#عراق #ایران
🔰 دور جدید حملات نیروهای مسلح ایران علیه گروههای تروریستی در اقلیم کردستان نزدیک است؟
🔸به گزارش پايگاه تحلیلی خبری "تحولات جهان اسلام" تحرکات نیروهای مسلح ایران و اعزام تسلحیات به مرزهای غربی کشور از نزدیک بودن دور جدید حملات علیه گروههای تروریستی ضد ایرانی مستقر در اقلیم کردستان عراق حکایت دارد.
پس از هشدارهای اخیر سردار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد گروههای تروریستی مستقر در خاک عراق به مسئولان عراقی، تحرکات سپاه پاسداران در مرزهای غربی کشور افزایش یافته است.
این تحرکات در حالی صورت میگیرد که در ششم خرداد ماه، الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق در راس هیئتی امنیتی برای بررسی اقدامات مربوط به اجرای تفاهمنامه امنیتی میان ایران و عراق در خصوص امنیت مرزها وارد سلیمانیه در کردستان عراق شد و سپس دو روز بعد، طی سفری به تهران با سردار علیاکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار و گفتگو کرد. الاعرجی در دیدار با احمدیان بر پایبندی عراق به توافق امضا شده با ایران تاکید کرد و اظهار داشت که امنیت عراق را امنیت ایران و امنیت ایران را امنیت عراق میداند.
با این وجود، به نظر میرسد که مهلت تعیین شده ایران برای عراق، رو به اتمام است و در دیدار اخیر احمدیان و الاعرجی بر این موضوع تاکید شده باشد.
ویدیوها و تصاویر منتشر شده در شبکههای اجتماعی نشان میدهد که نیروهای مسلح ایران در حال انتقال تسلیحات توپخانه به غرب کشور هستند و این موضوع نشان دهنده قریب الوقوع بودن عملیات احتمالی نیروهای مسلح ایران علیه گروههای تروریستی مستقر در اقلیم کردستان عراق میباشد.
گروههای تروریستی حزب دموکرات کردستان ایران (حدکا)، حزب حیات آزاد کردستان (پژاک)، کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران (کومله)، حزب آزادی کردستان (پاک) جزء اصلیترین گروههای تجزیهطلب و تروریستی هستند که در مرزهای شرقی اقلیم کردستان عراق با تمرکز بر ضربه زدن به امنیت ملی ایران فعالیت میکنند.
▪️بیشتر بخوانید:
هشدار ایران به عراق: بساط گروههای تروریستی را از اقلیم کردستان عراق جمع کنید! + نقشه پراکندگی گروههای تروریستی در اقلیم کردستان
شایان ذکر است نیروهای مسلح ایران در ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۱، مواضع گروههای تروریستی در حومه شهرک کویسنجق، جنوب سلیمانیه و ارتفاعات سیدکان واقع در اقلیم کردستان عراق را هدف حملات موشکی و پهپادی قرار دادند که طی آن دستکم دو نفر از اعضای گروه تروریستی حزب دمکرات کردستان ایران کشته و ۱۰ تن دیگر مجروح شدند.
پس از این اتفاقات، توافقی در مورد اخراج گروه های تروریستی از مرزهای اقلیم کردستان عراق، میان ایران و عراق شکل گرفت و عراق قول همکاری داد. از آن زمان تاکنون، دولت عراق اقداماتی را در راستای عمل به وعده هایش انجام داده است اما روند این اقدامات بسیار کند و ناکافی به نظر میرسد. از این رو، در صورت ادامه این روند، این احتمال وجود دارد که ایران مجددا بهصورت مستقل برای پاکسازی گروههای تروریستی از مرزهای اقلیم کردستان عراق وارد عمل شد.
▪️بیشتر بخوانید:
حمله موشکی و پهپادی سپاه به گروههای تروریستی در اقلیم کردستان عراق + ویدیو و تصاویر
🔗 خبر:
✅ https://iswnews.com/95454
📍نقش ویژه سازمان اطلاعات سپاه در آزادسازی دیپلمات ایرانی پس از ۵ سال اسارات
اسدالله اسدی دبیر سوم سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین اتریش در ژوئیه سال ٢٠١٨در بایرن آلمان به اتهام واهی مشارکت در عملیات بمب گذاری علیه گردهمایی مجاهدین خلق و ارتباط با وزارت اطلاعات، خلاف قوانين بین المللی بازداشت شد.
