eitaa logo
منور
2هزار دنبال‌کننده
40.8هزار عکس
42.1هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
نخست وزیر اسپانیا پدرو سانچز: آتش‌بس ‌ها همیشه خبر خوبی هستند. اما از کسانی که جهان را به آتش می‌کشند، بعد با یک سطل (آب) ظاهر می‌شوند، تمجید نخواهیم کرد.
به فرمان امام انقلاب مبنی بر اینکه «فریادهای شما در میادین در نتیجه مذاکرات موثر است» ، با صدای رسا آرمان‌های انقلاب و مطالبات رهبرمان را فریاد میزنیم تا نتایج مذاکرات را در خیابان تعیین نماییم.
ترامپ: اگر به هر دلیلی توافق حاصل نشود ، جنگ در سطحی بزرگتر و شدید تر از چیزی که تا به حال دیده نشده است آغاز خواهد شد.
تربیت و پرورش اجتماع نهادسازی هدفمند قدرتمندسازی ساختار نظامی ابتکار در سیاستگذاری قدرت خلق معانی و گفتمان‌سازی عمومی هنر پیش‌بینی حوادث دوردست شش هنر رهبر شهید انقلاب از زبان آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای
‌جنگ ما با دشمن در ۳ جبهه بود و است: میدان، خیابان و دیپلماسی. در ۴۰ روز اول، میدان (نظامی) و خیابان پیشانی درگیری بود. اکنون با سکوت صحنه نبرد نظامی، دو جبهه خیابان و دیپلماسی جلو می‌آیند. این رمز تأکید رهبر انقلاب بر سنگین‌تر شدن وظیفه حضور در خیابان برای تقویت دیپلماسی است.
سنگین‌ترین ضربه به صادرات نفت کشورهای عربی در جنگ با ایران جنگ آمریکا-اسرائیل علیه ایران، صادرات نفت شش کشور عربی را به شدت تحت تأثیر قرار داد. طبق گزارش الجزیره، بین فوریه تا مارس ۲۰۲۶ صادرات کلی نفت خام این کشورها ۴۴ درصد کاهش یافت. عراق با افت ۸۲ درصدی بیشترین ضربه را خورد، پس از آن کویت با ۷۵ درصد، قطر با ۷۰ درصد، عربستان سعودی با ۳۴ درصد و امارات با ۲۶ درصد قرار دارند. تنها عمان که بنادرش خارج از تنگه هرمز است، افزایش صادرات داشت. این نمودار نشان می‌دهد که کنترل تنگه هرمز چقدر می‌تواند اقتصاد نفتی منطقه را فلج کند.
استارمر، نخست‌وزیر انگلستان: «من از این واقعیت که خانواده‌ها در سراسر کشور شاهد بالا و پایین رفتن هزینه‌های انرژی خود و هزینه‌های کسب و کارها به دلیل اقدامات پوتین یا ترامپ در سراسر جهان هستند، خسته شده‌ام.» بله، تلاطم مداوم قیمت‌ها در همه جای دنیا باعث نارضایتی عمومی می‌شود. چیزی که بارها در مورد آن تذکر داده‌ایم و سیاست‌های اقتصادی متلاطم کننده قیمت ارز، سوخت و... را مورد نقد قرار داده‌ایم. شاید سیاست تثبیت و هر از گاهی (در صورت لزوم و با بررسی اسناد مربوط) تعدیل، بهتر از سیاست نوسانی مداوم قیمت‌ها باشد.
سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران که چند روز پیش در حمله تروریستی دشمن آمریکایی- صهیونی مجروح شده بود، به شهادت رسید. همسر شهید خرازی هم در همان روز حمله دشمن به شهادت رسیده بود.
دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای با اشاره به تماس‌های مکرر اقشاری از مردم و اندوه آنان از برخی مواضع ناروا در دوران حیات حضرت آیت‌‌الله سیدعلی خامنه‌ای (رضوان‌الله‌علیه) تحت تأثیر تبلیغات رسانه‌های دروغ‌پراکن دشمن، تاکید کرد: همه این عزیزان آسوده خاطر باشند زیرا آن امام شهید همواره همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و چنین عزیزانی را می‌بخشیدند و حلال می‌کردند.
ونس معاون رئیس‌جمهور امریکا: لبنان چه ربطی به ایران دارد... به این نادان بگید، همان ربطی که اوکراین به شما دارد همان ربطی که رژیم غاصب صهیونیستی به شما دارد حزب‌الله متحد ماست و در جنگ به ما کمک کرد و ما هم وظیفه حمایت از او را داریم.
رویترز نوشته است، پالایشگران مستقل چینی برای اولین بار در سال‌های اخیر، نفت ایران را با قیمتی بالاتر از نفت برنت خریداری کرده‌اند. این گزارش دو دلیل برای این اتفاق عنوان کرده است، یکی کاهش قیمت برنت و دومی افزایش خرید هند پس از معافیت موقت واشنگتن از تحریم‌ها
حجم ترابری و لجستیک ارتش تروریستی آمریکا پس از آتش‌بس در روز ۸ آوریل: از روز ۳ آوریل تاکنون بیش از ۷۰ هواپیمای ترابری به غرب آسیا رسیده‌اند. به صورت کلی طی سه روز اخیر پروازهای ترابری صورت گرفته با هواپیماهای C-17 و C-5 از پایگاه‌های هوایی آمریکا به سوی خاورمیانه به شرح زیر است (اغلب پروازها مرتبط به دو روز اخیر و پس از شایعات آتش‌بس است): ۴ هواپیمای ترابری در پایگاه هوایی موفق السلطی اردن فرود آمدند. ۸ هواپیمای ترابری در پایگاه هوایی شاهزاده فیصل و شاهزاده سلطان عربستان سعودی فرود آمدند. ۳ هواپیمای ترابری در پایگاه هوایی العدید فرود آمدند. ۱۴ هواپیمای ترابری در پایگاه هوایی علی السالم کویت به زمین نشستند. ۳ هواپیمای ترابری از شاهزاده سلطان به پایگاه هوایی دیه‌گوگارسیا رسیدند. ۱ هواپیمای ترابری در پایگاه هوایی رأس عیسی بحرین فرود آمد. ۱۰ هواپیمای ترابری در پایگاه هوایی النخل، المنهاد و الظفره امارات فرود آمدند. ۲ هواپیمای ترابری در پایگاه هوایی خانیا و لریسا یونان به زمین نشستند. ۱۰ هواپیمای ترابری در پایگاه‌های هوایی نواتیم، عوودا و بن گوریون اسرائیل فرود آمدند. این آمار نشان می‌دهد که همزمان با اعلام آتش‌بس، ارتش تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال تکمیل زنجیره تأمین، ذخیره مهمات و تجهیزات و همچنین آماده‌سازی زیرساخت‌های هوایی برای تداوم درگیری گسترده با محور مقاومت می‌باشند.