♨️امیرعبداللهیان: توافق با عربستان تاکتیکی نیست/ سرمایهگذاری در ایران اولویت ریاض!
🔺وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با روزنامه فرانسوی فیگارو در رابطه با توافق ایران و سعودی گفت، در سیاست خارجی دولت فعلی ایران، روابط با همسایگانمان یک اولویت است. به همین دلیل بوده است که ما برای چندین ماه در بغداد و عمان، مذاکرات امنیتی انجام دادیم و در نهایت در جریان سفر رئیسجمهور چین به عربستان، ایده مقتدرانهای روی میز قرار گرفت و امکان برداشتن گام قاطعانه بین تهران و ریاض را فراهم کرد و ما این نزدیکی و روابط حسنه را یک توافق تاکتیکی نمیدانیم.
🔺امیرعبداللهیان افزود، من در جریان دیدار اخیر با همتای سعودی خود، در خصوص مسئله اقتصادی گفتوگو کردم. هر دو طرف در خصوص توسعه روابط اقتصادی و تجاری خود در ماهها و سالهای آینده توافق کردیم. من به همتای سعودی خود گفتم در زمانیکه روابط خوبی بین دو کشور ما برقرار بود، پیشرفتهای محسوس و ملموسی در روابط اقتصادی ما حاصل نشد، اما این بار، شاهد هستیم که تحقق پروژههای اقتصادی در اولویت دولت عربستان است.
🔺وزیر امور خارجه ایران در خصوص احتمال عادی سازی سعودی با رژیم صهیونیستی نیز گفت، طبیعتاً ما مخالف عادیسازی روابط کشورهای منطقه با رژیم هستیم. من به همراه همتای سعودی خود، در رابطه با لزوم حمایت از فلسطین گفتوگو کردیم. زمانیکه با او در پکن گفتوگو میکردیم، هر دو شاهد حمله اسرائیل به مسجد الاقصی در قدس بودیم و هر دو در محکوم کردن این اقدام و حمایت از فلسطین توافق داشتیم.
#عربستان
♨️دردسر جدید بن زاید برای بن سلمان؛ آیا یمن همچنان باتلاق بن سلمان خواهد ماند!
🔺الاخبار: امارات اخیرا تحرکات خود را برای جدایی جنوب يمن شدت بخشیده و با این کار مذاکرات میان سعودی و انصار الله برای پایان دادن به جنگ را به شکست کشانده و در عین حال ضربات سهمگینی به توافق تهران-ریاض وارد کرده است.
🔺کشمکش بر سر نفوذ در جنوب یمن بین ریاض و ابوظبی در سایه بحران شکل گرفته در روابط بین این دو کشور به نقطه اوج خود رسیده است و همین امر باعث شده است تا سعودی به مانعی در برابر این برنامه امارات تبدیل شود.
🔺صرف نظر از اینکه ریاض چه نظری در رابطه با جدایی جنوب یمن داشته، در حال حاضر این اقدام را یک پروژه اماراتی است که مستقیما سعودی را مورد هدف قرار داده است.
🔺آنچه که در جنوب یمن رخ میدهد، بار دیگر منعکس کننده اختلافات میان محمد بن زاید رئیس امارات متحده عربی و شریک سابقش در جنگ یمن محمد بن سلمان ولیعهد سعودی است که باعث شد سعودیها در رابطه با مسایل منطقهای تغییر زاویه داده و رویکردی رادر پیش بگیرد که چندان به مذاق حاکمان ابوظبی خوش نیامده است.
#عربستان #امارات
.
♻️ لحظاتی که نمیتوانید پنهان کنید
🔰حمید رسایی: معمولا در دو مجلس جریانات سیاسی با یکدیگر تلاقی میکنند یکی مجلس عروسی و دیگری مجلس ختم! از مجلس عروسی بدلیل عدم حضور خبرنگاران تصویری بیرون نمیآید اما از مجالس ختم، چرا ...
