خیلی وقته که بهونهگیرِ زیارتِ شهیدِ کربلاییم!
و راهی نداریم...
جز #زیارت شما...
که گفتن: ثوابِ زیارتِ سیدالشهداء رو داره!
برای شما کاری نداره...
تا جفتوجور کنید که...
محتوای فرهنگی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه تهران
✍️تجربههایی از کار تبلیغی در انتخاباتهای گذشته... ✅ در ادامه تجربههای تبلیغی در انتخاباتهای گذش
✍️تجربههایی از کار تبلیغی در انتخاباتهای گذشته...
6⃣ تجربه ششم: مردم عادت دارند با موج همراه شوند و برادران اصلاحطلب استاد ایجاد شک و موج سازی و موج سواری هستند.
👈مثلا سال ۹۲، از مدتی قبل از انتخابات ما درگیر کارهای تبلیغاتی برای جلیلی بودیم، ستاد دعوت در قم راه انداختیم، جلسه گذاشتیم، طومار جمع کردیم، کمی هم که گذشت و ستاد در قم حسابی مشغول بود، به شهرستان خودمان در فارس رفتیم و با بچههای حزبالهی ستادی راه انداختیم.
چه در قم و چه در آن شهرستان هیچ خبر خاصی از تبلیغاتهای روحانی و دیگر اصلاحطلبها نبود، در آن شهرستانی که ما رفته بودیم، فعالترین ستاد، ستاد جلیلی بود، بعد قالیباف و کمی هم ولایتی، غیر از اینها هیچ کس کاری نمیکرد.
وضع طوری در سکوت پیش میرفت که ما خیال کرده بودیم واقعا فقط ما در صحنه هستیم و بس!
اما به یکباره چند روز قبل از رأی گیری وقتی هاشمی از روحانی اعلام حمایت کرد و خاتمی تکرار کرد، یک دفعه کل منطقه پر شد از تبلیغات روحانی، همهجا بنفش شده بود و ما مانده بودیم، این حجم از تبلیغات را اینها به یکباره با کدام آدم و کدام ستاد ساماندهی کردند؟! ما یک ماه و اندی کار فرسایشی کرده بودیم اما آنها دو سه روز قبل از رأی گیری با ایجاد یک شک حمایت و تکرار و بعد موج تبلیغاتی، تمام فضا را مال خود کردند و ملت را همراه، خیلیها که میخواستند رأیشان هدر نرود با موج همراه شدند و رأیشان با روحانی شد.
برای این دور هم معلوم نیست این جماعت چه سناریوهایی، برای وارد کردن شکهای امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و موج سواری بعدش طراحی کردهاند!
معلوم نیست حالا ما را درگیر حاشیه و کارهای فرسایشی به این ماجرا و این شخص و... میکنند و بعد چطور میخواهند با یکی دو موج هماهنگ کل فضا را مال خود کنند؟!
به هیچ وجه فریب سکوت فضا یا حواشی فلان نماینده که گمان کردهایم نماینده اصلی این جماعت است را نخوریم، نه تا دقیقه ۹۰ بلکه در وقت اضافه هم برای سناریوهای غافلگیر کننده این جماعت آماده باشیم.
7⃣ تجربه هفتم: حالا که بحث از کار و تلاش برای تبیین و تقابل با موج سازیهای این جماعت تا پایان وقت اضافه شد، وقت توجه به این هم است که در همه کارها «لا مؤثر فی الوجود الا الله» هرچه اثر هست از خداست، ممکن است آنها خیلی کارها بکنند ولی خدا نخواهد که دیگر به نتیجه برسند و همینطور برعکس شما خیلی کارها بکنید ولی خدا نخواهد اثری بکند.
گاهی زمانه زمانه شما نیست، هرچه هم میخواهید تلاش کنید ولی اراده الهی بر قدرت یافتن شما نیست.
👈 در روایت شریفی از امام باقر(علیه السلام) زمانه به ۳ زمان: «زَمَانُ الذِّئْبِ» زمانه گرگ، «زَمَانُ الْكَبْشِ» زمانه میش و «زَمَانَ الْمِيزَانِ» زمانه ترازو و عدالت تقسیم میشود و رفتار افراد در هر دوره متفاوت است.
در زمانه گرگ اگرچه موظفیم برای عدالت تلاش کنیم اما به نتیجه نخواهیم رسید، در زمانه میش مردم متمایل به عدالت میشوند اما اراده آن را نمیکنند و در زمانه میزان هم متمایل میشوند و هم اراده عدالت را میکنند.
