ماه رجب ماه استغفار وتوبه است هر کس در این ماه صد مرتبه بگوید
استغفرالله الذی لا اله الا هو وحده لا شریک له واتوب الیه وختم کند آن را به صدقه دادم حق تعالی با نظر رحمت و مغفرت به او می نگرد هر صبح وشام هفتاد مرتبه استغفرالله واتوب الیه بگوید وچون تمام کرد دستها را بلند کند و بگوید اللهم اغفر لی وتب علی تا خداوند از او راضی باشد ودر جمیع این ماه هزار مرتبه بگوید
استغفرالله ذاالجلال والاکرام من جمیع الذنوب والاثام تا خداوند اورا بیامرزد وسوره توحید را بسیار بخواند تا برای او نوری باشد در قیامت ان شا الله
با تشکر والتماس دعای ویژه برای فرج مولا بسیار دعا کنید وقربانی وصدقه در این ماه فراموش نشود
@mojtahedie71
🌟🌟💫حکایت جالب و سوزناک نبش قبر حضرت رقیه( سلام الله علیها )💫🌟🌟
علامه ملاّ محمّد هاشم خراساني: عالم جليل شيخ محمّد علي شامي كه از جمله علماي نجف اشرف بود به حقير فرمود: جدّ مادريِ من، جناب آقا سيّد ابراهيم دمشقي كه نَسَبش به سيّد مرتضي علم الهدي منتهي ميشد و سن شريفش بيش از۹۰ سال بود، سه دختر داشت و اولاد پسر نداشت. در سال۱۲۴۲هجری شمسی، شبي دختر بزرگ ايشان حضرت رقيّه دختر امام حسين (علیه السلام) را در خواب ديد كه به ايشان فرمودند: به پدرت بگو كه به والي بگويد ميان لحد و جسد من آب افتاده و بدن من در اذّيت است، بيايد قبر و لحد مرا تعمير كند.دختر به سيّد عرض كرد، ولي سيّد از ترس اهل تسنّن، به خواب اعتنا ننمود. شب دوّم دختر وسطيِ سيّد همين خواب را ديد و به پدر گفت، و پدر ترتيب اثري نداد. شب سوّم دختر كوچك سيّد همين خواب را ديد و به پدر گفت، باز هم پدر ترتيب اثري نداد. شب چهارم خودِ سيّد، حضرت رقيّه (سلام الله عليها) را در خواب ديد كه به طريق عتاب فرمودند: چرا والي را خبردار نكردي؟!
سيّد بيدار شد، صبح نزد واليِ شام رفت و خوابش را گفت. والي به علما و صلحاي شام از شيعه و سنّي امر كرد كه غسل كنند و لباسهاي پاكيزه بپوشند، به دست هر كس كه قفل وروديِ حرم مطهّر باز شد، همان كس برود و قبر مقدّس او را نبش كند و پيکر را بيرون آورد تا قبر را تعمير كنند.صلحا و بزرگان از شيعه و سنّي در كمال آداب غسل كردند و لباس پاكيزه پوشيدند. قفل به دست هيچ كس باز نشد مگر به دست خود مرحوم سيّد. وقتي ميان حرم آمدند، كلنگ هيچ كدام بر زمين اثر نكرد، مگر به دست سيّد ابراهيم.
حرم را قُرق كردند و لحد را شكافتند. ديدند بدن نازنين حضرت رقيه (سلامالله عليها) ميان لحد و كفن صحيح و سالم است، اما آب زيادي ميان لحد جمع شده است.سيّد در قبر رفت و همين كه خشت بالاي سر را برداشت، سيد افتاد. زير بغلش را گرفتند، هي ميگفت: اي واي بر من...واي بر من... به ما گفته بودند كه يزيد (لعنت الله عليه) زن غسّاله و كفن فرستاده ولي اکنون فهميدم دروغ بوده، چون دختر با پيراهن خودش دفن شده. من بدن را منتقل نميكنم، ميترسم بدن را منتقل كنم و ديگر به عنوان "رقيّه بنت الحسين" شناخته نشود و من نتوانم جواب بدهم.سيّد، بدن شريف را از ميان لحد بيرون آورد و بر روي زانوي خود نهاد و سه روز بدين گونه بالاي زانوي خود نگه داشت و گريه ميكرد تا اينكه قبر را تعمير كردند.وقت نماز كه مي شد، سيّد بدن حضرت را بالاي جايي پاكيزه ميگذاشت. پس از فراغت از نماز بدن مطهر را برميداشت و بر زانو مينهاد، تا اينكه بعد از سه روز که کار تعمیر قبر به اتمام رسید، سيد بدن را دفن كرد. وقتي خواست بدن را دفن كند دعا كرد كه خداوند پسري به او عطا فرمايد. دعاي سيّد به اجابت رسيد و در سن پيري خداوند پسري به او لطف فرمود که نام او را سيّد مصطفي گذاشت.آنگاه والي واقعه را به سلطان عبدالحميد عثماني نوشت؛ او هم توليت زينبيّه و مرقد شريف حضرت رقيّه و امّ كلثوم و سكينه را به سيد ابراهيم واگذار کرد. پس از درگذشت سيّد ابراهيم، توليت آن مشاهد مشرفه به پسرش سيّد مصطفي و بعد از او به فرزندش سيّد عبّاس رسيد. { منبع: کتاب دویست داستان ازکرامات و مصائب حضرت رقیه (سلام الله علیها) }
حاتم كه زِ جود شهرتي پيدا كرد * تا بر تو رسيد، سفره اش را تا كرد
قربان دو دست كوچكت بي بي جان * كز مشكل خلق، گره هاي بزرگي واكرد
@mojtahedie71
#غروبجمعه
🍂این جمعه هم گذشت، تو اما نیامدی
پایانِ سبز قصهی دنیا، نیامدی ...
