eitaa logo
منور
2هزار دنبال‌کننده
41.5هزار عکس
42.7هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
افسانه رادارگریزی f35 پایان یافت
آیا می‌دانستید ترکیه برای هر تن کالایی که از تنگه بسفر عبور می‌کند ۵.۸۳ دلار عوارض عبور دریافت می‌کند؟ یعنی برای دریافت عوارض از تنگه هرمز سابقه قانونی وجود دارد. تنگه هرمز باید بسته بماند، تا زمانی که موضوع عوارض عبور از تنگه و غرامت جنگ تثبیت شود.
واشنگتن پست: ترامپ مشتاق اعلام پیروزی است، اما مشکلش این است که ایران هنوز کارت‌هایی برای بازی دارد.
ترامپ وقتی می‌خواست جنگ را شروع کند روی دو عنصر کلیدی تاکید داشت. یکی نیروی دریایی و ناوهایش بود و دیگری نیروی‌ هوایی بود که هر دوی این‌ها مورد اصابت رزمندگان ایرانی قرار گرفتند.
ما با کل کشورهای عربی تو جنگیم شدیم عرب پرست!!! اونا که از جنگ تو کشورشون خوشحالن و میرقصن شدن وطن پرست!!!
بدهی ملی ایالات متحده به بیش از ۳۹ تریلیون دلار رسیده و در ۱۰ سال گذشته تقریباً دو برابر شده است (از ۱۹.۵ تریلیون در ۲۰۱۶). در حالی که رسیدن به اولین ۱۰ تریلیون دلار ۲۷ سال طول کشید، اکنون هر تریلیون در چند ماه اضافه می‌شود. روند افزایشی اخیر: ۳۷ → ۳۸ تریلیون: فقط ۷۲ روز ۳۸ → ۳۹ تریلیون: ۱۴۶ روز بر اساس این روند، با افزایش روزانه حدود ۷.۲ میلیارد دلار: بدهی به ۴۰ تریلیون تا تابستان ۲۰۲۶ می‌رسد و احتمالاً ۵۰ تریلیون تا سال ۲۰۳۰ کارشناسان این روند را رشد نمایی بدهی در زمان واقعی توصیف می‌کنند که می‌تواند پیامدهای سنگین اقتصادی جهانی داشته باشد.
دومین غلط کردم ترامپ در ۲۴ ساعت گذشته؛ ترامپ همه چیز را گردن نتانیاهو انداخت ترامپ در دیدار با نخست وزیر ژاپن برای بار دوم پس از توییت صبح درباره حملات انتقامی شب گذشته ایران گفت: «به نتانیاهو گفتم دیگر به تأسیسات نفت و گاز حمله نکند. ما مستقل هستیم، رابطه‌مان عالی است، هماهنگیم، اما گاهی او کاری می‌کند و اگر من خوشم نیاید، پس... بنابراین دیگر این کار را نمی‌کنیم. //// ترامپ با این حرف‌ها به دنبال چیست؟ ترامپ برای بار دوم در ساعات گذشته از سخنان خود عقب‌نشینی کرد‌ و گفت که دیگر اسرائیل به این تأسیسات ایران حمله نخواهد کرد. پس از ضربات شب گذشته ایران به تأسیسات انرژی کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکایی در منطقه، ساعتی پیش نیز پالایشگاه حیفا توسط موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفت و خبر هدف قرار گرفتن جنگنده‌ آمریکایی توسط پدافند هوایی ایران نیز منتشر شد رئیس جمهور آمریکا شخصاً روز اول جنگ به ایران اعلان جنگ کرد و گفت که این عملیات را رهبری می‌کند. به نظر می‌رسد ترامپ پس از شکست‌های اخیر و واکنش شدید ایران که از شب گذشته تشدید شده است و خسارات احتمالی گسترده به ناوگان، پایگاه‌های آمریکایی و متحدانش به دنبال مقصری برای شکست و فرار از جنگ است. مقصری که همه چیز را گردن او بیاندازد و آن فرد نتانیاهو است
چرا راس‌لفان قطر هدف قرار گرفت؟ چون قلب گازی جهان است؛ بزرگ‌ترین پایانه صادرات LNG، متصل به میدان مشترک با ایران، و منشأ گاز میلیون‌ها خانواده در آسیا و اروپا. اختلال در راس‌لفان یعنی لرزش در ستون امنیت انرژی جهانی.
سه تکنولوژیکی فوق العاده آمریکایی که در کمتر از ۳هفته برای اولین بار در تاریخ هدف قرار گرفت: - ناو لینکلن! اصابت کرد و فرار کرد ۸۰۰کیلومتر پشت کوههای عمان - سوخت‌رسان بوئینگ که برای اولین بار پودر شد. - اف‌۳۵ امروز مورد هدف و اصابت موفق قرار گرفت.
رئیس جمهور فرانسه‌: تاسیسات ایران، هم‌ردیف تاسیسات «دیگران» محترم است و نباید مورد تعرض قرار گیرد.
اف ۳۵ سلبریتی‌شون رو زدیم عَمرو بن عَبدوُد شون رو زدیم
پولیتکو: «حالا ایرانی‌ها هستند که با کارت‌هایشان دست بالا را دارند» و به همین خاطر متحدان ترامپ ترسیده‌اند که مسأله ایران دارد از کنترل او خارج می‌شود