سال ۹۶ انتشار تصویر لاریجانی درکنار خاتمی در مجلس ختم آیتالله راستی کاشانی خیلی حاشیهساز شد. برخی از رسانههای اصولگرا لاریجانی را بدلیل این همنشینی ملامت کردند و برخی این صحنه را سناریوی از پیش طراحی شده دانستند و برخی هم آن را عادی تلقی کردند و گفتند نباید حساسیت به خرج داد.
حالا اما در سال ۱۴۰۲ درمجلس سالگرد درگذشت آقای دعایی این صحنه برای آقای حداد عادل اتفاق افتاده درحالی که دست در دست و چشم در چشم خاتمی و لبخند بر لب دارد. آیا رسانهها و تحلیلگرانی که سال ۹۶ لاریجانی را به خاطر این همنشینی مورد تجزیه وتحلیل قرار دادند، درباره رفتار حداد عادل هم قلم میزنند؟!
اگر شما خاتمی را یکی از رؤس کودتای سال ۸۸ و فتنههای بعدی بدانید، علیه رفتار ساختارشکنانه او موضع بگیرید و سخنرانی کنید، در انتخاباتها جریان مورد حمایت او را لولوی ترسناک معرفی کنید و مردم را از رأیآوری لیست او بترسانید تا به لیست شما رأی بدهند و ... آیا وقتی او را ببینید، در حالی که پایینتر از او ایستادهاید، گل از گلتان میشکُفد، لبانتان به لبخند باز میشود، چشمانتان را با محبت به او میدوزید و دو دستی دستانش را میچسبید؟ شما خواننده این متن را نمیدانم ولی من که نمیتوانم حتی برای یک لحظه!
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترکیه #اوکراین
#ویدیو: بیرقدار؛ فاتح جنگ اوکراین یا لات کوچههای خلوت!
تا پیش از جنگ اوکراین، رسانههای ترکیه و طرفداران افراطی این کشور با استناد به پیشینه عملکرد بیرقدار در جنگهای قره باغ، لیبی و... دست به تبلیغات دروغین و گسترده برای این پهپاد میزدند. اما واقعیات میدانی در جنگ اوکراین نشان داد که بیرقدار هیچ شانسی در برابر سامانههای پدافندی پیشرفته ندارد و فقط به درد نبرد با گروه های شبه نظامی یا دشمن بی دفاع میخورد!
🔗 لینک: https://iswnews.com/95423
13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یک اطلاعیه کوچک در پارکینگ مجلس، شاسی بلندها را فروختند!
🔻مجتبی ذوالنوری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی:
🔹 برخی برای دریافت خودرو مراجعه کردند اما رئیس مجلس که در تعطیلات، چشمش به این اطلاعیه خورد، دستور داد سریعا ماجرا تعطیل شود و فردی که این کار را هم کرده بود عزل شود!
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
هاشمی در انتخابات خرداد ۷۶ چگونه بیطرفی را زیر پا گذاشت؟
🔹محسن هاشمی میگوید: انتخابات دوم خرداد ۱۳۷۶، انتخاباتی درخور بود و آیتالله هاشمی، از این انتقال مسالمتآمیز قدرت احساس خوشحالی میکرد. او در روزنامه شرق نوشت:
🔻«در سال ۱۳۷۶، دوران سازندگی پایان یافت و دولت اصلاحات، سکان امور را در دست گرفت. آیتالله هاشمی رفسنجانی انتقال مسالمتآمیز قدرت را رقم زد و همواره از این اتفاق فرخنده، احساس خوشحالی میکرد.
🔻در انتخابات سالم، رقابتی و پرشور دوم خرداد ۱۳۷۶، سیاست آیتالله هاشمی، هماهنگ با رهبری، حفظ بیطرفی و پیشگیری از برگزاری انتخابات فرمایشی بود.
