5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جواب به یک شبهه که در هر انتخابات مطرح میشود
🔹 یکی از رذیلت ها در اسلام مگر ریاست طلبی نیست؟ پس چطور برخی به دنبال کاندید شدن در انتخابات هستند؟
#شبهه
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وَكَم مِن ضالٍّ...
رأى قُبَّةَ الحُسين
فاهتَدى!
و چه بسیار گمراهانی...
که با دیدنِ گنبدِ حسین...
هدایت شدند!
#انتخابات
#استفتائات_جدید
سوال: در صورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آن طور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد ، آیا فرد رأی دهنده ، در محضر خداوند متعال مسئول خواهد بود یا خیر ؟
مقام معظم رهبری :اگر بر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسؤول نخواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الله اکبر
🚩پس از ۱۱ روز نبرد بی امان، رژیم صهیونیستی مجبور به اعلام آتش بس یک طرفه شد.
💥ماندگارترین تصویرِ این نبرد، زمزمه #یا_لثارات_السلیمانی مردم غزه هنگام حملات راکتی به عمق سرزمین های اشغالی بود.
#سردار_دلها ❤️
#فلسطین ❤️
✍تجربههایی از تبلیغات سالهای گذشته
✅ حالا که دم انتخابات باز احساس تکلیفها گل کرده، تجربیاتی هست از راهی که طی شده و خوب است باهم درمیان بگذاریم.
1⃣ تجربه اول: از انتخابات ۸۸ که به صورت جدی وارد صحنه انتخابات شده بودیم، تا همین انتخابات ۹۶ همچنان شعارمان این بود، «ما میخواهیم کار گفتمانی کنیم»، «ما نگاه بلند مدت داریم» بارها میشد که با افراد از ارزشها و گفتمان صحبت میکردیم و همه را تأیید میکردند ولی اگر احیانا به مصداق میرسیدیم او حرف خودش را میزد و ما حرف خودمان را.
خلاصه که آخرش بعد از ۳ دوره کار گفتمانی کردن! به این نتیجه رسیدیم که دم انتخابات موقع این حرفها نیست، دم انتخابات دعوا همهاش سر مصداق است، حرفهای گفتمانی که معمولا کلی هستند را هر کس بر مصداق خودش تطبیق میدهد، کلی متعلق اراده هم واقع نمیشود این حرفهای کلی را بگذارید کنار و بیایید بر سر مصداق عینی و جزئی با مردم حرف بزنیم.
2⃣ تجربه دوم: در صحبتهای انتخاباتی خیلی به دنبال این نباشیم که افراد را هرجور شده است اقناع کنیم، آدمها وقتی میبینند شما دست و پا میزنید تا آنها را قانع کنید، بدتر جبهه میگیرند، اگر شما استرس داشته باشید یا عصبی باشید این احساس خود را به مخاطب خود منتقل میکنید.
سعی کنید مخاطب شما از صحبت با شما احساس خوبی داشته باشد، این احساس خوب موجب میشود قلب افراد به دست شما بیاید، اطلاعات مختلفی که شما به افراد میدهید، هرچقدر هم که مستند و دقیق باشد، در فضایی که جدلی باشد انکار میشوند، اما در فضای صمیمی ممکن است شما صرفا با یک شعر یا مثال هم به راحتی قلب فرد را که محل پذیرش است، تسخیر کنید.
3⃣ تجربه سوم: وسع خودتان را بدانید و بیشتر از آن را بر خودتان تحمیل نکنید که کار خراب میشود، به کرات دوستان مذهبی خودم را در شبهای انتخابات میدیدم که بدون پشتوانه اطلاعات مسبوق به سابقه طولانی، صرفا به واسطه احساس تکلیف دم انتخاباتی و شور و هیجان وارد مناظرههای خیابانی یا مناظره با قوم و خویش شده بودند و در وسط صحبتها کار از دستشان در میرفت و حرفهایی میزدند که یا بی پایه و اساس و فکر نشده بود و کار بدتر میشد یا از مدار تقوا خارج میشدند و اتهامهایی میزدند و خودشان را مقابل مخاطب و خدا رو سیاه میکردند یا عصبی میشدند و جلوه بدی پدید میآمد و تبلیغ آنها به ضد تبلیغ تبدیل میشد.
مناظره کردن آن هم با جماعتی که به راحتی تهمت و حرفهای بیپایه میزنند، تجربه زیادی میخواهد پس به راحتی وارد مناظره و جدل نشوید
....