💢شهيد محمد ناصر آزاد فر مینويسد:
_پشتيبان جبهه ها باشيد.
_ براي #فرج آقا امام زمان(عج) دعا كنيد.
_پدر و مادر عزيزم اميدوارم كه شما مرا ببخشيد.
_برادران! مرا ببخشيد و از من راضي باشيد كه بدن ضعيف من طاقت آتش جهنم را ندارد.
_سعي كنيد براي من اصلاً گريه نكنيد و از اين امتحان الهي سربلند بيرون بياييد زيرا كه خداوند دنيا را #دار_امتحان انسانها قرار داده است.
_در اين امتحان #صبر كنيد.
با #صبر خود مشتی بر دهان دشمنان اسلام بكوبيد و زينب گونه رفتار كنيد و اگر گريه هم كرديد براي من نكنيد بلكه به ياد مصيبت حضرت زينب(س) و فاجعه كربلا و شهداي گمنام گريه كنيد.
#شهادت_دیماه_۶۵
#عملیات_کربلای_۴❣
#نیم_وجب_باش_ولی_مَرد_باش
🌷سلام بر آنها که نه اهل
حرف بلکه اهل عمل بودند،در بزنگاه
مردانه #غیرت خود را به تصویر
کشیدند.
#مردان_قهرمان
#همیشه_دوستت_دارم_ای_شهید ❣
@Molazemane_Haram
33.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت عملیات کربلای ۵
از زبان فرماندهان میدانی
🌷حاج قاسم سلیمانی
🌷مرتضی قربانی
🔺منطقه عمومی شلمچه و شرق بصره یکی از سخت ترین و دشوارترین عملیات های رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس از آن یاد می شود.
🔸 سرنوشت جنگ در این عملیات تعیین شد که بعد از آن عملیات مهمی نداشتیم
و جنگ به نفع جمهوری اسلامی خاتمه یافت.
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جان ما، ایران ما
عالم ببین، عزم ما را
در موج خون، رزم ما را
ما همچنان مرد میدانیم
🎙 امروز #سرود خوانی نوجوانان در دیدار مردم قم با رهبر انقلاب
#فرازی_از_وصیت_نامه:
❣من بنده خوبی برای خدا نبودم و نتوانستم پاک و مؤمن باشم چون در جمع یاران امام در جبهه بودم، فهمیدم که ارزش آن را نداشتم که در جمع عاشقان باشم و خدا به من محبت کرد و مرا راه جبهه و جهاد را شناساند فقط یکی از ایندو راه را داشتم آن هم در این خاک است که برای رسیدن به معبودم داشتم و آن سنگر است. من باز به عملیات خمینی می روم تا ببینم دوستانم و همسنگرانم در کجا هستند و به کجا می روند. شیطان اگر بگذارد راه خدا را برویم، این راه آنقدر لذت بخش جلوه می دهد و مرده متحرک را زنده و پاک می کند. یک لحظه خالص در راه خدا بودن بیش از سال ها لذت دنیا ارزش دارد بخصوص موقعی که خون از بدن انسان جاری می شود، انسان احساس می کند که آسوده می شود و خدا از او راضی است و پدرم رضایت خدا چقدر خوب است.
🌷 #شهید_سید_ابراهیم_کسائیان
💢در تاریخ ۱۰ شهریورماه ۱۳۳۹ در سوادکوه (مازندران) بدنیا آمد.۱۹ دی ماه ۱۳۶۵ و در جریان عملیات کربلای۵ (شلمچه) به درجه رفیع شهادت نائل آمد. مزار این شهید عزیز در گلزار شهدای پل سفید سوادکوه قرار دارد.
4_6028395145815136287.mp3
12.47M
خودت میدونی دلم کجاها گیره . . .
#حسین_جانم♥️
#فقط_کربلا
4_6012621835470903279.mp3
10.11M
آخه چه سِری داره دل هامون میگیره؟؟!!
#شب_های_جمعه💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بارش شدید باران در مکه 🕋🤍🌧
رسمه که پیش پای مهمون آب و جارو کنن
مهدی(عج) جان میشود برسی از راه؟
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌷
#وصیت_نامـــہ:
💢اگر خواستید نذرے چیزی کنید فقط گناه نکنید...مثلا بگید نذر میکنم یہ روز گناه نمیکنم هدیه به حضرت صاحب الزمان(عج) از طرف مجید...
یعنی از طرف من عمل رو انجام بدید برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)...یکی از مجرب ترین کارها براے آقا امام زمان اینہ.
#شهادت:۱۳۹۵/۲/۱۷🕊
#شهید_مفقودالأثر_مجید_سلمانیان
@Molazemane_Haram