eitaa logo
موکب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
47 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
1.3هزار ویدیو
40 فایل
به یاد صاحب الزمان ارواحنافداه ...و در راه خدمت به ایشان...قدمی هیچ برداشته ایم به امید گوشه نگاهی.... کپی با صلوات... ❤و کرامتنا من الله الشهادة....❤
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 خالی شدن قفسۀ فروشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی 🔹رسانه‌های عبری‌زبان گزارش دادند، با توجه به تشدید تنش‌ها در جبهۀ شمالی سرزمین‌های اشغالی با لبنان و ترس از واکنش ایران، وحشت و سردرگمی در جامعۀ صهیونیست‌ها حاکم شده و آنها برای خرید مواد غذایی و لوازم خانگی از فروشگاه‌ها و همچنین برداشت پول از دستگاه‌های خودپرداز هجوم برده‌اند. 🔹وبگاه خبری والا گزارش داد در سایۀ آماده‌باش نیروی هوایی، لغو مرخصی نظامیان و فراخوان نیروهای ذخیره ارتش اسرائیل از بیم هرگونه حملۀ احتمالی ایران بازارها مملو از مردمی است که برای ذخیرۀ کالاهای ضروری. 🔹قفسه‌های فروشگاه‌ها در اکثر شهرهای اسرائیل از کالاهای ضروری خالی شده و چند هفته‌ای است که آب معدنی و مواد غذایی نیمه‌آماده در فروشگاه‌ها بسیار کم شده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ارتش ‎اسرائیل با انتشار این ویدیو از کشف کتاب‌ های دینی تشیع، اندیشه‌ های ‎امام خمینی، شناخت ایران و آموزش زبان فارسی در منازل مردم فلسطین خبر داد پ‌.ن : همزمان عوامل رژیم صهیونسیتی در ایران به دروغ تبلیغ میکنن که فلسطینیها ناصبی و دشمن اهلبیت هستند!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبت‌های عجیب پروفسور مایکل جونز ⏪ خانم‌هایی که در ایران حجاب را برداشتند، دارند انقلاب می‌کنند!!
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐸 قورباغه‌ ی آب پز 🗣 استاد دانشگاه سنت‌اندرزِ اسکاتلند: ایران دارد اسرائیل را مانند قورباغه آب‌پز می‌کند! حتما این تحلیل دقیق را ببینید و بشنوید!👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز دوشنبه و خوندن سوره تکاثر فراموش نشه ❤️
هشتم شوّال سا‌لروز تخریب حرم بقیع ▪️ وهابی ها پس از محاصره مدینه در ۱۳۴۴ق، قبرستان بقیع و بقعه‌های آن را تخریب کردند؛ از جمله بارگاه امام حسن(ع)، امام سجاد(ع)، امام باقر(ع)، امام صادق(ع). وهابیان دو بار، ابتدا در ۱۲۲۰ق و سرانجام در ۱۳۴۴ق با اتکا به فتوای ۱۵ تن از مفتیان وهابی مدینه، مبنی بر ممنوعیت ساختن بنا بر روی قبور و لزوم تخریب قبور، به ویران کردن اماکن و بقعه‌های بقیع پرداختند. تخریب بقیع، واکنش مردم و عالمان بسیاری را در ایران، عراق، پاکستان، شوروی سابق و... برانگیخت. ▪️ مرقد مطهّر امام مجتبی، امام سجّاد، امام باقر و امام صادق علیهم السّلام یک ضریح فلزّی داشت که هنرمندان اصفهانی ساخته بودند و بر مرقد مطهّر این چهار امام بزرگوار نصب شده بود و گنبد و بارگاهی داشت که عکس‌هایی از آن باقی مانده است. ▪️ در چنین روزی این گنبد و بارگاه ویران شد و آن ضریح به تاراج رفت و مزار این چهار امام بزرگ، این چهار شخصیّت عظیم تاریخ خلقت، این چهار فرزند معصوم پیامبر خدا و این چهار حجّت الهی به شکل بسیار تأثّرانگیزی ویران شد و مایۀ داغ و افسوس همۀ آزادگان و مسلمانان راستین به ویژه شیعیان گشت. 🔴 ان شاءالله با ظهور منتقم آل الله شیعه حرم باشکوهی برای امامان غریب بقیع خواهد ساخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
● مولای‌من! با آمدنت آبادِ آباد می‌شود نه فقط که دل‌های خراب ما هم...💔
امام حسن 1.mp3
5.08M
نوآهنگ| خیابون رویایی 🌴 بـه لــطـف و مــدد ثــارالـلــه 🥀 یه روز می‌سازیم ان‌شاءالله 🌴 طـــــرح حَــرمـت از «مـهــدی» 🥀 ســاخـت حـــرم‌ تـــو‌، بـا‌ مــا 🎙 حسین خلجی 🏴 🏴
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند چگونگی تخریب بارگاه بزرگان اسلام در بقیع 👆👆 توسط وهابیان
تصویری بسیار نادر از حرم نبوی و بقعه ائمه بقیع (به مناسبت هشتم شوال، سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم‌السلام) 🔹در سال‌های دور وهابیون عربستان، عکس انداختن را شرک می‌دانستند و همین امر باعث‌ شده بود که عکاسان امکان تصویربرداری از مدینه منوره را نداشته باشند؛ تا اینکه در سال ۱۲۵۹ شمسی (۱۴۴ سال قبل) محمد صادق بیگ، مهندس و نقشه‌بردار ارتش مصر به حج رفت و برای نخستین‌بار در تاریخ عکس‌هایی از مدینه و مکه را تهیه کرد. 🔹او یک سال بعد عکس‌های خود را به سومین کنفرانس بین‌المللی جغرافیدانان در ونیز برد و مدال طلای این کنفرانس را به دست آورد. تصویر تهیه شده توسط محمد صادق بیگ از سمت شمال غربی شهر مدینه به سمت جنوب شرقی و از بیرون حصار شهر گرفته شده است. تقریبا در وسط تصویر گنبد مسجدالنبی و بارگاه مطهر پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله قرار گرفته و در سمت چپ آن و در میان دو مناره حرم نبوی، حرم مطهر ائمه بقیع است. 🔹این عکس در حدود سال ۱۲۵۹ شمسی گرفته شده و حدود ۴۶ سال بعد یعنی در ۳۱ فروردین ماه سال ۱۳۰۵ شمسی، حرم مطهر ائمه بقیع توسط وهابیون تکفیری تخریب و با خاک یکسان شد. در پایین تصویر و در سمت چپ، امضای محمد صادق بیگ با عنوان (sadiq bey) دیده می‌شود. به تواضع معمارانه‌ی سایر ابنیه شهر در برابر حرم مطهر نبوی و بقعه ائمه بقیع (که در مدینه معاصر دیگر هیچ نشانی از آن دیده نمی‌شود) عنایت بفرمایید. تواضعی که تجلی کالبدی و معمارانه این آیه بود: "يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنوا لَا تَرْفعُوا أَصْوَاتَكُمْ فَوْقَ صوْتِ النَّبِی" (حجرات/۲).