📌منطق انتخاب
(بخش۱ از ۳)
🔸هر انتخاباتی می تواند یک جامعه اسلامی یک گام را به لحاظ رشد و بلوغ فکری و سیاسی جلو ببرد.البته این نکته با نگاه به ادوار گذشته برای انسان روشن تر هم می شود.زمانی ملاک انتخاب و رای، جناح چپ یا راست بودن بود،زمانی سید یا غیر سید بودن،مذاکره یا مخاصمه و...اما امروز صحبت از برنامه و کارنامه، به عنوان شاخص ها است و این که کدام مقدم است و یا اینکه چگونه می شود میان این ها جمع کرد و به انتخاب درست رسید.همه این ها حاکی از رشد و بلوغ سیاسی و فکری جامعه است.
🔸انتخابات ها خصوصا انتخابات ریاست جمهوری به عنوان کارگاه تربیت سیاسی،علی رغم تلخی هایی که همیشه داشته است،اما بدون شک برآیند آن رشد جامعه و مردم بوده است.
تبعا هر شخص و جریانی برای انتخاب خودش،منطقی دارد حال یا به این منطق التفات دارد و یا ندارد،منطق او قوی است یا ضعیف. به نظر می رسد برای این که مسیر انتخاب روشن شود باید این منطق را مورد بازخوانی و بررسی قرار دهیم و سعی در تکمیل و تصحیح آن داشته باشیم.
#انتخابات
#منطق_انتخاب
ادامه دارد ...
موسسه محکمات
@mohkamatqom
📌منطق انتخاب
(بخش ۲ از ۳)
📌اصول این منطق عبارت اند از:
🔺عدم اعتماد به نقل قول،خاطره،و...در جهت تایید کسی مگر این که،با صوت یا متن و یا دلیل متقن استناد صحبت به شخص مورد نظر اثبات شود.
🔺 تفکیک میان هواداران و نامزد به این معنا که اگر هواداری بی اخلاقی کرد،توهین و تخریب کرد نمی توان آن را به نامزد هم منسوب کرد.
🔺عدم تفکیک میان نامزد و همراهان او چرا که این افراد از نزدیکان و هم فکران او هستند و در نهایت با او همکاری خواهند کرد ونامزد هم از آن ها استفاده خواهد کرد.
🔺از باب تعرف الاشیاء باضدادها می شود با شناخت مدافعان و مخالفان نامزد به شناختی از نامزد هم رسید.چرا که هر کدام از این دو به دلایلی و در یک فضای فکری، بنا به مخالفت و موافقت با نامزد دارند.
🔺باید دقت داشت که اصل عدم اعتماد به ادعاها و حرف های افراد است.مگر این که با سند و مدرک آن ها را اثبات کند.این اصل در مسائل اجتماعی و حکومتی متقن تر هم می شود.حتی اگر برنامه ای هم بیان می شود باید برنامه آزموده شده و مورد تایید کارشناسان و عقلای قوم باشد.با این توضیح ،ما موظف به احراز هستیم و نمی توانیم به حرف ها اعتماد کنیم.
(بایستی برنامه ارائه بشود به معنی واقعی کلمه؛ بایستی جوری باشد که کارشناسان وقتی نگاه میکنند به حرف زدن کسی که داوطلب است و حرف میزند با مردم، در دلشان تصدیق کنند که این حرف، حرف متقن و خوبی است).۱۲/۲/۱۴۰۰
🔺عدم اعتماد به تایید هر کسی نسبت به هرنامزدی مگر با احراز تخصص در موضوع،عدالت و در نهایت صحت تایید او در مورد نامزد.
🔺 شخص اگر بخواهد با اتکا به خودش تشخیص دهد باید به سایت ،مکتوبات،سخنرانی ها و مواضع نامزد مراجعه کند و در نهایت با اگاهی کامل انتخاب کند.
🔺تایید شورای نگهبان به معنای این است که همه افراد تایید شده حداقل های صلاحیت برای ریاست جمهوری را دارند لذا تمام صحبت در سلسله مراتب این ویژگی ها در نامزد ها است تا در نهایت جامع ترین فرد انتخاب شود.
