eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
30.8هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
ایران در 27 ژانویه از یک ناو بدون سرنشین با قابلیت پرتاب پهپادهای جت رونمایی خواهد کرد
انتسابِ منافعِ یک اقلیت به توده مردم دری گردان بین مقامات دولت آمریکا و بازارهای اقتصادی وجود دارد که فلسفه حضور در دولت این قاعده شده: "در دولت آنقدر بمانید که در سازمانی که پیمان‌های بزرگ واگذار می‌کند موقعیت و مقام پرنفوذی کسب کنید و درباره چیزی که می‌شود فروخت اطلاعات داخلی جمع کنید، آنگاه رها کنید و بروید و بعد امکان دسترسی به همکاران پیشین خود را بفروشید. با این نگاه خدمات دولتی به یک ماموریتِ شناسایی برای یافتن شغل آینده در "همبافته‌ی سرمایه‌داری فاجعه‌محور" فرو می‌کاهد. دیگر مرزی بین دولت و همبافته‌ی فاجعه‌محور وجود ندارد. گروه بزرگی خود را محق می‌دانند که هر دو عرصه را هم‌زمان اشغال کنند. در همه جای دنیا هر گاه پیوندی بین گروه کوچک سرمایه‌داری و سیاستمداران بوجود آمده به عنوان یک پیوند ناهنجار_سرمایه‌داری مافیایی_ شناسایی می‌شود اما این امر اکنون در آمریکا ناهنجار نیست. در واقع مکتب اقتصادی شیکاگو در کل بر اساس سه راهکار خصوصی‌سازی، مقررات‌زدایی و نابودی اتحادیه‌های کارگری به این وضعیت انجامیده است. بنابراین سیاستمداران آمریکایی این تلقی را دارند که هر حکومتی باعث دردسر یا اذیت و آزار شرکتی آمریکایی شود، حتما ضدآمریکایی، سرکوبگر و خودکامه است. به مردم خواهند گفت که فرصتی برای آزادسازی ملتی فقیر و تحت ستم از قساوت‌ حکومتی که مسلما دیکتاتوری‌ست فراهم شده. یعنی بخش وسیعی از سیاست خارجی ایالات متحده نبردی تبلیغاتی برای فرافکنی و انتسابِ منافعِ یک اقلیت به توده مردم است. در این فرایند گروه کوچکی از نخبگانِ منفعت‌جو خواسته‌ها و هوس‌های خود را با نیازها و آرزوهای سراسر جهان در هم می‌آمیزد. مثلا صدام برای امنیت ایالات متحده خطری نداشت اما برای شرکت‌های انرژی ایالات متحده خطر ایجاد می‌کرد زیرا صدام این اواخر با کنار گذاشتن موسسات نفتی بریتانیایی و آمریکایی، قراردادهایی با غول نفتی روسیه امضا کرده و با توتال فرانسه مشغول مذاکره بود. عراق سومین کشور نفت‌خیز جهان با ذخایر اثبات شده داشت از دستِ آمریکا و انگلیس در می‌رفت.
https://meysammotiee.ir/media/1443 جشن میلاد پخش مستقیم - هیئت آیین حسینی - امامزاده قاضی صابر مداح : میثم مطیعی شاعران: سیدمحمدجواد شرافت سید حمیدرضا برقعی احمد علوی محمدرضا طهماسبی محمد رسولی رضا یزدانی
‏متأسفانه کبد جمهوری اسلامی چرب شده و به جای دفع سموم از بدنه حاکمیت، آن‌ها را به اندام حیاتی می‌فرستد. ولی خوشبختانه هنوز فرصت هست. باید با جدیت با ‎فساد اقتصادی مبارزه کنیم. بیایید فسادهای مشاهده یا تجربه شده را اعلام کنیم. از دستگاه‌های نظارتی و قضایی شروع کنیم.
بلند شو مرد! واتس‌اپ رفع فیلتر شد؛ چی می‌خوای دیگه؟!!
افتخار پهلوی: عکس یادگاری با F14 آمریکایی که با التماس خریده! افتخار جمهوری اسلامی: ساخت پدافندی که F35 میزنه
ببین مسعود از اینجا به بعد راحته؛ فقط میگی تقصیر ترامپه
قدرت خرید یک دلار در ایران معادل قدرت خرید چند تومان است؟ برای محاسبه قدرت خرید دلار، سبدی از کالاهای پرمصرف یا پایه‌ای تر را انتخاب می‌کنند. قدرت خریدهای این‌ها را در آمریکا و ایران مقایسه می‌کنند و پس از محاسبه میانگین موزون (بر اساس وزن در مصرف کل) به یک عدد می‌رسند. این اعداد را برخی مراکز بین‌المللی محاسبه کرده‌اند. به عنوان مثال، اگر از سایت https://ppp-calculator.com برای محاسبه استفاده کنیم، به عدد ۷۰۹۶۸ ریال در ازای هر دلار می‌رسیم. صندوق بین‌المللی پول، این عدد را ۱۴۷ هزار ریال بیان کرده‌اند. شاید این عدد در ذهن ما خنده‌دار به نظر برسد. اما بگذارید کمی واقعی تر و با مراجعه به آمار خرده فروشی در ایران و آمریکا، این عدد را برای برخی از کالاهای پراهمیت در زندگی مردم محاسبه کنیم. هر لیتر بنزین در آمریکا حدودا ۸۱ سنت است. یعنی با یک دلار در آمریکا می‌توان ۱.۲ لیتر بنزین خرید. قیمت ۱.