هدایت شده از رصد اخبار و شنیده ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمد نصرتی (بازیکن سابق فوتبال) میگه "حشمت مهاجرانی هم کرونا گرفت، اما واکسن زد و جنگید و خوب شد!!"
یکی نیست بگه بزرگوار، واکسن برای پیشگیریه نه درمان!
این فیلم رو انقدر منتشر کنید تا همه متوجه بی سوادی و پر مدعا بودن برخی سلبریتیها بشن😒
@rasadeakhbar113
داستان فوت "علی انصاریان" و جفای بزرگی که ما در حق سایر بزرگان این سرزمین مرتکب شده ایم!
بامداد سه شنبه وضعیت علی انصاریان (فوتبالیست) رو به وخامت رفت! اینکه جوانی پرانرژی و پرجنب و جوش بخاطر این ویروسِ بدسرشت، جان می دهد، قطعا دردآور است!
چند روز است که در تمام رسانه های دیداری و شنیداری، کانال ها و گروههای فضای مجازی هزاران خبر و گزارش درباره "مهرداد میناوند" و " علی انصاریان"، منتشر شده است. بی شک از دست دادن این دو جوان، بسیار دردناک و غم انگیز است، اما چیزی ذهن مرا می آزارد! چند علامت سوال آن آخرها در انتهای مغزم دارد اذیتم می کند!
با خودم می پرسم:" چرا وقتی سینه های "فریبرز رئیس دانا"، دانش آموخته مدرسه اقتصاد لندن، اقتصاددان برجسته و کنشگر اجتماعی با تالیف بیش از پانزده عنوان کتاب ِ برجسته، به خس خس افتاد، کمتر کسی نگران شد؟!
مگر او نبود که با وجود خان زاده بودن(پدرش خان بود)، وقتی دید حمام روستا را برای او قُرق می کنند، از این تبعیض دلش به درد آمد؟! مگر او نبود که با دیدن این تبعیض ها و دیدن فقر مردم، اولین مطالبه عدالت اجتماعی اش را آغاز کرد و تمام زمین های پدرش را به کشاورزان بخشید؟!! عجیب است که کسی علیه خود قیام کند و خودش را از ناز و نعمت بیرون کشد و وصیت کند در امامزاده محقر روستا، قاطی مردم بدبخت به خاک سپرده شود!
او "فریبرز رئیس دانا" بود! چند نفر برایش اشک ریختند؟! چند میلیون نفر خبر درگذشتش بر اثر کرونا را فوروارد کردند؟!
وقتی ریه "چنگیز جلیلوند"، مشهور به "آقای دوبله" ایران بر اثر کرونا به درد افتاد، چند نفر برایش دعا کردند؟!
او که از ۶۶ سال قبل فعالیت هنری اش را آغاز کرده بود و دوبله بازیگران مشهور سینمای جهان مثل مارلون براندو، پل نیومن، برت لنکستر، سیلوستر استالونه، جانی دپ و دهها چهره دیگر داخلی و خارجی را انجام داده بود، آیا سزاوار این نبود که صدا و سیما در بخش های خبری مانند آنچه برای انصاریان و میناوند می کند با پزشکان او تماس گیرد و خبرنگار برایش پشت در آی سی یو بفرستد؟!
او هم ضربان قلبش تند شد و در آی سی یو جان سپرد!
اما برایتان از "خسرو سینایی" بگویم، که چگونه از قلم انداختیمش!
او از دانشکده فنی وین اتریش مدرک معماری گرفت. همزمان در دانشکده موسیقی و هنرهای نمایشی وین به تحصیل آهنگسازی و سینما پرداخت! و با دو درجه ممتاز در کارگردانی و فیلمنامه نویسی فارغ التحصیل شد!!
او در کنسرتهای گوناگون در کشور اتریش به عنوان تکنواز و عضو هیئت ارکستر کنسرواتوار شرکت داشت!
او به ایران بازگشت و بیش از ۱۲۰ فیلم کوتاه و بلند ساخت!
او چندی قبل بخاطر ابتلا به کرونا بستری شد و کسی نفهمید! حالش وخیم شد و به آی سی یو رفت و خبرش در گروهها فوروارد نشد! صدا و سیما خبرنگاری برایش نفرستاد! او در آی سی یو درگذشت و کمتر کسی فهمید!! چند نفرمان خبری با مضمون"دعا برای خسرو سینایی" فوروارد کردیم؟!
