قانون جدید مبلغ اجاره خانه در هلند که خوب است در ایران هم اجرا شود:
در هلند از این به بعد حداکثر مبلغ اجاره برای هر خانه مشخص میشود و صاحبخانهها نمیتوانند از خودشان مبالغ هنگفت اجاره خانه تعیین کنند. به هر خانه در هلند بر اساس تعداد و اندازه اتاق ها، طراحی آشپزخانه، توالت و حمام، بهره وری انرژی و فضای بیرونی امتیازی اعطا می شود که براساس آن حداکثر مبلغ اجاره آن مشخص میشود.
https://www.iamexpat.nl/housing/real-estate-news/affordable-rent-act-netherlands-what-you-need-know
https://www.huurcommissie.nl/huurders/sociale-huurwoning/maximale-huurprijs-berekenen
@MojtabaInFrance
قانون جدید فروش سیگار و دخانیات در هلند که خوب است در ایران هم اجرا شود.
از ابتدای این ماه در هلند فروش سیگار و دخانیات در تمام سوپرمارکتهای هلند ممنوع شد. این اقدام جزو برنامههای دولت برای ایجاد نسلی عاری از دود تا سال ۲۰۴۰ است.
@MojtabaInFrance
جملاتی از زیارت عاشورا:
من تا روز قیامت در صلحم با هر كس كه با شما در صلح است و در جنگ و مخالفتم با هر كس كه با شما در جنگ است.
دوستم با دوستان شما و دشمنم با دشمنان شما
پروردگارا مرا بواسطه حضرت حسين عليه السلام نزد خود در دو عالم آبرومند گردان
پروردگارا مرا به آيين محمد و آل اطهارش زنده بدار و گاه مردن هم به آن آيين بميران
پروردگارا شفاعت حسين (ع) را روزى كه بر تو وارد مى شوم نصيبم بگردان
السَّلاَمُ عَلَى الْحُسَيْنِ
وَ عَلَى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَ عَلَى أَوْلاَدِ الْحُسَيْنِ
وَ عَلَى أَصْحَابِ الْحُسَيْنِ
هلند به دلیل وضعیت بد مسکن و سیستم پزشکی ۴ رتبه در بین کشورهای مهاجرپذیر سقوط کرده است. ( از رتبه ۲۲ به رتبه ۲۶ طبق رتبه بندی Expat Insider Survey 2024)
همچنین در سال ۲۰۲۳ تعداد مهاجران ماهر به هلند ۱۸ درصد کاهش داشته است.
https://www.iamexpat.nl/expat-info/dutch-expat-news/netherlands-drops-four-places-ranking-expat-destinations-worldwide
https://www.iamexpat.nl/expat-info/dutch-expat-news/netherlands-sees-18-percent-drop-skilled-worker-migration
@MojtabaInFrance
۶۶ درصد از افرادی که از کشور السالوادور به آمریکا مهاجرت کرده بودند قصد بازگشت به السالوادور را دارند.
https://www.statista.com/statistics/1376466/salvadoran-migrants-aims-return-el-salvador-united-states/
@MojtabaInFrance
در آینده قضیه برعکس میشود. مردم کشورهای دیگر دنیا برای کلاس گذاشتن، کلمات فارسی را در بین جملات خود جاسازی میکنند که به دیگران نشان بدهند که چقدر فارسی بلدند. مثلا
I have some free vaght tomorrow (فردا یه کم وقت آزاد دارم)
I am not very khoob today (امروز خیلی خوب نیستم)
I need a mahsool manager (من به یک مدیر محصول نیاز دارم)
The natayej are very naomikonandeh (نتایج بسیار ناامیدکننده هستند)
(آخری دیگه خیلی عاشق ایران و زبان فارسی بوده 😄)
@MojtabaInFrance
راه حل کامل گرایی و به تعویق انداختن کارها
فرض:
میخواهم یک وب سایت شخصی بزنم، یا یک کتاب بنویسم، یا یک مطلب در کانال شخصی یا وبلاگم پست کنم، یا یک ویدیو بسازم و یک موضوعی را شرح دهم یا مهارتی را آموزش دهم.
مشکل:
الان وقت و حوصله ندارم. شرایط الان فراهم نیست. فردا یا هفته بعد انجام میدهم. بعدا سر فرصت باید روی آن بیشتر کار کنم. اطلاعاتم کامل نیست باید درباره آن تحقیق کنم تا یک مطلب کامل و بی عیب بنویسم یا یک ویدیوی جامع و کامل بسازم که تا به حال کسی نساخته است.
نتیجه:
این کار احتمالا انجام نخواهد شد. «بعدا» هیچ وقت نمیرسد. در آینده کارهای جدید مربوط به آینده پیش میآید.
راه حل:
این سؤال را از خودم میپرسم: اگر الان وبلاگم یا مطلبم را بنویسم، اگر الان ویدیو یا پادکستم را با معلومات فعلی و شرایط محیطی و امکانات همین الانم بسازم، آیا احتمال دارد که برای فقط یک نفر مفید باشد؟
اگر جواب مثبت است پس کار را همین الان و با شرایط و معلومات فعلی انجام میدهم و به آینده موکول نمیکنم. (البته اگر در آینده فرصت بیشتری پیش بیاید آن را بازنویسی میکنم و کیفیت آن را بالاتر میبرم. ولی حداقل در این فاصله، آن یک نفر از مطلب سود برده است.)
@MojtabaInFrance
از اپلیکیشن Daily Deeds برای ثبت نمازهام استفاده میکنم. که دیدی داشته باشم که کدوم نمازها رو سر وقت میخونم. یا اگر قضا بشه ثبت میکنم که فراموش نکنم.
