خود را مهربانتر از پیامبر خدا ندان...
در روزهای گذشته شبههای از سوی حسن آقامیری درباره حضرت نوح علیه السلام، با ارجاع به قرآن مطرح گشته است که با هم پاسخ آن را از زبان قرآن کریم میخوانیم.
🛑شبهه:
آقای آقامیری به مهربانی حضرت نوح علیه السلام ایراد وارد میکند و میگوید: چرا حضرت نوح علیه السلام تقاضا کرد پسرش را نجات دهد؟ چرا فقط پسرش؟
✅پاسخ:
زیرا بقیه کافر بودند و خداوند طبق آیه ۳۶ سوره هود به حضرت نوح ع خبر داده بود هیچکس ایمان نخواهد آورد و همه جهنمی هستند!
پس چرا نوح علیه السلام درباره پسرش تقاضا کرد؟ زیرا...
اولا:
از آیه ۴۲ سوره هود کاملا مشخص است که کفر پسر نوح پنهان بوده است و حضرت نوح ع این را نمی دانسته، چون به پسرش می گوید با کافران نباش:
وَنَادَىٰ نُوحٌ ابْنَهُ وَكَانَ فِي مَعْزِلٍ يَا بُنَيَّ ارْكَبْ مَعَنَا وَلَا تَكُنْ مَعَ الْكَافِرِينَ۴۲ هود
و نوح فرزندش را که در کناری بود، بانگ زد که ای پسرم! همراه ما سوار شو و با کافران مباش.(بسیاری از مفسرین همین نکته را فهمیده اند!)
ثانیا:
با توجه به آیه ۴۵ به روشنی معلوم است که خداوند به حضرت نوح ع وعده داده بود خانواده اش را نجات بدهد:
وَنَادَىٰ نُوحٌ رَبَّهُ فَقَالَ رَبِّ إِنَّ ابْنِي مِنْ أَهْلِي وَإِنَّ وَعْدَكَ الْحَقُّ وَأَنْتَ أَحْكَمُ الْحَاكِمِينَ ۴۵ هود
و نوح [پيش از توفان] پروردگارش را ندا داد و گفت: پروردگارا! به راستى كه پسرم از خاندان من است و يقيناً وعدهات [به نجات خاندانم] حق است و تو بهترين داورانى(بسیاری از مفسرین مخصوصا علامه طباطبائی این نکته را تذکر داده اند!)
و در آخر:
خداوند به حضرت نوح ع خبر می دهد که پسر تو هم کافر است و تصریح می کند که علم نداری به آن:
قَالَ يَا نُوحُ إِنَّهُ لَيْسَ مِنْ أَهْلِكَ ۖ إِنَّهُ عَمَلٌ غَيْرُ صَالِحٍ ۖ فَلَا تَسْأَلْنِ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ ۖ إِنِّي أَعِظُكَ أَنْ تَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِينَ ۴۶ هود
خدا فرمود: اى نوح! به يقين او از خاندان تو نيست، او [داراى] كردارى ناشايسته است، پس چيزى را كه به آن علم ندارى از من مخواه، همانا من تو را اندرز مىدهم كه مبادا از ناآگاهان باشى...!
📌بنابراین جناب آقای آقامیری خود را مهربانتر از پیامبر خدا ندان
رصد لحظه به لحظه تحولات فلسطین اشغالی و لبنان را اینجا دنبال کنید...
https://eitaa.com/PalestineNewsOnline
مجموعه پوستر با کیفیت بالا ویژه شهادت سید حسن نصرالله
دانلود:
https://namayehawzah.com/?p=1416
بی بی سی فارسی: آبکش آهنین فقط موشک هایی که به سمت مناطق مسکونی باشد را هدف قرار می دهد.
خداقوت ماله کش😂
سلام و عرض ادب خدمت همراهان عزیز کانال، دوستانی که تمایل دارن محتوای دوره آموزش تولید محتوای ویدیویی با تلفن همراه رو دریافت کنن به آیدی زیر پیام بدن.
