✨راوی حدیث کسا✨
🔸یکی از عجایب موجود در حدیث کسا این است که راوی این حدیث ،شخص حضرت زهرا سلام الله علیها هستند که از اخبار غیبی خبر میدهند.
🍀از گفتوگوهای بین خداوند و جبرئیل
از آمدن جبرییل نزد پیامبر
🌴 گفتگوی بین حضرت رسول و امام علی علیه السلام
✍️ در اینجا حضرت زهرا سلام الله علیها نمی گویند پدرم به من گفت.
❤️ بلکه شخص خود حضرت زهراسلام الله علیها مستقیماً دارند از اخبار غیبی خبر می دهند و می گویند که :
🔸خداوند این چنین به جبرئیل گفت
یا جبرئیل نزد پدرم آمد
همه این اخبار را مستقیماً حضرت زهرا سلام الله علیها دارند روایت می کنند
✨🌹و این نشاندهنده جایگاه بالای آن بانوی پاکنزد خدای بخشنده است🌹✨
قره صوفلو
ناحیه8
🔸چگونگی برخورد حضرت زهرا سلام الله علیها با فرزندانشان🤔
🌴 مکه شهری کویری است، پر از گرد و خاک ،آن زمان آسفالت هم که نبوده.
🌿فرض کنید بچه ها مشغول بازی در کوچه بودند. حال وارد خانه میشوند، ببینید هنگام ورود ،مادر چه برخوردی با آنها دارند ؛
✍️نکات قابل توجه در نوع برخورد حضرت زهرا سلام الله علیها با کودکانشان هنگام ورود به خانه :
🔸۱) با هر دو فرزند به یک صورت برخورد میکنند
بین امام حسن و امام حسین علیه السلام فرقی نمی گذرد، برای هر دو از کلمات یکسان استفاده می نماید.
🌿 زیرا مسئله فرق نگذاشتن بین فرزندان ،بسیار مهم بوده و باعث کنترل حسادت در بین آنان میشود.
هواسمان به این مسئله باشد، از حضرت زهراسلام الله علیها الگوبرداری کنیم و بین فرزندانمان فرقی نگذاریم.
🔸۲)شخصیت دادن به کودکان
امام حسن و امام حسین علیهم السلام،آن زمان کوچک بودند، ولی مادر با احترام به استقبال آنها رفته و جواب سلامشان را میدهد و شخصیت آنان را حفظ می نماید.
به آنها میگوید💖 یا ولدی( ای فرزندم )❤️یا قرة عین( ای نور چشمم )و 💙ثمره فوادی( ای میوه دلم)
✨و با این واژه ها به فرزندان شخصیت می دهد. و این گونه به آنها را متوجه این مسئله می کند که شما برای من عزیزید، شما تمام زندگی من هستید ،شما همه وجود من هستید.شما برای من خیلی اهمیت دارید .
در حالی که متاسفانه در عصر حاضر ممکن است برخی افراد حتی جواب سلام فرزند بچه های خردسال را هم ندهند.
🔸۳)استفاده از الفاظ عاطفی
حضرت زهرا سلام الله علیها،همراه با سلام دادن و شخصیت دادن به بچه ها به احساسات و عواطف آنها نیز توجه دارند، به آنها محبت میکنند، احساس علاقه نشان میدهند، با روی باز به استقبالشان میروند. چرا که فرزندان نیازمند عاطفه و احساس والدین هستند.
🔸 امروزه این مسئله ضرورت بیشتری دارد،اما گاهی والدین بچهها را در فضای مجازی رها می کنند ،لذا بچه ها هم محبت را در فضای مجازی و یا در جمع دوستان خود جستجو خواهند کرد ،در حالی که این وظیفه پدر و مادر است که آنها را سیراب نموده و غرق در محبت نمایند .
🔸متاسفانه روابط والدین و فرزندان رو به بحران است و این مسئله باعث وارد شدن آسیب جدی به کودکان می شود.
🌿 به این مسئله توجه نماییم که فرزندان میوه دل ما ،ثمره زندگی ما و همه ی وجود ما هستند. آنان را تشنه محبت در فضای مجازی رها نکنیم.
