🇮🇷 چشم انداز ما با طالبان
🔺 آن روزی که طالبان بر افغانستان مسلط شد ، اصلاحطلبان فشار آوردند که ایران باید با طالبان وارد جنگ شود. داستان ماجراجویی های جوان پنجشیر که یادتان هست؟ آنها ایران را به بی عملی در دفاع از احمد مسعود که اراده و حمایت آمریکایی ها را پشت سر خود داشت متهم کردند.
اما آن ایام ایران مگر می توانست در مسأله افغانستان وارد جنگ شود؟ افغانستان یک کشور مستقل است. ورود نظامی به یک کشور باید با درخواست مستقیم آن کشور باشد.گذشته از آن، جنگ طالبان با پنجشیریان یک جنگ بین الافغان بود. ورود ایران به چنین جنگی یک باخت مطلق بود. نه پنجشیریان و نه طالبان هیچ یک نماینده رسمی و قانونی ملت افغانستان نبودند.
اما مختصات طالبان چیست؟ اولا این جریان، جوشیده از اراده کل مردم نیست. بروز استبداد دینی است. این ویژگی خطرناک با اصل و نسب و ریشه های شکل گیری این اسلام که به تعبیر امام، اسلام آمریکایی است قرابت دارد.
جنگ طالبان با پنجشیریان، تیغ به تیغ شدن استبداد آمریکایی با استعمار آمریکایی بود.
ما در درگیری استبداد و استعمار هر موضعی گرفته ایم، خروجی نهایی اش قطع شدن دست شیطان اصلی بوده.
در ماجرای شیخ فضل الله، در این دعوا، شیخ با استبدادی که ریشه استعمار هم نداشت مماشات کرد که استعمار به هدفش نرسد او می دانست خروجی این دعوا استبداد رضاخانی است که به مراتب خطرناکتر است.
در دعوای صدام و آمریکا ایران بی طرف ماند. محاسبه دشمن در این مبارزه برای ایران مشخص بود.
ایران می دانست که ماجرا بنا است به حضور جدی آمریکا در منطقه ختم شود و هر بهانه ای به این حرکت کمک خواهد کرد. بعلاوه صدام نیز منفور کل عراق بود و کنار رفتن او برای عراق آرزو بود.
در داستان بشار اسد، اراده آمریکا این بود که با داعش گام به گام به هدف روشنش یعنی ایران برسد.
بشار اسد نیز با بقیه حاکمان عرب فرق میکرد. مقاومت بشار اسد مقابل داعش و النصره منفور آنقدر جذاب بود که نتیجه اش را در انتخابات های بعدی سوریه دیدیم او از همان ابتدا طرف مردم خودش ایستاد.
داستان طالبان هم همین قاعده را داشت. ایران این جریان را تایید نمی کرد و اکنون هم نمی کند. اما به نحوی تعامل کرد که در نهایت بازی به ضرر آمریکا تمام شود. رهایی از حاکمان مستبد وظیفه مردم یک کشور است. تلاش آمریکا ماندن بود و ایران آن اراده را خراب کرد به نحوی که از جانب طالبان نیز ضرری نرسد.
اما حالا جمهوری اسلامی برای به رسمیت شناختن طالبان خطوط قرمزی را مشخص کرده که نسبتشان را با ما مشخص می کند.
طالبان باید یک دولت فراگیر تشکیل بدهد که در آن حق حاکمیت همه مردمش را که از ۴ قوم اصلی تشکیل شده اند به رسمیت بشناسد و از اقدامات جاهلی مثل جلوگیری از تحصیل زنان دست بردارد.
طالبان باید رویکرد ضد آمریکایی خود را تقویت کرده تا دوباره افغانستان حیات خلوت آمریکایی ها نشود.
طالبان باید بر سر منافع مشترک ایران و افغانستان متعهد باشد.
مواردی چون مبارزه با گروههای تکفیری و حفظ امنیت مرزها و مبارزه با ترانزیت مواد مخدر و تعیین تکلیف حق آبه ایران و ...