🔹درباره این تحلیل محسن هاشمی، چند نکته را باید یادآور شد.
🔻۱- برخی دولتمردان عضو کابینه مرحوم هاشمی، با جدیت دنبال تغییر قانون اساسی برای تمدید سهباره ریاستجمهوری وی بودند، اما نتوانستند از قانون اساسی عبور کنند.
🔻۲- به گفته آقای مرعشی، مرحوم هاشمی از شش ماه قبل از انتخابات دوم خرداد و درباره تکلیف حزب کارگزاران (حزب تشکیل شده در دولت هاشمی) گفته بود که بروید سراغ حمایت از آقای خاتمی. آقای هاشمی در انتخابات بیطرف نبود.
◀️متن کامل را در لینک زیر بخوانید
https://eitaa.com/masir110/198
✴️جدال دولت و مجلس بر سر نظام ارزی
📝علی محمدی
🔰این روز ها شاهد شروع دور جدیدی از جدل ها بین دولت و مجلس هستیم. موضوع جدال اینبار نامه رئیس مجلس به رئیس دولت برای ابطال مصوبه اخیر هیئت وزیران درباره تثبیت نرخ ارز و تعیین نرخ تسعیر ارز برای شرکتهای پتروپالایشی است. البته آقای جهرمی، سخنگوی دولت به نامه مجلس واکنش نشان داد و بیان نمود طبق قانون، بانک مرکزی مسئول تعیین نرخ تسعیر ارز خواهد بود.
🔺اگر چه کنکاش اولیه در مفاد قانون نشان می دهد نظریات مجلس به نص صریح قانون نزدیک تر است، ولکن در این خصوص توجه به چند نکته و هشدار ضرورت دارد.
🔺نرخ ارز در کشور ما مبنای محاسباتی و شاخص علامت دهی بسیار حساسی در بازار می باشد و چند صدایی و مواضع متناقض پیرامون آن موجب ایجاد تلاطم در کل اقتصاد و افزایش نااطمینانی می گردد لذا اختلافات احتمالی را باید در بطن سازو کارهای موجود حل و فصل کرد و از تسری آن به جامعه و رسانه ها شدیدا پرهیز نمود. در این زمینه امیدواریم دولت و مجلس به درستی به رسالت خود عمل کنند.
🔺در خصوص نظام ارزی در ایران و آنچه دولت به دنبال آن است، باید عنوان کنیم که تغییر نظام ارزی از شناور مدیریت شده به نظام ارزی تک نرخی تثبیت شده، نیازمند تحقق الزامات و شرایط خاصی هستیم و تثبیت، بدون عملیاتی سازی این الزامات، باعث کسری بودجه و اختلال در دخل و خرج دولت و همچنین اختلال در منابع برخی شرکت ها خواهد شد.
🔺در عین حال نمی توان هر نرخی را که در بازار ناقص ارز شکل می گیرد به عنوان نرخ مبنا تلقی کرد. چرا که از سمت هزینه و نهاده های اولیه، فشار مضاعفی بر بنگاه تولیدی وارد می کند و با افزایش سطح عمومی قیمت ها، انتظارات تورمی را شعله ور می سازد.
⚠️اینجا دو سوال اساسی پیش می آید که اولا با مقدورات فعلی، کدام یک از دو نظام ارزی تثبیت یا شناور مدیریت شده مناسب کشور است و ثانیاً هدف و کانون بلندمدت دولت در ساختار ارزی کشور به چه سمتی باید باشد؟
📌در این خصوص توضیح خواهم داد...