ای آرزوی مادر.. ✨
خیال روزگار آمدنتان دلم را آب میکند.
روزی که چشمه چشمه کوثر به کام تشنگان بریزید...
و مشام عالم را پر کنید از عطر درهم آمیختهی یاس و نرگس. 💐
آن روز دنیا بهشتی میشود که دلگرم است به آفتاب روی شما. 🌤
آن وقت شما بهشت را به پای مادرتان میریزید و جان میگیرید از لبخند مادرانهاش.
چقدر آن روز به کام مادر است! ❤️
أللَّھُـمَ بِحَقِّ ٱلزَّهرا عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🕊
#شاخصه عشق و محبت به اهل بیت
#تمام مقاطع
هاشم نژاد: مبلغ مدارس امین
ناحیه ۸ رباط کریم، استان تهران
📆 تقویم روز
📌 سه شنبه
☀️ ۵ بهمن ۱۴۰۰
🌙 ۲۲ جمادی الثانی ۱۴۴۳ قمری
🎄 25 ژانویه 2022 میلادی
✨ مناسبت روز :
. درگذشت عالم مجاهد محمد تقی بهلول (۱۳۸۴ هـ.ش)
📆 روزشمار:
▪️7 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️8 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #تقویم
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📿 هر روز با قرآن
💠 سوره مبارکه الرُّوم آیه ۲۵
🔸 ومِنْ آيَاتِهِ أَنْ تَقُومَ السَّمَاءُ وَالْأَرْضُ بِأَمْرِهِ ۚ ثُمَّ إِذَا دَعَاكُمْ دَعْوَةً مِنَ الْأَرْضِ إِذَا أَنْتُمْ تَخْرُجُونَ
🪴نامه نگاری جالب یک جوان ۲۲ ساله و علامه طباطبایی در سال ۱۳۵۵
جوانی در نامهای(که ادامه متن آن آمده ) به علامه طباطبایی از او خواست تا راهکاری به او برای مهار نفس بیاموزد، علامه در پاسخ او را به توبه، مراقبه و محاسبه نفس دعوت کرد.
متن نامه جوان ۲۲ ساله:
«محضر مبارک نخبة الفلاسفه آیة الله العظمی جناب آقای طباطبائی ادام الله عمرکم ماشاءالله، سلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
کوتاه سخن آنکه جوانی هستم 22 ساله، ...چنین تشخیص میدهم که تنها ممکن است شما باشید که به این سؤال من پاسخ دهید. در محیط و شرایطی که زندگی میکنم هوای نفس و آمال و آرزوها بر من تسلط فراوانی دارند و مرا اسیر خود ساختهاند و سبب آن شدهاند که مرا از حرکت به سوی الله، و حرکت در مسیر استعداد خود بازداشته و میدارند.
درخواستی که از شما دارم برای من بفرمایید بدانم به چه اعمالی دست بزنم تا بر نفس مسلط شوم و این طلسم شوم را که همگان گرفتار آنند بشکنم و سعادت بر من حکومت کند؟
یادآور میشوم نصیحت نمیخواهم و الا دیگران ادعای ناصحیت فراوان دارند. دستورات عملی برای پیروزی لازم دارم. همان گونه که شما در تحصیلات خود در نجف پیش استاد فلسفه داشتید، همان شخصی که تسلط به فلسفه اشراق داشت. (مسموع است).
باز هم خاطر نشان میسازم که نویسنده با خود فکر میکند که شفاها موفق به پاسخ این سؤال نمیشود. وانگهی شرم دارم که بیهوده وقت گرانمایه شما را بگیرم. لذا تقاضا دارم پدرانه چنانچه صلاح میدانید و بر این موضوع میتوانید اصالتی قائل شوید مرا کمک کنید. در صورت منفی بودن، به فکر ناقص من لبخند نزنید و مخفیانه نامه را پاره کنید و مرا نیز به حال خود وا گذارید. متشکرم.»
