eitaa logo
ملاصدرای سیاسی
302 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
4.2هزار ویدیو
41 فایل
«سیاست ما عین دیانت ماست» کانال روبیکا: https://rubika.ir/mollasadrasyasi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
401.2K
در گوشه‌ای ز صحن تو قلبم نشسته است دل، طوقِ الفتی به ضریح تو بسته است چون دشت‌های تشنه در این آستان قدس در انتظار ابر عنایت نشسته است چون ذره بر ضریح خود ای روح آفتاب! ما را قبول کن که دل ما شکسته است فوج کبوتران تو آموخت عشق را پرواز نور در حرمت دسته دسته است دریاب روح خستۀ ما را که مثل اشک دیگر امید ما ز دو عالم گسسته است می‌آید از تراکم عالم به این دیار قلبی که از تزاحم اندوه خسته است شعر از زنده‌یاد غلامرضا شکوهی
🔆اژه‌ای: مطالبات مردم در زمینۀ حجاب را به حق می‌دانم 🔺رئیس قوه قضائیه: 🔹امروز شاهد برخی ناهنجاری‌ها مثل عفاف و حجاب هستیم. در این روزها مردم، به حق از من و مجلس مطالبه دارند. این مطالبه را به حق می‌دانم. 🔹امروز به طور قطع دست دشمن در این ناهجاری‌ها در کار است. کار او ضربه زدن به اسلام است. 🔹نیروهای انتظامی و اطلاعاتی ما باید این جریانات سازمان‌یافته را شناسایی کنند. همان‌ها که با ضد انقلاب مرتبط هستند. این طیف افراد باید به اشد مجازات برسند. 🔹با دسته‌ایی که فریب خوردند، باید کار فرهنگی و کار تبلیغاتی به صورت فردی و اجتماعی صورت گیرد. از مدرسه و دانشگاه و کف خیابان و با کارهای ایجابی و فرهنگی شروع کنیم.
💢پول مشتری در جیب کارمند 🔹نگاهی به بیشترین تسهیلات اعطایی به کارکنان در میان بانک‌های کشور نشان می‌دهد پست بانک ایران با اعطای متوسط تسهیلات یک میلیارد و 27 میلیون تومان به هر کارمند، در رتبه اول بالاترین تسهیلات اعطایی به کارکنان قرار دارد. 🔸پس از پست بانک نیز بانک صنعت و معدن با اعطای تسهیلات یک میلیارد و 14 میلیون تومانی به‌طور متوسط به هر کارمند در رتبه دوم قرار دارد و پس از آن نیز بانک رفاه با تسهیلات یک میلیارد تومانی در رتبه سوم قرار دارد. 🔹در ادامه این فهرست نیز بانک توسعه تعاون با اعطای متوسط 958 میلیون تومانی به هر کارمند در رتبه چهارم قرار داشته و پس از آن بانک مسکن با 924 میلیون تومان، بانک ملی با 907 میلیون تومان، بانک سینا با 877 میلیون تومان و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران نیز با 860 میلیون تومان در ادامه این فهرست قرار دارد
🔻۹۵ درصد مردم اساسا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه‌ نمی‌شوند وزارت اقتصاد: 🔹هدف طرح مالیات بر عایدی سرمایه کوتاه شدن دست سوداگران از بازار مسکن، ارز، خودرو و طلا و در واقع کوتاه کردن دست سوداگران از معیشت مردم است. 🔹مشمولان مالیات کسانی هستند که در مدت کوتاهی خرید و فروش و از جهش‌های قیمت کسب درآمد می کنند؛ نه از افزایش قیمتی که ناشی از تورم است. 🔹در حقیقت برخلاف تحلیل برخی کارشناسان و رسانه‌ها، مالیات بر عایدی سرمایه از وجود تورم و افزایش ارزش اسمی دارایی‌ها بر اثر تورم سرچشمه نمی‌گیرد بلکه مالیات بر عایدی سرمایه در این طرح، زمانی محاسبه می‌شود که تورم در آن سرمایه محاسبه و تعدیل شده باشد.