اما "عیسی رستمی افین" که دیگر واقعا غریب بود در این سرزمین! نغمه ساز او اما از دورافتاده ترین مناطق خراسان جنوبی، دورتر از شهرستان زیرکوه، دورتر از بخش زهان، از دهستان افین به گوش می رسد هنوز! بس که دلنواز است صدای دوتارش!
این استاد موسیقی مقامی، تا ساز بر می داشت، چشم می بست و پرواز می کرد! آخرین نوازندگی اش با موضوع کرونا بود و خودش هم به کرونا مبتلا شد و تا لحظه رفتنش کسی حتی نفهمید یک عاشقِ فرهیخته از دورترین مناطق ایران زمین نفس هایش به شماره افتاده!
دارم با بغض می نویسم! نمی دانم از کدام فراموش شده باید گفت؟! اسمهایشان آنقدر زیاد است که مقابل چشمانم می درخشند و موج برمی دارند و می چرخند و سرفه می کنند و من نمی دانم از بدرالزمان قریب(زبان شناس) بنویسم یا غلامحسین نادری( پزشک پیشکسوت پیوند کلیه)، یا دکتر گلشن(پزشک پیشکسوت ریه) یا جمشید پژویان (اقتصاددان برجسته و مشهور)، یا اکبر عالمی(نویسنده و منتقد برجسته و مشهور سینما و عکاسی) یا.... که همه بر اثر کرونا جان باختند!
از کدام یک از شما چند صد نفر بنویسم که مظلومانه در سکوت بستری شدید و مظلومانه در سکوت جان دادید، مثل دوران زندگیتان که کسی نیامد سراغتان! کسی عکستان را روی جلدها نزد! کسی شما را الگو نکرد، که وقتی بستری می شوید، این مردم! صف بکشند پشت در بیمارستان ها!!
اما بی شک زمان خواهد گذشت و روزی خواهد رسید که دست هایی بر گِل، تندیستان را ورز دهند! و بر گُل اسمتان را بنگارند!
نیکی نابود شدنی نیست...
شماها در زمان جاویدان خواهید شد. نیکوسرشتان شاید چند سالی فراموش شوند، اما برای همیشه فراموش نخواهند ماند!
"احسان مرادی"
مرگ سلبریتیها در ایران طبیعی نیست!!
🔹گلوبالیستهای ایران قصد دارند جدی بودن اپیدمی ویروسی را به مردم اثبات کنند. نسبت بالای تلفات در بین سلبریتیهای ایران نیز به همین دلیل است. طبیعی بودن مرگ این افراد، آن هم در اثر کروناویروس، قابل باور نیست.
🔹اگر قرار باشد بقیه جامعه با همین نسبتی تلف شوند که سلبریتیهای بسبتا جوان و ورزشکار تلف میشوند، روزانه باید دهها هزار تلفات در ایران میداشتیم.
🔹از قول پزشک معالج نقل میکند: «ما در مسیر درمان از یک یا دو داروی خاص استفاده نمیکنیم و حدود 30 دارو در مسیر درمان انصاریان به او میدهیم. مریضی که به ICU رسیده بسیار بدحال است و چیزی را در این شرایط قبول میکنیم که در حد آکادمیک و در مسیر علمی بودن باشد.»
🔹استفاده همزمان بیش از ۵ داروی مختلف را polypharmacy مینامند، و به عنوان یک مبحث پزشکی قابل تحقیق است؛ چون به احتمال قوی تأثیر متقابل داروها و عوارض جانبی آنها باعث صدمات ناخواسته میشود. استفاده از ۳۰ داروی مختلف در مدت زمان کوتاه، تقریباً حکم قتل عمد را دارد.
🔹به علاوه استفاده از دستگاه تنفس (Ventilator) برای بیماران کووید۱۹ که مشکلات تنفسی دارند، منجر به قتل آنها میشود. آمار رسمی نشان میدهد که ۹۷٪ بیماران بالای ۶۴ سال، که زیر ونتیلاتور رفتهاند، جان خود را از دست دادهاند.
🔹در نیویورک برای قتل عام سالمندانی که در خانههای سالمندان بودند، همه آنها را به بیمارستان بردند، و زیر ونتیلاتور با فشار خیلی بالای هوا قرار دادند. نتیجه این کار خیلی مشخص بود: ریه همه این سالمندان منفجر میشد و سریع میمردند. فرماندار Cuomo با این کار هزاران نفر از سالمندانی که هزینه زیادی روی دولت محلی تحمیل میکردند را قتل عام کرد.