🔺جامعه ما باید یک رئیس جمهور شایسته انتخاب کند نه رهبر ،نه مرجع تقلید ،نه نظریه پرداز و... .
این رئیس جمهور برای اول انقلاب نیست برای تمدن 1450 هم نیست بلکه برای یک مدت چهار ساله است که باید کشور را در مسیر اصلی خودش اداره کند و بخشی از رسیدن به هدف را تامین کند.
موارد مذکور،اصول و قواعد یک انتخاب درست است، که در کنار پاسخ به چند پرسش،نتیجه بخش خواهند بود.
#انتخابات
#منطق_انتخاب
ادامه دارد ....
موسسه محکمات
@mohkamatqom
⚜لبیک اللهم لبیک...
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل؛
مرگ بر اسرائیل.
#حج_برائت
#برائت_از_جلادان
#رمی_اسرائیل
@mohkamatqom
📌منطق انتخاب
(بخش۳ از ۳)
#پرسش
🔸۱- جمهوری اسلامی در چه موقف تاریخی قرار دارد؟
آیا جمهوری اسلامی در موقف شکست،جنگ،انزوای سیاسی و...است یا جمهوری اسلامی در دوران قدرت، ثبات سیاسی ودارای نقش تعیین کننده در معادلات منطقه و جهان است و در حال ثبات بخشی به خود و ساختار خود است؟
باید گفت جمهوری اسلامی هیچ وقت به اندازه امروز قدرتمند نبوده و حضور بین المللی فعال نداشته است.عضویت در پیمان های بریکس،شانگهای ،عملیات پیروزمندانه وعده صادق و...دلیل بر این مدعا است.
🔸۲-جایگاه ریاست جمهوری چیست و چه وظایفی دارد؟
جمهوری اسلامی دارای ساختاری مشخص و متقن است و قوامش به شخص نیست.امام خمینی(ره)به عنوان بنیان گزار این نظام هم که از دنیا رفتند کشور و نظام در پرتو رهنمود های ایشان جلو رفته به کار خود ادامه داده است و با خللی مواجه نشده است.
در جمهوری اسلامی قدرت و وظایف تقسیم شده است.بخشی مربوط به رهبری،بخشی مجلس،بخشی شورای نگهبان،بخشی مجمع تشخیص مصلحت و بخشی هم در اختیار رییس جمهور است. لذا رییس جمهور هم بخشی از شبکه و ساختار جمهوری اسلامی است.با این توضیح اینگونه نیست رئیس جمهور هر طور بخواهد عمل کند و کشور به هر جهتی خواست هدایت کند.
🔸۳-مطابق قانون اساسی،رییس جمهور کیست و چه وظایفی دارد ؟
مطابق قانون اساسی،پس از مقام رهبری رئیس جمهور عالیترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و تنظیم روابط قوای سه گانه و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیما به رهبری مربوط میشود، بر عهده دارد.
هم چنین رئیس جمهور ریاست هیئت وزیران را دارد و باید با اتخاذ تدابیر درست، تصمیمات هیئت وزیران را هماهنگ کند.
🔸۴-انتخاب چیست ؟
انتخاب یعنی احراز، یعنی شخص بر اساس عقل و اراده صحیح، صلاحیت های یک فرد را بررسی می کند و او را انتخاب می کند.
دو گانه صالح مقبول و اصلح که گاهی مطرح می شود ، غلط است.وظیفه ما انتخاب اصلح است و امکان رای آوری بخشی از صلاحیت است.
به تعبیر مقام معظم رهبری دیدن نتیجه در تعیین وظیفه موثر است چنانکه دیدن واقعیت ها در شناخت آرمان ها موثر است.
🔸۵-در این دوره مسائل کشور چیست که می خواهم برای آن رئیس جمهور انتخاب کنیم؟
از جمله مشکلات اصلی کشور، که در بیانات مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی 1403و تنفیذ حکم رئیس جمهور شهید آمده است عبارت است از:
۱-اصلی ترین مشکل کشور ما مشکل اقتصادی است.
۲-اصل مردمی سازی و استفاده از همه ظرفیت های مردمی و به کار گیری استعداد های مردمی برای شکوفایی اقتصاد.
۳-بر اساس سیاست های کلان نظام، این دوره برنامه توسعه هفتم است که بدنه کارشناسی آن را نوشته اند و برنامه ۵ساله آینده است که باید اجرا شود.
بنابراین ما به دنبال شخص معتقد به مردم و دارای ظرفیت در ایجاد وفاق میان همه جریان ها،احزاب،شخصیت ها و...هستیم،که مسلط و معتقد به برنامه هفتم توسعه باشد و در عین حال از کارآمدی و توانمندی برای اجرای آن برخوردار باشد.
پایان
#انتخابات
#منطق_انتخاب
موسسه محکمات
@mohkamatqom
هدایت شده از امتداد حکمت قرآنی و فلسفه الهی
📌 تبلیغ کنید!
امام خمینی رحمة الله علیه:
🔹 ما اگر چنانچه یک رئیس جمهور داشته باشیم که ناباب از کار در بیاید همه چیز ها از بین می رود!
در اين ايّام، كه اعلان می كنند، مسأله انتخاب رئيس جمهور [را]، آن اشخاصی که در حوزه ها هستند باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند توی شهرها و دهات و روستاها و آن جاهای دور افتاده و کمک کنند.
و اگر نکنند فردا مسئولند پیش خدا و اگر مسامحه کنند فردا مسئولند پیش خدا!
اگر شما نکنید آنها که بر ضد شما هستند می کنند این کار را، تبلیغ می کنند!
یک نفر که وارد بشود و در رأس امور واقع بشود و خدای نخواسته فاسد از کار درآید یک کشور را به فساد می کشاند!
صحیفه نور ج ۱۵ ص.۵۹
•┈┈••✾••┈┈•
❇️ #امتداد_حکمت_و_فلسفه
https://eitaa.com/hekmat121/1973
🏴أَعْظَمَ اللَّهُ أُجُورَنَا و اُجُورَكُمْ بِمُصَابِنَا بِالْحُسَینِ عَلَیهِ السَّلَامْ،
وَجَعَلَنَا وَ إِیاكُمْ مِنَ الطَّالِبِینَ.🏴
⚜قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):
«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»
موسسه محکمات
@mohkamatqom
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️روضهخوانی شهید مطهری برای آخرین لحظات حیات حضرت سید الشهداء(ع)
@mohkamatqom
آیت الله العظمی خامنه ای(دامتبرکاته):
«یکی از مصادیق قوّت را امروز دنیای اسلام دارد مشاهده میکند و آن، راهپیمایی اربعین است؛ وَ اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة. راهپیمایی اربعین قوّت اسلام است، قوّت حقیقت است، قوّت جبههی مقاومت اسلامی است که این جور اجتماع عظیم میلیونی راه میافتند به سمت کربلا، به سمت حسین، به سمت قلّه و اوج افتخار فداکاری و شهادت که همه آزادگان عالم باید از او درس بگیرند. از روز اوّل هم که اربعینی به وجود آمد، اهمّیّت اوّلین اربعین به همین اندازه بود. اهمّیّت اربعینِ اوّل این بود که رسانه پُرقدرت عاشورا است. از روز عاشورا تا روز اربعین -بنا بر یک روایت روزی است که اهلبیت برگشتند به کربلا- این چهل روز، چهل روزِ فرمانروایی منطقِ حق در میان دنیای ظلمانی حاکمیّت بنیامیّه و سفیانیها بود. رسانهٔ حقیقی [یعنی] فریاد زینب کبریٰ، فریاد حضرت سجّاد؛ در کجا؟ در کوفه، در شام، در آنجایی که ظلمات محض بود؛ اینها بزرگترین رسانه بود. همینها بود که عاشورا را نگه داشت، همینها بود که عاشورا را به امروز رساند.»
۲۱ مهر ۹۸
🏴اربعین حسینی تسلیت باد🏴
@mohkamatqom