یه مافیا و شبکه فساد و تخلفات مالی گسترده در آبفای خوزستان منهدم شده
از مدیران گرفته تا پیمانکاران و ... !
نمیدونم چرا دستگاههای امنیتی لب باز نمیکنند؟
این انهدام یه پیوست رسانهای میخواد برای افزایش اعتماد و امید مردم
ضمناً شفافسازی برای آینده پرونده بسیار مهمه!
یه طرح خیلی خوب دراین بهبوهه کرونایی
خادمان حرم علی بن موسی الرضا با سرزدن به داروخانه ها برای افرادیکه مشکل مالی بابت پرداخت داروی کرونا دارند با طرح آقا_حساب_کردند تمام هزینه های دارویی بیماران کرونایی حتی کپسول اکسیژن را هم تقبل کردند
در سال 2019 حجم صادرات داروی ایران به جهان تنها 161 میلیون دلار بود که این رقم از همه کشورهای منطقه حتی از صادرات داروی عربستان و امارات هم کمتر بوده است. اما همین 161 میلیون دلار صادرات دارو در سال 2020 به 40 میلیون دلار سقوط آزاد داشته و ایران در حال حذف شدن از صنعت صادرات جهانی دارو قرار گرفته است. بزرگترین صادرکنندگان داروی جهان آلمان است با 84 میلیارد دلار صادرات، سوئیس با 71 میلیارد دلار صادرات و آمریکا با 49 میلیارد دلار صادرات.
در خاورمیانه اسرائیل بزرگترین صادرکننده دارو است با 6.4 میلیارد دلار صادرات و ترکیه با 910 میلیون در جایگاه دوم است:
اسرائیل 6.4میلیارد
ترکیه 910میلیون
امارات 562میلیون
عربستان 460میلیون
مصر 276میلیون
پاکستان 208میلیون
ایران 161میلیون
صادرات داروی ترکیه از 910 میلیون دلار سال 2019 به 1.1 میلیارد دلار در 2020 افزایش داشته و ایران از 161 میلیون دلار به 40 میلیون دلار سقوط
اگر انگلیس، اسراییل را به رسمیت نشناسد
زنانش حجاب کنند و این را از ملکه پیر خود شروع کند
بسیج دانشجویی گلاسکو را ایجاد،
حزب الله لندن را تأسیس و سپاه پاسداران انگلستان را ایجاد کند
شاید شاید به فرستادن سوخت برایشان فکر کردیم
وگرنه مردمش باید در پمپ بنزین ها تن به تن بجنگند😂
شرکت "دانا گاز" امارات اعلام کرده است که هیئت داوری بینالمللی در بخشی از پرونده مربوط به شکایت علیه شرکت ملی نفت ایران -مشهور به پرونده کرسنت- رای به پرداخت بیش از ۶۰۰ میلیون دلار غرامت به شرکت اماراتی داده است.
نکته قابل تامل اینکه این خسارتهای وارد شده به کشور صرفا مربوط به هشتونیم سال نخست توافقنامه ۲۵ ساله است که قرار بود در سال ۲۰۰۵ آغاز شود.
گفتنی است قرارداد کرسنت در زمان وزارت زنگنه در دولت خاتمی و با امضای جوادی، مدیر ارشد زنگنه با قیمتی پایین به امضاء رسید و دیوان عالی کشور در ماه های گذشته حکم انفصال از خدمت مدیران دخیل در این پرونده را به دلیل فساد در عقد قرارداد مذکور را صادر کرد.
کشوری که دنیا را وابسته به خود میدانست و میگفت در قلمرو من خورشید غروب نمیکند، حالا با خروج از اتحادیه اروپا به گدایی افتاده، نه میتواند بنزین به مردم برساند و نه قادر است کالاهای اساسی شان را تامین کند!
انگلیس اگر قرار بود مثل جمهوری اسلامی ۴۰سال تحریم را تحمل کند اکنون وجود نداشت!
نماز لیله الدفن علامه حسن حسنزاده آملی فرزند عبدالله بعد از نماز عشا فراموش نشود
کیفیت نماز شب اول قبر
پس از تکبیره الاحرام در رکعت اول، سوره فاتحه الکتاب(حمد) و سپس آیت الکرسی را خوانده میشود.
