نمیدانم این اثر آقای گلریز یادتون هست؟
درست بعد از اعلام شکست داعش و نامه حاج قاسم به آقا از خبر سیما پخش شد. ولی از فردای آن روز جلوی پخش این سرود از صدا و سیما و انتشار آن در فضای مجازی گرفته شد.و الان کمتر کسی این اثر رو شنیده یا یادشه.
کدام جریان فکری داخل و خارج سازمان جلوی نشر این اثر را گرفتند؟
هدایت شده از ایران سیاست
⭕️خاطره تحلیلگر برجسته لبنانی از سردار سلیمانی
انیس النقاش، تحلیلگر برجسته و فعال رسانه ای لبنانی در اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی با انتشار تصویری از وی در صفحه توییتر خود نوشت:
🔹داستان ها و قهرمانی های شهید قاسم سلیمانی در سوریه زیاد است؛ یکی از زیباترین آن ها ورودش به قلعه محاصره شده حلب و دیدار با رزمندگان ومدافعان است.
🔹شهید سلیمانی در آن روز وعده آزادی نه تنها قلعه بلکه تمام شهر حلب را داد و به وعده ی خود وفا کرد.
✅ @iransiasat_ir 👈
شاید همین
یک بیت برای آقای تاجزاده کافی باشد
هر آن شمعی که ایزد بر فروزد
هرآنکس پف کند ریشش بسوزد
اما من یک عریضه دیگر هم دارم:
پیشنهاد محدودیت 10 ساله زمان رهبری را سالها پیش
"شیخ مغروق استخر فرح" داده بود
و اتفاقا از سال 68 هر 10 سال مریدان آن مغروق برای پف کردن به این شمع آشوبها برپا کردند و ریش خود را سوزاندند.
هدایت شده از رصد اخبار و شنیده ها
🔴پشت پرده فرار ناو هواپیمابر «نیمیتز» آمریکا از خلیج فارس/ سپاه پیام نظامی جدیدی به ارتش آمریکا ارسال کرده؟!
🔹🔸پس از چند هفته آرایشهای نظامی تهاجمی آمریکا در خلیج فارس، پنتاگون یکی از ابزارهای اصلی تهاجمی خود یعنی ناو هواپیمابر «یواساس نیمیتز» را به خارج از خلیج فارس فرستاد. در این میان، آمریکا هنوز وضعیت آرایش نظامی کلی خود را به هم نریخته و همچنان بمب افکن های بی 52 و زیردریایی های خود را که هردو قابلیت تحرکات هسته ای را دارند، در منطقه نگه داشته است. در ظاهر اعلام خارج کردن ناو هواپیمابر «یواساس نیمیتز» که به لحاظ نظامی قدرت تهاجمی مناسبی به ارتش تروریستی آمریکا می دهد، یک پیام متناقض در جهت بازدارندگی ایران از انتقام سخت، محسوب میشود ولی چرا اینکار صورت گرفته است؟!
1️⃣ خارج کردن ناو هواپیمابر «یواساس نیمیتز» در شرایطی که آمریکاییها پیش از این مدعی بودند که ایران ممکن است در ایام سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، دست به یک عملیات انتقامی بر علیه آنها بزند و به همین دلیل برای بازدارندگی ایران این ناو باید در منطقه حضور داشته باشد، به معنای آن است که آنها حضور این ناو را یا دیگر بازدارنده نمیدانند و یا مهمتر از آن نگران هستند که این ناو در شرایط جنگی توسط سپاه از بین برود. به معنای دیگر آمریکاییها به خوبی باور دارند که در صورت جنگ در منطقه، منهدم کردم ناوهای آن توسط سپاه یک امر محتمل و قابل تحقق است.
2️⃣ در شرایط حساس و افزایش کم سابقه تقابلی که این روزها میان آمریکا و ایران در حال رخ دادن هست، محاسبات دو طرف برای یکدیگر در حال به روز شدن نیز است. این روزهای حساس بالاخره خواهد گذشت، ولی از رفتار این روزهای آمریکا میتوان قضاوتهای مهم داشت و محاسبات جالبی را به دست آورد. تنها در یک مورد، چندی قبل در نخستین روز از برگزاری رزمایش بزرگ پیامبر اعظم9، نیروی دریایی سپاه اقدام به استفاده از مدل ناوهواپیمابر نیمیتز آمریکا به عنوان هدف، کرد و آن را با شلیک موشکهای متعدد مورد اصابت قرار داد و سپس، نیروهای ویژه دریایی سپاه، با اجرای عملیات هلیبرن، وارد ناو شده و آن را به طور کامل تسخیر کردند. در آن رزمایش، سپاه پاسدران نشان داد که میتواند در شرایطی آسان در حدود بیست دقیقه حداقل 400 راکت 107 میلیمتری، نزدیک به 12 موشک کروز ضدکشتی نصر و تعدادی موشک بالستیک خلیج فارس و فاتح به سوی هدف مورد نظر شلیک کند. بر اساس برآوردهای منتشر شده در کمتر از بیست دقیقه بعد از اصابت تعداد زیادی از موشکهای بالستیک، کروز و راکت به ناو، ناوهواپیمابر آمریکایی دیگر قادر به عملیات و حتی طی مسیر معمولی به علت آتش سوزی و انفجار بخشهای دیگر ناو از جمله جنگندهها، مخازن سوخت و یا حتی مهمات داخل ناو در دریا نخواهد بود. همچنین در صورت عملیات مدکور حداقل 2 هزار نفر از 4 هزار یا 6 هزار نفر پرسنل مستقر در ناو در همان دقایق اولیه کشته خواهند شد. به نظر می رسد که پیام آن رزمایش را آمریکایی ها به خوبی دریافت کردند و این روزها نیز آن پیام مجددا به یادشان افتاده و یا به یادشان آوردهاند.
@rasadeakhbar113
اثر یک کتاب مصباح
دیروز صبح پیام های امام خامنه ای و دیگر شخصیتها درباره وفات آیت الله مصباح یزدی را می خواندم.
خودم هم از شب پیش که خبر وفات ایشان را شنیدم متاثر بودم و چندبار برایشان فاتحه خواندم. روزهای اخیر نیز چندبار با خانواده برای ایشان حمد شفا خوانده بودیم.
خدایش بیامرزد. مردی بود دانشمند و فرزانه و پارسا و راهنما.
من هیچگاه توفیق دیدار ایشان را نداشتم. طی ده سال اخیر چندبار گروههای اندکی از دوستان به دیدار خصوصی شان رفتند و بنا داشتند مرا هم ببرند که من به دلایلی نپذیرفتم.
ولی از آثارشان خوب بهره بردم.
مهر سال 88 با یک بغل کتاب رفتم سر کلاس درس و کتابها را معرفی کردم و گفتم: این ترم مباحثی که خواهم گفت از این کتابها است و شما هم باید هرکدام یکی از این کتابها را کنفرانس بدهید.
تا کتابی را که جلد سبز رنگی داشت نشان دادم یک دختر دانشجو گفت: من که سبز هستم این کتاب مال من.
گفتم: هویت سبز بودن به چیست؟
گفت: روشنفکری و انتقاد.
گفتم: روشنفکری شعاری هستی یا انتقاد عالمانه و محققانه می کنی؟!
افتاد توی تله. گفت: معلوم است که علمی.
همان کتاب از آقای مصباح بود. گفتم: پس این کتاب را کنفرانس می دهی و نقد هم می کنی.
تا متوجه شد کتاب از آقای مصباح است جا خورد ولی نتوانست استنکاف کند.
من هم تا جلسات پایانی ترم به او مهلت دادم و هر هفته از روند کارش می پرسیدم تا از ارائه کنفرانس فرار نکند.
انصافا هم خوب کنفرانس داد. فکر می کنم به او نمره 20 دادم. ولی در پایان کنفرانس گفت: به نظرم آرای ایشان درست است و من نمی توانم نظرات ایشان را نقد کنم.
گفتم: پس خیلی هم سبز نیستی!
پیشتر یکی از آقایان دانشجو گفته بود: من با پدر این دانشجو دوست هستم. پدرش جانباز و همرزم من بوده است. از اینکه دخترش چنین افکاری دارد غصه می خورد.
پایان جلسه کنفرانس به دانشجو گفتم: در کلاس بمان با تو کار دارم.
کلاس که خلوت شد، او و چندتن از دوستانش در کلاس ماندند و من بازهم از کنفرانس خوبی که داده بود نزد همکلاسی هایش از او تجلیل کردم و گفتم: ما مدیون بزرگانی هستیم که برای این کشور زحمت کشیده اند.
گفت: بله در حق آقای مصباح جفا می کنند که او را تئوریسین خشونت می خوانند؛ او دانشمند بزرگی است.
گفتم: یکی مثل آقای مصباح عمرش را برای کار علمی گذاشته تا کشور ما ایران بشود. یکی هم مانند پدر شما از جانش مایه گذاشته و جانباز شده تا فرصت برای نشر معارف الهی و تولید علم در این کشور مهیا بشود.
گفت: شما از کجا می دانید پدر من جانباز است؟!
گفتم: مهم نیست از کجا می دانم. پدر شما و پدران ما برای پیشرفت این مملکت خون دلها خورده اند. نباید این کشور را به زلف چند نفر آدم لجوج که حالا رای نیاورده اند گره بزنیم.
گفت: شما درست می گویید. من دیگر با اینها نیستم.
از جلسات بعد دیدم با حجاب و البته نه با چادر سر کلاس ظاهر می شود.
خواستم بگویم خواندن یک کتاب از آقای مصباح چه اثری می تواند بگذارد. البته آن کتاب هم اخلاقی نبود ولی صفا و اخلاص مولف در خواننده کتاب اثر گذاشته بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️صبر بر 20 سال خیانت!
روایت حضرت آیت الله مصباح یزدی از خیانت ۲۰ ساله برخی خواص نزدیک در حق رهبر معظم انقلاب
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناظره آیت الله مصباح یزدی
با سران احزاب کمونیست