال باید بین وعده غذایی خود و یا گرم نگاه داشتن خانههایشان در فصل سرما، یکی را انتخاب کنند».
بوریس جانسون نخستوزیر سابق هم چند هفته قبل در «دیلیمیل» هشدار داد: «شرایط ماههای آتی، دشوار و شاید بسیار دشوار شود. قبضهای انرژی، اشک انگلیسیها را درخواهد آورد».
ادوارد هگر نخستوزیر اسلواکی در گفتوگو با روزنامه فایننشالتایمز هشدار داد: «افزایش بهای برق، اقتصاد اسلواکی را با خطر فروپاشی مواجه کرده است؛ مگر آنکه اتحادیه اروپا میلیاردها یورو کمک در اختیار ما قرار دهد. در غیر این صورت، ناچار خواهیم شد بخش تامین برق اسلواکی را ملی کنیم».
اعتصابات و اعتراضات گسترده، از کشورهای ضعیفتر اروپایی به انگلیس و فرانسه و آلمان کشیده شده و سیستم حملونقل و پمپ بنزینها را مختل کرده است. 4500 پمپ بنزین در سراسر فرانسه با تعطیلی یا کمبود سوخت مواجه شدهاند.
4) افزایش 400 تا 500 درصدی و بعضا حتی ده برابری قبوض برق در بسیاری ازکشورهای اروپایی، به امری رایج اما مستأصلکننده تبدیل شده است.
نشریه آلمانی بیلد، چندی قبل در گزارشی تاثربرانگیز نوشت: «پیتر شنر ۷۷ ساله، یک مستمریبگیر در شهر Füssen ایالت باواریای آلمان میگوید من حدود ۲۰۰۰۰ کیلووات ساعت در سال برق مصرف میکردم و ۱۰۵ یورو در ماه میپرداختم. اما ارائهدهنده خدمات شهری، حالا ۱۲۲۳ یورو در ماه از من میخواهد که بیشتر از حقوق بازنشستگی من (۱۰۵۹ یورو) است. صورتحسابهای بسیار هنگفت به خانههای مردم تحمیل میشود و بسیاری نمیدانند که چه باید بکنند. آنها اگر نتوانند قبض گاز و برق خود را پرداخت کنند، قطع میشوند؟ سباستین بارتلز، رئیس باشگاه مستأجران برلین میگوید بله، این یک وضعیت قانونی است».
موسسه تحقیقات اقتصادی ZEW، از قول اقتصاددانان گزارش داده «تورم بالا و اختلال در عرضه انرژی و ترس از قطع آن، اقتصاد آلمان را بهعنوان بزرگترین اقتصاد اروپا، به سمت طوفانی بزرگ سوق میدهد».
دولتهای غربی مانند اسبهای درشکه همدیگر را گاز میگیرند و اگر بتوانند زیر پا میگذارند تا از مهلکه بگریزند. وزیر دارایی فرانسه به تلخی گفته است: «در بحبوحه ماجرای اوکراین، شریک آمریکایی ما، گاز طبیعی را در بازار جهانی چهار برابر گرانتر از بازار داخلی خود میفروشد که میتواند منجر به تضعیف اروپا شود؛ ما نباید اجازه دهیم درگیری در اوکراین منجر به سلطه اقتصادی آمریکا و تضعیف اروپا شود».
5) غرب در میانه چنین بحرانی، دو اتفاق مهم را در داخل و خارج ایران، با نگرانی رصد میکند. ایران، بهعنوان قدرتی نوظهور و معادلهساز در نقشه سیاست جهانی ظاهر شده است. جبهه مقاومت، جنگ جهانی سوم و چهارم مدنظر غرب را در سوریه و عراق و لبنان و فلسطین و یمن مهار کرد و همین موجب شد «جنگ جهانی سوم»، به زمین غرب کمانه کند.
اکنون اراده جبهه مقاومت، در حال غلبه تدریجی بر اراده جبهه استکبار است: مقاومت در یمن، جنگ نیابتی غرب را درهم شکست. در مرز دریایی لبنان و فلسطین اشغالی، صهیونیستها را بر سر میدان گازی وادار به عقبنشینی کرد. در عراق، فتنهانگیزیها برای برگزار نشدن انتخابات و تشکیل نشدن دولتی مستقل را عقب راند.
در جنگ نیابتی سوریه، ترمز آمریکا و اسرائیل را کشید و ضمن استفاده از ظرفیت روسیه، به این کشور جرأت داد در مقابل پیشروی ناتو در مرزهای غربیاش بایستد. در آمریکای لاتین، اراده آمریکا برای سرنگونی دولت مردمی مادورو را شکست و ضمن زیر پا گذاشتن تحریمها، به احیای صنعت نفت و اقتصاد ونزوئلا همت گماشت.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 رفتار هیستریک غرب
واکنش به کدام موفقیتهاست؟ -۳
6) اتفاق دومی که غرب سلطهجو را هراسان کرده، روند تدریجی احیای امید و اعتماد مردم در داخل ایران، در اثر تغییر ریل دولت است. اعتماد مردم به دولت بهویژه رئیسجمهور محترم برای رفع تدریجی مشکلات و موفقیتهای بهدست آمده در همین یک سال، موجب شد تا قاطبه مردم، بیمحلی تحقیرآمیزی به فراخوانهای اغتشاش بکنند و به دشمن برای اقدامات شرارتآمیز، کوچه ندهند.