🍂ماندهست دل، اسیرِ هزاران سؤالِ تلخ
ای پاسخِ هر آنچه معمّا، نیامدی ...
🍂افسرده دل به دامن تفتیدهی کویر
ای روحِ آسمانیِ دریا، نیامدی ...
🍂ای حسّ پاکِ گم شدهی روح روزگار
زیباترین بهانهی دنیا نیامدی ...
🍂ای از تبار آینهها، ای حضور سبز
ای آخرین ذخیرهی طاها نیامدی ...
🍂این جمعه هم گذشت و غزل ناتمام ماند
این است قسمتِ دلِ من، تا نیامدی ...
@mojtahedie71
📚همه داستان یأجوج و مأجوج را بارها در قرآن خواندهاید: آیاتی از سوره کهف (۹۲تا۹۸) و دیگر آیه ۹۶ در سوره انبیا.
قوم یا اقوامی وحشی و خونخوار که در قرآن و هم متون دینی یهودیان و مسیحیان به سبب فساد ، آزار و اذیت و غارت اموال مردم، گروهی ظالم معرفی شدهاند. که جناب ذوالقرنین به سفارش ساکنان مناطقی که مورد آزار و اذیت یأجوج و مأجوج قرار میگرفتند سدی را برای مقابله با نفوذ آنان احداث کرد که به سد ذوالقرنین یا سد یأجوج و مأجوج مشهور است.
طبق آیات قرآن مردمانی از گروه یاجوج و ماجوج به ذوالقرنین شکایت کردن و از وی خواهش کردند تا بین آنها و گروه یاجوج و ماجوج سد و مانعی را قرار دهد.:
«قَالُوا یَا ذَا الْقَرْنَیْنِ إِنَّ یَأْجُوجَ وَمَأْجُوجَ مُفْسِدُونَ فِی الْأَرْضِ فَهَلْ نَجْعَلُ لَکَ خَرْجًا عَلَى أَن تَجْعَلَ بَیْنَنَا وَبَیْنَهُمْ سَدًّا»
«گفتند اى ذوالقرنین یاجوج و ماجوج سخت در زمین فساد مىکنند آیا ممکن است مالى در اختیار تو قرار دهیم تا میان ما و آنان سدى قرار دهی»
ذوالقرنین به آنان گفت من احتیاجی به کمک مالی ندارم وفقط به نیروی انسانی شما برای ساختن این سد نیازمندم.
پذیرفت و با کمک خودشان، سدی برایشان ساخت. سدی که بر اساس آموزه های قرآنی از آهن بود و پوشش آن هم فلز (مس) مذاب بود.
در پایان ذوالقرنین به آنها گفت هر گاه این سد شکسته شود، آنگاه در صور دمیده خواهد شد و وعده الهی تحقق می یابد:
«...وَنُفِخَ فِی الصُّورِ فَجَمَعْنَاهُمْ جَمْعًا وَعَرَضْنَا جَهَنَّمَ یَوْمَئِذٍ لِّلْکَافِرِینَ عَرْضًا»
🔴«یأجوج» و «مأجوج» به چه معناست؟
واژه یأجوج و مأجوج در ادبیات عامیانه و فارسی به معنای عجیب و غریب، نامأنوس و نامفهوم به کار رفته.
به عنوان مثال درباره گروهی که ظاهری عجیب و غریب دارند میگویند: «چه ریخت یأجوج و مأجوجی دارند.» یا درباره ترجمهای که نامفهوم است میگویند: «کتاب به زبان یأجوج و مأجوج ترجمه شده است.»
در تورات، در کتاب حزقیل (فصل ۳۸و۳۹) و در کتاب رؤیای یوحنا (فصل ۲۰) از آنها به گوگ و ماگوگ یاد شده است که معرب آن یاجوج و ماجوج است.
📗عهد عتیق، کتاب حزقیال نبی، باب ۳۸، فقره ۲ و ۳
📕عهد جدید، مکاشفه یوحنا، باب ۲۰ فقره
ادامه دارد ...
@mojtahedie71