eitaa logo
ایستگاه مهربانی
332 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
221 ویدیو
1 فایل
کانال رسمی گروه جهادی ایستگاه مهربانی فعالیت‌های‌جهادی‌درسراسرکشور و خدمت‌رسانی‌ به‌خانواده‌های‌نیازمند تحت‌پوشش‌استان‌تهران شماره حساب: 6104337576623217 بنام قزوینی ارتباط با ادمین👈 @abdhossein313
مشاهده در ایتا
دانلود
18.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘زمان این مستند ۱۷‌دقیقه‌و۳۰‌ثانیه است. اما تاثیر‌آن‌روی‌زندگی‌شما می‌تواند به اندازه چند نسل باشد. 🔘یک درصدی که زندگیتونو‌طلایی میکنه... 👈 پیشنهاد می‌کنم این مستند رو ببینید و سال جدید، برای رسیدن به قُلِّه از این فرمول بهره ببرید😉 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تاکنون ۴۴۲۷۵۰ معادل چهار صد و چهل دو میلیون و هفتصد پنجاه هزار تومان @mokeb40
تاکنون ۴۶۸۷۵۰ معادل چهار صد و شصت هشت میلیون و هفتصد پنجاه هزار تومان @mokeb40
🔴 حضرت خدیجه سلام الله علیها الگوی منتظران 🏴 یکی از زیباترین جلوه های زندگی حضرت خدیجه سلام الله علیها انتظار ظهور حجت خداوند در زمانه خودش یعنی پیامبر گرامی اسلام بود. 🏴 او همواره انتظار ظهور پیامبر زمانه خود را می کشید و همواره از برخی افراد از جمله ورقة بن نوفل و برخی عالمان دیگر جویای نشانه‌‌های نبوت می‌‌شد. 📚بحارالانوار، ج ۱۶ ص ۵۲ 🏴 سر انجام انتظارش به سر رسید و همین انتظار راستین باعث شد که از اولین افرادی باشد که به ظهور پیامبر جدید و رسالتش ایمان بیاورد. 🏴 در راستای یاری حجت خدا در زمانۀ خودش، نه تنها تمام دارایی هایش را خرج کرد، بلکه عمر بابرکتش را در خدمت به پیامبری قرار داد که انتظارش را می کشید. 🏴 برای یاری پیامبر زمانش سختی ها و زخم زبانها را تحمل کرد، مشکلات شعب ابی طالب را به جان خرید، و در مسیر یاری امام زمانه اش از هیچ تلاشی دریغ نکرد. 🏴 سبک زندگی منتظرانۀ حضرت خدیجه سلام الله علیها می تواند چراغ راهی برای تمامی منتظران امام زمان علیه السلام باشد.
امام خمینی (ره) 🌷حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر - ولو امام عصر باشد - اهمیتش بیشتر است؛ برای اینکه امام عصر هم خودش را فدا می‌کند برای اسلام. همه انبیا از صدر عالَم تا حالا که آمدند، برای کلمه حق و برای دین خدا مجاهده کردند و خودشان را فدا کردند. 🌷۱۲ فروردین سالروز جمهوری اسلامی گرامیباد.
ایستگاه مهربانی
با ادب احترام هدیه ۲۵۰ پک غذا از طرف خانواده مرحوم حاج قاسم زارع محمد جانی به خانواده های نیازمند پاکدشت و ورامین به همراه یک بسته ۱/۵ کیلویی گوشت قربانی گوسفندی https://eitaa.com/mokeb40. ایتا https://rubika.ir/mokeb40. روبیکا https://ble.ir/mokeb40. بله .