جمهوری اسلامی ایران و کشور بلژیک عهدنامهای را برای انتقال زندانی بین دو کشور امضا کرده بودند که میتوانست زمینه آزادی اسدالله اسدی، را فراهم کند. اما این تفاهمنامه توسط دادگاه قانون اساسی بلژیک معلق شد و علی رغم مذاکرات و رایزنی های مکرر دیپلماتیک(به خصوص در دو سال اخیر) با دولت بلژیک دیپلمات بی گناه ایرانی آزاد نشد.
پنجم اسفند ۱۴۰۰ الیویر واندکستیل جاسوس بلژیکی در ایران توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اتهام جاسوسی علیه جمهوری اسلامی ایران به نفع سرویس اطلاعاتی بیگانه، همکاری با دولت متخاصم آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، قاچاق حرفهای ارز و پولشویی دستگیر شد.
با میانجیگری سلطان عمان و مذاکرات صورت گرفته الیویر واندکستیل جاسوس بلژيکی که به ۴۰ سال زندان، ۷۴ ضربه شلاق، مصادره مال و جریمه نقدی محکوم شده بود با اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی اسیر در زندانهای بلژیک تبادل و برادر عزیزمان پس از تحمل ۵ سال اسارت به میهن بازگشت
«الَّذينَ آمنوا وهاجَروا وجاهَدوا فِي سَبيلِ اللَّهِ بِأَموَالِهِم وأَنفُسِهِم أَعظَمُ دَرَجَةً عندَ اللَّهِ و أُولَٰئِكَ هُمُ الفَائِزُون»
👌
🔆سرانجام فرش های کاخ سعدآباد چه شد؟!/ سرقت 16 دستگاه تلویزیون به اموال سرقتی اضافه شد!
🔹ساختمان حافظیه که در فاصله سالهای ۷۴ تا ۷۶ به بهرهبرداری رسیده، در ضلع جنوبی مجموعه فرهنگی و تاریخی کاخ سعدآباد قرار دارد و محل برگزاری جلسات ریاست جمهوری و پذیرایی و ملاقات سران سیاسی و شخصیتهای دیپلماتیک کشورهای خارجی است که اشیاء و اموال نفیس و گرانبهایی در آن نگهداری میشود.
🔹در جریان ساماندهی و صورتبرداری دورهای اموال مذکور که ورود و خروج آنها تابع مقررات نظارتی خاص و منوط به صدور مجوزهای لازم است، مشخص شده دو تخته قالیچه ابریشمی کم حجم مفقود شده و مشخصات ۴۸ طاقه فرش نفیس هم که تصاویرشان در سال ۹۱ در کتابچه کلکسیون بزرگ فرش جهان ثبت شده، با لیست اموال مطابقت ندارند.
🔹اما ناهمخوانی فهرست اموال با اشیاء موجود در حافظیه فقط محدود به فرشها نبود و ۱۶ دستگاه تلویزیون LED و LCD هم سر جای خود نبودند؛ در حالی که نتایج تحقیقات اولیه نشان میدهد در مقطعی و به دلایلی نامعلوم از صورتبرداری اموال مذکور ممانعت شده و دیگر اینکه ساختمان مذکور بعد از آخرین صورتبرداری در شهریور ۱۳۹۲ تا زمان مفقود شدن اموال مذکور پلمب بوده است!
🔹برخلاف آنچه در روزهای اخیر مطرح شده که نهاد ریاست جمهوری به محض دریافت نخستین گزارش در این باره در اواخر سال ۹۹ رسیدگی لازم را انجام داده، منابع آگاه گفتهاند عدم پاسخگویی مسئولان وقت پشتیبانی و خدمات عمومی ریاست جمهوری در این زمینه موجب پیگیری موضوع از طریق مراجع انتظامی و قضایی شده است.
