بین شخصیت و عمل تفکیک قائل شوید.mp3
3.45M
🎙حجت الاسلام و المسلمین #استاد_عالی
🔰 موضوع : بین شخصیت و عمل تفکیک قائل شوید!
💎حضرت لوط (ع) خطاب به قوم اش که گناهان بزرگی مرتکب می شدند فرمود من از اعمال شما بیزارم، نگفت از خود شما بیزارم، باید بین شخصیت و عمل افراد تفکیک قائل شد و نباید زود در مورد خود شخص قضاوت کرد.
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
🔖 #ماه_مبارک_رمضان🔖
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
موسسه فرهنگی تبلیغی منادیان حق
@monadianehag98
✅حکایت بزرگان ...
🛑ثواب خدمت به زائر امام رضا (ع)
آقاى سید حمید روحانى می گوید: یكى از علما براى من نقل می كرد كه یك سال تابستان به اتفاق امام خمینی(ره) و چندتن دیگر از روحانیون به مشهد مشرف شدیم و خانه دربستى گرفتیم. برنامه ما چنین بود كه بعد از ظهرها، پس از یكى دو ساعت استراحت، از خواب بلند می شدیم و به طور دسته جمعى روانه حرم مطهر می شدیم و پس از زیارت و نماز و دعا به خانه مراجعت و در ایوان باصفایى كه در آن خانه بود، مى نشستیم و چاى می خوردیم. برنامه امام این بود كه با جمع به حرم می آمدند، ولى دعا و زیارتشان را خیلى مختصر مى كردند و تنها به منزل برمی گشتند و آن ایوان را آب و جارو مى كردند، فرش پهن مى كردند، سماور را روشن مى كردند و چاى را آماده می ساختند و وقتى كه ما از حرم باز می گشتیم، براى ما چاى مى ریختند. یك روز من از ایشان سوال كردم كه این چه كاریه؟ زیارت و دعا را به خاطر آنكه براى رفقا چاى درست كنید مختصر می كنید و با عجله به منزل باز می گردید.امام در جواب فرمودند: من ثواب این كار را كمتر از آن زیارت و دعا نمی دانم.
موسسه فرهنگی_تبلیغی منادیان حق
@monadianehaq98
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ زیبا شیعه # سنی#
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی
موسسه فرهنگی_تبلیغی منادیان حق
@monadianehaq98
مداحی آنلاین - به بلندای قله ها - حجت الاسلام عالی.mp3
2.17M
♨️به بلندای قله ها
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
🔴موسسه فرهنگی تبلیغی منادیان حق
@monadianehag98
17.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#القدس_درب_الشهداء
#روایة القدس
حجت الاسلام علی سرچاهی
دوستان اگر میخواهید راجع به فلسطین اطلاع داشته باشید
این کلیپ را تماشا کنید
موسسه فرهنگی تبلیغی منادیان حق
@monadianehag98
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈⭐انشالله به زودی شاهد آزادی قدس توسط سربازان جهان اسلام و نابودی رژیم کودک کش خواهیم بود
مرگ بر اسرائیل✊✊✊
موسسه فرهنگی_تبلیغی منادیان حق
@monadianehaq98
#امام_خمینی(ره):
اگرآمریکاواسرائیل لااله الاالله بگویند،ماقبول نداریم،چرا که آنهامیخواهندسرماکلاه بگذارند. آنهاکه صحبت ازصلح می کنند میخواهندمنطقه رابه #جنگ بکشند.
#حاج_قاسم_سلیمانی
#روز_قدس
#رمضان
#توییت_رف
@monadianehag98
#دعای_روز_بیستونهم #ماه_رمضان
🔹بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ غَشّنی بالرّحْمَةِ وارْزُقْنی فیهِ التّوفیقِ والعِصْمَةِ وطَهّرْ قلْبی من غَیاهِبِ التُّهْمَةِ یا رحیماً بِعبادِهِ المؤمِنین.
🔸خدایا بپوشان در آن با مهر ورحمت وروزى کن مرا در آن توفیق وخوددارى وپاک کن دلم را از تیرگیها وگرفتگى هاى تهمت اى مهربان به بندگان با ایمان خود.
@monadianehag98
🗓 #حدیث_روز
حضرت امام على عليه السلام
إنَّ مَكرَمَةً صَنَعتَها إلى أحَدٍ مِن النّاسِ ، إنّما أكرَمتَ بِها نَفسَكَ و زَيَّنتَ بِها عِرضَكَ، فَلا تَطلُب مِن غَيرِكَ شُكرَ ما صَنَعتَ إلى نَفسِكَ؛
اگر به كسى خوبى كردى در واقع با اين كار خود را گرامى داشته اى و به خودت آبرو داده اى، پس به سبب خوبى اى كه به خودت كرده اى از ديگران خواهان تشكر مباش .
تصنيف غرر الحكم و درر الكلم ص382 و 383 ، ح8695
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
@monadianehag98
@dars_akhlaq.mp3
1.21M
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸آيت الله #مجتهدی تهرانی (ره)
📝موضوع : با خانواده خود خوش اخلاق باشید
🔍 #درس_اخلاق 🔍 #خانواده
✅ خیلی تأثیر گذار 👌👌
بسیار شنیدنی حتما گوش کنید
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
@monadianehag98