4_6003381462441657957.mp3
9.41M
3️⃣2️⃣ #تندخوانی(تحدیر) جزء بیست و سوم قرآن کریم
✨حجم 8.9 مگ
🕕زمان: 39 دقیقه 🎙قاری: احمد دباغ
موسسه فرهنگی تبلیغی منادیان حق
@monadianehag98
غلام بامعرفت امام صادق (ع).mp3
1.66M
🎙حجت الاسلام و المسلمین #استاد_عالی
🔰 موضوع : غلام با معرفت امام صادق(ع)...‼️
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
موسسه فرهنگی تبلیغی منادیان حق
@monadianehag98
مطابق نظر #رهبری👇👇
س 780: اگر شخصی در ماه مبارک رمضان با آب نجس غسل کند و بعد از یک هفته متوجه شود که آن آب نجس بوده است، نماز و روزه او در این مدت چه حکمی دارد؟
ج: نمازش باطل و قضاى آن واجب است، ولى روزههاى او محکوم به صحّت است.
@monadianehaq98
❇️حکایت بزرگان ...
شیخ رجبعلی خیاط( از بزرگان عرفا) در گرفتن اجرت براي کار خیاطی، بسیار با انصاف بود. به اندازه اي که سوزن می زد و به اندازه کاري که می کرد مزد می گرفت.
به هیچ وجه حاضر نبود بیش از کار خود از مشتري چیزي دریافت کند.
یکی از روحانیون نقل می کند که : عبا و قبا و لبّاده اي را بردم و به جناب شیخ دادم بدوزد، گفتم چقدر بدهم؟
گفت : دو روز کار می برد ،چهل تومان.
روزي که رفتم لباسها را بگیرم گفت: اجرتش بیست تومان می شود.
گفتم: فرموده بودید چهل تومان؟ گفت فکر کردم دو روز کار می برد ولی یک روز کار برد .
🔷 امام علی (ع) فرمودند : انصاف برترین فضیلتها است
@monadianehaq98
غذای اصلی رح را پیدا کن.mp3
731.6K
🎙حجت الاسلام و المسلمین #استاد_عالی
🔰 موضوع : غذای اصلی روح را پیدا کن!
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
🔖 #ماه_مبارک_رمضان🔖
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
موسسه فرهنگی تبلیغی منادیان حق
@monadianehag98
#ملاک قیمت #کفّاره ی روزه بر اساس #شهر پرداخت کفاره [ احکام کفاره روزه]
پرسش :برای پرداخت کفّاره معیار قیمت شهرى است که در آن زندگى مى کنیم یا معیار شهری است که کفاره در آن پرداخت می شود؟
پاسخ :ملاک قیمت شهرى است که کفّاره در آن پرداخت مى شود و مقدار آن 750 گرم است ولى قیمت آن را مى توانید به شخص مستحق بدهید بشرط این که اطمینان داشته باشید مصرف نان مى کند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#لزوم_داشتن #نیت به هنگام پرداخت #کفاره [ احکام کفاره روزه]
پرسش :پس از شناسایی خانواده ای بی بضاعت، مبلغی به ایشان پرداخت شده، آیا فرد پرداخت کننده می تواند این مبلغ را به عنوان کفاره روزه منظور نماید؟
پاسخ :باید هنگام پرداخت کفّاره نیّت نمایند و در صورتیکه همان زمان نیّت کفاره داشته است و کفاره هم بر او لازم شده می تواند نیّت نماید و الاّ باید اعاده نماید.
🔰 منبع؛ پایگاه اطلاع رسانی آیت الله مکارم شیرازی.
@monadianehaq98
#نکات و #پیام هایی از هر جزء قرآن کریم
✅روز بيست و چهارم جزء #بيستوچهارم
جزء ۲۴ قرآن از ایه ۳۲ تا انتهای سوره زمر، سوره غافر و ایات ۴۶-۱ سوره فصلت تشکیل شده است.
✅ #لجبازي و پافشاري در #انكارحقيقت، از بزرگترين ظلم هاست
#حقپذيري از مهمترين شاخص هاي رفتاري انسان است که در آیات مختلف قرآن تکرار شده است.
فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ کَذَبَ عَلَى اللّهِ وَ کَذَّبَ بِالصِّدْقِ إِذْ جاءَهُ أَ لَیْسَ فِی جَهَنَّمَ مَثْوىً لِلْکافِرِینَ ۳۲ زمر
وَ الَّذِی جاءَ بِالصِّدْقِ وَ صَدَّقَ بِهِ أُولئِکَ هُمُ الْمُتَّقُونَ-لَهُمْ ما یَشاؤُنَ عِنْدَ رَبِّهِمْ ذلِکَ جَزاءُ الْمُحْسِنِینَ 33
ترجمه مکارم: چه کسى ستمکارتر است از آن کسى که بر خدا دروغ ببندد و سخن راست را هنگامى که به سراغ او آمده تکذیب کند؟! آیا در جهنم جایگاهى براى کافران نیست؟! اما کسى که سخن راست بیاورد و کسى که آن را تصدیق کند، آنان پرهیزگارانند. آنچه بخواهند نزد پروردگارشان براى آنان موجود است; و این است جزاى نیکوکاران
طبق این آیات، میتوان گفت رسیدن اخبار و مفاهیم صدق به افراد، یک نعمت است و تکذیب (نپذیرفتن و باورنکردن) آن، کفران و ناسپاسی و ظلم است. هم چنین فرد باید مستحق دریافت این نعمت باشد(در جریان حقیقت قرار گرفتن ،تصادفی و بدون حکمت نیست). استفاده از لفظ "اذ جاءه " به همراه ضمیر ه به معنای به سراغ فرد امدن و رسیدن صدق به فرد،این معنا را تایید میکند که لزوما خبر صدق به همه افراد جامعه نمیرسد بلکه هرکس بنابر انچه به وی رسیده ،موظف به تصدیق یا تکذیب و واکنش صحیح می باشد .
👈 پس هر وقت متوجه شدید که خبری #صدق است و یا به حقیقت واقعه ای پی بردید ویا فهمیدید که نظر و قضاوت قبلی شما اشتباه بوده و واقعیت چیز دیگری است ،انرا بپذیرید و پافشاری بر اشتباه نکنید که ظالم خواهید بود و هر چه دیرتر انرا تصدیق کنید و واکنش مناسب نشان دهید ،ظلمتان بیشتر خواهد بود. این مهم بویژه برای والدین، مربیان، اساتید، علما، مسئولین فرهنگی، حکومتی و رسانه ها اهمیت بیشتری دارد.
✅ انسان، #ناشکر و نمک نشناس
فَإِذَا مَسَّ الْانسَانَ ضُرٌّ دَعَانَا ثمَُّ إِذَا خَوَّلْنَهُ نِعْمَةً مِّنَّا قَالَ إِنَّمَا أُوتِیتُهُ عَلىَ عِلْمِ بَلْ هِىَ فِتْنَةٌ وَ لَاكِنَّ أَكْثرََهُمْ لَا یَعْلَمُونَ(۴۹- زمر)
وقتى انسان گرفتار زیان مىشود، ما را مىخواند و هنگامى كه ما از جانب خود نعمتى به او مى دهیم [به جای شکر گزاری] مى گوید: این با تلاش و درایت خودم به دست آمده است؛ در حالی که آن نعمت وسیله ای برای امتحان او بود و بیشتر مردم از واقعیت بی خبرند.
این آیه به یکی از ویژگیهای طبیعت انسانی اشاره می کند كه به پیروى هواى نفس گرایش دارد و به نعمتهاى مادى و اسباب ظاهرى پیرامونش مغرور است و فراموشكار نیز هست؛ که هر وقت دچار گرفتارى می شود رو به خدا کرده و او را به خلوص مىخواند ولی همینکه پروردگارش نعمتى به او داده و او را از گرفتاری خلاص می کند فورا آن نعمت را به خودش نسبت مى دهد و مىگوید: «هنر خودم بود» و پروردگار را فراموش مىكند و نمىداند كه همین خود وسیله ای است كه با آن امتحانش مىكنند.
@monadianehaq98
@dars_akhlaq .mp3
4.39M
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸استاد آيت الله #ناصري
📝موضوع : آفات و آثار مخرب ماهواره و موسیقی
🔍 #درس_اخلاق 🔍 #ماهواره
✅ خیلی تأثیر گذار 👌👌
بسیار شنیدنی حتما گوش کنید
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹@monadianehag98