مدتی که استفاده کردم خیلی راضی بودم. چون جماعت و غیر جماعتش رو هم ثبت میکنه. پیشنهاد میکنم شما هم ازش استفاده کنید.
من قبلاً از گوگل شیت برای ثبت نمازها استفاده میکردم. ولی خب به این خوشدستی نبود.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akmal.dailydeeds
مطلب ارسالی از آقای محمد تیموری کانال حکمت روزانه
https://t.me/DailyDoseOfHekmat/186
28.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوباره شهر پر از شور و شوق و شیدایی است
دوباره حال همه عاشقان تماشایی است
ببند بار سفر را که یار نزدیک است
طلوع صبح شب انتظار نزدیک است
ببین که قفل قفس را شکسته، میآیند
کبوتران حرم دستهدسته میآیند
چو موج از همهسو دلشکسته میآیند
غریب، از نفس افتاده، خسته میآیند
که باز بعد چهل شب، کنار او باشند
شبیه حضرت زینب کنار او باشند
هنوز خون تو در باور زمان جاری است
قسم به نور، که این ابتدای بیداری است
محمد غفاری
@MojtabaInFrance
در تصاویر و ویدیوهای پیادهروی اربعین انسانهای معمولیای دیده میشوند که خیلی عادی در حال راه رفتن هستند و مرتب در بین راه خوردنی و نوشیدنی رایگان هم دریافت میکنند. چیزی که در تصویر و فیلم دیده نمیشود دمای ۳۲ تا ۴۷ درجه هوا و بادهای داغ بیابانهای عراق است. چیزی که در تصاویر دیده نمیشود پاهای تاول زده و بدنهای عرقسوز شده است. فشردگی جمعیت در موکبها و پذیرش بیش از ظرفیت آنها موقع خواب است. اینکه هر روز بعد از ظهر در اوج گرما برقهای عراق قطع میشود و حتی کولرهایی که به زحمت موکبها را خنک میکردند از کار میافتند.
و با همه اینها مردم با چه اعتقاد و اشتیاق و آرامشی این مسیر را چندین روز و شب، پیادهروی میکنند و سختیهایش را تحمل میکنند. اینها در تصاویر و فیلمها دیده نمیشود. فقط حضوری میشود گوشهای از عظمت روحی این انسانها را درک کرد.
@MojtabaInFrance
مشارکت در زنده نگه داشتن راه امام حسین علیه السلام و زنده نگهداشتن دین آخرین پیامبر خدا که تنها راه سعادت دنیا و آخرت انسانهاست، هیچ وقت اینقدر آسان نبوده است. کافی است مسیر نجف تا کربلا را یا حتی بخش کوچکی از آن را پیاده راه برویم. در راه با انواع خوراکیها و نوشیدنیها هم از ما به رایگان پذیرایی میکنند.
قبلا کار خیلی سختتر بود. یک زمانی لازم شد که برترین انسان روی زمین یعنی امام حسین علیه السلام به همراه تمام خانواده و اصحاب نزدیکش جانشان را تقدیم کنند تا این دین زنده بماند.
بعد از آن همه زنها و کودکان آنها در بیابانها آواره شدند و کلی مصیبت دیدند و زحمت کشیدند و روشنگری کردند تا این دین زنده بماند.
بعد که سالهای طولانی، مجالس روضه و پیاده روی اربعین ممنوع بود یک دست یا یک پایشان را میدادند تا این راه را پیاده بروند و این دین را زنده نگه دارند. نه موکبی بود، نه محل خوابی و نه غذا و نوشیدنیای.
بعد رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس و بعد در جبهههای مبارزه با داعش جانشان را دادند تا این راه را باز کنند و امن کنند تا این دین زنده بماند.
تا اینکه این وظیفه به ما رسیده است و ما کافی است فقط چند قدم راه برویم.
@MojtabaInFrance
در ماجرای فلسطین انسانهای زیادی در دنیا مسلمان شدند یا حداقل قرآن خواندند و درباره دین اسلام مطالعه کردند. از خودشان میپرسیدند که این چه دینی است که چنین انسانهای مقاوم و چنین روحیههایی درست کرده است.
در قضیه راهپیمایی اربعین هم اتفاق مشابهی در حال وقوع است. مردم دنیا از خودشان میپرسند که این حسین کیست که این جمعیت باورنکردنی را هر سال در دمای ۵۰ درجه به بیابانهای عراق میکشاند. و در نتیجه با امام حسین علیه السلام آشنا میشوند.
در روایات آمده است که وقتی حضرت ولی عصر علیه السلام ظهور میکنند خودشان را با امام حسین علیه السلام به مردم دنیا معرفی میکنند. معنایش این است که در زمان ظهور مردم دنیا امام حسین علیه السلام را میشناسند.
خوب در دنیایی که تمام رسانهها و شبکه های اجتماعی دنیا در قبضه صهیونیستهاست چه کسی امام حسین علیه السلام را به مردم دنیا معرفی کرده است؟ زائرین ملیونی اربعین با پیادهروی خود و به دنبال آن پیادهرویهای نمادین اربعین در بقیه شهرها و کشورهای دنیا که هر سال گستردهتر و رایجتر میشود. حتما ویدیوی اخیر آن دو ایرانی رسانهدار در خارج را دیدهاید که با تعجب و نگرانی به هم میگویند در استکلهم سوئد هم راهپیمایی اربعین راه افتاده است.
و این معنایش این است که کسانی که در راهپیمایی اربعین شرکت میکنند زمینه سازان ظهور امام زمان علیه السلام هستند. و یا به عبارت دیگر اگر کسی دوست داشته باشد در تعجیل ظهور امام زمان علیه السلام مشارکت کند یکی از راههایش شرکت در راهپیماییهای اربعین است.
@MojtabaInFrance