این عکس خیلی قدیمی است، شاید به سن و سال بسیاریها قد ندهد، اما اندازه یک تاریخ ارزش دارد. این مرد که کنار اف4 دی نیروی هوایی ارتش بزرگ ایران نشسته، با خودش یک تاریخ دارد، تاریخی که در شاهنامه قرن چهاردهم خورشیدی باید نوشته شود و آیندگان بدانند که پدران ما که بودند، چه کردند و چه شدند...
تیمسار منوچهر محققی، از بزرگان فانتوم و از رکوردداران نبردهای هوایی. او با بیش از 182 عملیات برونمرزی در طول هشت سال جنگ، نامی به بلندای نامش که «مینوچهر» باشد و فامیلش که «محقق کردن» آروزی مردمان این سرزمین بود، بر جای گذاشت. او پس از جنگ با بیماری ستون فقرات دست و پنجه نرم میکند... باید مجسمه این مرد را که فانتوم با دیدنش به خود میلرزید در ورودی شهرها و عکسش را در مدارس نصب کنند تا فرزندان ما بدانند که «ما، چگونه ما شدیم» آرزوی سلامتی و طول عمر برای تیمسار دارم...
@syriankhabar
حالا که قرار شد از خلبانان یاد کنم، بگذارید این یکی را هم بنویسم؛ خلبانی که قرنی باید بگذرد تا مانند او متولد شود؛ کسی که ناممکنترین عملیاتها و حساسترین حملات را در طول جنگ هشت ساله انجام داد، کاری که او برای ایران کرد، برای این آب و خاک کرد به اندازه چند لشکر ارزش داشت. او در حمله به اچ3، انهدام پل اروند و اسارت 18 هزار سرباز ارتش بعث، حمله به بغداد در کنار شهید دوران (گفته میشود اگر لیدری این پرواز به این خلبان تیزهوش ایرانی داده میشد، دوران هم سالم بر میگشت!) حمله به پالایشگاه کرکوک به صورت تکفروندی در روزهایی که هیچ خلبانی از ترس پدافند قدرتمند اطراف فرودگاه و پالایشگاه این شهر جرات نردیک شدن به آن را نداشت و دهها عملیات دیگر نقشی بیبدیل داشت.... این نام جاودانه کسی نیست جز محمود اسکندری. اگر روزی کسی خواست فیلمی بر اساس طرح حمله به پالایشگاه کرکوک بسازد مردم خواهند فهیمد چگونه او یک ناممکن را ممکن کرد. وقتی از حمله به پالایشگاه بازگشت به شهید بابایی میگوید: یک هدف چرب و چیلی بغلش پالایشگاه هست، هماهنگ کن آن را هم بزنم، هفته بعد رفت و زد و برگشت...
@syriankhabar
در جنگ هشت ساله و شاید در تاریخ نیروی هوایی ایران چند نامهای بسیاری بر تارک تاریخ ایران بزرگ مانده است، کافی است نگاهی به این تاریخ پرشکوه داشته باشید تا بیشتر در این مورد بدانید. اما دو نام است که به شکلی عجیب در میان خلبانان نیروی هوایی ارتش ماندگار شده است، یکی فریدون و دیگری منوچهر. برای من که علاقه بسیاری به تاریخ جنگ دارم و در این مورد روزانه دهها صفحه میخوانم و ساعتها مصاحبه و گفتوگو گوش میدهم این دو نام بسیار پرتکرار است، پدران ما که مردانه جنگیدند و دین خود را به این آب و خاک ادا کردند:
منوچهر محققی، منوچهر شیرآقایی، منوچهر فتاحی، منوچهر روادگر، منوچهر طوسی و ....
فریدون ایزدستا، فریدون صمدی، فریدون مازندرانی، فریدون ذوالفقاری، فریدون فاتحچهر، فریدون منافی و...
این نامها را در کنار نام دهها خلبان باهوش و با ذکاوت نیروی هوایی و هوانیروز ایران که در روزگاری که قطعه و پشتیبانی سازنده هواگردها نبود با اصلی بنام «غیرت» مردانه ایستادند، جنگیدند و بدون آنکه بخواهند ذرهای خاک به دشمن بدهند، جنگ را به پایان رساندند... ما هزینه هنگفتی دادیم، اما خاک ندادیم، ایران، ایران ماند و باوجود همه نامردیها قدرتمند و قدرتمندتر شد...
