eitaa logo
پله پله تاملاقات خدا
66 دنبال‌کننده
13 عکس
1 ویدیو
0 فایل
🌐 کپی مطالب آزاد هست 🌐 @jewelry_marouf
مشاهده در ایتا
دانلود
1_1917311397.mp3
11.43M
۹ 🎤 ✖️اینکه خداوند، تمام آفرینش را مسخّر انسان کرده، اما بشریت، سال‌هاست در آرزوی سفر به نزدیک‌ترین سیاره به زمین، به سر می‌برد؛ ✖️این که با وجود قرن‌ها پیشرفت علم، مشاهده‌ی ماورای طبیعت، برای اکثر قریب به اتفاق ما، رؤیایی دست‌نیافتنی‌ست؛ 💥به دلیل نگاه غلطی‌ست که به کل جهان خلقت داریم! نگاه درست را، چگونه باید بدست آورد؟!
فاتحه: آیه 7 صِرَاطَ الَّذِینَ أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ غَیْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَیْهِمْ وَلَا الضَّالِّینَ (7) مى دانم راه مستقیم، همان راه محمّد و اهل بیت(علیهم السلام)اوست، باید پیرو آخرین پیامبر و جانشینان او باشم. راه مستقیم، همان راه على(علیه السلام)است، با ولایت او و ولایت فرزندان معصوم او مى توانم به تو نزدیک و نزدیک تر شوم. امروز هم مهدى(علیه السلام)امام زمان من است، پیشواى من است، باید او را بشناسم، تو از من خواسته اى تا ولایت او را قبول کنم و پیرو او باشم، او نماینده تو روى زمین است. اگر به سوى او بروم به هدایت، رهنمون مى شوم و سعادت دنیا و آخرت را از آنِ خود مى کنم.(6) دیگر وقت آن است این خواسته مهمّ خود را هم بیان کنم: «خدایا! مرا از راه کسانى که به آنان غضب کرده اى دور کن، مرا از راه کسانى که گمراه شده اند، دور کن». به راستى تو به چه کسانى غضب کرده اى؟ تو با کسانى که با مهدى(علیه السلام)دشمن هستند، دشمن هستى، دشمنان مهدى(علیه السلام)به خشم و غضبت گرفتار شده اند. آرى، هر کس از مهدى(علیه السلام)پیروى کند، بهشت جایگاه اوست و هر کس با او دشمنى کند، آتش دوزخ سزاى اوست. گروهى از مردم، مهدى(علیه السلام)را نمى شناسند، آنان گمراهند، پیامبر فرموده است که هر کس امام زمان خود را نشناسد، به مرگ جاهلیّت مى میرد. بارخدایا! از تو مى خواهم راه مرا از کسانى که دشمن اهل بیت(علیهم السلام)مى باشند جدا کنى .
فاتحه: آیه 6 اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِیمَ (6) دستان خود را به سویت گرفته ام، چه مى خواهم؟ بزرگ ترین حاجت من چه باید باشد؟ به چه فکر مى کنم؟ از تو چه مى خواهم؟ خودت به من بگو از تو چه بخواهم ! از عمق وجودم چنین فریاد برمى آورم: «بارخدایا! مرا به راه مستقیم هدایت کن». باید از تو راهنمایى و هدایت بخواهم، باید از راه هاى انحرافى پرهیز کنم، اگر مى خواهم به سعادت برسم باید فقط در راه تو قدم بردارم، راهى که مرا به رضاى تو مى رساندبعضى ها مى خواهند به سوى تو بیایند، امّا راه را بیراهه مى روند، آن ها هرگز رستگار نخواهند شد.
