⬛️ احکام نذرصحیح ⬛️
⬜️ نذر آن است که انسان ملتزم شود کار خیری را برای خدا به جا آورد و یا کاری که نکردن آن بهتر است برای خدا ترک کند.
⁉️ با چه شرائطی عمل به نذر واجب می شود؟
🔈 صیغه نذر را خوانده باشد هر چند به زبان فارسی بگوید.
💬انجام کاری را که نذر کرده برایش مقدور باشد.
💭نذر کننده مکلف و عاقل و مختار باشد.
🗯 کاری را که نذر کرده مطلوب شرعی است.(انجام کار واجب یا مستحب و ترک حرام یا مکروه)
⁉️ روش نذر صحيح براى مراسم بزرگ عزادارى امام حسين عليه السلام چگونه است؟
🔉 جواب: بايد نذر كنند كه براى رضاى خدا به مراسم حسينى، فلان كمك را می كنند. و نذر براى پرچم و امثال آن صحيح نيست؛ بلكه بايد براى خدا و به قصد كمك به عزاى صاحب پرچم يعنى امام حسين عليه السلام و يارانش باشد.
⁉️ كسى در زمان ارزانى نذر كرده بود كه گوسفندى به قيمت پانصد تومان بكشد و گوشت آن را تقسيم نمايد اكنون كه می خواهد به نذر عمل كند در موقعيت گرانى قرار گرفته، تكليف او چيست؟
🔊جواب: بايد گوسفندى كه حدودا پانصد تومان در آن زمان ارزش داشته تهيّه و عمل به نذر نمايند هر چند فعلا گرانتر باشد..
📚 توضیح المسائل مراجع، ج۲، مسأله
۲۶۴۰ _ ۲۶۴۱ _ ۲۶۴۲ _ ۲۶۴۷ _ ۲۶۴۸
_ احکام عزاداری آیت الله مکارم شیرازی ص۹۹
استفتائات امام خمینی، ج۲ ،ص۴۷۷
@mohsenieh75
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما خيلي آرزو داريم وقتي يک کسي را دوست داريم به آن عشق ميورزيم يک رابطهاي برقرار کنيم او يک هم توجهي به ما بکند، نيست؟! ولي خب پيغمبر اکرم هزار و چند صدسال پيش از دنيا رفت، چه طور ميشود با آن ارتباط داشت؟ ساير ائمه همين طور، وجود مقدس امام زمان هم که در غيبت هستند و اصلاً کسي دسترسي ندارند. ميشود ارتباطي برقرار کرد، يک تلفني، يک جايي، يک موبايلي آدم پيدا کند دو سه کلمه صحبت بکند؟! طبعا يک چنين چيزي نميشود، چه کسي شماره موبايل آقا را دارد؟! اما منتي که خدا مضاعف براي ما قرار داده يک دکمهاي در قلب شما قرار داده که اگر آن دکمه را فشار بدهيد آن ارتباط حاصل ميشود، هيچ جا نميخواهد راه دوري برويد، پولي خرج بکنيد، زحمتي بکشید، سفري بروید، توجه قلبي بکن!
اين راه را خدا از باب منت مضاعف براي ما در دسترس قرار داده، از اين هم غفلت ميکنيم! مطمئن باشيد يک سلام به سيدالشهدا بکنيد با اخلاص، همان وقت جواب خواهد داد و همين طور ساير ائمه و وجود مقدس ولي عصر ارواحنافداه ،ما گوش شنوا نداريم که جوابش را بشنويم.
در اذن دخولهاي حرمها ميخوانیم اَشْهَدُ اَنَّکَ تَسْمَعُ کَلامِی وَ تَرُّدُ سَلامی، خدا اين راه را براي ما باز کرده تا بتوانيم با آنها ارتباط برقرار کنيم ولي غفلت ميکنيم.
ولي سعي کنيم ما يک کمي معرفتمان را بالاتر ببريم، سعي کنيم ارتباط قلبي برقرار کنيم، از خودشان کمک بخواهيم که به ما دعا کنند تا بتوانيم وظيفهمان را نسبت به آنها ادا کنيم.