محسن آزموده- اول خرداد روز بزرگداشت حکیم ملاصدرا است. روز صدر المتالهین به معنای برترین خداپرستان، لقب صدرالدین محمد شیرازی حکیم و فیلسوف قرن دهم ایرانی است
او در میان متفکران به ملاصدرا و صدرا و مرحوم آخوند نیز مشهور است
به گزارش اعتمادآنلاین، صدرا تنها فرزند خواجه ابراهیم قوامی از تاجران سرشناس شیراز بود
او در کودکی به همراه پدرش به قزوین رفت و در محضر بزرگانی چون شیخ بهایی و میرداماد حکمت و علوم زمانه را آموخت
بعد از انتقال پایتخت صفویه از قزوین به اصفهان، ملاصدرا هم به اصفهان آمد و به کار علمی مشغول شد
او نگاهی انتقادی به فقهای ظاهرنگر داشت و همین دیدگاه باعث شد از اصفهان طرد شود و به شیراز سفر کند
اندیشههای ملاصدرا در شیراز هم تحمل نشد و او ناگزیر شد در میانسالی به روستای کهک قم مهاجرت کند و حدود ۱۵ تا ۲۰ سال آنجا در انزوا زندگی کند
زبان جسور و قلم نیشدار و خشن ملاصدرا در این دوره نشان میدهد که بسیار عصبانی و به دور از اجتماع است
او طی این سالها مهمترین آثارش از جمله کتاب بزرگ اسفار اربعه را نوشت
ملاصدرا در این آثار حکمت متعالیه را بنا نهاد که بعد از حکمت مشاء و حکمت اشراق، سومین نحله بزرگ در فلسفه و حکمت اسلامی-ایرانی است
حکمت متعالیه صدرا، جمع بین فلسفه و عرفان است و از اوایل قاجار تا به امروز پرطرفدارترین جریان فلسفی در جهان فکری ایرانی-اسلامی است
از چهرههای معاصر، علامه طباطبایی، امام خمینی، سید جلالالدین آشتیانی، شهید مطهری، علامه حسنزاده، آیتالله جوادی آملی و آیتالله مصباح یزدی از پیروان مکتب فکری ملاصدرا محسوب میشوند
از میان غیر روحانیون، هانری کربن فیلسوف فرانسوی، سیدحسین نصر فیلسوف ایرانی و عبدالکریم سروش چهرههای متاثر از ملاصدرا هستند
با وجود اهمیت فکر و فلسفه ملاصدرا، متاسفانه تا کنون هیچ مجموعه انتقادی و کاملی از آثارش در ایران منتشر نشده است
تدوین: بهنام افشاری
•┈┈••✾❀🍃🇮🇷🍃❀✾••┈┈•
کانال ملاصدرای سیاسی
@mollasadrasyasi
🔴اعزام یگان های توپخانهای و راکتی سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران به مرزهای اقلیم کردستان
🔻سپاه پاسداران پیشتر تهدید کرده بود که در صورت عدم خلع سلاح تروریست های تجزیه طلب در اقلیم کردستان عملیات نظامی جهت نابودی تجزیه طلبان را آغاز خواهد کرد
🔺🔺اظهارات پوتین درباره حمله امروز پهپاد به مسکو.
مهمترین چیزی که پوتین گفت:
- روسیه دو سه روز پیش به مقر اطلاعات نظامی اوکراین ضربه زد . در پاسخ، رژیم کیف سعی کرد روس ها را بترساند و به ساختمان های مسکونی ضربه بزند.
- سیستم دفاع هوایی در مسکو به درستی کار کرد، اگرچه هنوز "چیزی برای کار کردن" وجود دارد.
- تحریکات اوکراین برای اقدامات آینه ای فدراسیون روسیه طراحی شده است - "بیایید ببینیم با آن چه کنیم"؛
- این روسیه نبود که جنگ را در سال 2014 به راه انداخت و این روسیه نیست که از ابزارهای استفاده شده توسط "بزرگهای اوکراینی" استفاده میکند.
- کیف تلاش می کند تا کار نیروگاه هسته ای Zaporozhye را به هم ریخته و "از نوعی دستگاه های کثیف استفاده کند."
i
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دولتها نخواستند؛ مسئلهی حجاب را، بموقع و ریشهای حل کنند!