فاتحه: آیه 5 إِیَّاکَ نَعْبُدُ وَإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ (5) مى دانى دلم مجذوب قدرت ها و زیبایى ها مى شود و ناخودآگاه به سوى آن ها جذب مى شوم، امّا تو به یادم مى آورى روزى را که همه این قدرت ها نابود شده اند و آن روز فقط تو هستى که قدرت دارى! روز قیامت را مى گویم! آن روز همه کسانى که به سویشان رفتم و آن ها را بُت خود قرار دادم، زبون و خوار مى شوند، آن روز چقدر نزدیک است! وقتى که من از همه ناامید شوم. فقط تو هستى که همیشه بوده اى و خواهى بود، پس فقط تو را مى پرستم و از تو یارى مى خواهم. خوب مى دانم اصلِ همه بُت ها، بُتى است که درونم هست، باید در هراس باشم از اینکه نفس من، بُتِ من شود، تا خودم را نشکنم نمى توانم به سویت بیایم. باید دل خود را از عشق به خود خالى کنم، در دلم باید فقط محبّت تو باشد، مبادا خودپرست باشم! از هر چیزى که بخواهد جاى تو را در قلبم بگیرد، دور مى شوم، دل من حرمِ تو است، در این حرم باید فقط یاد و محبّت تو باشد. لحظه اى باید فکر کنم! به راستى به یارى چه کسى دل بسته ام؟ اگر تو نخواهى، هیچ کس نمى تواند برایم کارى کند، هر کس که قدرتى دارد، از تو دارد، پس آیا بهتر نیست درمشکلات، فقط از تو یارى بخواهم و تو را صدا بزنم که تو صداى همه بندگانت را مى شنوى و آنان را یاری می کنی
فاتحه: آیه 4 مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ (4) هرگز روز قیامت را فراموش نمى کنم، روز بزرگ رستاخیز! روزى که همه زنده مى شوند و براى حسابرسى نزد تو مى آیند، تو خداىِ روز قیامت هستى! همه کاره آن روز، تو هستى. اکنون که باور دارم روز قیامت در پیش است، باید از همه بُت ها جدا شوم و فقط تو را پرستش کنم و فقط از تو یارى طلبم
۲،الرحمن الرحیم تو مهربان و بخشنده هستى، گناهان مرا مى بخشى، بارها مرا بخشیده اى، مهربانى تو را هر لحظه احساس مى کنم، من معصیتت را مى کنم، امّا تو روزى ام مى دهى و هرگز ناامیدم نمى کنى. وقتى به تو پناه مى آورم، مرا پناه مى دهى، دلم را نمى شکنى، توبه ام را مى پذیرى... هر چه زیبایى به ذهنم مى آید درباره تو مى گویم، تو را ستایش مى کنم که تو سرچشمه همه خوبى ها هستی
فاتِحه: آیه 1 - 3 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ (1) الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ (2) الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ (3) در آغاز هر کارى نام تو را بر زبان مى آورم، مى دانم هر کارى که با نام تو آغاز نشود، با موفقیّت به پایان نمى رسد. براى موفقیّت کارم به سایه لطفت پناه مى برم و از تو یارى مى خواهم، در آغاز هر کار به یاد مهر و محبّتت هستم. مهربانى تو را یاد مى کنم، تو خداى مهربان و بخشنده هستى. تو در دنیا مهربانى خود را به همه انسان ها ارزانى مى دارى، انسان هاى مؤمن و کافر از نعمت هاى تو بهره مند مى شوند و روزىِ تو را می خورند.اما در روز قیامت مهربانی تو فقط برای مومنان خواهد بود.
انسان شناسی 008.mp3
11.89M
۸ 🎤 🔭سال‌ها تلاش محققان برای کشف رموز کیهان، آنان را به این نتیجه رسانده که ؛ جهان قابل مشاهده از زمین، خود به تنهایی، میلیاردها سال نوری، وسعت دارد! و بدیهی‌ست که جهان قابل مشاهده از زمین، بخش بسیار کوچکی از آسمان به‌ظاهر بی‌انتهاییست که «آسمان اول» می‌نامندش! آسمان دنیا! 🌟 آن‌وقت، خداوند، عظمت بهشت هر انسان را، به اندازه‌ی تمام هفت آسمان، و زمین می‌داند! - انسان مگر کیست که روح، یا حقیقت وجودش،دارای چنین وسعت و عظمتی‌ست؟!
انسان شناسی 007.mp3
12M
۷ 🎤 ➖تمام دریاها اگر مرکّب شوند و ➖تمام درختان اگر قلم شوند و ➖تمام جنّ و انس اگر نگارنده شوند، نخواهند توانست خلقت پروردگارت را، به شماره درآورند... آن وقت او، در نامه‌اش به تو، نوشته‌است که؛ ✖️ نه تنها تمام آنچه در زمین است را.. ✖️تمام هفت آسمان را... ✖️تمام عوالم را... و در یک کلام تمام آفرینش را... برای تو و به خاطر تو آفریده‌است ! یک بار از خودمان پرسیده‌ایم چرا؟!
در روایتی از امام صادق آمده است که به زراره می‌فرماید: اگر آخرالزمان را درک کردی این دعا را بخوان: اللَّهُمَ‏ عَرِّفْنِی‏ نَفْسَکَ‏ فَإِنَّکَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی نَفْسَکَ لَمْ أَعْرِفْ نَبِیَّکَ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِی رَسُولَکَ فَإِنَّکَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی رَسُولَکَ لَمْ أَعْرِفْ حُجَّتَکَ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِی حُجَّتَکَ فَإِنَّکَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی حُجَّتَکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینِی‏. خدایا خود را به من بشناسان، زیرا اگر خود را به من نشناسانى فرستاده‌ات را نشناخته‌ام، خدایا فرستاده‌ات را به من بشناسان، زیرا اگر فرستاده‌ات را به من نشناسانى حجّتت را نشناخته‌ام، خدایا حجّتت را به من بشناسان، زیرا اگر حجّتت را به من نشناسانى، از دین خود گمراه مى‌شوم. (بهجت‌الدعاء، ص٢۵٣)  
خودشناسی قسمت۴ با خود شناسي انسان مي تواند خود را ارزيابي و تحليل كند و خصلت هاي ناروا را از خود دوركند و در صدد تقويت جنبه هاي مثبت خود باشد. از خودشناسي انسان مي فهمد در زندگي و در جهان چه بايد بكند و چگونه بايد رفتار كند. دراين باره امام علي(ع)فرمود؛ ازتوجه انسان به خودش، انگيزه اي ايجاد مي شود براي خود سازي. كسي مي تواند از قدرت عجيب و شگفت انگيز روحي خود استفاده كند كه از و جود آنها آگاهي داشته باشد و در صدد بيدار ساختن و بهره مند شدن از اين قدرت باشد و گرنه چگونه مي تواند از آنها استفاده كند. بنابر اين انسان براي دستيابي به مقامات عالي روحي و معنوي بايد به خود شناسي رو آورد.امام علي(ع) در اين مورد مي فرمايد؛ به بزرگترين رستگاري نائل شده است كسي خود را بشناسد.
1_1895864265.mp3
11.93M
۶ 🎤 ✋ تمام وجدان‌های بیدار شهادت می‌دهند که؛ قرن‌ها فعالیت بشر در زمینه‌های گوناگون علمی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و...، بسیار بیشتر از آن که خیر و خوبی و خوشبختی برای انسان به ارمغان بیاورد، به خلق انواع‌ بیماری‌های جسمی و روحی... به تولید درد و رنج و فساد و قتل و غارت و خونریزی... انجامیده است! ← حقیقتا دلیل این اتفاق چیست؟! ← جهان چگونه باید خود را از این وضع، نجات دهد؟!
انسان شناسی 005(1).mp3
11.7M
۵ 🎤 ⚡️مگر نمی‌گویند اصلی‌ترین کلید حل تمام مشکلات انسان، خودشناسی‌ست؟ پس چرا بسیاری از ما، هرچه برای فراگیری این مباحث، وقت می‌گذاریم، باز هم تغییر قابل توجهی در زندگی‌مان احساس نمی‌کنیم؟! ✘ چرا حال دل خودمان، آن روزها که بسیار کمتر خود را می‌شناختیم، بارها بهتر از امروز بود؟! ✘
خودشناسی قسمت۳ به نظر اسلام خود حقيقي انسان روح خداوندي است كه در بدن به امانت گذاشته شده‌است. اين روح منشاء خداوندي دارد حال اين سوال مطرح مي‌شود كه روش شناخت اين خود حقيقي، چگونه است؟ آيا براي شناخت آن به علوم تجربي بايد مراجعه كنيم يا به علوم ديني؟ موضوع علوم تجربي مسائل مادي و طبيعي است، اما روح غير مادي و غير جسماني است، پس با علوم تجربي نمي‌توان خود حقيقي را شناخت، نهايتاً به اين نتيجه مي‌رسيم كه تنها از طريق معارف الهي مي‌توان خود را شناخت. به اعتقاد علماي ديني تنها در مكتب انبياء و پيامبران است كه انسان خود را به نيكي و درستي مي‌تواند بشناسد. عارفان نيز معتقدند كه مي‌توان از طريق انجام كارهاي شايسته و پرهيز از كارهاي زشت، آن‌چنان‌كه در مكتب انبياء آمده‌است، به شناخت خود دست يافت. عارفان خودشناسي را مهم‌ترين و اصلي‌ترين وظيفه و رسالت تك تك، انسان‌ها مي‌دانند. آنها معتقدند اگر انسان خود را آن‌چنان‌كه بايسته و شايسته است نشناسد، نمي‌تواند «خداي» خود را نيز بشناسد و كسي كه خداي قادر متعال را نشناخت، نمي‌تواند اين ادعا را داشته باشد كه به رسالت و وظيفة انساني خود عمل كرده‌است
انسان شناسی 004.mp3
11.92M
۴ 🎤 بعضی‌ها بقدری مسیر شناخت خویش ، تا رسیدن به هدف خلقتشان را ، بسرعت ، پیش می‌روند که علما و عرفا در حیرت‌شان انگشت به دهان می‌ماندند! 💥رمز این همه سرعت 💥این همه دارایی 💥این همه قدرت ، چیست؟ ❗️چه داشتند و چه دارند بعضی‌ها ، که تا حقیقت را می‌بینند ، می‌فهمند و همان می‌شوند که فهمیدند؟
انسان شناسی 003.mp3
11.72M
۳ 🎤 ← مگر من کیستم که خدا ، اصرار دارد حتماً فردی به عظمت محمد‌ امین صلی‌الله‌علیه‌و‌آله ، از سوی خودِ او برایمان ، سبک زندگی بیاورد؟ 📍مگر من کیستم ، که باید برای هر قدم که برمیدارم ، فردی به بزرگی امیرالمؤمنین و فرزندانش ، قواعد سلامتِ آن قدم را برایم تعریف کرده باشند؟ ← مگر من کیستم که زندگی ، خارج از سبک زندگی مورد تأیید خالق من ، مرا در نظام ابدی دچار مشکل می‌کند؟
خودشناسی قسمت۲ آن «خود» همان چيزي است كه «روح الهي» ناميده مي شود و با شناختن آن «خود» است كه (انسان) احساس شرافت و كرامت مي كند و خويشتن را از تن دادن به پستي‌ها برتر مي‌شمارد. (شناسايي توانايي ها و  صفات مثبت خود و تلاش براي شكوفا كردن آنها براي حذف صفات بد و منفي و رسيدن به كمال) امير المومنين ـ عليه السّلام ـ نيز مي‌فرمايد: «در شگفتم از كسي كه خود را نمي‌شناسد، چگونه مي‌تواند پروردگارش را بشناسد.» اسلام بر خلاف ساير اديان به شناخت انسان اهميت بسيار زيادي داده و وي را به شناخت سفارش كرده‌است تا بتواند راه صحيح سعادت را انتخاب كند. علامه طباطبايي (ره) مي‌فرمايد: «ترغيب خداوند مومنان را به ملازم بودن به خويشتن كه همان حفظ كردن راه هدايت است، مي‌فهماند راهي كه لازم است انسان ها بپيمايند، راه خويشتن است كه ايشان را به شناخت خداوند و سعادت حقيقي مي‌رساند.خود شناسي اولين قدم در راه پيشرفت قواي بشري است، پس اگر بخواهيم از نيروي خود و فرصت‌هاي زندگي حداكثر استفاده را از زندگي بكنيم، لازم است قبل از هر چيز به استعدادهاي خود نظري بيافكنيم و آنها را بشناسيم. امام صادق ـ عليه السّلام ـ مي فرمايد: «خودشناسي انسان اين است كه خويشتن را به چهار طبع و چهار ستون و چهار ركن بشناسد،پيامبر ـ صلّي الله عليه و آله ـ مي‌فرمايند: «با ايمان‌ترين شما با شناخت‌ترين شماست.