طالبان بخواهد سر و گوشش بجنبد جمهوری اسلامی او را سرجایش می نشاند. درگیری مرزی این دو روزه هم که با تلفات سنگین طالبان مواجه شده تنها با مدیریت نیروی انتظامی در بخش مرزی و تنها یک تیپ از ارتش جمهوری اسلامی انجام گرفته است.
ایران نخواسته است با طالبان وارد جنگ شود. طالبان هم بهتر است یاد بگیرد پا توی کفش بزرگان نکند.
اصلاح طلبان مدعی هم بهتر است برای حضور در خط مقدم مبارزه با طالبان خودشان را آماده کنند. برای جنگی که خیلی دوستدارش بودند محقق شود که البته خدا نکند اتفاق افتد... هرچند رسم آنها اینگونه است که جمهوری اسلامی هر مسیری را که برود آنها سر خرشان را سمت دیگری کج می کنند.
#صفرمرزی
❇️ به بهانه سفر پادشاه عمان به ایران
(( افزایش دو برابری حجم تبادل تجاری بین دو کشور ایران و عمان ))
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
🔹نکته و نظر
آنقدر که هاشمی رفسنجانی، خاتمی و روحانی برای غرب، فرش قرمز پهن کردند تا مثلا ایران را به قله توسعه برسانند ولی نه تنها فایده و آورده ای برای ایران نداشت، بلکه موجب افزایش فشارها و تحریمهای بیشتر و بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران شد.
ای کاش بجای این ایده های ذلیلانه برای حل مشکلات اقتصادی، به سمت شرق و کشورهای اسلامی و همسایه می رفتیم تا شاهد توسعه و پیشرفت بیشتری می بودیم.
و این ایده جدید توسط دولت جهادی دکتر رئیسی در حال عملی شدن است.
✍ محمدعلی برزگر
🔥مراسم ۱۴ خرداد و چند نکته
🔻یکی از مهمترین مراسمهای ملی، مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی است که واقعا تجدید بیعت با امامین انقلاب است اما علی رغم حضور مشتاقانه مردم برای حضور در این مراسم مهم و اشتیاق برای استماع بیانات رهبر حکیم انقلاب، اشکالات اجرائی فراوانی به لحاظ مدیریت به برگزارکنندگان این مراسم وارد است.
🔻صرفنظر از مشکلاتی که در زمینه مدیریت پارکینگ های زائران برای ورود و خروج، ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی و اطلاع رسانی به زائران و پخش صوت مراسم در داخل و صحن های حرم وجود دارد، حتی اداره مراسم اصلی هم به شدت ضعیف است.
🔻متاسفانه معمولا در مراسم اصلی که با حضور زائران و میهمانان داخلی و خارجی برگزار می شود تقریبا به جز بیانات رهبر انقلاب هیچ برنامه جذابی وجود ندارد.
🔻در این مراسم مجری درحد معمولی و تکراری، مداحان عموما به لحاظ محتوا و اجرا ضعیف و فاقد جذابیت انتخاب می شوند و تقریبا خبری از حضور قاریان ممتاز، مجریان توانمند و مداحان برجسته کشوری و اشعار جذاب و انقلابی و برنامه های ابتکاری مثلا با حضور هیئات مذهبی تهران یا گروههای سرود نوجوانان نیست.
🔻 این ضعف تا جایی ست که در برخی سالها پس از بیانات رهبرانقلاب حتی مجری مدت قابل توجهی مراسم را رها میکند و عملا مراسم به هم میریزد!
🔻در برگزاری نماز جماعت و انتخاب امام جماعت و تمهید مقدمات بی توجهی زیادی احساس می شود.
🔸پ.ن:البته وضعیت اداره شکلی و محتوایی حرم و موسسه تنظیم بسیار ناهنجار است و راهی جز #تغییر_تولیت فعلی وجود ندارد که باید زمینه های آن تمهید شود که در آینده بیشتر خواهیم گفت.
✍حمیدرضا ابراهیمی
⭕️روز گذشته #دانشگاه_خواجه_نصیر، #جادی را برای سخنرانی دعوت کرده و از ایشان تقدیر به عمل آورده. این آدم که از 88 تا امروز در هر آشوبی یک پای #فتنه علیه کشور بوده، حاضر نشده به احترام مراسم لباس مناسبی بپوشد و اول با شلوارک رفته و وقتی راهش نداده اند، با تیشرت و پیجامه و دمپایی به سالن آمده.