. ♻️ روستایی بدون معضل مسکن ✅ مردم این روستا معضلی بنام زمین ندارند چون بدلیل فراوانی زمین هنوز قیمت چندانی پیدا نکرده. ✅ دیگر اینکه مردم این روستا فرهنگی دارند بنام «یاوری»، یعنی وقتی کسی شروع به خانه سازی میکند بخشی از مردم روستا مخصوصا فامیلهای دور و نزدیک و همسایه‌ها هر کدام یک یا دو روز به کمک او می‌آیند. ✅اینجا خبری از واسطه های بساز بفروش که به کمتر از صددرصد سود راضی نمی‌شوند، نیست. اینجا هنوز خبری از هزینه‌های سرسام‌آور شهرداری نیست. مردم اینجا از روز اول توقع یک خانه با همه ی امکانات را ندارند و مهم تر از همه اینکه اینجا خبری از بازار خرید و فروش و دلالی مسکن نیست و همه‌ی سرمایه ی اندوخته ی مردم صرف توسعه‌ی دامداری و کشاورزی شان می‌شود. ✅ بدین ترتیب هزینه مسکن برای این مردم عمدتاً یعنی هزینه‌ی مصالح و استاد بنا، که آنهم بدلیل تکمیل تدریجی مسکن پس از قابلیت اسکان اولیه، در طول چند سال فشار مالی چندانی بر مردم تحمیل نمیکند. ✅ و این یعنی ساخت مردمی مسکن با حداقل مانع تراشی دولت، بدون حضور و موج سواری سرمایه دار(بساز بفروش یا بنگاه و دلال مسکن) و بدون خلق نقدینگی دولت ✅ البته در زمانهای نه چندان دور تولید مصالح هم مردمی بود چون مردم خودشان چند روز «خشت مالی» میکردند یعنی خودشان با قالب‌های مخصوص، خشت های گلی (حدود دو برابر یک آجر) درست می‌کردند و همین می‌شد عمده مصالح ساختمان که نه امواج تلفن و اینترنت از دیوار نیم متری‌اش عبور می‌کند و نه سرما و گرما. 🔺برای دیدن یادداشت‌های حمید رسایی عضو کانال شوید🔻 https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
♻️ سازمان یافته و غیر سازمان یافته ندارد، هر دو به جامعه و مردم آسیب می زنند ♦️یک راهبردی که بعضاً در گفتار برخی افراد مشاهده می شود این است که می گویند: باید کشف حجاب سازمان یافته را جرم تلقی کرد اما بقیه موارد کشف حجاب را باید در قالب تخلف رسیدگی کرد. ⏪ از آنجایی که کشف حجاب، عوارض و آسیب های قابل توجهی به خانواده ها، باورها و ارزش های ما می زند و در حال حاضر نیز یک حرام سیاسی و علنی محسوب می شود، بنابراین ذره ای نباید در جرم بودن آن شک کرد. این موضوع مانند تخلف نزدن چراغ راهنما نیست❗️ ⏪ بنابراین از نظر ضربه زدن و دست درازی به حقوق جامعه، فرقی میان کشف حجاب سازمان یافته و غیر سازمان یافته وجود ندارد. همانگونه که از نظر ضربه زدن به مردم و دست درازی به حقوق آنها و همچنین تهدیدات آن، فرقی میان دزدی سازمان یافته و غیر سازمان یافته وجود ندارد. ◀️ نتیجه اینکه باید جنبه بودن کشف حجاب – در هر نوع آن - همچنان برقرار باشد و عوارض کیفری بودن دامن گیر کسی که کشف حجاب می کند، بشود.
