eitaa logo
محب‌الحیدر
285 دنبال‌کننده
246 عکس
65 ویدیو
2 فایل
أنا و جَمیعُ مَن فوقَ التُرابِ فِداءُ تُرابِ نعلِِ أبي تُرابِ. -در آرزوی نجف. برای گریستن؛ @estemae -نشر/کپی واجب و حلال هرچند‌فوروارد‌بهتر‌‌است.
مشاهده در ایتا
دانلود
إِنْ كُلُّ نَفْسٍ لَمَّا عَلَيْهَا حَافِظٌ نیست نفسی مگر آنکه برای آن حافظی است.
يَوْمَ تُبْلَى السَّرَائِرُ و در آن روز اسرار نهان(انسان) آشکار می‌شود.
9/طارق
یه روایت دیگه از امام صادق که در اون منظور از اون روز که اسرار اشکار میشن ظهور حضرت مهدی عجل الله ـه.
سعی میکنم به نجف فکر کنم و آروم باشم.
إرحَم عَبدَکَ الضّعیفَ خدایا. توروخودا.
نادِ علیاً مَظهَرَ العجائِب
ز حد بگذشت مشتاقی و صبر اندر غمت جناب ابوتراب‌ع.
هدایت شده از [ماضیِ بَعید]
او از آنچه که می‌نمود، دل‌تنگ‌تر بود.
کاش هی فراموش نکنم که همه‌چی دست خداست.
توکل اصله بچه‌ها. مؤمن که دلشوره نمیگیره.
نت وصل بود خودمو تیکه پاره کردم که چرا حکم اشتری اجرا نمیشه حالا اون هنوز تو توییتر لجن‌پراکنی میکنه من یه فیلترشکن ندارم برم تلگرام
یادتون باشه امسال عید قربان زارع پور رو بزنیم زمین.
محب‌الحیدر
طارق/مکی/36 به نزول/86 در مصحف/معاد از پیامبر(ص) نقل شده هر كس سوره طارق را تلاوت کند، خداوند به تعد
قمر(اقتربت)/مکی/37 به نزول/54 در مصحف/انذار از پیامبر(ص) نقل است كسى كه سوره قمر را یک روز در میان قرائت کند، در حالی وارد قیامت می‌شود که صورتش مانند ماه شب چهارده می‌درخشد.
اقْتَرَبَتِ السَّاعَةُ وَانْشَقَّ الْقَمَرُ سوره با این آیه شروع میشه که اشاره به شب چهاردهم ذی الحجه داره که ماه به دستور پیامبر به دو نیم میشه اقْتَرَبَتِ السَّاعَةُ رو تفسیر نور، البیان و جاوید بیان نزدیکی قیامت دونسته‌ن.
وَلَقَدْ يَسَّرْ‌نَا الْقُرْ‌آنَ لِلذِّكْرِ‌ فَهَلْ مِن مُّدَّكِرٍ‌ (آیه ۱۷) و ما قرآن را برای وعظ و اندرز بر فهم آسان کردیم آیا کسی هست که از آن پند گیرد؟
این ایه چهار بار در سوره تکرار شده و چیز جالبی که هست اینه که تو آیه‌ی 5 میخونیم (حکمة البالغة) و در آیه‌ی 88 اسراء خدا میگه اگر همه انس و جن اجتماع کنن نمیتونن مثل اون(قران) رو بیارن پس اسان بودن قرآن به معنای سست بودن اون نیست
برای اینکه خلاصه بشه اینطور بگم بهتون: محتوای سوره از انذار و هشدار میگه داستان قوم نوح و سرکشی و عذاب‌شون قوم عاد و عذابی که بهشون نازل شد و قوم ثمود و قوم لوط
اول بیان میکنه که ما قران رو اسان و قابل فهم کردیم و بعد این ایه (که چهار بار چهار جا مطرح شده) عذاب قوم نوح و لوط و عاد و ثمود رو میگه و میپرسه «فَهَل مِن مُدَّکِر» آیا کسی هست که از آن پند گیرد؟
كَلَمْحٍ بِالْبَصَرِ/وَلَقَدْ أَهْلَكْنَا أَشْيَاعَكُمْ فَهَلْ مِنْ مُدَّكِرٍ به مانند چشم بر هم زدنی! بسیاری از پیشینیان امثال شما را هلاک کردیم آیا کسی هست که از آن پند و عبرت گیرد؟ (50/51)
و تمام. جهت اینکه سرتون درد نگیره.