@syriankhabar
هدایت شده از روزنه
روایت #امام_خمینی از نقش روحانیت در انقلاب اسلامی؛ از قيام ۱۵خرداد ۴۲ تا ۲۲بهمن ۵۷
مردم به صدای روحانیون لبیک گفتند/ آمریکا با حمله نظامی و حصر اقتصادی، نمیتواند کاری از پیش ببرد.
روحانیت و انقلاب اسلامی/4
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹 15 خرداد... روزی است که ملت ما نباید از یاد ببرد و نمی برد. 15 خرداد یک نقطۀ عطفی است در تاریخ کشور ما که از همان وقت شروع به فعالیت سیاسی شد و روحانیون از همان وقت خودشان را مجهز کردند.
🔻روز 15 خرداد آنطوری که من بعد از اینکه از حبس بیرون آمدم برای من نقل کردند، عمال شاه در بسیاری از شهرستانها که قیام کرده بودند دست به کشتار زدند، و آنطوری که به من گفتند حدود پانزده هزار شهید داشتیم در 15 خرداد، و ما این قلم را آن وقت خیلی بزرگ می شمردیم و بزرگ هم بود، لکن بعدها جنایاتی که از طرف شاه؛ شاه مخلوع به کشور ما وارد شد بیشتر از این معانی بود. ما نمی توانیم تصور کنیم این جنایاتی که از 15 خرداد تا رفتن بختیار از این مملکت به دست عمال شاه، و به دست عمال امریکا در این کشور واقع شد، قدرت اینکه احصا کنیم آنها را نداریم.
🔹ما اجمالی از این جنایات را می توانیم بگوییم یا تصور کنیم. تفصیل این جنایات اصلاً قابل احصا نیست. ما چطور می توانیم 15 خرداد، معلولینش را بفهمیم چقدر بود، معدومینش و شهدا می گویند پانزده هزار بوده است. لکن مصدومین و معلولین، کسانی که اعضای خودشان را در آن گیرودار از دست دادند ما چطور می توانیم بیان کنیم یا تصور کنیم. لکن در عین حالی که 15 خرداد یک مصیبتی بود برای ملت ما، لکن مبدأ جنبش بود.
🔹از همان وقت و جلوتر از آن وقت روحانیون قیام کردند و به دست روحانیون نهضت شروع شد، از قم شروع شد و 15 خرداد یک انعکاسی بود از همان قیام. روحانیت را گرفتند قریب تمام علمای تهران را گرفتند و حبس کردند، و شاید مدتی هم علمای تهران و وعاظ تهران در حبس بودند و بعد بتدریج رها شدند، و از آنجا شروع شد به نهضت و مخالفت.
🔹در عین حالی که 15 خرداد مصیبت برای ما بود لکن این موهبت هم خدای تبارک و تعالی، به ما عطا کرد که مردم بیدار شدند و #لبیک_گفتند_به_ صدای_روحانیون. و در همه جا، در همۀ مملکت این نهضت شروع کرد و مبدأش از همان 15 خرداد بود، و بعد کم کم تدریجاً ریشه گرفت. و بعد که در این آخری دیگر زیادتر شد و بیشتر شد نهضت مردم، پیشتر رفت نهضت مردم و قیام همگانی شد. بحمدالله ریشۀ اجانب از این مملکت کنده شد و شاه سابق از ایران رفت؛ گرچه امریکا او را پناه داد و الآن هم در پناه امریکاست، منتها در مصر یا در حوالی مصر به سر می برد که آنها هم در قبضۀ امریکاست.
🔻بنابراین 15 خرداد در عین حالی که مصیبت بود، لکن مبارک بود برای ملت که منتهی شد به یک امر بزرگی و آن استقلال کشور و آزادی برای همۀ مملکت....
🔹ایران بحمدالله دولتش با ملتش موافق است، و #چپگرایان_اینجا که #تابع_امریکا هم هستند عددی نیستند که قابل ذکر باشند. ما با آنها مسامحه می کنیم، و الاّ یک روز تمام آنها از بین خواهند رفت.
🔹 #امریکا خیال نکند که با #دخالت_نظامی می تواند کاری بکند یا با# حصر_اقتصادی می تواند کاری بکند. ملتی که روزه می گیرد، ملتی که #شهادت را قبول کرده، از این چیزها دیگر نمی ترسد. بنابراین، این روز مبارک 15 خرداد را که در عین حال که شهیدهای زیاد ما داشتیم، لکن مبارک برای ملت ما بود، من به همۀ ملت تبریک می گویم.