خودش شعور و شخصیت ندارد، مدیریت خواجه نصیر چرا تن به این حقارت می دهد؟
از بودجه دولت می خورند که علیه آبروی دولت و کشور عمل کنند!؟
✍️ سید حسین واحدی نسب
پ ن :
اینجاست که باید بگیم ...... سر مسئولان برگزار کننده...!
25.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ بله شکی نیست که در این چهل سال، شما از مدیریت بر کشور و فقیر شدن مردم لذت بردید. فقط کافی است خاطرات بابا تورّق شود:
یکشنبه 30 تیر 1370 (تاسوعای حسینی):
«با هلیکوپتر به سد لتیان آمدیم. بچهها هم تا ظهر کمکم رسیدند. مهدی و فاطی نیامدند. هوای خوبی دارد. عصر همراه بچهها، خواستم اسکی روی آب یاد بگیرم. کمی دنبال قایق کشیده شدم. بدنم آمادگی برای چنین ورزشی ندارد. گرچه آسان است. یک نفر چینی پیشبینی کرده است که ساعت 8 امروز زلزلهای به قدرت 8/6 ریشتر در تهران روی خواهد داد. به همین خاطر بسیاری از مردم از تهران سفر کرده یا از خانه بیرون رفتهاند... آمدن ما به لتیان هم بیارتباط با این نیست. گرچه خودم اصلاً قبول ندارم فقط به خاطر بچهها آمدم.»
یازدهم تیر 1372: (یازدهم محرم، فردای عاشورا)
«امروز به سد لتیان رفتیم. بچهها و بستگان هم آمدند. عفت و یاسر نبودند. پیش از ظهر همراه عماد و علیرضا و جلال مدتی قایق پدالی در دریاچه سد راندیم. بعدازظهر نیم ساعتی شنا کردم و بقیه روز را استراحت و قدم زدن و مقداری مطالعه و استماع گزارشها داشتم...»
هفدهم آبان ۱۳۷۱ مهدی هاشمی در چه سنی و چگونه مشغول به کار شد: «از وزیر نفت وقت (زنگنه) خواستم که یک کاری برای مهدی پیدا کند که مزاحم درسش هم نباشد». و مهدی هاشمی در ۲۳ سالگی عضو هیات مدیره سکوهای پارس جنوبی شد.
🔹همین حرفها را میزنید که مردم با روح بابا تسویه حساب میکنند! لطفا سکوت کنید و بذارید مردم فراموش کنند.
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
༅
لایحهای برای ترویج بیحجابی
🏷 حجت الاسلام سلیمانی/دارند برای حجاب کمیسیون ۱۰۰ درست می کنند.
ای تاریخ نویسان! بشکند قلمی که ننویسد در دوران تحریم، نعمات خدادادی این سرزمین که باید برای دفع آثار تحریم اهرم میشد، به قیمت جهانی به ایرانیان فروخته شد تا اهرم تشدید فشار بر مردم شود. برای تولیدکننده ایرانی که در خط مقدم جنگ اقتصادی بود، فشنگ خارجی ارزانتر از فشنگ ایرانی بود.
#قیام_علیه_لیبرالیسم
🔴 رئیسکل دادگستری استان کردستان : شهردار و چند مدیر شهرداری مریوان با اتهام ارتشاء و تحصیل مال نامشروع بازداشت شدند.
🎩 *توطئه سازمان سیا براي ترويج اعتقاد به شانس و تخریب فرهنگ کار*
براي آشنايي با توطئۀ آمريكا عليه فرهنگ كار در كشورهاي اسلامي به يك نمونه كه به تلاش سازمان جاسوسي آمريكا، سيا، در ترويج فرهنگ اعتقاد به شانس به عنوان عامل موفقيت مربوط ميشود، اشاره ميگردد:
📕 محمدحسنين هيكل، نويسنده و روزنامهنگار معروف مصري، در كتاب خود تحت عنوان "ميان مطبوعات و سياست" كه به فارسي نيز منتشر شده است، مطلبي را به صورت پاورقي در صفحه 187 كتاب به شرح زير نوشته است:
«گزارش كميتۀ ويژۀ كنگرۀ آمريكا ... در سال 1974 به رياست سناتور چرچ تشكيل شد و وي مأمور بررسي فعاليت سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) بود.
