eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
30.7هزار عکس
31.3هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
«حسین سلاح ورزی» رئیس غیرقانونی اتاق بازرگانی ایران به همایش روز ملی صادرات که امروز برگزار گردید، دعوت نشده بود تا گمانه زنی ها از ابطال انتخابات اتاق بازرگانی در روزهای آینده تقوبت شود.
آمریکا، انگلیس، آلمان، روسیه، کانادا، بلژیک و عمان، طی ساعات اخیر، از شهروندان خود خواستند فوری لبنان را ترک کنند.
شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی: از اسرائیلی‌های مقیم ترکیه، امارات، بحرین اندونزی، مالدیو و مالزی می‌خواهیم فوراً آنجا را ترک کنند.
در بحبوحه افزایش تنش‌ها در خاورمیانه و تشدید تنش بین حماس و رژیم صهیونیستی، چین ۶ کشتی جنگی خود را در خاورمیانه مستقر کرده است. ناوهای جنگی چین پس از شرکت در رزمایش مشترک با نیروی دریایی عمان، روز شنبه «مسقط» را به مقصد مکانی نامشخص ترک کرد. بیش از ۶ کشتی جنگی چینی هفته گذشته در خاورمیانه فعالیت داشته‌اند.
اجتماع دانشجویان عاشق مبارزه با صهیونیسم با حضور سردار علی فدوی (جانشین کل سپاه) و نوای: - حاج سعید حدادیان - حاج محمدرضا طاهری - حاج عبدالرضا هلالی - کربلایی محمدحسین حدادیان - کربلایی حسین طاهری یکشنبه ۳۰ مهر از اذان مغرب مسجد دانشگاه تهران (ورود برای عموم آزاد است.)
جمهوری اسلامی به جایی رسیده که آمریکا به متحدانش میگوید بپایید بهانه به دست ایران ندهید؛ نه اینکه بهانه ندهید تا اسرائیل را نزند، بلکه بهانه ندهید تا با ناوها و پایگاه هایمان کاری نداشته باشد
چالش «سلام یا مهدی» تیک‌تاک به بیشتر از ۱٫۷ میلیون ویدیو رسید!
15.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پس از ادعای آمریکا مبنی بر رهگیری موشک های یمنی، ویدئویی در حال دست به دست شدن در شبکه های اجتماعی است که اگر درست باشد، نشان میدهد آمریکا در رهگیری برخی موشک ها عاجز بوده و اصابت مستقیم وجود داشته است.
تجمع مردمی در مرز خسروی و اعلام آمادگی برای مبارزه با رژیم جعلی اسراییل 🔹 جمعی از مردم استان کرمانشاه در نقطه صفر مرز خسروی در نزدیک‌ترین جای کشور به کربلای معلا و راه فلسطین اشغالی برای محکومیت جنایات بی رحمانه رژیم اشغالگر اسراییل و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه و پیوستن به حمایت جهانی مسلمانان کشورهای اسلامی تجمع کردند.
‏۲۰۰۶/ غرب: حزب الله باید نابود شود ایران: نه ۲۰۱۱/ غرب: بشار اسد باید نابود شود ایران: نه ۲۰۱۴/ غرب: انصار الله باید نابود شود ایران: نه ۲۰۲۳/ غرب: حماس باید نابود شود ایران: نه
در دنیای بدون اسرائیل ، کودکان زیبا می خوابند
رئیس جمهور اکوادر روابط خود با اسرائیل را قطع کرد و اکنون اعلام نموده که سفارت فلسطین را افتتاح و کمک‌های بشر دوستانه برای آنها ارسال خواهد کرد این درحالی است که حکام عرب تا کنون هیچ کمکی به مردم فلسطین نکرده اند و بعضا سعی کرده‌اند به رژیم حرام‌زاده صهیونیستی در جنایت علیه مردم فلسطین کمک کنند