🔹در جریان تحقیقات همچنین معلوم شد فرشها در بازه زمانی سه ساله ۹۲ تا ۹۵ از حافظیه خارج شدهاند که به گفته یکی از شاهدان که در این مجموعه مسئولیت داشته، سال ۹۵ با یک دستگاه وانت مزدا به منزل یکی از مسئولان ارشد دولت سابق برده شدهاند؛ همچنین بر اساس یافتههای اولیه، دو تخته قالیچه ابریشمی مفقودی نیز در یک چمدان جاسازی شده و به سرقت رفتهاند.
🔹فارغ از اهمال و قصوری که در استفاده از سیستم های مراقبتی و حفاظتی ساختمان مذکور به عنوان مرکزی خاص و حساس که محل تردد مقامات عالی کشور و محل نگهداری اموال بیتالمال صورت گرفته که مصداق ترک فعل در انجام مسئولیت بوده و قابل پیگرد قضایی است، شنیدههای خبرنگار ایرنا از خروج فرشهای مسروقه به مکانی مشخص در خارج کشور حکایت دارد.
🔹 آنجا که بر اساس آیین نامه شرایط و نحوه انتخاب و حدود وظایف و مسئولیتهای امین اموال دولت، خروج این نوع اموال و اشیاء از مجموعههای اداری تابع ضوابط خاص و هماهنگی بخشهای مختلفی چون جمعداری، حراست، انتظامات و سایر بخشهای ذیربط است و همچنین با توجه به حجم و ابعاد و تعداد بالای فرشها و وجود دوربینهای مداربسته، خروج آنها بدون نظر افراد متنفذ و بهصورت فردی و در یک مقطع امکانپذیر نبوده است.
🔹براساس آخرین پیگیریها، پرونده این سرقت عجیب با ۹ متهم که برخی نزدیکان یکی از مقامات ارشد دولت سابق نیز در میان آنها هستند، تحت عنوان «اختلاس، خیانت در امانت، سرقت و تصرف غیرقانونی در اموال دولتی» بر اساس قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری در یکی از شعب ویژه قضایی در حال رسیدگی است.
🔆وزیر کشور: افراد رده پایین طالبان که اظهاراتی علیه ایران داشتند، برکنار شدند
🔹براساس اشتباهی که مرزبانان افغانستانی انجام دادند، درگیریها اتفاق افتاد. تاکنون چند نوبت اتفاقات ازایندست داشتهایم به مسئولان افغانستان توصیه میکنیم که مرزبانان خود را توجیه کنند.
🔹برخی افراد غیرمسئول یا در ردههای مسئولیت پایین افغانستانی اظهاراتی علیه ایران داشتهاند که براساس گزارشهای دریافتی، آنها را برکنار کردهاند.
🔹اکنون با حاکمان افغانستان در تعامل هستیم و هر حرفی باشد از طریق گفتوگو باید حل شود.
🔆امارات از ائتلاف دریایی آمریکا خارج شد
🔺وزارت امور خارجه امارات در بیانیهای که توسط خبرگزاری رسمی این کشور «وام» منتشر شد، اعلام کرد:
🔹امارات بعد از ارزیابی مستمر از همکاریهای امنیتی مؤثر با همه شرکا، دو ماه پیش از مشارکت خود در پیمان دریایی متحد خارج شد.
🔹وزارت خارجه امارات افزود: ما به تعهدات خود برای تضمین ایمنی دریانوردی در آبهای دریاهایی خود به شیوهای مسئولانه ادامه خواهیم داد.
🔆رئیسی: منتظر اخم و لبخند کسی نیستیم
🔺رئیسجمهور در گردهمایی نمایندگیهای ایران در خارج:
🔹در تعیین خطوط سیاست خارجی خود منتظر اخم و لبخند کسی نیستیم.
🔹در گذشته برخی تصور میکردند سرنوشت کشورها به دست چند کشور معدود رقم میخورد و باید خطوط سیاست خارجی خود را با آنان هماهنگ کرد، اما ما با هر کشوری به تناسب اقتضائات آن همکاری میکنیم و منتظر اخم و لبخند کسی نیستیم.
🔹این ادراک که چون ایران تحریم است کسی حاضر به همکاری با ما نیست، کاملا غلط است.