👈 در روایت دیگری از امام صادق(علیه السلام) آمده است: «إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ جَعَلَ الدِّينَ دَوْلَتَيْنِ دَوْلَةَ آدَمَ وَ هِيَ دَوْلَةُ اللَّهِ وَ دَوْلَةَ إِبْلِيسَ فَإِذَا أَرَادَ اللَّهُ أَنْ يُعْبَدَ عَلَانِيَةً كَانَتْ دَوْلَةُ آدَمَ وَ إِذَا أَرَادَ اللَّهُ أَنْ يُعْبَدَ فِي السِّرِّ كَانَتْ دَوْلَةُ إِبْلِيسَ»
خداوند دین را دو دولت آدم و ابلیس قرار داده است و آنگاه که بخواهد به صورت آشکار عبادت شود، دولت آدم را برقرار میکند و آنگاه که بخواهد به صورت پنهان عبادت شود، دولت ابلیس را بر قرار میکند.
📌الغرض اینکه کار اصلی دست خداوند و اراده اوست و ما فقط مأمور به تکلیف و تلاش هستیم، اراده و تلاش ما جزء العلة برای اراده خداست، نه تمام العلة، بودنش لازم است اما کافی نیست.
آنچه شود بدست ما نیست پس غصه و ناراحتی از آنچه میشود نداشته باشیم چون بدست ما نیست، اگر قرار است بعدا غصهای داشته باشیم بر کمکاری امروزمان است که بدست ماست و مکلف به آن هستیم.
.....
✅امیدبخشترین آیه قرآن
✍حضرت علی(ع) فرمود: از حبيبم رسول خدا(ص) شنيدم كه اميدبخشترين آيه در قرآن اين آيه است: «حسنات و نیکوکاریها، سیّئات و بدکاریها را نابود میسازد.» (هود،۱۱۴)
💌 قرآن میگوید اگر مرتکب اشتباهی شدی، ناامید نشو، سریع یک کار خوبی انجام بده، مثلا به مادرت خدمت کن یا به نیازمندی کمک کن، تا گناهت پاک شود. برای همین در روایات آمده به کسی که مرتکب گناه میشود،هفت ساعت مهلت داده میشود، اگر استغفار نکرد یا حسنهای انجام نداد، گناهش ثبت میشود.
📚کافی، ج۲، ص ۴۲۹
✧════•❁❀❁•════✧
ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیخ حامد سلامت، راه آرامش ، مبلغ ناحیه ۴،منطقه۱۷
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸بچه را آزاد بگذارید؛ روحیه و ارادۀ او را خرد نکنید!🔸
▫️انبیاء، فرزندانشان را بیشتر از ما آزاد میگذاشتند! روزی خلیفۀ اول بالای منبر بود. امام مجتبی (ع) نیز طفلی چهارپنجساله بود. از منبر بالا رفت تا دست او را بکشد و پایین بیاورد. به او گفته بود: «از منبر جدم بیا پایین».
این را به حضرت گفتند. حضرت فرمود: والله من یادش ندادم، این خودش اینگونه است!
سپس شاهد آوردند و فرمودند: شما میدانید وقتی پیغمبر در حال نماز بود، حسن از وسط صفها رد میشد و خودش را به پیغمبر میرساند. سوار گردنِ پیغمبر میشد، درحالیکه ایشان در سجده بود. پیامبر سر از سجده برنمیداشت تا او پایین بیاید. همچنین وقتی حضرت میخواست بایستد، یک دستش روی زانویش بود و یک دستش بر شانۀ حسن. پیامبر نمیگفت این بچه مشغولم میکند. نمیگفت این #مزاحم_نمازم است.
▫️چرا حضرت، اینطور می کرد؟ زیرا دورۀ طبیعت فرزندش است. میخواهد او #رشد کند، نمیخواهد بچه #بسوزد. میخواهد واهمۀ بچه از مردم، از بین برود. میخواهد این بچه در بزرگسالی مشرک نشود، عابد و مقلد مردم نباشد. بر اثر همین رفتارها است که وقتی امام حسن (ع) میبیند مصلحت اسلام در صلح با معاویه است، دریغ نمیکند؛ درحالیکه مخالفها که هیچ، دوستانش هم به او معترض بودند. چهکسی میتواند جلوی این موج بایستد؟ آنکه در بچگی اینچنین رشدش داده باشند.
▫️ما بچههای خود را #خُرد_و_خمیر میکنیم. او چگونه جلوی استعمار بایستند؟! ما فکر میکنیم او بیادب و بیتربیت است؛ لذا با خشونتهایمان، تمام #روحیه و عصارۀ #اراده را در بچه میشکنیم.
13.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موضوع:علت رای ندادنم اینه...
#مبلغه :فراشیانی/ناحیه ۷/مدرسه شهید لطفی