🔴 چکمه ای بر بیخ گلویی
🔹پس از برجام آقای آخوندی (وزیر راه) به دنبال ظرفیتهای خارج کشور برای تأمین ناوگان ریلی بود؛ در حالی که در کشور هشت کارخانه واگنسازی داخلی با ظرفیت قوی وجود داشت و همگی تشنه تقاضا بودند، اما در پی بیتوجهی وزیر راه و شهرسازی، همه این واگنسازها دچار رکود و تعدیل نیروی کار شده بودند.
🔹عباس آخوندی به دنبال توافق با ایتالیاییها برای ساخت واگن، ساخت خطوط ریلی داخل کشور و تأمین مالی این امر بود و در اینباره تفاهماتی نیز امضا کرد اما هیچگاه به نتیجه نرسید. این نشان از وابستگی کامل وی به خارجیها داشت به طوری که حتی در حوزههایی نظیر تعمیر و نگهداری، مدیریت بخش ریلی شهری و حتی صدور گواهینامهها هم باید به خارجیها وابسته میشدیم.
🔹پس از فروردین ۱۳۹۵ بود که در جریان سفر ماتئو رنتزی، نخست وزیر وقت ایتالیا به تهران، چندین تفاهمنامه در زمینههای مختلف امضا شد تا سنگینی چکمه ی ایتالیا بر بیخ گلوی تولیدکنندگان داخلی حس شود.
🔹اما با خروج آمریکا از برجام تمام رشته های آقای آخوندی و همکارانش پنبه شد و ایتالیا به تعهداتش عمل نکرد و به ناچار کار تامین صنعت ریلی کشور به واگن سازی ها و شرکت های داخلی سپرده شد که آنها نیز به نحو احسن از عهده ی آن برآمدند و تا الان تمام نیاز کشور را در زمینه ی لوکوموتیو، واگن، ریل و غیره برآورده کرده اند و نشان دادند که اگر نگاه مسئولین به داخل مرزها باشد حتما به درونزایی میرسیم ولی افسوس ...
🖋من دولت نیستم!
وطن امروز در گزارشی نوشت:
🔹«به قصد افقگشایی آمدهام»؛ این عبارتی بود که یکی از متقاضیان حضور در انتخابات ریاستجمهوری در یکی از توئیتهای انتخاباتیاش استفاده کرد. البته اشتباه نکنید، کاندیدای مذکور هیچکدام از چهرههای منتقد دولت نیست، حتی از کاندیداهایی که صرفا همسویی سیاسی با دولت دارند هم نیست، این عبارتی بود که معاون اول رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم در انتهای توئیت تندش به کار برد.
🔹جهانگیری با حمله به صداوسیما و متهم کردن این نهاد به تحریف و تخریب دولت، نوشت: «دفاع از عملکرد دولت را رئیسجمهور و وزرا انجام میدهند. من میخواهم از عواملی بگویم که مسبب بحرانهای امروز ایران هستند و از برنامههایی که برای مقابله با آنها دارم. به قصد افقگشایی آمدهام».
🔹وعده «افقگشایی» از سوی جهانگیری چیز عجیبی نیست، او بهتر از دیگران از موقعیت دولت در افکار عمومی آگاهی دارد و میداند هر قدر جامعه او را در نسبت با دولت ببیند اقبال کمتری برای طرح کردن خود دارد، از همین رو چندان عجیب نیست که با برونسپاری وظیفه دفاع از عملکرد دولت به رئیسجمهور و وزرای کابینه، از قرار گرفتن در معرض قضاوت جامعه شانه خالی کند.
🔹 با این حال جهانگیری هر قدر هم که برای ایجاد فاصله فرضی میان خود و وضعیت موجود تلاش کند باز هم بیش از هر چیز در حافظه جمعی مردم با مناظرات انتخاباتی سال 96 بازنمایی میشود. از همین رو شاید بازپخش نطق او در دومین مناظره انتخاباتی 4 سال پیش بزرگترین ضربهای باشد که میتوان به وی وارد کرد.
🔸عبارت مشهور «مردم ایران یادتان هست؟» تبدیل به بخشی از برند سیاسی او شده است که حتی با وعده «افقگشایی» و نادیده گرفتن نقش کلیدی او در دولت روحانی قابل رتوش نیست.
🔹 جهانگیری در بخشی از آن مناظره گفته بود: مردم عزیز! یادتان میآید وضع اقتصادی ما چه بود؟ دارو پیدا نمیشد؟ بیماران خاص و سرطانی چه عذابی میکشیدند از بیدارویی؟ کره، شیر و شیرخشک پیدا نمیشد؟ سیلوهای گندم خالی بود؟ یادتان میآید؟ مردم عزیز! یادتان میآید مردم شبها در صف بانکها میخوابیدند که صبح بتوانند چند سکه خرید کنند؟ تهدیدهای بزرگ علیه کشور بود.
