آیت الله بهجت ره:
علت عقب ماندگی ما در سیر و سلوک چیست؟
شاید ترک مستحبات باشد. شیخ انصاری با آن همه مشغله هر روز زیارت عاشورا و یک جز قرآن میخواند.
❀🦋❀@tosheh313♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلبرانه
🍃❤️
کلیپ کوتاه بود اما تأثیر گذار،یه دنیا حرف توش بود....
چه خالصانه....😔
❀🦋❀@tosheh313♡
اگر موسویِ قاتل محاکمه شده بود، روحانی رأی نمیآورد!
اگر روحانیِ منفور محاکمه شده بود، موسوی دُم در نمیآورد!
و این چرخۀ مردمسوز ادامه دارد؛ مگر به خود آییم.
از #فتنه_ترس باید ترسید…
روحالله #مومن_نسب ✍
🔗 https://wekhed.ir/w/22750
#⃣ #ما_ملت_امام_حسینیم
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🌹کانال طلاب بصیر
https://eitaa.com/joinchat/2997551160C9b021f6647
✨﷽✨
✳ چرا که وعده تو کردی و او به جا آورد...
✍ آیت الله سید ضیاءِ الدین دُرّی که استاد علوم منقول و معقول و یکی از وعّاظ وارسته و برجسته تهران بود، در شبهای دهه آخر محرم در یکی از مساجد تهران منبر م رفت، جوانی از او پرسید: منظور و مراد حافظ در این شعر معروفش چیست که میگوید:
مرید پیر مغانم ز من مرنج ای شیخ
چرا که وعده تو کردی و او به جا آورد
مرحوم دُرّی پاسخ داد: حضرت آدم (ع) از خوردن گندم در بهشت منع شد و قول و وعده داد که از آن نخورد، ولی به وعده خود وفا نکرد و از آن خورد و از بهشت رانده شد. ولی حضرت علی (ع) در تمام عمر از گندم غذایی تهیه نکرد، با این که خداوند او را منع نکرده بود و نه عهد با خدا نموده بود که از آن نخورد. «پیرمغان» در شعر مذکور، حضرت علی (ع) است و منظور از «شیخ»، آدم (ع) است. یعنی: غلام علی (ع) هستم، ای آدم از من نرنج، زیرا تو وعده نخوردن گندم به خدا دادی، ولی علی (ع) به آن وعده وفا کرد.
مرحوم سید ضیاءالدین دُرّی آخر همان سال از دنیا رفت، درست در سال بعد در همان شب از شبهای دهه آخر محرم، همان جوان سؤال کننده، در عالم خواب مرحوم سید ضیاءالدین را دید که نزد آن جوان آمد و گفت: تو در سال گذشته از من در مورد شعر معروف حافظ پرسیدی و من آن گونه پاسخ دادم که منظور از پیر مغان علی (ع) است و منظور از شیخ، آدم (ع) است، ولی وقتی که به عالم برزخ آمدم، شرح آن به معنی دیگر برایم کشف گردید و آن اینکه: مراد از شیخ، حضرت ابراهیم (ع) است و مراد از پیر مغان امام حسین (ع) است و منظور از وعده، ذبح اسماعیل (ع) فرزند ابراهیم (ع) است، که حضرت ابراهیم (ع) وعده وفای قربان کردن اسماعیل (ع) را به خدا داد، ولی حقیقت وفا را امام حسین (ع) در کربلا با شهادت فرزندش حضرت علی اکبر (ع) محقق نمود، بنا بر این معنی شعر چنین است: «غلام امام حسین (ع) هستم ای ابراهیم (ع) از من نرنج، زیرا تو وعده قربانی دادی اما امام حسین (ع) به آن وعده تحقق بخشید. آن جوان فردای آن شب، به مجلس سوگواری امام حسین (ع) آمد و خواب خود را برای مردم بیان کرد و در پی آن شور و هیجان شدیدی در آن مجلس پدیدار شد.
📚 منابع:
📕 ۱- حسینی تهرانی، سید محمد حسین. روح مجرد: ۴۵۵، ۴۵۷.
📕 ۲- محمدی اشتهاردی، محمد. عالم برزخ در چند قدمی ما: ۲۳۰.
نُکتِه هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
ایشون مصباحالهدی باقری داماد رهبر انقلاب هستند. روز خواستگاری با توجه به اینکه ایشون دکترای مدیریت بازاریابی داره رهبری فقط یک شرط گذاشتن: فعالیت اقتصادی نمیکنی و در سیاست ورود نمیکنی و فقط در دانشگاه تدریس میکنی.
بعد همچین کسی بیاد سیستم رو موروثی کنه؟!
🗣صابرین نیوز
@twtenghelabi
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥معتادی که رفت تو هیئت بهمئی ها اسلام اباد بهبهان گفت میخوام نوحه بخوانم مسخرش کردن ولی بعد میکروفون دادندش اینقد قشنگ خواند که کوچک بزرگ رفتن تو صف چه صدایی داره
▪️عزت دست خداست لعنت بر بانی مواد مخدر
🔴کانال فصل بیداری👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
👆👆👆
🔹راه و رسم یک سیر مطالعاتی مناسب
✅ نه گام برای اینکه سیر مطالعاتی مناسب داشته باشیم
👈 خیلی از دوستان به آیدی بنده رجوع میکنند و درمورد سیر مطالعاتی و اینکه چه کتابی بخونیم و کدام شخصیت معتبرتره و... سوال میکنند
👌 برای این متن زحمت زیادی کشیده شده حتما وقت بزارین و مطالعه کنید
❣همسفر با شهدا❣
@ham_safare_ba_shohada