📍کلید مبارزه با بدحجابی
آیتالله میرباقری:
🔹اقامۀ مُنکَر بدتر از اشاعۀ مُنکَر و ارتکاب مُنکَر است. یکعدّهای فرهنگ مردم را عوض میکنند تا مُنکَر به معروف تبدیل میشود. در نتيجه، این آدمی که تا دیروز از گناه بدش میآمد حالا خوشش میآید! این آدمی که تا دیروز به نظرش میآمد که باید باعفّت باشد امروز به نظرش میآید که اصلاً حجاب چیست؟!
🔹در اقامۀ بدحجابی، بستری درست میکنند که حجاب میشود ضدّارزش. و بیعفّتی میشود ارزش. لذا آنکسی که با هفتقلم آرایش و بدحجاب میکند بيرون میآید احساس عزّت و شرافت میکند! و در مقابل، آن کسی که میخواهد باحجاب باشد، احساس حقارت میکند.
🔹بر این اساس، وقتی بیحجابی به معروف تبدیل شده باشد، نهی از بیحجابی، نهی از معروف قلمداد خواهد شد!
🔹در جامعهای که «معروف بشود مُنکَر و مُنکَر بشود معروف»، دیگر اصلاً نمیشود نهی از منکر کنی! در نهی از مُنکَر، انسان اول باید مُنکَر را مُنکَر کند و بعد، از آن نهی کند. مُنکَری که در نگاه جامعه معروف است، چطوری میتوانی از آن نهی کنی؟! چون به نظر آنها، داری منع از معروف میکنی!
🔹راه اصلیِ مبارزه با بدحجابی این است: شما اول باید آن پرچمدارانی که دارند اقامۀ بدحجابی میکنند را بزنید و جلوی اقامه را بگیرید، بهطوری که مُنکَر بشود مُنکَر. و معروف هم بشود معروف. آنوقت میتوانید بگویید اگر یک کسی گناه کرد، او را نهی کنید. ولی وقتی مُنکَر شد معروف، بیحجابی هم میشود عرف، میشود خوبی، اسمش هم میشود آزادی!
🔴 اولین واکنش رسمی سپاه پاسداران به ترور مغز متفکر و نابغه موساد در ایتالیا
حساب توئیتری سپاه پاسداران نوشت: گفته بودیم که #به_سراغتان_میآییم؛
این تازه آغاز ماجرا است...
افسر عالیرتبه موساد به هلاکت رسید‼
🔺در جلسه مشترک افسر عالیرتبه اسرائیل با ماموران اطلاعاتی ایتالیا در داخل یک قایق تفریحی به طرز مشکوک این قایق غرق میشود و سه تن از افسران اطلاعاتی ایتالیایی و افسر بلندپایه موساد به هلاکت میرسند.
روزنامه اسرائیلی نوشته است:
🔹مردی که در فاجعه قایق در ایتالیا کشته شد یک نابغه در جامعه امنیتی بود، هویت و تصویر وی به دلیل سابقه امنیتی منتشر نخواهد شد.
🔹شبکه ١٢ اسرائیل مرگ این افسر اطلاعاتی را مشکوک و پر رمز و راز توصیف کرد. دولت ایتالیا به سرعت دلیل واژگونی قایق را شرایط آب و هوایی و خرابی قایق اعلام کرد در حالی که هیچ هشدار هواشناسی برای آن منطقه وجود نداشت.
🔹هلاکت این افسر عالیرتبه سرویس اطلاعاتی اسرائیل همزمان با اولین سالگرد ترور و شهادت سردار صیاد خدایی پر رمز و راز است و برای جامعه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نشانه خوبی نیست!
🔻نکته اینجاست که دامنه ضربهپذیری موساد به ایتالیا محدود نبوده و اخیرا ضربات مهمی در ترکیه، ایران و حاشیه جنوبی خلیج فارس وارد آمده است که برخی رسانهای شده و برخی دیگر هم رسانهای خواهند شد.
🔴 صرفا جهت تامل....
حاج سید حسن خمینی گفتند دستگاههای فرهنگی نسبت به امام کم توجه اند...
گلایه ایشان نه مطلقا اما درست است که باید اصلاح و جبران شود...
اما موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام که این مهم کار ویژه آن است جلوتر از بقیه نیست؛ خصوصا پنهان کردن بخشی از امام و کم رنگ کردن روح انقلابی امام مشهود است!
💬 عبدالله گنجی