بخشي از آن به تأسيس مؤسسات مطبوعاتي و انتشاراتي در بسياري از كشورهاي اروپايي و جهان سوم و حتي در خود آمريكا مربوط ميشد. از جمله نكتههاي قابل توجه در اين گزارش آن بود كه مجله «ريدرز دايجست» كه بعداً نيز با عنوان «المختار» به زبان عربي منتشر شد، در فهرست مجلاتي ذكر شده بود كه سازمان اطلاعات مركزي آمريكا به انتشار آن كمك كرد و عجیب اين بود كه نخستين شمارۀ عربي آن، كه در مصر چاپ شد، به سردبيري فواد مصروف بود ... . هم او بود كه وي را به سال 1944 به كرميت روزولت (عضو سيا در سفارت آمريكا در مصر) معرفي كرد ... سالي كه اواخر آن مجله «الأخبار اليوم» منتشر شد و نيز المختار بعدها توسط مؤسسه اخبار اليوم منتشر شد. ارزشهايي هم كه المختار ترويج ميكرد، در دو مورد قابل توجه است:
1️⃣ اول، موفقيت بستگي به شانس دارد و بر حسب اتفاق به دست ميآيد.
2️⃣ دوم، عدالت اجتماعي، مرهون كرم كساني است كه حاضر به دادن اعانه و نيكوكاري باشند.»
بايد بررسي كرد كه سازمان سيا چه هدفي را از ترويج اعتقاد به شانس به عنوان عامل موفقيت دنبال ميكند و چرا نزد مردم جهان سوم به تبليغ شانسيبودن پيشرفت ميپردازد؟!
قطعاً هدف آمريكا تضعيف فرهنگ كار بوده است و ما امروز در كشورمان شاهد ضعف مفرط فرهنگ كار از جنبههاي مختلف هستيم و باور به شانس به عنوان يك عامل مهم در تحقق آرزوها و اهداف جايگاه بالايي در ذهن بسياري از افراد دارد و متأسفانه به طرق مختلف از جمله در بسياري از فيلمها و سريالها به اين باور دامن زده ميشود.
متأسفانه فروشندگان کالاها و خدمات در ایران با سوءاستفاده از این ضعف فرهنگی، بر شانسگرایی دامن زده و مسابقات مبتنی بر شانس را بین خریداران کالاها و خدمات خویش برگزار میکنند.
📔 به نقل از کتاب "سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی"
✍️ نوشته دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
📆 چاپ ۱۳۹۳
🛒 تلاش انگليس براي ترويج مصرفگرایی
فرهنگ مصرفزدگي و تجملگرايي در جامعه كه بسيار گسترده است، در ادارات نيز نمود مييابد. مصرفهاي بيرويه در ادارات، تجملگراييها و تغيير مكرر دكوراسيونها، نشئتگرفته از اين فرهنگ غلط جاري است.
آنتوني پارسونز آخرين سفير انگليس در رژيم شاه كه پس از پنجسال سفارت و فقط پنج روز قبل از فرار شاه از كشور، ايران را ترك كرد، در كتاب خود تحت عنوان "غرور و سقوط"، متن اظهاراتش را در سال 1974میلادی (1352 شمسی)، یعنی در اوج روابط انگلیس و رژیم شاه، خطاب به بازرگانان انگليس و كساني كه دستاندركار تجارت و معامله با ايران بودند، چنين نگاشته است:
«نخستين كاري كه اينجا ميكنيد، اين است كه تا ميتوانيد كالاهايتان را بفروشيد و فقط در صورتي سرمايهگذاري كنيد كه براي فروش كالايتان چارهاي جز اینکار نداشته باشيد؛ اما اگر مجبور باشيد در اينجا سرمايهگذاري كنيد، به ميزان حداقل ممكن، سرمايهگذاري نمائید و صنايعي را انتخاب كنيد كه قطعاًت و لوازم آن از انگلستان وارد شود؛ مانند صنايع مونتاژ كه در واقع سواركردن قطعاًت صادراتي انگليسي در ايران است. در اين محدوده و با توجه به اين نكات، من معتقدم ايران، يكي از بهترين بازارهايي است كه شما ميتوانيد براي مصرف كالاهاي خود در جهان سوم پيدا كنيد.»
