🌹صبح یعنی یک سلام آبی
🌹 که بوی زندگی بده
🌹صبح یعنی امید برای
🌹 یک شروعی زیبا
🌹صبح یعنی یک معجزه
🌹یعنی یک ایمان
🌹دوباره به قدرت خداوند
سلام ✋صبحتـون بخیــر
🍎#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
✅ @mojaradha
💖💍💖💍💖💍💖
🔍#انچه__باید_بدانیم(❤️#کلاس_مجردها❤️)
✅ راه و رسم واسطه گری در ازدواج
🔸️بعضی از افراد واسطه گرهای خوبی برای #ازدواج نیستند چون روش صحیح معرفی کردن 2 نفر برای ازدواج با یکدیگر را بلد نیستند. در چنین مواقعی، این واسطه گری نه تنها فایده ای ندارد بلکه باعث ایجاد ناراحتی هم می شود. در قدم اول، خانواده ها باید ببینند چه فردی و با چه خصوصیات اخلاقی واسطه ازدواج آن ها و فرزندشان شده است. در ادامه چند توصیه به افرادی که می خواهند واسطه ازدواج دیگران بشوند، ارائه می شود.
🔹 با نظر خودتان، دیگران را به هم وصل نکنید:
آنچه را دو طرف می خواهند در اختیارشان قرار دهید نه آن چیزی که شما فکر می کنید آنها می خواهند. بنابراین باید شناخت کافی از خانواده ها و #دختر و #پسر داشته باشید و به صرف آنکه سن و سال دختر و پسری متناسب بود آنها را به هم معرفی نکنید.
🔹 بیش از حد تعریف نکنید:
افرادی که می خواهند واسطه ازدواج دیگران شوند، باید به جای تعریف، تحسین، نصیحت و حاشیه پردازی درباره شخصیت افراد، فقط و فقط اشخاص مناسب را به خانواده طرفین معرفی کنند.
🔹 اول با پسر صحبت کنید:
در صورت امکان، واسطه ها اول با پسر صحبت کنند و نظر او را درباره دختر جویا شوند. اگر پسر از مشخصات اولیه و ظاهری دختر و خانواده اش خوشش آمد، آن وقت مسئله را با دختر و خانواده اش در میان بگذارید. بعد از این که پسر نظر مثبتش را اعلام کرد، فردی که واسطه ازدواج شده است نباید قول برقراری این ازدواج را بدهد بلکه باید به پسر بگوید که این مورد را با خانواده آن ها هم مطرح می کند. اگر موافق بودند شماره منزل شان را به خانواده ات خواهم داد.
🔹 خیلی اصرار نکنید:
خیلی ساده پیشنهاد خود را بگویید و اجازه دهید، خود افراد تصمیمات بعدی را بگیرند.
🔹 بگویید که شناخت صد در صد ندارید:
وقتی خانواده ها را به یکدیگر معرفی می کنید این را هم به خانواده های طرفین بگویید که من فقط شما را به هم معرفی کرده ام و شناخت خیلی کافی ندارم. خودتان باید هر تحقیقی لازم است انجام دهید.
🔹 بعد از معرفی کنار بکشید:
هندی ها یک ضرب المثل معروف دارند که می گوید : اجازه بدهید خودشان همدیگر را بشناسند . اطلاعات زیاد باعث می شود که آنها در ایجاد ارتباط خوب با یکدیگر بلنگند . او خودش بالاخره می فهمد که پدر و مادر آن دختر از هم جدا شده اند یا اینکه رنگ بور موهایش مال خودش نیست اما بگذارید این اطلاعات از طرف شما به آنها داده نشود.
🔰 ویژگی های واسطه مورد اعتماد
یک واسطه خوب و مطمئن باید متدین، عاقل، فهیم، دلسوز و خیرخواه باشد، معیارهای اصلی و حقیقی ازدواج را بشناسد، نقاط ضعف و قوت دو طرف را بداند، کاملا با خلقیات، روحیات، فرهنگ و مذهب خانوادهها آشنا باشد و بسیار سنجیده و عاقلانه طرفین را آگاه سازد.
📎 در این شیوه آشنایی، واسطهها به دلیل شناختی که از دو طرف دارند مهره اصلی انطباقات اولیه واقع شده و اقدام به معرفی افراد به یکدیگر میکنند. در این میان بسیاری از خانوادهها نیز تنها به صرف آشنایی، به فرد معرفیکننده بیشتر از فرد معرفیشونده اعتماد میکنند.