انسان شناسی 002.mp3
11.51M
۲ 🎤 چرا بشر ، با وجود ۱۲۴ هزار پیامبر ، و ۱۴ معصوم در تاریخ ، هنوز نسبت به حقایق زیر در جهل بسر می‌برد؟ ✖️ نظام ابدی ✖️ قیامت ✖️ نَفس ✖️ هدف خلقت ✖️ انسانیت و ...... ریشه‌ی این جهل یا کج فهمی‌ها کجاست؟ ➖چرا انسانها قادر نیستند ، بر اساس شرایطِ نَفْس در مختصاتِ خودشان ، درست را از غلط تشخیص دهند؟
انسان شناسی 001(1).mp3
11.86M
۱ 🎤 هیچ کدام از پوچی‌ها ، بی‌هدفی‌ها ، سردرگمی‌ها ، آشفتگی‌ها ، درگیری‌ها ، غصه‌ها ، اضطراب‌ها ، حسادت‌ها و... در یک کلام : تمام آنچه برایمان ناخوشایند است و آزارمان می‌دهد ؛ تقصیــــرِ ما نیست ❗️ بخاطرِ حقیقتی‌ هست که ؛ ۱ ـ یا یادمان ندادند! ۲ـ یا آنقدر کمرنگ به آن پرداختند که کسی ندید و یادش نماند! ← کدام حقیقت ؟
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا ای کسانی که ایمان آورده‌اید ایمان بیاورید«۱۳۶نسا» هنوز وقتش نشده که دریچه قلبت را به سوی نور بگشایی؟✨ تو متعلق به آسمانی نکند دل به زمین ببندی!
خودشناسی قسمت اول رسیدن به معرفت عالی از خود، در پرتو تلاش ها و ریاضت های طاقت فرسا و اطاعت صادقانه خداوند حاصل می گردد و به تعبیر عرفا در این مرحله انسان برخوردار از علم حضوری کامل به نفس خویش می گردد و حقیقت خویش را کاملا می شناسد و پس از این مرحله در نهایت حرکت تکاملی، انسان به معرفت مقام توحید نایل می گردد. انسان برای رسیدن به کمال و تعالی ناگزیر است که ابتدا ویژگی ها و توانایی ها و استعدادهای خدادادی خویش را بشناسد، چه این که فساد اخلاق و جهالت و دیگر گرفتاری های بشر امروز ناشی از این است که توجه ندارد مرکب از جسم و روح است و برای رسیدن به کمال و سعادت، شناخت خویشتن و پرورش تن و روان هر دو لازم است. در غیر این صورت از آمال و مقاصد انسانی دور می شویم و به هدف زندگی و خلقت نمی رسیم. و فقط با خودشناسی، نیروهای شگرف و استعدادهای انسان کشف می گردد و با به کار بردن آنها هر انسانی که بالقوه کامل است به کمال و تعالی دست می یابد. از رسول خدا (ص) روایت شده است: "داناترین شما نسبت به خدا کسی است که به نفس خود داناتر باشد