🔹قیاس همین عبارات او در سال 96 با وضعیتی که مردم در سالهای اخیر تجربه کردهاند بخوبی بر این واقعیت گواه میدهد که تجربه مجدد روزهایی که جهانگیری مردم را از تکرارش میترساند تبدیل به آرزوی بخش زیادی از طبقات محروم و متوسط جامعه شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رعب و حشت فریدمدرسی پادوی رسانه ای علی لاریجانی از انتخاب جوانان وطن....
آیا جوانان کشور ما حق ندارند بصورت مستقل از پدرخوانده های چپ و راست برای خود رئیسجمهور و دولت انتخاب کنند؟
#فرید_مدرسی
#لاریجانی
🔴 فرهیختگان: یک ردپای آشنا در ستاد لاریجانی/ سکوت انتخاباتی وزارت اطلاعات در پرونده سرقت فایل صوتی ظریف
روزنامه فرهیختگان:
🔹دستاندرکاران پروژه فایل صوتی ظریف مشخص هستند از این رو شناسایی اینکه فایل توسط چه کسی و به چه نحوی به بیرون از مجموعه درز داده شده، کار چندان سختی نیست، اما انگار وزارت اطلاعات تا پس از انتخابات قصدی برای اطلاعرسانی در این زمینه ندارد.
🔹چرا کسی که به این فایلها دسترسی داشته است، از میان ۳۳ گفتوگوی قابل دسترسی، تنها گفتوگوی محمدجواد ظریف را سرقت کرده است؟
🔹گزینه دولت روحانی و مشخصا حزب اعتدال و توسعه به محوریت واعظی، از ابتدا علی لاریجانی بود نه ظریف.
🔹واکنش منفی خاتمی به کاندیداتوری علی لاریجانی و رایزنیهای خاتمی و سیدحسن خمینی برای کاندیداتوری ظریف، زمینهساز انتشار فایل صوتی محمدجواد ظریف و خلع سلاح کردن وی در انتخابات شد.
🔹جهانگیری درحالی کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ است که افکارعمومی امروز او را نماد تمام ناتوانیها و ناکارآمدیهای دولت روحانی میداند.
🔹از کنار رفتن ظریف و حضور جهانگیری که بیشترین رای منفی در سبد اوست، بیشترین منفعت را علی لاریجانی میبرد.
🔹بهعبارت سادهتر، افشای فایل صوتی ظریف، دنباله رقابت شدیدی بود که در دفتر رئیسجمهور با اصلاحطلبان وجود داشت. اگر اصلاحطلبان حاضر به همراهی با دولت سوم حسن روحانی به ریاست علی لاریجانی میشدند، شاید این فایل همچون ۳۲ فایل دیگر، در امنیت کامل حفظ و نگهداری میشد.
🔴 امید دانا: محل به لاریجانی نگذارید
یک کلام حرف حساب از یه اپوزیسیون
#علی_لاریجانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد شدید رهبر انقلاب از بیکفایتی و انفعال مدیریت علی لاریجانی و عدم اجرای قانون
#بیکفایتی
#علی_لاریجانی
⭕️در تصویر میبینید یک سرباز در جنگ جهانی دوم یک الاغ را در میدان مین کول کرده، سرباز از عشق اینکار را نکرده، اگر الاغ پایش روی مین برود کار همه سربازان تمام است!
درتصویر فوق این مفهوم تداعی میشود که بعضی از افراد را نظام بخاطر اینکه فاجعه ببار نیاورند بر کول خود تحمل میکند....
#تحملِ_نظام
🛑بیانیه اسحاق جهانگیری: به خدا پناه میبرم و عدم احراز صلاحیت بسیاری از شایستگان را تهدیدی جدی برای مشارکت همگانی و رقابت عادلانه گرایشها و جریانهای سیاسی بهویژه اصلاحگرایان میدانم و امیدوارم که جمهوریت نظام، مشارکت موثر مردم در تعيين سرنوشت خود، منافع ملی و آینده ایران فدای مصالح آنی سیاسی نشود.
🛑اکنون تکلیف از من ساقط است و پایان فعالیتهای انتخاباتی خود را اعلام میكنم و از اقشار مختلف مردم کمال تشکر و قدردانی را دارم و عموم شهروندان را به مشارکت در انتخابات دعوت میکنم.
#ادعا_های_بعد_رد_صلاحیت
#پذیرش_های_بو_دار