تاریخ پر از درس است.
زمانی در مشارکت ۸۵ درصدی، اختلاف ۱۱ میلیونی را نپذیرفتند و نظام را متهم کردند به گناه کبیره تقلب. ۱۵ سال بعد ببینید رقیبشان به راحتی اختلاف کمتر از ۳ میلیونی را تبریک گفت...
اما آن ۸۵ درصد هرگز ترمیم نشد.
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
23.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نه قالیباف مقصر است نه جلیلی...
رکوردزنی رای مردم خوزستان به گفتمان مخالف رئیسی
و رای اکثریت منطقه ای که رئیسی در آنجا به شهادت رسید
باید ما را از تحلیل های عمدتا احساسی و زنده باد مرده بادی دور کند.
نه قالیباف مقصر شکست است نه جلیلی همه از فتنه ی ملامت بترسید.
مقصر اصلی این شکست ها، عمروعاص هایی هستند که بر بستر فضای مجازی ول سوار بوده و جامعه را مسخ اکاذیب خود کرده اند، وگرنه چگونه ممکن است که خوزستان غرق در فاضلاب و بی آبی که صدای فریاد مردم مظلومش در دوران استانداری شریعتی به گوش پایتخت نمیرسید و مدیون ازخودگذشتگی شهید رئیسی بوده که هشت سفر استثنایی به این استان آنهم در طول سه سال داشته و این مشکلات کهنه را برطرف نمود به جایی برسد که در انتخابات، شاهد رکوردزنی مردم این استان در رای به گفتمان رقیب رئیسی و بازگشت به دامان همان روحانی ها و شریعتی ها باشیم؟
نه قالیباف مقصر است نه جلیلی... این نتیجه ی بی عملی ما مدعیان در مبارزه با جریان تحریف و شبکه ی جنگ روانیست
برادران بزرگوار، وسوسه ی خناسان ما را از هدف اصلی منحرف نکند.
پ ن: آمار استان های آذری زبان رو ملاحظه بفرمایید، قطع به یقین برد دکتر پزشکیان بجز جنگ روانی و تحریف تیم رسانه ای او در اصل بخاطر تعصبات قومیتی بوده و نباید زخم های کهنه و دعواهای درون گفتمانی را به محلی برای آسیب به جبهه ی انقلاب تبدیل کرد.
#آذریجهرمی
#ظریف
#روحانی
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
یا حسین غريب مادر
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
🏴 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
سه سال فرصت داشتیم تا به مردم ثابت کنیم بدون برجام و سازش با آمریکا، میتوان مشکلات اقتصادی را حل کرد، اما جراحی اقتصادی در سال اول دولت و حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ و ۲۸۵۰۰، سفرهی مردم را کوچکتر کرد
در نتیجه مردم ترجیح دادند به جای ادامهی راه شهید رئیسی، به دوران برجام برگردند
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
✍علی حجازیان
السلام علیک یا اباعبدالله
انتخابات ریاست جمهوری سال با تمام فراز و نشیب هایش به اتمام رسید.
اگر بخواهیم به صورت دقیق علت کاهش مشارکت و عدم پیروزی جبهه انقلاب را خارج از فضای سیاسی بررسی کنیم،باید تأملی در نکات زیر داشته باشیم
🔹۱_ ضعف در سیستم آموزش و پرورش
متاسفانه علیرغم تذکرات رهبری و دغدغه مندان این حوزه مدیران محافظه کار پشت میز نشین جرات تغییر فرآیند و محتوی کتاب های آموزشی را نداشتند، مدل امروزی آموزش و پرورش علیرغم هزینه هنگفت از بیت المال،خروجی آن دانش آموز وطن پرست و دغدغه مند و مشتاق برای آزادی کشور نیست.
🔹۲_ مدل اقتصادی کشور همچنان نئولیبرال است.این جریان که گلوگاه های مهم کشور از جمله صنعت فولاد و پتروشیمی را در دست دارد با تزویر و فریب نمیگذارد که مدیران کشوری به سمت مدل اقتصاد مقاومتی حرکت کنند. متاسفانه در زمان ریاست جمهوری آقای رییسی عزیز نیز ریل اقتصادی تغییر نکرد و باعث گرانی و کاهش قدرت پول کشور شد.
🔹۳_ فراموشی مساجد
مساجد امروزه بین ۱۸_۲۱ متولی دارد!!! مساجدی که پایگاه مردم بود کم کم از نظر سخت افزاری و نرم افزاری کارکرد خود را ازدست داد، مساجد در مکان های دور از دسترس و بدون برنامه جانمایی شدند و ائمه مساجد نیز صرفا به نماز خواندن بسنده کردند و جهاد تبیین را رها کردند ازاین رو مردم و جوانان که تشنه بحث و گفت وگو بودند، به فضای مجازی پناه بردند
فضایی که هیچ گونه نظارتی بر آن وجود نداشت و مردم با بمباران شایعه ها مواجه شدند و همین شایعات و دروغ پردازی ها و عدم پاسخگویی از مراکز رسمی و محلی باعث شد مردم به حاکمیت اطمینان پیدا نکنند.
🔹۴_گسست اجتماعی بین شهرها و روستا و حاشیه نشینی
تشکیل کلونی های مخصوص هر بافت اجتماعی فرهنگی و اقتصادی در سکونتگاه ها باعث شد مردم توسط یک خط مرزی نامرئی از یکدیگر جدا شوند و نتوانند با یکدیگر صحبت و گفت و گو کنند همین امر باعث شد که مجدد به فضای مجازی پناه ببرند و از آنجا اخبار را دنبال و با یکدیگر صحبت کنند و اینچنین در یک حباب همگون از همفکران قرار بگیرند که این امر باعث می شود فرد دیگر به حرف دیگران در فضای حقیقی کمتر اعتماد کند.
نکته آخر: فاصله بین مدیران و مردم صرفا باحضور در کف میدان درست نمی شود بلکه باید سازه های حکمرانی به سمت مدل اسلامی حرکت کند.
تصور این که از حجاب و فضای رهای مجازی کوتاه بیایید قشر خاکستری سمت شما می آید یک اشتباه راهبردی است. علی حجازی
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia