پیام تسلیت آیت الله فقیهی در پی درگذشت فقیه عالیقدر حضرت آیت الله العظمی محفوظی قدس سره
حضرت آیت الله محسن فقیهی در پیام تسلیتی، درگذشت فقیه عالیقدر حضرت آیت الله العظمی محفوظی قدس سره را تسلیت گفتند. متن پیام به شرح ذیل است:
بسم اللّه الرحمن الرحیم
إِذَا مَاتَ المُؤْمِنُ الفَقِیهُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلاَمِ ثُلْمَةٌ لاَ یَسُدُّهَا شَیْءٌ
خبر ارتحال فقیه عالیقدر، عالم ربّانی حضرت آیت الله العظمی محفوظی رضوانالله تعالی علیه، موجب تأثر و اندوه گردید.
آن دانشمند پارسا که عمر شریف خود را در راه ترویج و نشر معارف نورانی قرآن و أهل البيت علیهمالسلام سپری کرد، با تأسیس مراکز علمی و عام المنفعة و نیز اهتمام به رسیدگی امور نیازمندان، نامی جاودان از خویش بر جای گذاشت.
اینجانب این مصیبت را به محضر مبارک حضرت ولیّ عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید دامت برکاتهم، حوزههای علمیه و علاقهمندان آن عالم فقید و به ویژه بیت مکرّم و معظّم ایشان تسلیت عرض مینمایم و حشر و نشر با خاندان عصمت و طهارت علیهمالسلام برای آن فقیه بزرگوار و صبر و اجر برای بازماندگان معزّز از خداوند متعال مسئلت دارم.
محسن فقیهی
۷ ربیع الاول ۱۴۴۶
@mohsenfaghihi
📸حضور حضرت آیت الله فقیهی دامت برکاته در مراسم تشییع حضرت آیت الله العظمی محفوظی رحمت الله علیه
@mohsenfaghihi