eitaa logo
مجلّا | محصولات خانگی🌱
1.2هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
428 ویدیو
1 فایل
اینجا یه آشپزخونه‌ست👩‍🍳 با کلی چاشنی‌های دلپذیر، سالم و مطمئن🥰😋 ما سفره رنگین انداختن رو برات آسون کردیم لینک کانال: @mojallaa 📮ارتباط با ما: 📱 @Mojalaa ☎️ 09942349764 🚚ارسال از اصفهان به سراسر ایران
مشاهده در ایتا
دانلود
. این آخرین تولید شربت نعناع (موهیتو) امسال هست .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. اینکه اینجا توسط یه خانم راه‌اندازی شده و مدیریت میشه، خیلی خوبه اینکه محیط کاملا امن و زنونه است خیلی خوبه اما اینکه زنانی اینجا مشغولن که برای حمایت از همسرانشون در شرایط اقتصادی دشوار، دست به کار شده‌اند، زنانی که میان نالیدن و جنگیدن با مشکلات، جنگیدن را انتخاب کرده‌اند، بسیار تحسین برانگیزه من تمام قد در کنارشان ایستاده‌ام، تا مجبور نشوند به محیط‌‌های ناامن برای کار پناه ببرند😔 سهم شما در حمایت از ما چیست؟ @mojalaa .
نعناع ها در گذرند.. از مزرعه به بطری☺️ بعد از ۴ مرحله شستشو حالا نوبت چند ساعت استراحت و کشیده شدن آبش هست راستی! به نظر شما نعناع درسته یا نعنا؟ @mojalaa .
. عاقا ایتای شما هم زده به بی‌خیالی؟😤 .
. نه فیلم میاد، نه عکس، نه ویس..🤷‍♀ .
. سلام.. از آخرین نفس‌های هفته😉 .
. رب گوجه‌ی آفتابی‌مون که یادتونه..👇🏻 .
. این رب گوجه‌ی آفتابی هست، کاملا به روش سنتی تهیه شده، با گوجه‌ی اصفهان. مزه‌ی ترش داره و تنها نگهدارنده‌اش نمکه هر کیلو ۲۰۰ هست این ربِ سالم و عالی هر قاشقش برابر ۴، ۵ قاشق رب بیرونیه.. غلظتش کاملا مشخصه، نه بافت آبکی داره، نه فرم شل و وارفته👌 @mojalaa .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. اخیرا به دلیل درخواست‌های بعضی از دوستان یه مدل رب دیگه هم اضافه کردیم، که به روش پخت آب گوجه به دست میاد با گوجه شیراز درست شده، بافتش کمی درشت‌تره و طعم شیرین داره 💰هر کیلو از این رب ۱۶۰ تومان ✅این رب هم غلیظ و به صرفه است .