📌دیروز توی اتوبوس خط واحد یه حرکت عجیب از یک جوان حدودا سیوپنجساله دیدم واقعاً هم خندیدم هم درس گرفتم.
📌توی اتوبوس تعدادی از خانمها بیروسری بودند. مرد جوان سیگارش را روشن کرد و شروع کرد به سیگار کشیدن!
📌یکی از همون خانمها با صدای گوشخراش داد زد آقا سیگارت را خاموش کن خفه شدیم اینجا سیگار کشیدن ممنوعه!
📌جوان با لبخند و البته سر به زیر گفت خانم محترم تو روسری را درآوردی و میگی من آزاد هستم و بهتره مردها جلو چشم خودشون رو بگیرن و نگاه نکنند!
📌منم دلم میخواد آزاد باشم و سیگارم را هم میکشم! بهتره شما جلوی دماغت را بگیری و بو نکشی! اگر قراره من چشمم را ببندم تو هم بهتره دماغ و دهنت رو ببندی!
📌باور کنید سیثانیهای همه ساکت شدن بعد کل جمعیت زدن زیر خنده و همه شروع کردن به بحث کردن در این مورد از آزادی؛ موافق و مخالف؛ تریبون آزادی بود که بیا و ببین!
✍سربسته میگویم؛ وقتی از طریق بیقانونی با برخی افراد رفتار شود، تازه قدر قانون و لزوم احترام به آن را میفهمند!
#حجاب
#برای__ایران
♥️شب میلاد
شب میلاد دختر زهـــــراست🌼
هر کجا بنگری شعف برپاست🌸
خانه مصطفی شده گلشن🌼
دیـده ی مرتضی شـده روشن🌸
مونس و یــار مجتبی آمـــــد🌼
حــــامی شـاه کربـــــلا آمـــد🌸
🌻سالروزمیلاد با سعادت صبورترین پرستار عالم،حضرت زینب سلام الله علیهاو روز پرستار بر شما مبارک باد🌻
🌺الهی بحق حضرت زینب (س)
فرج امام زمان(عج) را برسان.🌺
💜اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💚وآلِ مُحَمَّدٍ،وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌸 #وقتی_الگو_زینب_است 🌸
⭐️حضرت آیتالله خامنهای:
اگر الگوی زن، زینب و فاطمهی زهرا سلامالله علیها باشند، کارش عبارت است از فهم درست، هوشیاری در درک موقعیتها و انتخاب بهترین کارها؛ ولو با فداکاری و ایستادن پای همه چیز.
🌺 #در_وادی_زینب
🔻 حضرت آیتالله خامنهای:
💐 امیدواریم دختران جوان و زنان جامعه ما در الگوی #زینب_کبری دقت کنند و هویت و شخصیت خود را در آن ببینند؛ بقیه چیزها فرعی است. جوهر ذات یک انسان اگر تعالی و روشنایی و شفافیت پیدا کند، همهچیز در مقابل او کوچک میشود و قدرت او بر همه کارهای دیگر، برای او تأمین میگردد.
🌺 سالروز میلاد با سعادت #حضرت_زینب سلام الله علیها و #روز_پرستار بر تمام شیعیان جهان مبارک باد.
حضرت زینب(س) در سال ششم هجری در خانه ی بزرگمرد تاریخ، حضرت علی(ع) و برترین و شریفترین زنان جهان فاطمه ی زهرا(س) دیده به جهان گشود.
بانویی که وقتی به دنیا آمد، به شدت گریه میکرد، او را در آغوش مادر قرار دادند اما آرام نگرفت، در آغوش پدر هم آرام نمیگرفت و حتی در آغوش جد بزرگوارشان، اما وقتی اباعبدالله (ع) وارد شد، نگاهش به حضرت افتاد و در آغوش برادر قرار گرفت، دیگر از گریه و بیتابی خواهر خبری نبود و آنچنان به آرامش رسید که حتی لبخندی زیبا بر چهرهاش نمایان شد.
در بعضی منابع تاریخی آمده است: تا چند روز پس از تولد، حضرت زینب(س) نامی نداشت و وقتی حضرت فاطمه(س) از امیرالمؤمنین(ع) علت تأخیر آن را خواست، امام فرمود: «منتظر هستم تا رسول خدا(ص) نامش را برگزیند.» و پس از این جریان پیامبر(ص) به فرمان خدا نام زینب را برای فرزند فاطمه(س) برگزید.