♨️قطر: عدم گفتگو با ایران باعث بالاگرفتن بحران‌ در منطقه شده است /کشورهای منطقه دارای سرنوشتی مشترک هستند 🔺اسپوتنیک: محمد الخلیفی وزیر مشاور در امور خارجه قطر، در دومین کنفرانس گفتگوهای عربی ایرانی در دوحه قطر گفت، ما همواره خواهان دیپلماسی و گفتگو به عنوان ابزاری ایده‌آل جهت حل‌وفصل تمامی مسائل میان کشورها، همگرایی دیدگاه‌ها و تأمین یک پایگاه قابل اطمینان برای تمامی طرف‌های بین‌المللی، هستیم. 🔺وی همچنین خواستار تشکیل سازوکار سازنده گفتگو بر اساس اصل احترام متقابل، حسن همجواری، عدم دخالت در امور داخلی کشورها و حل‌وفصل اختلافات از روش‌های مسالمت‌آمیز همراه با رعایت دغدغه‌های قانونی طرف‌های ذی‌ربط شد. 🔺الخلیفی با اشاره به دعوت‌های مکرر قطر در خصوص برگزاری گفتگوهای جامع و هدفمند میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس، جهت کنترل تمامی مسائل مرتبط با امنیت و ثبات منطقه گفت، ما معتقدیم که کشورهای منطقه دارای سرنوشتی مشترک هستند. نبود گفتگو با ایران باعث بالاگرفتن بحران‌های انسانی، اقتصادی و محیط زیستی منطقه شده است. ✍️ دومین کنفرانس گفتگوهای عربی ایرانی، تحت عنوان «ایران و جهان عرب؛ امنیت، اقتصاد و بحران‌ها، رویکردها و راه‌کارها»، در دوحه قطر با حضور نخبگان سیاسی، پژوهشگران و کارشناسان ایرانی و عرب برگزار شد و موضوع گفتگو میان ایران و کشورهای عربی و حل‌وفصل مسائل و بحران‌های منطقه از طریق آن مورد بررسی قرار گرفت.
♨️امیرعبداللهیان: توافق با عربستان تاکتیکی نیست/ سرمایه‌گذاری در ایران اولویت ریاض! 🔺وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با روزنامه فرانسوی فیگارو در رابطه با توافق ایران و سعودی گفت، در سیاست خارجی دولت فعلی ایران، روابط با همسایگانمان یک اولویت است. به همین دلیل بوده است که ما برای چندین ماه در بغداد و عمان، مذاکرات امنیتی انجام دادیم و در نهایت در جریان سفر رئیس‌جمهور چین به عربستان، ایده مقتدرانه‌ای روی میز قرار گرفت و امکان برداشتن گام قاطعانه بین تهران و ریاض را فراهم کرد و ما این نزدیکی و روابط حسنه را یک توافق تاکتیکی نمی‌دانیم. 🔺امیرعبداللهیان افزود، من در جریان دیدار اخیر با همتای سعودی خود، در خصوص مسئله اقتصادی گفت‌وگو کردم. هر دو طرف در خصوص توسعه روابط اقتصادی و تجاری خود در ماه‌ها و سال‌های آینده توافق کردیم. من به همتای سعودی خود گفتم در زمانیکه روابط خوبی بین دو کشور ما برقرار بود، پیشرفت‌های محسوس و ملموسی در روابط اقتصادی ما حاصل نشد، اما این بار، شاهد هستیم که تحقق پروژه‌های اقتصادی در اولویت دولت عربستان است. 🔺وزیر امور خارجه ایران در خصوص احتمال عادی سازی سعودی با رژیم صهیونیستی نیز گفت، طبیعتاً ما مخالف عادی‌سازی روابط کشورهای منطقه با رژیم هستیم. من به همراه همتای سعودی خود، در رابطه با لزوم حمایت از فلسطین گفت‌وگو کردیم. زمانیکه با او در پکن گفت‌وگو می‌کردیم، هر دو شاهد حمله اسرائیل به مسجد الاقصی در قدس بودیم و هر دو در محکوم کردن این اقدام و حمایت از فلسطین توافق داشتیم.
