eitaa logo
˼مجــیب|ᴍᴏᴊɪʙ⸀
966 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
825 ویدیو
62 فایل
-یااللّٰھ تا وقتی نشسته باشیم همه‌ی راه‌ها بن‌بست است. - برای‌صحبت‌با‌ما : https://daigo.ir/secret/72937746
مشاهده در ایتا
دانلود
این کتاب هم برای عاشورا خوبه👌
خب‌الحمد‌الله‌سالم‌رفتم‌وبرگشتم والان‌درخدمتیم‌با‌ادامه‌ماجرا🚶🏻‍♀🌱 . +توتایپم‌هم‌یه‌تجدید‌نظری‌میکنم🤦🏻‍♀😂
-علت‌‌پیش‌آمدِ‌مباهله
گفته شده که وقتی حضرت محمد(صلوات) مڪه رو فتح کرد و عرب‌ها مطیع پیامبر شدن، قاصدهایی بودن که نامه‌های دعوت به اسلام میبردن میرسوندن به دست بزرگانِ اُمت‌ها ازجمله دومادشاه مقتدر ایران(ڪسری) و روم(قیصر) و این جریان‌ها رسید به گوشِ نصارایِ نجران و دارودسته‌هاشون و باعث ترش و وحشتشون شده بود (میتونید درمورد نصارای نجران سرچ کنید. تو کتاب راجبشون گفته اما قراره فقط از مباهله بگیم) تو حالت گیجی و آشفتگی و اینا بودن که چارتا از قاصدا که حامل نامه حضرت بودن،وارد نجران شدن و حضرت تا کسی یا قبیله‌ای رو دعوت به اسلام و اتمام حجت نمیکرد،به جنگ اقدام نمیکرد!
-اثراتِ‌نامه
باعث‌ شد که پشت سر حضرت بدگویی کنن و نسبت بهشون نفرت داشته باشن بعد وقتی که شخصی به نام اسقف نامه رو داش میخوند دلش فروریخت و از شدت ترس به خودش لرزید و نامه رو به یکی داد و گف فلانی نظر تو چیه؟ گف تو که میدونی خدا به ابراهیم درباره نبوت ذریه‌ۍ(ذریه یعنی فرزند،نسل) اسماعیل چه وعده‌هایی داده و از کجا معلوم این مرد همون پیغمبر موعود نباشه؟ و گفت من درمورد نبوت هیچ نظری ندارم اگه کار دیگه ای بود کمکت میکردم و اسقف به هر یک از بزرگان نجران گف که نظرشون رو بگن و همون جواب رو شنید!
بزرگان نجران تصمیم گرفتن تو معبد بزرگشون جم بشن و دراین مورد رایزنی کنن خب رایزنی شروع شد به طوری که پنج روز متوالی درباره حقانیت رسول خدا بحث و اینا میکردن بحث بین بزرگایِ نجران بالا گرف و درآخر با توهین و بدگویی به هم دیگه تموم شد یه عده بر طبق کتابای پیامبرای قبلی از حقانیت حضرت دفاع میکردن یه عده دیگه هم با اینکه حقانیت پیامبرمون رو تایید میکردن ولی عناد داشتن و لج میکردن🤷🏻‍♀ بعداز مشاجرات و مباحثات زیاد و طولانی رای اونا بر این اصل قرار گرف که یه نفر به عنوان نمایندشون بره به سمت مدینه تا درباره حضرت تحقیق کنه و نتیجه رو سریعا اعلام کنن
-ثبوت‌حقانیت‌رسول‌خدا
اگه حضرت به حقانیت خودشون اطمینان کامل رو نداشتن به هیچ‌وجه با عزیزترین افراد خونوادشون به مقام مباهله درنمیومدن و اونهارو به دَمِ شمشیر دعای‌ سریع‌التاثیر کسایی که ظن یا احتمال به درستیِ عقاید اونا داشت، قرار نمیداد ! اگه کسی سوال کنه رسول خدا اونارو دعوت به مباهله کرد تا دروغ یکی از طرفین ثابت بشه به همراه آوردن خانواده چه معنی داشت؟