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mohsenieh75
🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه منتسب به
آیتالله جوادی آملی مدظله العالی
ویدئوی از سخنرانی ایشان منتشر کرده که جالب است؛ از اینکه چطور در نیمساعت شعار مرگ بر شاه، جاوید شاه شد؛ از اینکه چطور ما به همه «چشم» میگفتیم و یک دفعه دیگران «بله چشمگو» به ما شدند
👈مگر ما ایرانی نبودیم؟ مگر ما در جنگ جهانی اول ایرانی نبودیم؟ مگر در جنگ جهانی دوم ایرانی نبودیم؟ مگر به ما هر چه گفتند، نگفتیم (چشم)؟ مگر نگفتند هفده شهر بدهید، گفتیم چشم؟ مگر ما در کودتای ننگین بیست و هشت مرداد که شصت سال قبل بود ...؛
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
@mohsenieh75
AUD-20220816-WA0009.mp3
2.68M
نجات اهل عالم با حسین است...
#زیارت_عاشورا
@mohsenieh75
🔺 یکی از نامهای سیدالشهدا
#ابوعبدالله یعنی «پدر بندهی خدا» است که در تفسیر او، گفتهاند که آن حضرت تابلویی از بندگی نشان داد که باید نسبت به هر بندهای او را #پدر حساب کرد.
🔸 نشان داد که حقوق خداوند به قدری عظیم و بزرگ است که نمیشود برایش حد و مرزی قائل شد و انسان در برابر حقوق، به قدری ضعیف و ناچیز است که هیچ کاری نمیتواند بکند.
🔸 مرحوم شهید استاد مطهری فرمود: امتیاز انسان از حیوانات در این است که در وسعت اندیشه به مسائل غیر متناهی و لایتناهی می اندیشد. یعنی انسان در مقام فکر در خودش و در دنیا به جایی میرسد که دیگر حد و مرزی برای مسائلی که مورد توجهش است، نیست. نه مسائل فردی است که دربارهی خودش باشد و نه دربارهی پدر و مادرش و کس دیگری باشد؛ و نه مسائل موقتی زمان است که بگوییم مال این دوره است و یا نه دربارهی گذشتهی دنیاست، آینده دنیاست؛ اینطور نیست. فقط مسائل لایتناهی است.
🔺 این مسائل است که انسان ارزش آن را دارد که به آنها فکر بکند وگرنه اگر مسائلی که متناهی هستند و حد و مرزی دارند را مورد کاوش خودش قرار بدهد عمر ناچیز کمش صرف شده و خواستهاش و آرزویش به جایی نرسیده. چون مسائل موقتی ارزش همان زندگانی حیوانی را دارد.
☑️ مرحوم آیت الله سیدابراهیم خسروشاهی
رضوان الله تعالی علیه #سید_العلماء
🔵معاویه و اهل تسنن
بیش از نیمی از مسلمانان جهان را حنفیهای سنّی تشکیل میدهند که ابوحنیفه را امام خود میدانند. ابوحنیفه بیش از پنجاه سال از عمرش را در عصر حکمرانی بنیامیه سپری کرد و با بنیامیه بویژه شخص معاویه مخالف بود.
🔻او در دوگانه علوی ـ اموی از موضع علی بن ابیطالب دفاع میکرد و معتقد بود هیچ کس با علی نجنگیده مگر آنکه حق با علی بوده است. آروز میکرد که کاش در صفین بودم و به سپاه علی میپیوستم و با معاویه مبارزه میکردم! در پاسخ به سؤالی درباره جنگ صفین گفته است: «خونهای لشکریان معاویه، شمشیرهای ما را تطهیر کرد، پس چرا زبانهایمان را با بازگویی فضاحتها و رسواییهای آنان، تطهیر نکنیم»؟!
او از فرزند معاویه نیز بیزار بود و برای شهادت امام حسین علیه السلام و یارانش اشک میریخت. حنفیان هنوز با تأسّی به او است که برای ابیعبداللهع عزاداری میکنند (کتاب النقض عبدالجلیل قزوینی ص401 و 402.) و یکی از نخستین مقتلهای عاشورایی در زبان فارسی (روضة الشهداء) را عالم سنّی حنفی، ملاحسین کاشفی نوشته است!
🔻از قیامهایی که علیه بنیامیه شکل میگرفت حمایت میکرد. قیام زیدبن علی علیه بنیامیه را به جنگ پیامبر بامشرکان بدر تشبیه میکرد و دههزار درهم به انقلاب زید کمک کرد تا در مبارزه بر علیه دودمان معاویه مورد استفاده قرار بگیرد! آنقدر از دودمان معاویه بیزار بود که تصمیم داشت به قیام زید بپیوندد اما چون امانتهای مردم در نزد او بود و از نظر فقهی معتقد بود هر کس زیر بار امانت مردم بمیرد به مرگ جاهلیت مرده، نتوانست به قیام زید بپیوندد! برای شهادت زید میگریست! در قیام یحیی بن زید بر علیه بنیامیه نیز، آشکارا مردم را به یاری او فرا میخواند.