امضا 23/10/1355
🪴پاسخ علامه طباطبائی به این نامه:
« بسم الله الرحمن الرحیم، السلام علیکم
برای موفق شدن و رسیدن به منظوری که در پشت ورقه مرقوم داشتهاید لازم است همتی برآورده، توبهای کرده ، به مراقبه و محاسبه پردازید. به این نحو که هر روز که طرف صبح از خواب بیدار میشوید قصد جدی کنید که در هر عملی که پیش آید رضای خدا - عز اسمه - را مراعات خواهم کرد.
آن وقت در سر هر کاری که میخواهید انجام دهید نفع آخرت را منظور خواهید داشت، به طوری که اگر نفع اخروی نداشته باشد انجام نخواهید داد، هر چه باشد. همین حال را تا شب، وقت خواب ادامه خواهید داد و وقت خواب، چهار پنج دقیقهای در کارهایی که روز انجام دادهاید فکر کرده، یکی یکی از نظر خواهید گذرانید. هر کدام مطابق رضای خدا انجام یافته شکری بکنید و هر کدام تخلف شده استغفاری بکنید.
این رویه را هر روز ادامه دهید. این روش اگر چه در بادی حال سخت و در ذائقه نفس تلخ است ولی کلید نجات و رستگاری است.
و هر شب پیش از خواب اگر توانستید سور مسبحات یعنی سوره حدید و حشر و صف و جمعه و تغابن را بخوانید و اگر نتوانستید تنها سوره حشر را بخوانید و پس از بیست روز از حال اشتغال، حالات خود را برای بنده در نامه بنویسید. ان شاء الله موفق خواهید بود. والسلام علیکم.
محمد حسین طباطبایی».
این متن را برای جوانان خوبی که که دنبال پاکی و طهارت هستند بفرستید
•┈┈••✾•🌿🌺🌿
محتوای فرهنگی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه تهران
⚠️ *خطر خود تحقیری*
⚠️ *خطر خود تحقیری*
⛔ *مازوخیسم (خودآزاری) جمعی ایرانیان*
■من تجربه عجیبی در سخنرانیها و ارائه ها در جاهای مختلف پیدا کرده ام و آن «میل شدید جامعه به طرح نکات منفی و ناامیدکننده در مورد ایران» است. هر چقدر از مشکلات و وخیم بودن شرایط صحبت کنی، مورد استقبال بیشتری قرار میگیری. هر چقدر بذر نا امیدی بیشتری نسبت به آینده پراکنده کنی عالم تر قلمداد میشوی.
🔸اگر نقاط مثبت را هم بگویی یا چشم اندازهای پیشرفت را هم بیان کنی، چنان با دیده تردید در تو مینگرند که گویی پول گرفته ای تا به مردم اطلاعات نادرست دهی. شگفت است که ما از آزار خود لذت میبریم و به آن عادت کرده ایم. بله باید مشکلات را گفت ولی پیشرفت ها را هم دید.
✅واقعیت این است که در کنار تاریکی، روشنی ها هم هست و باید این روشنایی ها را هم دید. خدا نگذرد از کسانی که ما را به جایی رساندند که خوبی های ایران را کم نمایی و خوبی های غرب را بیش نمایی (overestimate ) می کنیم
و به عکس، بدی های خودمان را بیش نمایی و بدی های غرب را کم انگاری میکنیم.
فقط این نکته را بگویم که آنقدر جو ناامیدی سنگین است که در جمع های مختلف حتی نمی شود از نشانه های قطعی پیشرفت نیز سخن گفت. به محض شنیدن یک بهبود رتبه یا افزایش یک شاخص، شروع می کنند به زیر سوال بردن آمار و ارقام حتی شاخص های بین المللی را.
♨️انگار یک ولع خاصی دارند که شما از ناامیدی، فلاکت و بدبختی بگویید.
وقتی صحبت از مشکلات می کنید همه به دیده تحسین در شما می نگرند و شما احساس روشنفکری می کنید. اما وقتی در مورد پیشرفت ها می گویید همه به شما به دیده جیره خوار حکومت نگاه می کنند.