♨️دردسر جدید بن زاید برای بن سلمان؛ آیا یمن همچنان باتلاق بن سلمان خواهد ماند! 🔺الاخبار: امارات اخیرا تحرکات خود را برای جدایی جنوب يمن شدت بخشیده و با این کار مذاکرات میان سعودی و انصار الله برای پایان دادن به جنگ را به شکست کشانده و در عین حال ضربات سهمگینی به توافق تهران-ریاض وارد کرده است. 🔺کشمکش بر سر نفوذ در جنوب یمن بین ریاض و ابوظبی در سایه بحران شکل گرفته در روابط بین این دو کشور به نقطه اوج خود رسیده است و همین امر باعث شده است تا سعودی به مانعی در برابر این برنامه امارات تبدیل شود. 🔺صرف نظر از اینکه ریاض چه نظری در رابطه با جدایی جنوب یمن داشته، در حال حاضر این اقدام را یک پروژه اماراتی است که مستقیما سعودی را مورد هدف قرار داده است. 🔺آنچه که در جنوب یمن رخ می‌دهد، بار دیگر منعکس کننده اختلافات میان محمد بن زاید رئیس امارات متحده عربی و شریک سابقش در جنگ یمن محمد بن سلمان ولیعهد سعودی است که باعث شد سعودی‌ها در رابطه با مسایل منطقه‌ای تغییر زاویه داده و رویکردی رادر پیش بگیرد که چندان به مذاق حاکمان ابوظبی خوش نیامده است.
. ♻️ لحظاتی که نمی‌توانید پنهان کنید 🔰حمید رسایی: معمولا در دو مجلس جریانات سیاسی با یکدیگر تلاقی می‌کنند یکی مجلس عروسی و دیگری مجلس ختم! از مجلس عروسی بدلیل عدم حضور خبرنگاران تصویری بیرون نمی‌آید اما از مجالس ختم، چرا ... سال ۹۶ انتشار تصویر لاریجانی درکنار خاتمی در مجلس ختم آیت‌الله راستی کاشانی خیلی حاشیه‌ساز شد. برخی از رسانه‌های اصولگرا لاریجانی را بدلیل این هم‌نشینی ملامت کردند و برخی این صحنه را سناریوی از پیش طراحی شده دانستند و برخی هم آن را عادی تلقی کردند و گفتند نباید حساسیت به خرج داد. حالا اما در سال ۱۴۰۲ درمجلس سالگرد درگذشت آقای دعایی این صحنه برای آقای حداد عادل اتفاق افتاده درحالی که دست در دست و چشم در چشم خاتمی و لبخند بر لب دارد. آیا رسانه‌ها و تحلیل‌گرانی که سال ۹۶ لاریجانی را به خاطر این همنشینی مورد تجزیه وتحلیل قرار دادند، درباره رفتار حداد عادل هم قلم می‌زنند؟! اگر شما خاتمی را یکی از رؤس کودتای سال ۸۸ و فتنه‌های بعدی بدانید، علیه رفتار ساختارشکنانه او موضع بگیرید و سخنرانی کنید، در انتخابات‌ها جریان مورد حمایت او را لولوی ترسناک معرفی کنید و مردم را از رأی‌آوری لیست او بترسانید تا به لیست شما رأی بدهند و ... آیا وقتی او را ببینید، در حالی که پایین‌تر از او ایستاده‌اید، گل از گلتان می‌شکُفد، لبانتان به لبخند باز می‌شود، چشمانتان را با محبت به او می‌دوزید و دو دستی دستانش را می‌چسبید؟ شما خواننده این متن را نمی‌دانم ولی من که نمی‌توانم حتی برای یک لحظه! 🔺برای دیدن یادداشت‌های حمید رسایی عضو کانال شوید🔻 https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1