و امیدوارم که همان طوری که تاکنون از 15 خرداد تاکنون ملت ما ادامه داده است به نهضت خودش، از این به بعد هم #ادامه بدهد و همۀ قدرتمندان را مأیوس کند از دخالت در کشور ما.
خداوند ان شاءالله همه را توفیق بدهد و همه را سلامت و اسلام را قوّت بدهد. و امیدواریم که این نهضت به #سایر_بلاد_اسلامی هم #صدور پیدا بکند.
و این مکتب، مکتب همۀ مسلمین است بلکه همه مستضعفین.
خداوند #مستضعفین را از چنگال مستکبرین بیرون ببرد. و بحمدالله طلیعۀ اینکه مستکبرین به جای خودشان بنشینند، طلیعۀ این در دنیا پیدا شده است، فقط ایران نیست، همۀ دنیا تقریباً مستضعفین بیدار شده اند و جمعیت، اکثریت قاطع با آنهاست. و من امیدوارم که بزودی بساط ظلم برچیده بشود. خداوند همه را توفیق عنایت کند.
(صحیفه ج۱۲، صص ۳۹۶_۳۹۹/ ۱۴ خرداد ۱۳۵۹)
@rozaneebefarda
اطلاعات محرمانهای که روزانه از کاربران ایرانی توسط اسنپ به سرقت میرود!
نفوذ از جمله مواردی است که بسیار دارای اهمیت در حوزههای ساختاری و حاکمیتی هر کشوری محسوب می شود. در عین حال باید توجه داشت که نفوذ از ابعاد مختلفی نیز برخوردار است از جمله در حوزه های امنیتی، نظامی، تجاری، علمی و...که توجه اکثر افراد بیشتر به نفوذ در حوزههای نظامی و امنیتی معطوف است.
نباید غافل از این موضوع شد که نفوذ در حوزههای تجاری نیز بسیار میتواند خطرناک و خطرساز باشد؛ چرا که امروزه تجارت اطلاعات اقتصادی از درجه اهمیت بسیار بالایی در جهان معاصر برخوردار است. اشخاص، شرکت ها و کشورها با در دست داشتن اطلاعات مهم و حائز اهمیت شهروندان و کاربران اقتصادی مجموعهها و جوامع، میتوانند تاثیرگذاری بسزایی در حوزه تصمیمگیریهای کلان و مدیریتی داشته باشند.
از سوی دیگر، نفوذ در حوزه تجاری میتواند بنیانهای اقتصادی جامعه را نیز با خطرهایی مواجه کند. در حال حاضر با توجه به شکلگیری استارتاپها و مجموعه هایی که دارای امکان دسترسی بسیار بالای چند حوزهای اطلاعات افراد از جمله موارد شخصی آنها هستند، باید اهمیت بسیاری برای نفوذ در حوزههای استارتاپی به ویژه در بخش تجاری قائل شد.
در حال حاضر شاهد آن هستیم که یکی از استارتاپ های مهم حوزه حمل و نقل درون کشوری متعلق به دو شرکت خارجی حوزه حاشیه خلیج فارس هستند که سهامداران آنها و فعالیتشان دارای شفافیت نیز نیستند. با توجه به اینکه این شرکت حوزه حمل و نقل از اطلاعات فراوانی در زمینه محل سکونت اشخاص، ساعتهای تردد، محل رفت و آمدها و همچنین اطلاعات جانبی بسیار بالایی بواسطه نصب اپلیکیشن آن روی تلفنهای همراه با اجازه دسترسی گستردهای برخوردار است، این نوع از نفوذ و پیگیری آن حاضر اهمیت است.
در حال حاضر مجموعه گسترده حمل و نقل و چند منظورهای «اسنپ» دارای دسترسی سطح بالایی در حوزه اطلاعات حمل و نقل، تغذیه، سفر، بیمه، اقامت و....شهروندان ایرانی است بدون آنکه در زمینه برخی سهامداران خود از جمله سلطان خالد الترکی، ناصر الشریف، خلیفه الشمسی، ایاد الکساندر، محمود فوز و...اطلاعرسانی شفافی کرده باشد.