امیل سیوران فیلسوف اهل رومانی، جمله ای گفته است که سخت باید به آن اندیشید: *«ناامیدی جمعی مهمترین عامل انهدام ملتها است. ملتی كه دچار آن شود هرگز نخواهد توانست دوباره روی پای خود بایستد.»*
من یک راهکار را برای خودم استفاده میکنم :
✅ هر گاه مشکلی را مطرح می کنم، برای آن راه حل ارایه می کنم. این گونه باعث می شود که ذهنم را ورزش دهم که راه حل محور (solution minded) باشد و همچنین از تلخی انتقاد بکاهم و دریچه ای رو به حل مساله و روشنایی در کنار نشان دادن یک تاریکی باز کنم.
🔅در سال های اخیر موج تحقیر ایران و ایرانی در شبکه های مجازی به راه افتاده است.
❌در کانال های تفریحی و سیاسی جملاتی با این فرمت بسیار یافت می شود :
🔺عکس یا ویدیویی( بعضا جعلی) از اقدامی مثبت در خارج + جمله "حالا اگه ایران بود ..."
🔺کنار هم قرار دادن ایران و ایرانی در کنار کلماتی مثل "فاسد ترین"، "دزد ترین"، "تنبل ترین"، " بی فرهنگ ترین" و
بالا بردن اغراق آمیز و دروغین کشورهای دیگر!
🔸این مقایسه ها برای تحقیر و ایجاد حس خودکم بینی و ناامیدی در ماست، تا ما را از خودمان و ملتمان متنفر و دچار خودباختگی فرهنگی کنند . خودباختگی نتیجه ای جز ایمان به فرهنگ بیگانه، کاهش مقاومت، روحیه ، اراده ، استقلال و ضعف سیاسی ندارد. و البته بسیاری از این مقایسه ها و مطالب از اساس دروغ است!
🔸کار به جایی رسیده که اگر مطلبی به شدت منفی و سخیف در مورد ایران آورده شود، کسی متعرض نمیشود و درخواست "منبع" نخواهد کرد.
🔸ولی کافیست مثال بزنید که فلان کشور اروپایی بالاترین نرخ تجاوز به زنان و خودکشی و فساد مالی را دارد! همه به دنبال "منبع" هستند! و یا به دنبال توجیه و برای تمسخر میگویند همه بدن ما خوبیم؟!
🔸یا اگر بنویسید که در فلان کشور مثلا اوج فرهنگ غربی ، در صورتی که مامور کنترل بلیت نباشد، همه سعی می کنند بلیت دادن مترو را بپیچانند! کسی باور نمی کند!
🔸این وضعیت حاصل یک پروسه طولانی است و مقابله با آن هم نیازمند تلاشی طولانی که جز با شناساندن ویژگی های مثبت ایران و از طرفی بیان حقایق در مورد دیگر کشور ها، میسر نخواهد
🔸بیایید ما هم تغییر کاربری "زندان قصر" و تبدیل آن به "پارک" را در بوق و کرنا کنیم، نه اینکه تبدیل یک زندان 100 نفره به هتل در هلند را مانند چماق بکوبیم بر سر این ملت
🔸 به جای منتشر کردن اخبار دروغ از خارج و خودتحقیری به فکر حل مشکلات کشور عزیزمان و پیشرفت روز افزون آن باشیم چرا که ریشه ی اکثر مشکلات سیاسی و فرهنگی ما در غربزدگی و غربپرستی و دوری از فرهنگ ایرانی هست
#ایران_مقتدر
📱 بازی «شهر قرآنی» شامل نرم افزار قرآنی کودکان برای موبایل، از سوی یکی از فعالان فرهنگی مشهد مقدس طراحی و عرضه شد.
https://hawzahnews.com/xby7M
#تلنگرانہ
هیچوقت از رحمت خدا نا امید
نشو 🙂‼️
نمیگم هربار گناه رو تکرار کن وبگو خدا میبخشه نه این کار خطاست ⛔️
همین امروز ازته دل توبه کن واز گناه دوری کن اینجوری خدا میبخشه این کار درسته رفیق🖐🏻😊