🏴اسامی شهدای کربلا:
۱)ابراهیم بن حصین ازدی 🥀
از شهدای کربلا و اصحاب دلاور امام حسین (ع) بود ؛ از جمله کسانی که سید الشهدا (ع) در لحظات تنهایی ، نام برخی از یاران را می برده و صدا می زده است : ” و یا ابراهیم بن الحسین … ” . وی بعد از ظهر عاشورا در کنار امام حسین (ع) به شهادت رسید .
۲) ابوبکر حسن بن علی 🥀
از شهدای کربلا ، فرزند امام حسن مجتبی (ع) . مادر او ام ولد بود . از مدینه همراه عمویش امام حسین (ع) به کربلا آمد و روز عاشورا پس از شهادت قاسم بن الحسن ، خدمت سید الشهدا آمد و اجازه میدان طلبید و پس از نبردی دلاورانه به شهادت رسید. به روایت برخی منابع، امام حسین (ع) دخترش سکینه را به ازدواج وی درآورد.
۳)ابو ثمامه صائدی: از یاران سید الشهدا و #شهید_نماز ، که روز عاشورا به فیض شهادت رسید،وی از چهره های سرشناس شیعه در کوفه و مردی آگاه و شجاع و اسلحه شناس بود . مسلم بن عقیل در ایام بیعت گرفتن از مردم برای نهضت حسینی ، او را مسئول دریافت اموال و خرید اسلحه قرار داده بود . پیش از شروع درگیری های کربلا خود را از کوفه به کربلا رساند و به امام پیوست .
روز عاشورا که یاران امام به تدریج شهید می شدند و از تعدادشان کاسته میشد و این کاهش محسوس بود ابو ثمامه هنگام ظهر خدمت امام آمد و گفت جانم به فدای تو ! چنین می بینم که دشمنان به تو نزدیک شده اند. به خدا قسم تو کشته نخواهی شد مگر اینکه من پیش از تو کشته شوم دوست دارم این خدای خود را در حالی ملاقات کنم که این نماز که وقتش نزدیک است بخوانم . امام نگاهی به بالا افکند و فرمود :
ادامه 👇👇👇👇👇
نماز را به یاد آوردی ، خدا تو را از نمازگزاران ذاکر قرار دهد . آری ، اینک اول وقت نماز است . مهلتی از سپاه دشمن خواستند . آنگاه ابو ثمامه و جمعی دیگر ، با امام حسین (ع) نماز جماعت خواندند . وی جزء آخرین سه نفری بود که از یاران امام تا عصر عاشورا زنده مانده بودند🏴اسامی شهدای کربلا:
۴)ابو عمرو نهشلی 🥀
از شهدای کربلاست که به قولی در حمله اول و به قولی در نبرد تن به تن شهید شد . از شخصیت های کوفه و مردی شب زنده دار و نمازگزار و پرهیزگار بود .
۵)اسلم ترکی 🥀
وی غلام سیدالشهدا و ترک زبان بود ، تیر انداز و کماندار و قاری قرآن و آشنا به عربی بود . وی دلاورانه جنگید و بر زمین افتاد . امام به بالین او آمد و گریست و چهره بر چهره او نهاد . اسلم چشم گشود و امام حسین (ع) را بر بالین خود دید ، تبسمی کردو فرياد زد: «كيست مثل من كه پسر پيغمبر صورت بر صورتم نهاده» سپس جان به جان آفرين تسلیم کرد.
۶) امیة بن سعد طائی 🥀
از شهدای کربلا به شمار آمده که در اصل یمنی بوده و روز هشتم خود را به امام حسین (ع) در کربلا رساند و روز عاشورا ، به نقلی در حمله اول شهید شد .