اظهارات سفير انگليس كه در اوج روابط حسنۀ انگليس با رژيم شاه بيان شده است، نشاندهنده ماهيت سياست انگليس در قبال ايران و ساير ملتهای جهان سوم ميباشد. مسلماً برنامههای مقامهاي انگليسي كه مسئوليت طراحي و سازماندهي امور قانونگذاري، اقتصادي، گمركات، تبليغات و ... ايران را به عهده داشتهاند نيز در راستاي همين سياست، براي رشد مصرفگرايي در ايران بوده است. آمريكا نيز همين سياست را در مورد ايران داشته است.
👈- پارسونز، آنتونى، غرور و سقوط، ترجمه منوچهر راستين، تهران، انتشارات هفته، چاپ اول 1363، صفحه 30.
📔 به نقل از کتاب "سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی"
✍️ نوشته دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
📆 چاپ ۱۳۹۳
آلودهسازی مهمتر از مهار
جرالد سگال، مدیر مطالعات انستیتو بینالمللی استراتژیک لندن، که در هفتهنامه آمریکایی نیوزویک در فروردین ماه 1377 منتشر شده است، عمق سیاست غرب در قبال ایران را نشان میدهد. وی میگوید:
«... غرب باید به شیوهای که کمونیسم را مهار و آلوده کرد، با سایر دشمنان خود عمل کند ... . آلودهسازی، شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن و ... از راههای اصلی آلودهسازی جوامع است ... .اکنون نیز باید یک استراتژی دوگانه مهار و آلودهسازی در دستور کار باشد ... . مهار کافی نیست و آلودهسازی مهمتر است ... . خوشبختانه آلودهسازی شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن (در کالاهای غیراستراتژیک) و ... از جمله آنهاست ...».
✈️ *هدف سفر هیأتهای تجاري اروپا به ايران در سال 93*
نمایندگان برخي کشورها و هيئتهاي تجاري که در اوج تحریمهای غرب علیه ایران از اروپا عمدتاً به دنبال فروش اجناسی هستند که سالهاست در کشورمان وجود دارند که از جمله آن حضور يک هيئت تجاري طي ارديبهشت ماه 93 در ايران است که براي فروش اقلامي چون داربست ساختماني، کنتور آب، برق و گاز، بطري آب و کنسرو ماهي به کشورمان آمدهاند.
در حقیقت این سفرها و تجارت پیشنهادی آنها باید در راستای پیشبرد سیاست آلودهسازی و مکمل تحریمهای اقتصادی محسوب گردد.
📔 به نقل از کتاب "سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی"
✍️ نوشته دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
📆 چاپ ۱۳۹۳
🔴 اخطار نماینده تهران به قوه قضاییه و دولت: لایحه حجاب را «تصحیح» کنید، وگرنه مجلس اقدام «انقلابی» خواهد کرد/ مراقب «آندلسسازی» باشیم
♦️اسماعیل کوثری گفت: با اصلاح موارد پیشنهادی لایحه عفاف و حجاب باعث دلگرمی امت حزب الله و خانواده شهدا شویم. لایحه ای که پیش از آنکه به صحن مجلس برسد، عدم کارکرد و عدم توان بازدارندگی خود را نشان داده و انتظار می رود قوه قضائیه و دولت با دقت بیشتری نسبت به تدوین و تصحیح مفاد این لایحه اقدام نمایند که در غیر این صورت مجلس به تکلیف انقلابی خود در این حوزه عمل خواهد کرد؛ چراکه مقام معظم رهبری فرمودند مسئولین اگر جرأت مبارزه با مفسد داخلی را نداشته باشند جرأت مبارزه با زورگوی خارجی را نخواهند داشت.