⚠️ اما باید دانست فرد واسطه براساس نظام فکری، فرهنگی و مذهبی خود دو نفر را به هم معرفی میکند و ممکن است طرفین را به درستی نشناخته باشد، بنابراین نمیتواند تضمینکننده موفقیت در ازدواج باشد. در واقع جوانها و خانوادههایشان باید بدانند پس از معرفی باید براساس اعتقادات و روحیات خود به تحقیق و بررسی بیشتری پرداخته و براساس آنچه میشنوند تصمیم نگیرند.
🍎#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
✅ @mojaradha
💖💍💖💍💖💍💖
ســـــلام
صبحتون پُر از عطر خدا🌸
روزتـون
معطر به بوی مهربانی
الهی دلتـون شـاد لبتون خندان
قلبتون مملو از آرامش
صبح زیبای یکشنبتـون بخیر
🍎#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
✅ @mojaradha
💖💍💖💍💖💍💖
🔍#انچه__باید_بدانیم(❤️#کلاس_مجردها❤️)
💢راهکارهای رسیدن به یک#ازدواج_موفق ۱
🍂مقدمه
🔹️برخی از دختر و پسرهای جوان#تصور میکنند حتی اگر#اختلاف هم داشته باشند اگر وارد زندگی شوند می توانند با#عشق و#محبت همه#مشکلات را حل کنند، در حالیکه تفاوت های فرهنگی، آداب و رسوم، تحصیلات،وشکاف های اقتصادی مسائلی هستند که عموما باقی خواهند ماند مگر اینکه یک طرف همیشه کوتاه بیاید که این هم کمتر اتفاق می افتد. بنابراین#کفویت در ازدواج و تناسب خیلی مهم است.
🔸️یکی از مهمترین مسائلی که هر زوج جوانی برای ازدواج موفق باید در نظر بگیرد علاوه بر عشق و علاقه ، کفویت در مسائل مختلف است. شاید این را از زبان بزرگترها و قدیمی ترها زیاد شنیده باشیم اما هیچ گاه بدان توجه نکردیم. کفویت به معنای#تشابه در مسائل مختلف است که باعث#پایداری یک ازدواج می شود. البته منظور از این تشابه این نیست که در هر چیز دو نفر#شبیه هم باشند چه اینکه در خیلی مسائل میتوان متفاوت و مکمل بود اما مواردی وجود دارد که بهتر است زوجین در آن زمینه ها بیشتر شبیه هم باشند تا متفاوت.
📌خداوند متعال در قرآن کریم سوره نور آیه ۲۶ میفرماید: «الْخَبِیثاتُ لِلْخَبِیثِینَ وَ الْخَبِیثُونَ لِلْخَبِیثاتِ وَ الطَّیِّباتُ لِلطَّیِّبِینَ وَ الطَّیِّبُونَ لِلطَّیِّباتِ أُولئِکَ مُبَرَّؤُنَ مِمَّا یَقُولُونَ لَهُمْ مَغْفِرَهٌ وَ رِزْقٌ کَرِیمٌ»؛ زنان پلید سزاوار مردان پلیدند و مردان پلید سزاوار زنان پلید، زنان پاک براى مردان پاکاند و مردان پاک براى زنان پاک. آنان از آن چه دربارهشان میگویند منزّهاند و براى آنان مغفرت و روزى نیکویى است. یکی از موارد تفسیر این آیه در ارتباط با کفویت است. به این معنا که افراد در ازدواج همسویی فکری، عقیدتی، اخلاقی با هم داشته باشند و به عبارتی به سراغ#همفکر خود بروند...
🍎#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
✅ @mojaradha
💖💍💖💍💖💍💖
.
صبح است نشاط و شادمانے دم ڪن
پیوندِ لب و خنده به هم محڪم ڪن
میخانهے چشمهاے خود را بُگشای
بر زخمیِ شب ، پیالهاے مرهم ڪن
صبح تون عالی🌸🍂
🍎#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
✅ @mojaradha
💖💍💖💍💖💍💖
🔍#انچه__باید_بدانیم(❤️#کلاس_مجردها❤️)
💢راهکارهای رسیدن به یک#ازدواج_موفق ۲
۱-🍂افق دینی و عقیدتی
🔹️خیلی از افراد با هم ازدواج می کنند هر دو هم انسان های خوبی هستند اما دو خوبی که خیلی به درد هم نمی خورند مثلا به لحاظ عقیدتی و مذهبی با هم زمین تا آسمان#تفاوت دارند یا اینکه حتی تفاوت های ریزی دارند که در همان ابتدا درباره اش با هم یا صحبت نمی کنند یا اینکه آن را فاکتور می گیرند.مثلا این را دیگر همه می دانند که اگر دو نفری که یکی به قیودات دینی پایبند باشد و دیگری اصلا این مسائل مذهبی را قبول نداشته باشد، اینها با هم به بن بست و اصطحکاک می خورند.