برخی از موفقیتهای امیدوارکننده، عبارتند از: مهار نسلکشی کرونا و تاثیرات ویرانگر آن در زمینه تعطیلی کسبوکارها، دور زدن تحریمها و گسترش چتر دیپلماسی اقتصادی در منطقه و جهان، رونق صادرات غیرنفتی و یازده برابر شدن درآمدهای نفتی پس از سقوط صادرات به زیر 100 هزار بشکه، راهاندازی طرح ملی غدیر و تامین آب 4/7 میلیون نفر در 26 شهر و 1608 روستای خوزستان، و چارهجویی برای بحران آب همدان،
مدیریت تولید و مصرف برق در کشور و عبور از تابستان بدون قطع برق برخلاف دو سال گذشته، کاهش نرخ تورم افسارگسیخته از 60 درصد به زیر 40 درصد (هرچند که این نرخ، هنوز هم زیاد و آزاردهنده است)، بازگرداندن ریل اقتصاد از رکود به رشد 4 درصدی، و تامین امنیت غذایی از طریق دو برابر کردن قیمت خرید تضمینی و خرید تقریبا دو برابری (7/5 میلیون تنی) گندم در مقایسه با سال قبل.
7) همزمان با شروع جنگ اوکراین و گرانی و کمیابی مواد غذایی در جهان، کشور ما گرفتار بحرانی دیگری بود که دولت غربگرا با قیمتگذاری غلط و واگذاری غلطتر 60 میلیارد دلار ارز برجا گذاشت. آمریکا و اروپا انتظار داشتند ایران در همان مقطعی که دو چالش فقدان منابع ارزی و گرانی افسارگسیخته مواد غذایی در جهان تلاقی پیدا کرد، به هم بریزد.
زمانی هم که دولت جدید به توقف واگذاری رانتی ذخائر ارزی همت گماشت، امپراتوری رسانهای غرب، جنگ روانی و بمباران تبلیغاتی گستردهای را با کمک اشرافیت غربگرا در داخل ترتیب دادند. اما مردم برخلاف ماجرای بنزین و رویکرد توهینآمیز رئیس آن دولت، به آقای رئیسی اعتماد کردند تا دولت بتواند بحران بزرگ «ارزی- غذایی» را مدیریت کند.
این اعتماد، جلوهای مهم از تقویت ساخت درونی در حوزه افکار عمومی بود. ایران در حالی بحران جهانی مواد غذایی را پشت سر گذاشت و تولید و خرید گندم داخلی را به دو برابر افزایش داد، که دو کشور اوکراین و روسیه، ۳۰ درصد تجارت گندم، یکپنجم تجارت ذرت و ۸۰ درصد تولید روغن آفتابگردان جهان را در اختیار داشتند و وقوع جنگ، قیمت این اقلام را با تورم بیسابقه مواجه کرده بود.
سازمان ملل چندی قبل اعلام کرد: «بیش از ۶۰ کشور جهان، با مشکل واردات محصولات کشاورزی و بحران غذایی دست و پنجه نرم میکنند»؛ و به گفته دبیرکل سازمان ملل، «بحران جهانی مواد غذایی در سال آینده (دیماه به بعد) به مراتب شدیدتر خواهد شد».
این بحران به کشورهای اروپایی هم کشیده شده و پیشبینی میشود در فصل سرما، محدودیت منابع بر سر تامین غذا یا گرم کردن خانهها و پرداخت سایر هزینهها، به بحران اصلی دهها میلیون اروپایی تبدیل شود.
8) فهرست موفقیتها در کشورمان ظرف سال گذشته، به معنای حل همه مشکلات نیست. مشکلات بسیاری در طول هشت سال فعالیت دولت قبل تولید و تلنبار شد که حل آنها قطعا زمان میبرَد. اما این موفقیتها نشان میدهد که مدیریت اقتصاد کشور روی ریل درستی قرار گرفته و اراده و اهتمام لازم برای چارهجویی مسائل به میدان آمده است.
این روند، همانقدر که برای مردم و نخبگان مطلع امیدوارکننده است، دشمنان و بدخواهان را نگران میکند و به صرافت میاندازد که تا دیر نشده، در برابر روند پیشرفت کارشکنی کنند. اشرافیت غربگرا هم که در جریان تدارک فتنه ناکام اخیر، برای دشمن کارسازی و کوچه باز کرد، نگران این است که موفقیتهای فعلی از مسیر مقاومت، کام ملت را شیرین کند و مردم بفهمند آنها در ارتکاب انواع سوءتدبیرها تعمد داشتهاند.
@IMANI_mohammad
اکنون این رصدخانه به عنوان بزرگترین پروژه نجومی کشور با همه فراز و نشیبها و حواشی که برای آن ایجاد شد، با انجام اولین نورگیری و ثبت اولین نور توسط تلسکوپ ۳.۴ متری آن در ارتفاع ۳۶۰۰متری، آخرین گام در مرحله تجمیعِ زیر مجموعههای تلسکوپ و تکمیل بزرگترین طرح علمی کشور را برداشته است و به گفته مجری این طرح به کمک این تلسکوپ میتوان کهکشانهای پُر حجم در فاصله ۶۶ میلیارد میلیارد کیلومتری از سطح زمین را رصد کرد.
دادههای تصاویر اولین نور نشان میدهد که تلسکوپ در ابتدای فرایند، کیفیت تصویر ۰.۸ ثانیه قوسی منطبق بر دید نجومیِ متوسط سایت رصدی گرگش را در کانون اصلی و در گستره میدان دید ۲ دقیقه قوسی فراهم میکند. تصویر سیستم جفتکهکشان برخوردی Arp 282 در فاصله ۳۲۰ میلیون سال نوری برای ثبت اولین نور جسم فراکهکشانی نشان دهنده قابلیتهای فنی این تلسکوپ در نخستین شب رصد فنی است.
@syriankhabar