6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۳۵۵ قرآن کریم ( آیات ۳۷ تا ۴۳ سوره مبارکه نور)
🍃🌹🍃
🌺 امام صادق (ع) میفرمایند: «مَن قَرَأَالقُرآنَ وَ هُوَ شابٌّ مُؤمِنٌ ، اِختَلَطَ القُرآنُ بِلَحمِهِ وَ دَمِهِ» هر جوان مؤمنی که قرآن بخواند، قرآن با گوشت و خونش آمیخته گردد. (اصول کافی ۲/۶۰۳)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #روشنگری | #جهاد_تبیین
@monadianalmahdi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوری از چادر سر ڪردن دخترای ما به براندازا فشار میاد...
انگارچادرروسرِمانیست، دورگردناوناست😐
#حجاب
#زن_عفت_افتخار
#با_افتخار_چادریم
#استوری
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
@monadianalmahdi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#استوری | ۱۲ ربیعالاول، آغاز هفته وحدت، یادآور ولادت بشارتدهنده وحی و پیامآور اخلاق گرامی باد.
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
@monadianalmahdi
🌺🍃
🌺
❇️ مردم آزاری
💚 پیامبر اکرم ﷺ:
✍ کسی که مؤمنی را
بیجهت اذیت نماید
مانند آن است که ده مرتبه
مکه را خراب کرده
و ۱۰۰۰ فرشته مقرب الهی را کشته است.
📚 مستدرک الوسائل ۱۰۳/۲
@monadianalmahdi
💠
فکر گناه هم نکنید!
امام جعفر صادق علیهالسلام فرمود: روزی حضـرت عیسی علیهالسلام در جمع حواریون نشسته بودند. عـرض کـردند ما را از نصایح و پندیات بهرهمند ساز.
حضرت عیسی علیهالسلام فرمـودند مـوسی علیهالسـلام به اصحاب خود فرمود؛ سوگند #دروغ نخورید، ولی مـن میگویم سـوگند خـواه دروغ و خواه راست نخورید.
عرض کردند ما را بیشتر موعظه کن.
حضرت به حواریون فرمودند برادرم موسی میگفت: #زنا نکنید ولی من به شما میگویم: حتی فکـر زنا نکنید؛ زیرا فکر #گناه مثـل این است که در اتاقی آتش روشـن کنند که اگـر خانه را هم به آتش نکشد، دیوارها را سیاه میکند.
📚 سفینة البحار، ج۳ ، ص ۵۰۳
در آغوش خدا باشید
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
@monadianalmahdi
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | سریالهای تلویزیونی زن بدحجاب را تحصیلکرده نشان می دهد و باحجابها را کم سواد
🍃🌹🍃
🔻روزنامه جوان نوشت: طی یک پژوهش با محوریت ۴۰ سریال از پربینندهترین سریالهای تلویزیونی ایرانی، شاخصهای عفاف و حجاب با استفاده از روش تحلیل محتوای کمی در شخصیتهای زن تحصیلکرده این آثار توسط یک تیم کارشناسی مورد بررسی و پالایش قرار گرفته است.
🔹بر اساس این پژوهش ۶٣/۶ درصد پوشش زنان تحصیلکرده در آنها بیشتر مانتوی تنگ و کوتاه بوده و این در حالی است که ٨٣/٢ درصد شخصیتهای چادری این سریالها عمدتاً فاقد تحصیلات دانشگاهی نمایش داده شدهاند.
🔸بر اساس این تحقیق ٨۶/١ درصد از زنان تحصیلکرده دارای آرایش بوده، که ٢٢/٢ درصد از آنان دارای موی آشکار، ٣٠/۶ درصد از آنان دارای اندام آشکار و ۶١/۶ درصد از آنان دارای زینت آشکار در برابر نامحرم هستند و ۴٧/٢ درصد از آنان دارای پوشش نامتعارف و ٢٣/۶ درصد از آنان دارای ارتباط نامتعارف با نامحرم هستند.
🔺نکته قابل تأمل این است که شاخصهای عفاف و حجاب در افراد دارای تحصیلات دانشگاهی به گونهای معنی دار ضعیفتر از افراد فاقد تحصیلات دانشگاهی به نمایش درآمده است.
#روشنگری | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
@monadianalmahdi