در رکعت دوم نیز سوره فاتحه الکتاب(حمد) سپس ده مرتبه سوره قدر (انا انزلناه) خوانده شود.
پس از تمام شدن نماز بگوید:
« اللهم صل علی محمد و آل محمد و ابعث ثوابها الی قبر فلان » که به جای کلمه فلان، نام میت و پدرش گفته شود.
در اقتصاد هم مانند جامعهشناسی توماس هابز و جنگل داروین که معتقد بود «انسان گرگ انسان است» و «اصلح باقی می ماند»، قوانینی حاکم بر روح آن موج میزند که کم از نگاه هابز و داروین ندارد. بدین صورت که کندن از سایر حیوانات این جنگل، برای بقا را با سودکردن رقم میزند. یعنی سود بیشتر احتمال بقا بیشتر را رقم میزند و سود بیشتر لذائذ بیشتر را میآفریند.
مهم نیست همنوع ما در حال مرگ است یا نه، مهم نیست هزینه غدای سگ من اندازه یک وعده غدای روزانه یک انسان همنوع من است، من نژاد برترم و توانستم به ثروت برسم در این جنگل دنیایی! هموطن هم زرنگ باشد از سایرین بکند و لذت ببرد. مهم این است که من لذت ببرم.
تورم اگر کمر سایرین را شکسته برای منِ سرمایهدار سود بیشتر رقم زده و اصلا مهم نیست خرید ارز و سکه و طلای من، برای گران فروختن در آینده نزدیک، باعث به گل نشستن سایرین بشود. اقتصاد یعنی سود کردن، من هم یاد گرفتم سود کنم تا انتخاب اصلح باشم. پس من انتخاب اصلح این جنگل هستم، پس هستم.
کل اقتصاد، سرمایهگذاری و مدیریت مالی در پاراگراف فوق خلاصه شده است. آنجا که امام جامعه، علوم انسانی غرب را مادی، غیر الهی و غیر توحیدی میدانند یعنی اینکه خدا انسان را الهی آفریده اما در علوم انسانی غرب، انسان در منتهیالدرجه انسانیت هم برسد، حیوان متمدن است. لذا از این انسان متمدن جز غارت و وحشیگری نمیتوان دید. اما در برابر این فرهنگ حیوانپرور غربی، اسلام است که انسان را الهی میداند و باید به تکامل برسد.
اسلام چون برای تمام شقوق انسانی الهی شدن، برنامه دارد، قطعا برای معیشت هم برنامهها دارد. تعریف علم اقتصاد با مبانی الگوی معیشت تضاد کامل دارد. چون بسط رزق توسط خدا رقم میخورد و انسان مومن قناعت دارد؛ پس نه نیازها نامحدود است و نه منابع محدود! لذا به کاربردن اقتصاد اسلامی جفا به اسلام است.
در اسلام اقتصاد مطرح نیست بلکه معیشت مبناست. تامین معیشت یعنی انسان در جامعه اسلامی زمانی که از منزل بیرون می آید دغدغه اولیه زندگی را نداشته باشد. بتواند با میل کار کند و بداند آخرتش تضمین خواهد شد و رضایت قلبی داشته باشد تا خدا از او راضی باشد.
زمانی که از معیشت اسلامی سخن میرانیم یعنی مولفههای تشکیلدهنده آن باید اسلامی باشد؛ یکی از این مولفهها حدیث امام علی علیه السلام است که میفرمایند: «هر کس معاش ندارد، معاد ندارد» یعنی آخرت هم اگر رقم میخورد باید معطوف به معیشت در دنیا باشد. باید دید معیشت در اسلام یعنی چه؟ و از آنجا که آخرت باید در زندگی دنیا ملاک باشد، پس باید حدیث پیامبر اکرم -صلواتالله علیه- را هم مبنا قرار داد که «دنیا مزرعه آخرت است» یعنی اعمال و رفتار ما و حتی عمل ما در حوزه معیشت، در آخرت ما دخیل است.
«محمد وارسته»