﷽ 🎇 🕋 خدا (۱۸):
🕋 ظاهر و آشکار بودن خدا (۴):
⚡️ ارائه ی آيات الهی توسط خود خداوند به طور مستمر ادامه دارد، و اگر انسان صدها هزار سال نيز عمر كند هر زمان كشف تازه و ارائه جديدى از آيات الهى خواهد داشت،
چرا كه اسرار اين جهان پايان پذير نيست!
⚡️ تمام كتابهاى علوم طبيعى و انسانشناسى در تمام ابعادش (علم تشريح، فيزيولوژى، روانشناسى، روانكاوى) و علوم مربوط به شناخت گياهان و حيوانات،
و مواد آلى طبيعت، و هيئت، و غير آن، در حقيقت همه كتب توحيد و «معرفة الله» هستند،
چرا كه عموما پرده از روى اسرار شگفتانگيزى بر مى دارند كه بيانگر علم و حكمت و قدرت بى پايان آفريننده اصلى اين جهان است.
⚡️ امام علي (ع) می فرماید: " نشانه هاي آشكاري در سراسر هستي بر وجود او شهادت مي دهند".
(نهج البلاغة/ ص87).
⚡️ جلوه هاى قدرت و حكمت خدا تمام شدنى نيست.
پيشرفت علوم، گامى است براى خداشناسى، و تمام هستى كلاس خداشناسى است،
و این ناشی از وجود صفت نوآوری در خداوند است که هر روز در شأن و جایگاهی از کار خلقت عالم هستی است.
⚡️ خداشناسى با توجّه به نزديكترين موجود (انسان) تا دورترين نقطه ى هستى یعنی آفاق امکان دارد و خداوند با همه موجودات اتمام حجّت مى كند.
البته خداشناسى بايد با ایمان و باور همراه باشد. همانطور که می فرماید: «يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ». (فصلت / 53).
......................................
💥 «سَنُريهِمْ آياتِنا فِي الْآفاقِ وَ في أَنْفُسِهِمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ أَوَ لَمْ يَكْفِ بِرَبِّكَ أَنَّهُ عَلى كُلِّ شَيْءٍ شَهيدٌ». (فصلت / 53)
"به زودى نشانه هاى خود را در اطراف جهان و در درون جانشان به آنها نشان مى دهيم تا براى آنان روشن شود كه او حق است، آيا كافى نيست كه پروردگارت بر همه چيز شاهد و گواه است؟".
🌹 #امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
🌸 اللَّهَ اللَّهَ فِي الْجِهَادِ بِأَمْوَالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ وَ أَلْسِنَتِكُمْ فِي سَبِيلِ اللَّه
🌸 از خدا بترسید، از خدا بترسید؛ درباره "جهاد در راه خدا" از مال و جان خود در این راه کوتاهی نکنید.
قسمتی از #نامه_47
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمان دو ماهه حضرت عباس علیه السلام
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤
بسیار زیبا
✅حتما گوش کنید
#نشرحداکثری
😭😭😭😭
🔴 خاصیت زیارت امام حسین (ع)
🔵 #امام_حسین علیه السلام فرمودند:
🌕 بر خداوند است که هیچ گرفتاری به زیارت من نیاید مگر آنکه او را شادمان بازگردانم و به خانواده اش برسانم.
📚 ثواب الاعمال شیخ صدوق ص ۹۸
#اربعین
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️چرا خداوند در دنیا به «ظالمان» مهلت می دهد؟
🔹 #امام_علی (علیه السلام) در خطبه ۹۷ #نهج_البلاغه مى فرمايد: «وَ لَئِنْ أَمْهَلَ الظَّالِمَ فَلَنْ يَفُوتَ أَخْذُهُ، وَ هُوَ لَهُ بِالمِرْصَادِ عَلَى مَجَازِ طَرِيقِهِ، وَ بِمَوْضعِ الشَّجَا مِنْ مَسَاغِ رِيقِهِ؛ اگر خداوند، #ظالم و #ستمگر را [چند روزى] مهلت دهد، چنان نيست كه فرصت مجازات او از دستش برود، او در #كمينگاه، بر سر راه ستمگر است و گلوى وى را در دست دارد؛ هر زمان بخواهد مى فشارد، آنچنان كه نتواند آب دهان را فرو بَرَد».
🔹اين همان چيزى است كه #قرآن_مجيد كراراً به آن اشاره كرده و مى فرمايد: «وَ لَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لأَنْفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْماً وَ لَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ؛ آنها كه كافر شدند تصوّر نكنند اگر به آنان #مهلت مى دهيم به سودشان است؛ ما به آنها مهلت مى دهيم براى آنكه بر گناهان خود بيفزايند و براى آنها #عذاب_خوار_كنندهاى است» [آل عمران، ۱۷۸] و در جاى ديگر مى فرمايد: «اِنَّ رَبَّكَ لَبِالْمِرْصَادِ؛ به يقين پروردگار تو در كمينگاه [ظالمان] است». [فجر، ۱۴]
اين موضوع، نه تنها در عصر امام على (علیه السلام) و درباره ستمگران شام و گردنكشان لشكر عراق صادق است، بلكه امروز هم براى همه ما درس آموزنده اى است كه #مهلت_هاى_الهى درباره #ستمگران، نبايد سبب غرور و غفلت آنها گردد.
🔹در حديثى از امام صادق (عليه السلام) مى خوانيم كه: «خداوند فرشته اى را [براى مأموريتى] به زمين فرستاد؛ مدّتى در زمين ماند و سپس به آسمان عروج كرد؛ به او خطاب شد در زمين چه ديدى؟ گفت: شگفتى هاى فراوانى ديدم و از عجيبترين چيزهايى كه ديدم اين بود كه بنده اى از بندگانت را غرق نعمتت ديدم؛ رزق و روزىِ تو را مى خورد و ادّعاى خدايى مى كرد، من از جرأت و جسارت او در برابر تو و از #حلم تو در برابر او در شگفتى فرو رفتم! خداوند فرمود: آيا از حلم من تعجّب كردى؟! من چهارصد سال به او مهلت دادم، كمترين ناراحتى جسمانى پيدا نكرد و هر چه از دنيا مى خواست به آن مى رسيد و غذا و آب او كمترين تغييرى پيدا نمى كرد [اينها همه براى اين بوده است تا او را بيازمايم و بندگان را هم به وسيله او آزمايش كنم]».
پی نوشت؛
[۱] الخصال، ابن بابويه، انتشارات اسلامى، قم، چ اول، ج ۱، ص ۴۱
📕پيام امام اميرالمؤمنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلامية، چ اول، ج ۴، ص ۲۸۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_علی #نهج_البلاغه #ظلم #ستم #ظالم