👈امویان برای جذب او منصب قضا را به او پیشنهاد کردند اما وقتی با امتناع او مواجه شدند، او را زندانی کرده و یکصد تازیانه به او زدند! جلاد آنقدر ابوحنیفه را زده بود که وقتی نزد حاکم رفت، به او گفت ابو حنیفه مرد! (إن الرجل میّت) آثار شکنجه و داغ و شلاق آنچنان بر چهره ابوحنیفه وجود داشته، که احمد حنبل هرگاه به یاد آن فاجعه میافتاد میگریست!
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
📚مناقب الامام الاعظم ابیحنیفه، مکی
📚ابوحنیفه حیاته و عصره، محمد ابوزهرة
@mohsenieh75
💢 حکم خون باقیمانده در گوشت
💠 سوال:
آیا خوردن خون باقی مانده در گوشت حیوان ذبح شده، حلال است؟
✍🏻 پاسخ:
اگر پس از ذبح، به صورت طبیعی از حیوان خون خارج شود، خونی که داخل بدن باقی میماند گرچه نجس نیست، ولی خوردن آن حرام است، مگر آنکه هنگام پخت در غذا مستهلک شود یا به صورتی در گوشت باشد، که جزء آن محسوب شود.
🔺 بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
@mohsenieh75
‼️برسد به دست ناشیان‼️
✅امام صادق علیه السلام به اصحاب خود فرمودند:
((برای مردم، آنچه را میپذیرند، بازگو کنید و آنچه را انکار میکنند، واگذارید. آیا دوست دارید که خدا و رسولش، مورد دشنام قرار گیرند؟))
گفتند:
((چگونه خدا و رسولش دشنام میشوند؟))
امام صادق فرمودند:
((وقتی شما چیزی را که انکارش میکنند برای آنها بازگو میکنید، میگویند:
خداوند، گوینده این گفتار را لعنت کند!
در حالی که خداوند عزّ و جلّ و رسول او آن را گفتهاند))
🔹الإمام الصادق علیه السلام لأصحاب له اجتمعوا إلیه: حَدِّثُوا النّاسَ بِما یَعرِفونَ، و دَعوا ما یُنکِرونَ ؛ أ تُحِبّونَ أن یُسَبَّ اللّهُ و رَسولُهُ؟! قالوا: و کَیفَ یُسَبُّ اللّهُ و رَسولُهُ؟ قالَ: یَقولونَ إذا حَدَّثتُموهُم بِما یُنکِرونَ: «لَعَنَ اللّهُ قائِلَ هذا»، و قَد قالَهُ اللّهُ عزّ و جلّ و رَسولُهُ صلی الله علیه و آله.
📚دعائم الإسلام، جلد ۱، صفحه ۶۰
📚میزان الحکمه، جلد ۳، صفحه ۳۵۰
@mohsenieh75
• مسجد ساختمانی بیش نیست!
▫️مسجد، ساختمانی بیش نیست و این ساختمان اگر محتوای فعالیتهای ارزنده اسلامی نداشته باشد، موزهای خواهد بود در اروپا، که به خرج ملت تهی کیسه ما ساخته شده است تا راه کسانی را که آرزوی دیدن مسجد دارند نزدیک کرده باشیم و بهجای اینکه آنها زحمت سفر بر خود هموار کنند و مقدار زیادی پول خرج کنند و به ایران، عراق یا شمال اروپا یا ترکیه بیایند و مسجدهای ما را ببینید، بیایند آنجا هامبورگ، بیخ گوششان مسجد ببینند. در همان برخورد اول، با دوستان عزیزمان در میان گذاشتیم که دوستان، تمام کردن مسجد البته وظیفه است و لازم است بکوشیم زودتر این مایه ننگ و بیآبرویی را از بین ببریم و این لکه را از دامن خودمان بزداییم که ما مردمی کوتاه همت نیستیم، اما تمام کار این نیست. ساختمان مسجد که تمام شد تازه اول کار است.
📚بازشناسی یک اندیشه، صص۳۸-۳۹
*تصویر: مسجد امام علی در کشور آلمان (مرکز اسلامی هامبورگ) که شهید بهشتی
بمدت ۵ سال و دو ماه در دهه چهل،
امامت جماعت آنجا را برعهده داشتند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
@mohsenieh75