🔸️دکتر «نصرالله منصوری»، روانشناس و مشاور خانواده در ارتباط با افق های یک ازدواج موفق ما را یاری می کند و میگوید: «من مراجعی داشتم که خانم و آقا با هم به اختلاف خورده بودند به خاطر اینکه آقا خیلی مقید به#نماز_اول_وقت بود، خانم هم نماز می خواند اما مثلا چند ساعت بعد از اذان ، این آقا هم همیشه اعتراض می کرد که چرا همسرش بی توجهی به نماز اول وقت می کند و مدام همسر را#توبیخ می کرد با اینکه بچه هم داشتند اما اختلافاتشان بالا گرفته بود و نزد مشاور آمده بودند.
💥بنابراین این کفویت در بحث نماز، روزه، حجاب، حضور در محافل و مجالس خیلی اهمیت پیدا می کند و افراد می بایست قبل از ازدواج در این زمینه ها شرایط خود و خانواده شان را برای هم توضیح دهند و به#درک_متقابل برسند و گرنه حتما در زمینه مسائل عقیدتی و مذهبی به دردسر و بن بست می رسند چرا که اصل این اختلافات پس از تولد فرزندان زیاد می شود مثل مراجع دیگری که داشتم و آقا مذهبی شدید بود و به بچه پنج ـ شش ساله اش نماز اول وقت یاد می داد، در حالیکه خانم به شدت مخالفت می کرد و مدام همسرش را توبیخ می کرد که این چه چیزهایی است که به بچه یاد می دهی! اینها مباحث مهم و#بنیادین است که باید حل شود»
🍎#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
✅ @mojaradha
💖💍💖💍💖💍💖
🌷روزتون زیبا و بینظیر
🌱امروزتون پر از موفقیت
🌷لحظاتتون سرشاراز آرامش
🌱دلتون از محبت لبریز
🌷تنتون از سلامتی سرشار
🌱زندگیتون از برکت جاری
🌷وخدا پشت پناهتون باشه
🍎#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
✅ @mojaradha
💖💍💖💍💖💍💖
🔍#انچه__باید_بدانیم(❤️#کلاس_مجردها❤️)
💢راهکارهای رسیدن به یک#ازدواج_موفق ۳
۲🍂-اقتصاد
🔹️شاید الان بحث شباهت های شرایط مالی و اقتصادی را بکنیم ، برخی اعتراض کنند که ای بابا الان دیگر همه دنبال شوهر پولدار یا زن پولدار هستند و ازدواج هم می کنند و زندگی شان خوب می شود، اینها ظاهر و پوسته قضیه است اگر به#باطن زندگی هایشان ورود کنید، هزار آفت و آسیب می بینید که از همین تفاوت های اقتصادی نشأت می می گیرد اینکه یکی برده دیگری می شود یا اینکه مجبور به تن دادن به خواسته های طرف مقابل تا آخر عمرش می شود یا اینکه مدام از طرف همسر یا خانواده همسرش نیش وکنایه می شنود.
🔹️دکتر «نصرالله منصوری»، روانشناس و مشاور خانواده دراین زمینه نیز میگوید: «بخواهیم یا نخواهیم در هر جامعه افراد مشاغل مختلف و تفاوت های زیادی از این لحاظ با هم دارند، چنانچه دو نفری یکی در سطح خیلی عالی باشد و دیگری خیلی پایین، قطعا بگومگوها بعد از مدتی شروع می شود و کسی که سطح بالاتری دارد، دیگری را می چزاند یا سرزنش و تحقیر می کند. بنابراین روانشناسان توصیه می کنند که نسبت اقتصادی می بایست#متعادل باشد.
🔸️درست است که برخی آنقدر باشخصیت هستند که هیچ گاه اجازه نمی دهند حرفی همسرشان را برنجاند یا اینکه اگر وضع مالی شان بالاتر است به خانواده همسرشان هم کمک می کنند و آنها را بالا می کشند، اما این موارد#عمومیت ندارند، عموما شرایط باید طوری باشد که از نظر اقتصادی خانواده ها نزدیک هم باشند. اینها بتوانند با هم رفت و آمد کنند و صحبت داشته باشند یا اینکه درک متقابلی از هم برسند نه اینکه یک خانواده خود را آنقدر بالا بداند که اصلا در شأنش رفت و آمد با خانواده دیگر نباشد! اینها زوجین را به مرور زمان آسیب پذیر و روابطشان را تخریب می کند».
🍎#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
✅ @mojaradha
💖💍💖💍💖💍💖