eitaa logo
˼مجــیب|ᴍᴏᴊɪʙ⸀
944 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
825 ویدیو
62 فایل
-یااللّٰھ تا وقتی نشسته باشیم همه‌ی راه‌ها بن‌بست است. - برای‌صحبت‌با‌ما : https://daigo.ir/secret/72937746
مشاهده در ایتا
دانلود
˼مجــیب|ᴍᴏᴊɪʙ⸀
#ازطرف‌شما کاش منم میتونستم توبه کنم اما من فقط توبه میشکنم.. دیگه امیدی به من نیست(:💔💔 . https:/
بدترتوام‌بوده.. - ازشڪست‌هاتون‌پلی‌بسازیدبه‌سوی‌موفقیت مهم‌نیست‌چقدرمیخوری‌زمین مهم‌اینه‌چقدرازاین‌زمین‌خوردن‌هادرس‌بگییری - توبه‌شکستی!؟ اوکی‌،پشیمون‌نیستی‌!؟اگه‌هستی‌که‌ بسم‌الله دوباره‌شروع‌کن ریشه‌یابےکن؛ببین‌واسه‌چی‌توبه‌اتو شکستی‌؟ - ناامیدی‌ته‌خطِ ناامیدشدی‌باختےبازی‌رو!
هدایت شده از ˼مجــیب|ᴍᴏᴊɪʙ⸀
'بسـم‌ِالـلٖھ‌الـرِّضـــــــــا🌸'
پس حقیقت جوی واقعی کسیِ که به تمام مظاهر حق در طول تاریخ ایمان داشته باشه و به کامل‌ترین دین عمل کنه پس مسلمان حقیقی در طول تاریخ کسیِ که به پیامبر زمانِ خودش و تمام پیامبران قبلی ایمان داشته باشه و در برابر آخرین شریعت که اسلام باشه و فرمان‌های خداوند تسلیم باشه✌️🏻!
خب سخنی از استاد مطهری هم بخونیم↓ درست است که دردین اکراه و اجباری نیست ولی این سخن به این معنا نیست که دین خدا در هر زمانی متعدد است و ما حق داریم هر کدام را که بخواهیم انتخاب کنیم. چنین نیست در هر زمانی یک دین حق وجود دارد و بس🖐🏻! هر زمان پیغمبر صاحبِ شریعتی از طرف خدا آمده مردم موظف بودند که از راهنمایی او استفاده کنند قوانین و احکام خود را چه در عبادات و چه در غیر این صورت از او فرا گیرد تا نوبت به حضرت خاتم الانبیا رسیده است در این زمان اگر کسی بخواهد به سوی خدا راهی بجوید باید از دستورات دین او راهنمایی بگیرند!
قرآن کریم میفرماید↓ وَمَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلَامِ دِينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ هر کس غیر از اسلام دینی اختیار کند هرگز از وی پذیرفته نیست و او در آخرت از زیانکاران است! -آیه۸۵ سوره آل عمران
باید بگیم که اسلام همون تسلیمِ و دین اسلام هم دینِ تسلیمِ ولی حقیقتِ تسلیم در هر زمانی شکلی داشته و در این زمان شکلش همون دین ارزشمندیِ که به دست پیامبر ظهور پیدا کرد
خب یه جور دیگه بگم اگه بخوای در برابر خدا تسلیم بشی اول باید دستورهای خدا رو بپذیری
˼مجــیب|ᴍᴏᴊɪʙ⸀
خب یه جور دیگه بگم اگه بخوای در برابر خدا تسلیم بشی اول باید دستورهای خدا رو بپذیری
پس چی؟ باید همواره به آخرین دستورِ خدا عمل کرد که آخرین دستور همون چیزیِ که پیامبرمون آورده✌️🏻
خب نتیجه📝 اگر چه نباید دین اسلام رو به پیروان بقیه ادیان تحمیل کنیم اما به این معنی نیست که اونا حق‌اند بلکه باید با گفت و گو و تبلیغ اونارو به سمت جلوه‌ی کاملِ حق در این زمان یعنی اسلام دعوت کنیم!
˼مجــیب|ᴍᴏᴊɪʙ⸀
خب نتیجه📝 اگر چه نباید دین اسلام رو به پیروان بقیه ادیان تحمیل کنیم اما به این معنی نیست که اونا حق‌
اصلا روش پیامبر در صدر اسلام و امامان و بزرگانِ دین در طول تاریخ اینجور بوده پس پلورالیسم که به معنای حقانیتِ بیشتر ادیانِ رد میشه اما به معنای زندگی مسالمت آمیزِ پیروان ادیان مختلف مشکلی نداره!