@namayehawzah_pr
May 11
🔹اثر بومرنگی و عملیات رسانهای صهیونیسم
۱- هدفگذاری صهیونیستها از انتشار فیلم شهیدسنوار متمرکز بر چند مورد بود؛ اول آنکه قصد داشتند اشراف اطلاعاتی و تسلط فنی خود را به رخ بکشند، دومین هدف، ایجاد یأس و ناامیدی در بدنه مقاومت فلسطین و سومین خواسته آنها بزرگنمایی و دستاوردسازی برایگذار به مرحله پساجنگ و آتش بس بود.
رژیم صهیونیستی قصد داشت خود را بهعنوان یک قدرت آهنین و بلامنازع در افکار عمومی با توانمندی فنی و تسلیحاتی جا بزند اما بنا به آیه شریفه «و مکروا و مکرالله والله خیرالماکرین» آنچه از انتشار فیلم شهیدسنوار حاصل شد، اثر بومرنگی و خلاف جهت منتشرکننده بود. مقصود از اثر بومرنگی این است که وقتی فرستنده پیامی را به مخاطبان خود ارسال میکند، نوع مواجهه و واکنش دریافتکننده پیام، برخلاف و ضدهدفگذاری اولیه فرستنده باشد و او را از رسیدن به مقصود مورد هدفش باز دارد.
۲- فیلم شهیدسنوار اولا ادعای اسرائیلیها مبنیبر اینکه او در تونل امن و به دور از میدان جنگ خود را محصور کرده است، به چالش کشید. این فیلم نشاندهنده حضور در خط مقدم نبرد، فرماندهی میدانی و شجاعت مثالزدنی در رویارویی با صهیونیستهاست. پیامی که مخاطب رسانه دریافت میکند، جنگندگی یحیی سنوار، بدون محافظ و گارد حفاظتی است که نبرد تن و تانک را برجسته میکند. سومین نکته هم ایستادگی و پایمردی حتی پس از مجروحیت است که مجاهدانه و جنگاورانه همچنان به مبارزه میپردازد. همین مضامین مندرج در این محصول رسانهای باعث میشود، قهرمانسازی و اسطورهسازی مثالزدنیاي از شهیدسنوار شکل بگیرد و مخاطب با او همحسی و حمایت عاطفی و احساسی داشته باشد. برخلاف هدفگذاری صهیونیستها، جریانات مختلف در جهان عرب از ملیگرایی ناسیونالیستی گرفته تا اسلامی و جریان اصیل مقاومت، همگی با استقبال از رشادت و جانفشانی سنوار، از او یک اسطوره و الگوی تاریخی در مقابله با صهیونیسم ساختند.
۳- رسانه به ماده خام نیازمند است؛ از اینرو اگر بخواهیم از ماده اولیه رسانه که کلام باشد فراتر رویم، لاجرم به بهرهگیری از سمبل و نمادسازی محتاجیم. این نمادسازیها در رسانه به 2بخش تقسیم میشوند؛گاهی براساس طراحی قبلی و برنامهریزی به میدان رسانه میآیند و بازتاب پیدا میکنند؛ مثل آن علامت دستی که شهید سیدحسن نصرالله در مورد عمودی آمدن و افقی برگشتن سربازان صهیونیست مطرح کرد اما در دسته دوم، گاهی شاهدیم که اتفاقات، رفتارهای واقعی و واکنشهای انسانی به یک نماد طبیعی و نه تصنعی تبدیل میشوند. این نمادها به شکل واقعی از عمق جان و ژرفای وجودی افراد سرچشمه میگیرند و میتوانند نمادهای ملی و فراملی شوند؛ مثلا انگشت اخطار و تهدیدی که پاسدار نیروی دریاییاي که سوار بر قایق تندرو بود به خدمه ناو هواپیمابر جنگی آمریکایی نشان داد و بسیار در رسانههای بینالمللی سوژه شد. در مورد شهیدسنوار نیز از زمان ورود کوادکوپتر به اتاق تا نوع نشستن بر مبل، چشم در چشم شدن با ریزپرنده و نهایتا پرتاب چوب به سمت آن، شاهد یک سکانس جذاب بودیم که توسط هنرمندان بسیاری در فضای مجازی و رسانهای تبدیل به دهها محصول و اثر جذاب شد.