با توجه به ماده ۲ فصل دوم قانون تشویق و حمایت از سرمایهگذاری خارجی مصوب ۱۹ اسفند ۱۳۸۰ مجلس شورای اسلامی، قانونگذار به منظور جلوگیری از تسلط سرمایهگذار خارجی بر هر یک از بخشهای اقتصادی کشور، تصریخ کرده است که سهم ارزش کالا و خدمات تولیدی حاصل از سرمایهگذاری خارجی موضوع این قانون نسبت به ارزش کالا و خدمات عرضه شده در بازار داخلی در زمان صدور مجوز، در هر بخش اقتصادی از ۲۵ درصد و در هر رشته از ۳۵ درصد بیشتر نخواهد بود.
این در حالی است که گروه اینترنتی و برند «اسنپ» از همان بدو امر با استفاده از منابع پر قدرت پولی و استراتژیهای حذف کننده رقبا، سهم انحصاری از بازارهای مختلف حوزه فعالیتی خود را حین و پس از اخذ مجورها به دست آورده است.
برای نمونه، فعالیت این گروه در قالب تاکسی آنلاین آغاز، به حمل و نقل بار با موتورسیکلت توسعه پیدا کرد و در حال حاضر به جز بخش حمل و نقل مسافر و بار درون شهری، در مواردی همچون تحویل غذا، صدور بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس، رزرو هتل و اقامتگاه، خدمات پرداخت الکترونیک، مشاوره پزشکی، شارژ آنلاین تلفن همراه، پرداخت قبوض و...فعالیت دارد که در تمامی این موارد علاوه بر ایجاد انحصار کامل و حذف سایر استارتآپهای دیگر، از دسترسی گستردهای به مجموعه اطلاعات شهروندان و کاربران مختلف نیز برخوردار است.
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
تشویق خبرگزاری دولتی
به خروج ارز و خرید ملک در ترکیه!
🔹«من با سرمایهگذاری اندک در استانبول، خانه خریدم و زندگی خود را آغاز کردم.» این متن، از سوی سازمان های ترکیهای برای جذب سرمایه از ایران منتشر نشده، بلکه روزانه توسط خبرگزاری دولتی خبرآنلاین منتشر می شود!
♦️خبرگزاری دولتی (تیم معزّی، انتظامی، مهاجری) به جای هشدار درباره عواقب خروج سرمایه و بلوکه کردن آن در کشور دیگر، این کار ترویج هم میکند و این در حالی است که چند بازیگر سینما اخیرا به خاطر تبلیغ مشابه برای امارات، از مردم عذرخواهی کردند.
🔹در متن خبر که در ستون وبگردی منتشر شده، آمده است: «فرصت استثنایی برای اخذ شهروندی و پاسپورت ترکیه»!
♦️این تبلیغات مشکوک در حالی انجام میشود که در صورت وقوع هر نوع کلاهبرداری یا حتی تصمیمات حاکمیتی علیه صاحبان املاک، دست خریداران به جایی بند نیست.
🔹خبرآنلاین، سال 92 نیز به هنگام توزیع نامناسب سبد کالا مدعی شد اتفاقاتی مانند ازدحام در صفها و حتی زیر دست و پا ماندن و احیانا کشته شدن افراد، برای جشنوارههای سیار خارجی و اثبات ناچاری دولت روحانی برای مذاکره و توافق با آمریکا میارزد(!)
♦️کیهان
@IMANI_mohammad
هدایت شده از مغز خاکستری
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئوی جنجالی بغض آلود افسر ارتش سعودی؛ بیایید سرپرستی فرزندانم را قبول کنید! اظهاراتی که در رسانه های سعودی برای بن سلمان گران تمام شد!!
💢 یک مرزبان بازنشسته ارتش عربستان سعودی از شدت فقر و درماندگی، چهار بچه خود را به دلیل عدم توانایی در تأمین هزینه هایشان، برای فرزندخواندگی پیشنهاد می دهد
🔺روزنامه آمریکایی "واشنگتن پست" به تازگی در مقاله ای تحلیلی منتشر کرد که شیوع کرونا و کاهش قیمت نفت، اقتصاد عربستان سعودی را در معرض فروپاشی و بدترین بحران های دهه های گذشته قرار داده است!
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
هدایت شده از ایران سیاست
📰 تیتر نخست روزنامه وطن امروز، ١٨ بهمن ماه ۹۹
🔺انفعال وزارت خارجه در ماجرای دستگیری "اسدالله اسدی" دیپلمات باسابقه ایرانی اروپا را برای تکرار این قبیل اقدامات غیرقانونی علیه مقامات ایرانی ترغیب میکند.
✅ @iransiasat_ir 👈