🆔 کانال محبین الائمه علیهم السلام
https://eitaa.com/mohebinalaeme
4_451407342051786761.mp3
14.85M
◼️ اول کلام آقا سلام
🎤سید #رضا_نریمانی
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
🆔 کانال محبین الائمه علیهم السلام
https://eitaa.com/mohebinalaeme
#عطر_نماز ❣
☆امام صادق (ع):
♦️خداوند تورا درنمازت می بیند
💧هنگامی که به نماز ایستادی بدان که در پیشگاه خداوندهستی واگر اورا نمیبینی ،اوتورا می بیند.پس به نمازت توجه کن.💧
#نماز_اول_وقت 📿
#التماس_دعای_فرج 🤲
🆔. کانال محبین الائمه علیه السلام
https://eitaa.com/mohebinalaeme
صدای اذان
از مساجد شهر شام
به گوش می رسد...
به اهل خرابه خرده می گرفتند
"چرا با شنیدن اذان،
صدای ضجه ی تان بلند می شود؟!"
"موذن دارد می گوید
اَشهداَنَّ محمَّد رَسول الله 🖤
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
نمازتون سࢪد نشہ
حی علی الصلاة... ❤️
🆔 کانال محبین الائمه علیهم السلام
https://eitaa.com/mohebinalaeme
30.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ #آثار_نماز (3)
🆔 کانال محبین الائمه علیهم السلام
https://eitaa.com/mohebinalaeme
اسرار الصلاة ( ۱ )
خداوند مکان ندارد و در جهت خاصی نیست، پس چرا باید به سمت قبله نماز بخوانیم؟
بدون تردید خداوند مکان ندارد، چون مکان داشتن نشانه نیاز و محدودیت است و خداوند غنی مطلق است و به هیچ چیز وهیچ کس، نیازی ندارد. خداوند، درهمه جا ویا همه کس و همه چیز هست: « فا ینما تولوا فثم وجه الله» « به هر جهت رو کنید، آنجا روی به خدا است.در برابر خداوند قرار دارید»
از این مقدمه چنین نتیجه گرفته می شود که « قبله» بدان معنا نیست که خداوند در آن سمت قرار دارد. پس فلسفه قبله، رو کردن به سمت خدا نیست، چون خداوند جهت خاصی ندارد. « الا انه بکل شیئ محیط» ، « او بر همه چیز احاطه دارد» .
بنابراین فلسفه تغییر قبله را باید در جای دیگر جست و جو کرد.
خداوند جهت ندارد، ولی ما انسانها در زندگی مادی و معنوی خود نیاز به جهت داریم و قبله تعیین کننده جهت حرکت مسلمانان در طول تاریخ بوده و هست. اگر فرض کنیم که نماز بدون قبله بود، چه اتفاقی میافتاد؟ هر کس به سمتی نماز می خواند و همین امر موجب می شد تا عده ای، جهتی را ترجیح بدهند و دیگران را نیز به آن دعوت کنند، مثلاً عدهای به مغرب، برخی به مشرق، گروهی به شمال، برخی به جنوب و۰۰۰ این موضوع خود عاملی برای تفرقه و نزاع و درگیری می شد، حال آنکه اکنون نماز صفوف را متحد و یکپارچه می کند. علاوه بر این می توان فلسفه قبله را در موارد زیر دسته بندی کرد.
۱ - توجه به خانه توحید و به نداگر یکتاپرستی حضرت ابراهیم ( ع )
۲ - توجه به زادگاه و خاستگاه دعوت توحید ی پیامبر ( ص ) ،
۳ - توجه دادن به اولین بنا و معبد روی زمین،
۴ - وحدت بخشی به صفوف مسلمانان،
۵ - ایجاد روح جامعه پذیری و الفت در بین مسلمانان و جوامع اسلامی،
۶ - ایجاد هویت مستقل فرهنگی در جامعه اسلامی.
🆔 کانال محبین الائمه علیهم السلام
https://eitaa.com/mohebinalaeme
#نمازشد📣📣📣📣
بریم در خونه خدا🏃♂🏃♂🏃♂🏃♂
رفقا نماز اول وقتتون سرد نشه😊
التماس دعا🌸
🆔 کانال محبین الائمه علیهم السلام
https://eitaa.com/mohebinalaeme