۲ لیتر بنزین در ایران، ۳۶۰۰ تومان است. یعنی اگر کالای واسطه محاسبه، بنزین باشد، هر دلار آمریکا، معادل ۳۶۰۰ تومان قدرت خرید دارد. هر کیلو نان به طور متوسط در آمریکا ۴ دلار است. یعنی با ۱ دلار در آمریکا می‌توان ۲۵۰ گرم نان خرید. قیمت ۲۵۰ گرم نان در ایران بین ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان است. یعنی حداکثر ۲۵۰۰ تومان. متوسط قیمت برنج در آمریکا، ۴.۵ دلار در هر کیلو است. یعنی با ۱ دلار آمریکا می‌توان تقریبا ۲۲۲ گرم برنج خریداری کرد. این مقدار برنج را در ایران می‌توان با حدود ۱۳ تا ۱۵ هزار تومان خریداری کرد. البته در مورد برنج ایرانی این عدد می‌تواند تا ۳۰ هزارتومان هم برسد. قیمت یک ورق ۱۰ عددی قرص استامینوفن در آمریکا حداقل ۱ دلار است. قیمت این ورق قرص در ایران بدون بیمه حداکثر ۱۰ هزار تومان است. یعنی اگر یک داروی پرمصرف مثل استامینوفن را در نظر بگیریم، قدرت خرید دلار، ۱۰۰۰۰ تومان خواهد بود. قیمت هر گیگابایت اینترنت همراه در آمریکا، ۶ دلار است. یعنی با یک دلار در آمریکا می‌توان حداکثر ۲۰۰ مگابایت اینترنت همراه خریداری کرد. قیمت این مقدار اینترنت در ایران با توجه به بسته‌های موجود، حداکثر ۲۰۰۰ تومان است. لذا اگر اینترنت را کالای واسطه در محاسبه قدرت خرید قرار دهیم، قدرت خرید هر دلار در ایران معادل ۲۰۰۰ تومان است. قیمت هر کیلو گوشت گاو در آمریکا به طور متوسط ۱۶ دلار است. یعنی با یک دلار در آمریکا می‌توان حدود ۶۲ گرم گوشت گاو خرید. همین مقدار گوشت گاو در ایران را می‌توان با قیمت حدود ۲۱۷۰۰ تومان می‌توان خرید. یعنی اگر گوشت گاو را معیار قرار دهیم، قدرت خرید دلار در ایران ۲۱۷۰۰ تومان است. اجاره یک آپارتمان ۴۵ تا ۹۰ متری در آمریکا به طور متوسط در هر ماه ۱۵۵۹ دلار است. یعنی در هر روز تقریبا ۵۲ دلار. یعنی تقریبا هر متر در هر روز حدود ۱ دلار. اجاره هر متر آپارتمان با همین ابعاد در ایران، در هر روز حدودا ۴۷۶۰ تومان است. لذا اگر معیار را اجاره بهای مسکن قرار دهیم، قدرت خرید دلار در ایران ۴۷۶۰ تومان است. حال این عدد را می‌توان در مورد کالاهای دیگر هم بررسی کرد. طبعا در مورد کالاهای وارداتی یا کالاهایی که با نرخ دلاری قیمت‌گذاری می‌شوند بالاتر است. زمانی که از قدرت خرید دلار در یک کشور صحبت می‌کنیم، باید شاخصی جمعی از کالاها را ارائه کنیم. محاسبه این عدد پیچیده است. در اینجاست که از مراکز آماری انتظار می‌رود، محاسباتی شفاف و دقیق را ارائه کنند.
يک تفكر هست كه ميگه اگر از هايپرماركت ها خريد كنی به مدير عامل كمک كردی كه بتونه ويلای سومش رو بخره اما اگر از مغازه محل خريد كنی به يه بچه كمک كردی كه بره مدرسه يا بره كلاس ورزش و به يه پدر و مادر كمک كردي تا بتونن يه لقمه نون بذارن سر سفره بچه هاشون!
‏در اقتصادی که عمده ظرفیت آن خالی است و بخش‌های مهمی از آن با کمتر از 50% ظرفیت عملی فعالیت می‌کنند، نیاز زیادی به سرمایه‌گذاری جدید خارجی برای ایجاد رشد نیست. می‌توان با تدبیر و سیاست‌گذاری درست، بخش عمده رشد 8 درصدی را دست کم در سال‌های اول با ظرفیت‌های موجود ایجاد کرد.
کسانی‌که در «مسئله‌ی حجاب» تصمیم می‌گیرند، ملاحظه‌ی «خواسته‌‌ی آمریکا» را نکنند، بلکه ملاحظه‌ی منافع کشور و جمهوری اسلامی را کنند (رهبر معظم انقلاب، ۱۴۰۳/۱۰/۱۹). خواسته‌ی آمریکا عبارت است از سیاست حجاب اختیاری از طریق «نفی الزام قانونی به حجاب»، به این بهانه‌ی موهوم که جامعه‌ی ایران، متکثر شده است.
از غربت رئیسی همان بس، که وزیر صمتش... تولید خودرو را ۳۰ درصد افزایش داد، رشد صنعت را به ۷ درصد رساند. با استاندارد ۸۵ گانه بسیاری از خودروها را از رده خارج کرد، مقابل افزایش قیمت کارخانه‌ها ایستاد، با تکنیکِ اهدای فیدیلیتی، همچنین عدم واردات خودرو، افزایش قیمت بازار آزاد شب عید و تولید بیشتر ارابه‌های مرگ،،، (دقیقا طبق نطق نماینده‌ی خانومِ مثلا انقلابی) به بی‌رحمانه‌ترین و کثیف‌ترین شکل استیضاح شد و و وضعیت صنعت برگشت به روال سابق... عجب روزگاریست... و مردمی که فکر می‌کردند قالیباف و مجلس با رئیسی بودند... بد نبودند، ولی انقدر هم گل و بلبل نبود، حداقل مثل الان که پشتِ دکتر پزشکیان هستند نبودند ..