۴- رژیم صهیونیستی درحالیکه در تدارک رسانهای برای قیاس شهیدسنوار با هیتلر! بهعنوان قاتل یهودیان بود اما به ناگاه در نتیجه آن اثر بومرنگی که بیان شد، با تصویرسازی و همتاسازی او با چهگوارا و چهرههای بینالمللی مقاومت روبهرو شد؛ چهرهای مبارز و روحیهبخش در میان افکار عمومی جهان که هم بهعنوان چریک و دیپلمات در مقابل استکبار، سینهسپر کرد و هم در مقابل طرحهای توسعهطلبانه لیبرالیسم ایستاد. از سوی دیگر، برای مسلمانان منطقه نیز او پیرو راه شهیدان برجسته مقاومت فلسطین، شیخاحمد یاسین، عبدالعزیز الرنتیسی و اسماعیل هنیه است.
🖋به قلم استاد محمد لسانی
🌐https://eitaa.com/mohtavamarket
آزادی رسانه ها به سبک انگلیسی:
به گزارش بیبیسی، اتحادیه ملی روزنامه نگاران بریتانیا میگوید در بررسیهای خود به شواهد تکان دهندهای از آزارواذیت روزنامه نگاران دست یافتهاست.
این اتحادیه در گزارش خود گفتهاست که در مواردی روزنامه نگاران در بریتانیا مورد ضرب و جرح قرار گرفتهاند، با چاقو تهدید شدهاند یا با توسل به زور بازداشت شدهاند.
اتحادیه ملی روزنامه نگاران (NUJ) از تهدید به مرگ، تجاوز و دیگر تهدیدهای خشن فیزیکی علیه روزنامه نگاران عضو این اتحادیه و خانوادههایشان خبر دادهاست.
این گزارش بر اساس پاسخ اعضای اتحادیه روزنامه نگاران بریتانیا به پرسشنامههایی تنظیم شده که به صورت آنلاین برای آنها ارسال شدهبود.
حدود نیمی ازآنها گفتهاند که این آزار و اذیتها بر وضعیت سلامت روحی و روانی آنها تأثیر گذاشته و باعث ترس و اضطراب آنها شدهاست.
با توجه به آمارهای به دست آمده؛ زنان، سیاهپوستان و اقلیت های نژادی درمیان روزنامه نگاران، بیشترین آسیب را از این آزار و اذیتها می بینند و در پاسخهای خود به پرسشنامه اذعان کردهاند که درباره آنچه میگویند یا مینویسند بیش از حد محتاط هستند؛ که به گفته آنها در بیشتر موارد مجبور به خود سانسوری میشوند.
🌐https://eitaa.com/mohtavamarket
📣شما دعوتید به شرکت در رویداد بزرگ سفیر شو...
💠ویژه بانوان استاد، پژوهشگر و کنشگر عرصه رسانه
✴️ در زمینه های:
🔻کارشناس مذهبی
🔻کارشناس مجری
🔻تهیهکنندگی
🔻کارگردانی
🔻مستندسازی
🔻صداگذاری
🔻و ...
🔰در حوزه:
🔸 ارائه ایده
🔸نقد و ارزیابی
🔸تولید محتوا
🔸حضور رسانهای در صدا و سیما (رادیو،تلویزیون)
✅در موضوعهای متنوع:
🔹تعلیم و تربیت
🔹زن و خانواده
🔹تاریخ
🔹 احکام
🔹و ...
📌جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر همین الان به لینک زیر مراجعه کنید:
forms.jz.ac.ir/f_470
🌐https://eitaa.com/mohtavamarket